ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

„Vážne si mám myslieť, že zástupcovia našej obce nás považujú za úplných truhlíkov?“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ako je vidieť na sociálnej sieti, obyvatelia obce analyzovali článok vedenia obce uverejnený v obecných novinách. A z jeho obsahu im vyšli logické závery:

Dobré ráno,
ked som včera otvorila Šopornianske noviny, neverila som, že toto naozaj môže byť realita …Vážne si mám myslieť, že zástupcovia našej obce nás považujú za úplných truhlíkov? Ten článoček o ľadovej ploche myslíte vážne? Fakticky ste potrebovali skúšobnú jazdu, aby ste zistili, že tam treba strechu? A to vážne ste nevedeli skôr, že ak nepríde k stabilizácii cien, nám teda ostane len plocha, kde sa budu vrabci šmýkať? …Nehovorili a nepísali Vám to ľudia? Nehovoril o tom Marek Gála, Kamil Šmátrala, prípadné iní?
A druhý članok…asi ani nepotrebuje koment. Všetci dobre vieme, alebo si niečo o tom myslíme, ibaže to nikto nenapíše. Tento neštastný incident nemá nič spoločné s nehnuteľnosťami…
Nie sú naše noviny pre nás všetkých ? Dosť ma ako obyvateľa tejto dediny štve, že musím toto čítať, lebo noviny sú pre všetkých . Sú to noviny, to nie je plátok pána starostu a pár ľudí. Potom ich premenujte, predávajte a nedávajte nám ich od schránok. Ak chceme mať noviny, tak veľmi pekne prosím Adrian Macho o premyslenie celého konceptu novín. Nepíšte tam takéto nepripravené a prvoplánové pikošky. Zapojte do novín viac ľudí, spravme z toho seriózne čítanie o nás, našom živote a dianí v dedine, aj o tom, čo nás trápi, všetkých a nielen podaktorých…Nemusíte to písať všetko sami na obecnom úrade. Určite máme v dedine šikovných pisateľov, fotografov atď. Ja si tieto noviny vždy pozriem a rada by som si ich pozerala aj do budúcna, ale s kvalitnejším obsahom. A podľa mňa nie som sama.
Čo myslíte, vedeli by sme prispievať do novín, alebo je to len moja nie reálna predstava?:-))
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img