ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

„Narodený, aby som bol slovenský divoký“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Nemôžeme ignorovať  požiadavku našich čitateľov na zverejnenie medajlónku o ľuďoch, ktorých ste mali možnosť vidieť na všetkých protestoch proti Ficovi v minulosti a ktorí nemôžu chýbať na námestiach ani dnes.

Síce na opačnej strane, no to im vlastne nevadí. Oni proste radi protestujú…

Videozáznam zaslaný do redakcie má pochádzať zo sociálnych sietí, je zostrihaný z viacerých verejne dostupných zdrojov a my ho uverejňujeme ako podnet občanov bez akéhokoľvek zásahu a úprav.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pripomína mi to priznanie staršej panie ktorej zaplatili 5 dolárov za to aby len buchala tyčou o železný stĺp na ukrajinskom majdane. V podstate je jedno za koho, keď vám zaplatia

  2. A preco nie. Skus dat o tomto clanok a nie prezentovat clenov odvolanej vlady. Za taketo trovenie naroda by mala byt nie len demonstracia ale rovno verejny sud. Celej odvilanej vlady. Ze taketo nieco sa tu vlastne deje. Vcetne Nada ktoreho si volil a prezentujes ho tu.

    Arbitrážna vzorka potvrdila zakázaný pesticíd v ukrajinskom obilí, oznámil minister pôdohospodárstva Vlčan.
    Výsledky analýzy sa týkali 1500 ton ukrajinskej pšenice, ktorú v kolárovskom mlyne zachytili veterinári v polovici apríla.
    Aj tretia, tzv. arbitrážna vzorka odobratá z ukrajinského obilia v Mlyne v Kolárove bola pozitívna na zakázaný pesticíd. Oznámil to na utorkovom mimoriadnom rokovaní Výboru Národnej rady (NR) SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie dočasne poverený minister pôdohospodárstva Samuel Vlčan. Výsledky analýzy sa týkali 1500 ton ukrajinskej pšenice, ktorú v kolárovskom mlyne zachytili veterinári v polovici apríla. Podľa nej sa v kontrolovanej vzorke potvrdil výskyt pesticídu, ktorý v EÚ nie je povolený.

  3. Slovak si radšej nechá sra. T. Na hlavu. Francúz si na hlavu nedá sra. T. Kto dovolil dovoz ukrajinskej pšenice na slovensko?

  4. Predpokladal som, ze slaboduchy jedinci neschopni vnimat veci v suvislostiach, sa budu vyjadrovat asi tak, ako vidiet vyssie.

    No aj to len dovtedy, pokym dav nezapali ich obchod, firmu, kancelarie, byt, dom ci na ulici vecer odparkovane auto. Jasne, ze rozbite okno alebo horiaci smetny kontajner vyhodeny na auto alebo vo vyklade tiez nepotesi.

    Obdivujem radost zo zivota ludi veriacich, ze nasledky popisovanych protestov vo FR, by sa na Slovensku prave ich netykali.

    Ti pacienti z „Obcianskeho tribunalu“ to vidia asi obdobne. A dovolim si to povedat preto, lebo ich poznam.

    Cim skor si ludia uvedomia co posuva spolocnost dopredu, tym skor ten nevyhnutny krok spravime.

  5. Preco nemame volat po demonstraciach ako vo FR? co je Francuzko Banglades?alebo uz nie je v EU? Mozno strajkujuci ktorych je min 500tis .su hlupaci a dezolati, Bohuzial sralgotkov je plne slovensko.

  6. imre 2. mája 2023, 22:44 – preto, co som napisal vyssie.

    U nas veci fungfuju zial inak, ako v Nemecku, ci Francuzsku. U nas ma napr.havarijnu poistku tolko ludi na auta, kolko ich tam je bez poistky. Povedane inak, u nas ju spravidla ma ten, kto ju mat musi.

    Keby co i len skusili v Nemecku nastavit vyluky z plnenia poistovne tak, ako u nas, hnali by ich osratymi metlami.

    U nas je vymozitelnost prava na urovni rozvojovych republik.

    Povedane este inak – netusite, ako by ste (sme) dopadli, keby sa naozaj dialo u nas to, co sa deje vo FR.

  7. Obdivujem lahkost, s akou niektori ludia dokazu o vojne na Ukrajine (vlastne kedkolvek), o vazne agresivnych protestoch vo FR a vlastne o comkolvek hovorit a pisat.

    Z pohodlia vlastnej obyvacky s pivkom v ruke.

    Ale tam sa veci naozaj maju uplne inak. Drviva vacsina ludi (prakticky vsetci) ani len netusia, ako by sa v krizovych situaciach zachovali a ci by sa niekde na obrubniku nerozplakali.

    Nebudte hrdinovia vo veciach, ktore mate napozerane z filmov alebo pocitacovych hier, klamete totiz iba seba…

  8. Anonym 2. mája 2023, 23:22 – Robejska pocuvam pomerne casto.

    V tomto videu ma dost prekvapil asi jeho „preklep“ – hovori o alternativnej pravde.

    Priatelia, na vec mozeme mat nazor. Ten by som nepovazoval za dobry a zly. Je to nazor.

    Moze byt riesenie problemu a alternativne riesenie. Aj dve,ci tri…

    Ale alternativna pravda? Nemozem za to, ale podla mna je pravda len pravda. 2 a 2 su 4. Ja neriesim preco, viem, ze vysledok je 4. Myslite si, ze alternativne moze byt pravdou, ze 2 a 2 je alternativne napr.7 ?

  9. Pre Anonym 2. mája 2023, 14:39
    Trovenie naroda? Takze vlastne EU a zakazne pesticidy podla europskej unie a diktat z Bruselu je vlastne dobry ? 🙂

  10. Nechapem preco sa to pýtaš mna, ked som tu na tuto zvratenu ohavnost upozornil. Toho kokota aj s tým mlynom by mali zavriet, majetok skonfiskovat a jeho hodnotu rozdat chudobe.

  11. Šéf komunistov Jozef Hrdlička napríklad otvorene hovorí, že chce obhajovať kresťanské hodnoty. Pred rokom 1989 pritom komunisti prenasledovali cirkev a pretláčali tzv. vedecký ateizmus.
    Otázne je, či sa na kandidátke SNS objavia aj komunisti, s ktorými Danko tiež diskutuje. KSS, ktorá sa do parlamentu dostala naposledy v roku 2002, zásadne zmenila rétoriku a snaží sa priblížiť stranám, s ktorými sa chce spájať.
    https://www.aktuality.sk/clanok/MRsFheb/sef-sns-danko-sa-dohodol-aj-s-europoslancom-radacovskym-s-republikou-sa-dostal-do-konfliktu/

  12. Pre Anonym 3. mája 2023, 15:02
    Pretoze si evidentne jebnuty ak pokladas to co bolo v 2019 este povolene mnozstvo za „Trovenie naroda“.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img