ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Oslava „Dňa Matiek“ v Pate

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Bozkom lieči rany, pohladením modriny. Láskou mostí priepasti, láta trhliny. Úsmevom prežiari každučký svet. Nikoho takého ako mamy na Zemi niet.“

Deň matiek je deň, kedy sa vzdáva úcta matkám a materstvu. Je oslavovaný v rôzne dni na mnohých miestach po celom svete, vychádza z rôznych tradícií, napr. vo Veľkej Británii, inak v arabských krajinách a mnoho ďalších. Na Slovensku sa deň matiek oslavuje druhú májovú nedeľu.

Aj v Pate sa táto tradícia uchováva už dlhé roky. Včera, aj napriek daždivému počasiu, divadelná sála domu kultúry doslova praskala vo švíkoch. Konala sa tu totiž oslava Dňa Matiek. Viac ako dvesto účinkujúcich(!),žiakov materskej a základnej školy (okrem deviatakov), uvilo nádhernú kyticu z básničiek, piesní a scénok, venovanú matkám a starým matkám k ich sviatku.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nádhera. Takúto atmosféru patanský kultúrak nezažil už celé roky. Jediným rušivým momentom boli nedisciplinovaní rodičia detí, ktorí po vystúpení svojich ratolestí na ne vykikovali a pobehovali po sále, nedbajúc na to, že už beží ďalšie vystúpenie a svojim chovaním kazia zážitok ostatným návštevníkom a rušia ďalších účinkujúcich.

  2. Súhlasím s Návštevníkom.
    S úctov a rešpektom som pozerala každé jedno vystúpenie, neobmedzujúc nikoho aj keď moje deti boli pomaly až ku koncu.
    Z programu mojich detí som nemala nič, nič som nepočula a navyše keď som si ich chcela nahrať svoju nahrávku som musela prerušiť. Myslela som si,že dospelý keď uvidia že nahrávam budú mať toľko slušnosti a počkajú kým aspoň skončí program a svoj odchod využijú v čase vymení detí.No bohužiaľ nestalo sa tak.
    Mám pocit že v dnešnej dobe už neberieme ohľad na nikoho a sebecky myslíme iba na seba svoje potreby.
    Ideme pekným príkladom svojím deťom.

  3. Program krasny snaha uciteliek a deti velka … ale bohuzial prilis vela ludi na kapacitu KD chcelo by to inu organizaciu…nepochopila som p. Hubinak tu poznamku v zatvorkach preco tam musela byt /okrem deviatakov/ … mimochodom neuvádzali program prave ziacky 9.rocnika?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img