ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Z denníka našej Oldies

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZŠ Juraja Fándlyho / Myšlienka usporiadať Oldies párty prišla v okamihu, keď som sa s Kristínkou T. zúčastnila takejto párty v Abraháme, ktorú zorganizovala základná škola. Bolo to skvelé, tak sme si povedali, že toto by sme snáď mohli zvládnuť aj my.
Všetky „vychošky“ boli nápadom nadšené, a tak sa začali zdĺhavé prípravy cez vybavenie sály, pohostenia, Dj, programu, ľudí na obsluhu jedla, baru, zháňanie cien do tomboly, nákupu a zapožičanie materiálu na výzdobu sály, nákupu sortimentu do baru, tlačenie plagátov, vstupeniek, nákup tombolových lístkov.

Našťastie spolupráca medzi nami bola výborná a nám sa všetko podarilo včas pripraviť. Po vyhlásení predaja lístkov záujemcov pribúdalo, najmä rodičov našich žiakov. Dva dni pred termínom párty sme strávili v DK do neskorých večerných hodín, kde sme sa venovali príprave sály pre 140 hostí a skúške tanečného vystúpenia.
A prišiel deň „D“. Keď sme videli, ako usmiati a dobre naladení ľudia nahodení do úžasných outfitov zapĺňajú sálu kultúrneho domu, s radosťou sme im ponúkli welcome drink a usadili na miesta.

Párty otvorili žiaci našej školy Adam Tomasta a Sofia Sedmáková tancom na skladbu. M. Jacksona a príhovor s prípitkom spoločne odštartoval zábavu. Pred tancom sme sa posilnili chutnou večerou. Veľmi milo nás prekvapil plný parket hneď od prvého tanečného kola, ktorý sa vyprázdnil až o piatej hodine ráno. Medzi tanečnými kolami sme si oddýchli pri vyhlasovaní tomboly, kde sa ľudia tešili z krásnych cien. Počas celého večera, noci a skorého rána sme s úžasom sledovali, ako sa ľudia neprestávajú baviť a spievať, za čo vďačíme DJ RAZOROVI, ktorý hral neskutočne! Našou najväčšou odmenou boli ľudia, ktorí odchádzali unavení, ale spokojní.

Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí nám prispeli do tomboly krásnymi a hodnotnými cenami. Ďakujeme taktiež fešákom v bare, dievčatám, ktoré sa postarali o obsluhu a kuchyňu, všetkým, ktorí nám s prípravami pomohli.
Keďže boli na našu párty pozitívne ohlasy, tešíme na pokračovanie nášho denníka niekedy nabudúce.

Ľudia, boli ste TOP!

Jana Č. a vychovávateľky ŠKD

 

zdroj: ZŠ Juraja Fándlyho Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img