ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

AKTUÁLNE: Tragédia v Šoporni – zasahoval záchranársky vrtuľník – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šoporňa / Dnes krátko pred poludním došlo v obci Šoporňa k tragédii. Pravdepodobne zo strechy spadol občan, ku ktorému bola privolaná rýchla zdravotnícka pomoc.

Osoba utrpela zranenia, ktorých vážnosť si vyžiadala asistenciu  leteckých záchranárov. Vrtuľník  ATE  pristál priamo v obci a zranenú osobu po stabilizovaní jej zdravotného stavu a naložení do vrtuľníka, záchranári transportovali do nemocnice.

Bližšie informácie prinesieme po ich overení.

Za aktuálne informácie ďakujeme čitateľovi  SoL.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 08.05.2023 – Tlačová správa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE:

Posádka leteckých záchranárov bola včera vyslaná do obce Šoporňa, na pomoc 79-ročnému mužovi, ktorý po páde zo strechy utrpel vážne poranenia viacerých častí tela.

Lekárka leteckých záchranárov si zraneného pacienta prevzala do svojej starostlivosti od pozemných záchranárov, ktorí mu poskytli primárne ošetrenie. Po doplnení liečby bol pacient s tzv. polytraumou, pri vedomí letecky prevezený do FN v Nitre.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ak dotyčný nezomrel, nepoužíva sa zvyčajne slovo „tragédia“. Slovo „tragédia“ sa zvyčajne používa na označenie vážneho a smutného udalosti, ktorá má smrteľné následky. Ak sa stalo niečo vážne a smutné, ale neznamenalo to úmrtie, môže sa použiť slovo „dramatický“ alebo „nepriaznivý“ na opis situácie. Napríklad: „Dramatická nehoda na diaľnici“ alebo „Nepriaznivé udalosti počas festivalu“.

  2. To mate pravdu, pamatam si clanok, kde prislo k zrazke auta a betonoveho kvetinaca, neviem vi aj nadpis nejako tak nebol.
    Kazdopadne panovi prajem vela sil, nech sa z toho co najskor dostane a s co najmensim dopadom.

  3. vazne tu planujete riesit slovo tragedia, jeho vyznam a jeho pouzitie vo vete?? fakt nemáte nic lepsie na robote? chodte sa vyvetrat svieti slnko

  4. Vyzerá to tak ze spadol zo strechy pan Fidler. Poznám ho je to dobrák ktorý vždy pozdravy a je dobre naladený.

  5. Prajem Vám skoré uzdravenie,aby ste sa z toho dostal!Aj Vašej pani manželke prajem,aby to zvládla je to pre ňu veľmi ťažké 😔E.S z rodinou

  6. Štefanovi prajem skoré uzdravenie, je to môj dobrý kamarát, ktorý už toho zažil,, zlého“ za svoj život až priveľa.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img