ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

V Sevastopole na Kryme horeli zásoby paliva pre ruskú Čiernomorskú flotilu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prevdepodobne sa skutočne schyľuje k už dávnejšie avizovaným operáciám zameraným na znovuzískanie Ruskou armádou násilne obsadených území suverénneho štátu Ukrajina.

Dnes pravdepodobne dva bezpilotné drony spôsobili poškodenie zásobníkov na pohonné hmoty na Ruskou federáciou anektovanom poloostrove  Krym. Zásoby pohonných hmôt slúžili pre Ruskú Čiernomorskú flotilu.

Požiar sa podarilo  desiatkam hasičov uhasiť až po niekoľkých hodinách.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mili moji dezolatikovia, a preco ste taki stale nazlosteni? Mate mizerni zivot? Ja Vam to tu budem pisat tak dlho ako bude trvat vojna. puttler ju moze ukoncit okamzite, stiahnut svoju hordu z Ukrajiny, zaplatit reparacie a zapadny svet navzdy ukoncit akukolvek spolupracu pokial nebude v ruSSku demokraticky system – a to tak lahko nebude. Prajem pekny slnecny den.

  2. Ty blbeček 7:11 s obmedzenou mozgovou kapacitou ! Túto vojnu vyvolali tvoji milovaní usáci a im sa ustupovať nesmie ! Dnes im podáš prst a zajtra ti odtrhnú ruku. A na ten tvoj demokratický systém NASRAŤ !!! Vidíme ako to NEfunguje u nás. Hybaj sa na záchod vytentovať lebo to hovno čo držíš v kakáči sa ti pretláča do tej sprostej gebule namiesto mozgu… teda ak nejaký máš.

  3. 7:35… ano, samozrejme.. nikdy nezabudneme na to, ako usa zautocili na ukrajinu a pouzila pri tom ruske vojsko 🙂 a predtym samozrejme obklucili rf svojou zlocineckou organizaciou nato a nasilne pripaja dalsie staty v blizkosti ruska, co vobec nieje sposobene tym, ze tie staty utekaju do nato pred ruskom..

  4. Fakt neviem ako musíš mať v hlave nasraté, aby si demokraciu chcel vymeniť za Putlerov autokratický režim. Ak by si v Rusku takéto sračky písal proti ich súčasnému režimu, dlho by si ich veru nepísal. Môžte byť vďačný milí frustráti, že sa môžete takto odbavovať na internete, vo vašom milovanom Rusku by ste držali hubu a krok.

  5. Anonym 30. apríla 2023, 7:35
    No ty si teda iny mentalny atlet boha jeho. Hned v nedelu zrana pises hluposti. Oddychuj trocha, nech sa ti nieco nestane.

  6. t/me/rezident_ua
    Pozrite si videa,ako vojenské hliadky priamo na ulici,pri východoch z metra,pri rôznych podujatiach násilné unášajú mužov a za pár dní hajde na vojnu,ako v Odese prepukol škandál, kde vojenskí komisári za úplatok vydávajú potvrdenia a tak sa ich mobilizácia netýka,taktiež sa tam dočítate, ako vládni politici na čele so zeleným mužíčkom,tunelujú celosvetovú finančnú pomoc..atď.

  7. Anonym 12:23
    Týmto modro žltým bezmozgovým zabrzdencom
    môžeš zbytočne niečo vysvetľovať. Ešte napíše že ja tvrdím že usáci napadli Ukrajinu… ja neviem kde to videl napísané ? Sú to len tupé ovce,béééé !

  8. Anonym 30. apríla 2023, 7:35 – ved toto, neda sa to porovnavat s ruskym blahobytom, pecene holuby zadarmo kazdy den do kazdej rodiny, nadstandardne dochodky, mesacna ruska mzda ako rocna v USA, chlapi sa biju pred naborovymi centrami, kto prvy pojde denacifikovat, zdravotnictvo zadarmo, po osetreni lekar plati pacientovi. Ale o tom nepisu zapredane media, nechcu aby ludia vedeli pravdu, zdielaj kym nezmazu!

  9. Nejde mi do hlavy prečo sa tu neobjavujú nové štvavé protiruské články. Že by sa Majko naľakal ?
    A vy sčaputizovaní liberáli sa prečo tak trasiete pred vstupom hrdinskej ruskej armády na naše územie ? Na východe máme predsa ochranný štít !
    Celé osady našich tiež spoluobčanov nepustia nič na západ čo je zo železa ! Všetko skončí vo výkupe kovov ! Ani Terminátor by tade neprešiel !

  10. Nájdite si..militarywatchmagazine
    Tam sú asi najvernejšie informácie,nie ako tie sračky, čo tu prezentujú naše média..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img