ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Opäť nehoda s účasťou smetiarov. „Cyklochodkyňa“ sa pri páde zranila

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Dopravní policajti boli včera dopoludnia privolaní k nehode na Agátovej ulici v Piešťanoch.

Podľa prvotných informácií došlo k stretu 63 ročnej ženy, ktorá mala tlačiť bicykel a smetiarskeho auta. Dopravu na mieste mal usmerňovať závozník vodiča, ktorý mal ženu upozorniť na pohyb smetiarskeho vozidla. Pri nehode staršia žena utrpela zlomeninu stehennej kosti a bola záchranármi prevezená do piešťanskej nemocnice.
Policajti podrobili 60 ročného vodiča dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu nepotvrdila. Za účelom zistenia, či mohla byť chodkyňa pod vplyvom alkoholu, jej bola odobratá krv.
Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.

CHODCI, MYSLITE NA BEZPEČNOSŤ
Presne pred týždňom sme informovali o nehode, pri ktorej sa pri strete so smetiarskym autom vážne zranil starší chodec.

Opätovne preto upozorňujeme chodcov a cyklistov, aby pri nákladných vozidlách či autobusoch zvýšili opatrnosť a neprechádzali tesne pred nimi alebo vedľa nich.
V prípade, ak má vodič so sebou aj závozníka, rešpektujte jeho pokyny!

AJ VODIČ MÁ SVOJE POVINNOSTI
Medzi základné povinnosti vodiča patrí:
➡ plne sa venovať vedeniu vozidla a sledovať situáciu v cestnej premávke,
➡ dbať na zvýšenú opatrnosť voči cyklistom a chodcom
➡ pribrať potrebný počet spôsobilých a náležite poučených osôb, ak je mu vopred známe, že to bude vyžadovať bezpečnosť cestnej premávky.

Info k foto: Pán smetiar zrazený nebol.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja keď vidím, ako sa niektorí seniori chovajú ako chodci alebo cyklisti…ako by boli nesmrteľní…hnevá ma, že mladí nevedia starších rodičov presvedčiť aby už nejazdili na bicykli…veď ledva držia rovnováhu ale budú sa jebať do premávky…

  2. Chodia ako zmyslov zbavený tak sa niet čo čudovať ani nepozerajú keď odbočujú dať rukou znamenie o smere jazdy to nehrozí tak sa nečudujme

  3. Pozor pozor ! Dáva sa na známosť že naša zapredaná proamerická vláda zrušila zajtra 1.apríl !
    Vraj je tento deň zbytočný.
    Dôvodom je,že ešte nikto nevymyslel takú srandu akú si vládni papaláši robia zo svojich občanov !

  4. My komunisti oslavujeme 1.máj na môj veru ozaj. Toto ma veľmo srdco bolí, že vy dezoláti máte radšej 1. apríl. My komunisti pomáhame všetkým dostať sa z chudoby do biedy. Za toto by sme nikdy nehlasovali, aby sa oslavoval 1. apríl na môj veru ozaj.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img