ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

NAKA dnes ráno zasahovala na Cukrovarskej ulici v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Dnes v skorých ranných hodinách vykonala Národná kriminálna agentúra policajnú raziu zameranú na predaj drog v objekte na Cukrovarskej ulici.  Podľa nateraz dostupných informácií bolo dnes v ranných hodinách vykonané policajné akcie NAKA na viacerých miestach Seredi.

Bližšie informácie uverejníme po ich overení.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – stanovisko Prezídia PZ SR:

Aktuálne príslušníci národnej kriminálnej agentúry na území Trnavského kraja vykonávajú policajnú akciu s krycím názvom ASTRA 2. Akcia je zameraná na drogovú trestnú činnosť.

Aktuálne prebiehajú zaisťovacie úkony, preto bližšie informácie nie je možné poskytnúť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vyjebané negerské svine!
    Robiť to nebude ani zanič!
    Len s drogami kšeftovať!
    Skapte!
    SKAPTE!!
    S K A P T E ! ! !

  2. A tá akože NAKA tam aj niečo riešila? Či boli si len kúpiť skladačku alebo sa opýtať, či im idú dobre obvody a či nič nepotrebujú? Napríklad odstaviť konkurenciu vrámci Serede.. 🤷🏼‍♂️

  3. Ach a zase nič..🙂 ked obycajni clovek co chodi okolo to vidi…zgerbu tam nakupovat a policia zase nic nenajde..tak to je sila..

  4. Nepíšte na Rómov vyjebanci sú tam ti od koho kupujú a sami sú políciou neni skorumpovaná polícia neni trestná cinost

  5. Celé město o tom ví, že tam probíhají kšefty s drogami a NAKA zase nic, se poseru…Ať žije neúplatná policie…

  6. Na pomoc rómskej komunite pôjde 907 miliónov EUR… Uviedol rómsky splnomocnenec pre rómsku komunitu Ján Hero… Voalá…

  7. Očividne majú ľudia ,,dôveru,, čo sa polície týka keď tu číta človek tie komentáre 🙈 Ale ani sa niet čomu čudovať keď to trvá už niekoľko rokov 🤷 Dokázali zo Seredi už pobrať kopu ľudí, ale tuto chodia fakt ako len na ,,návštevu,, občas zobrať niekoho a potom ich aj tak pustia . Preto je už ľuďom každá takáto ,,razia,, tam bohužiaľ už skôr len na smiech 🤷

  8. Mila NAKA OKREM TYCHTO SA ZAMERAJTE NABRATOV SEVCIKOVYCH Z DOLNEJ STREDY!Z VOHOZIJU KUPUJU DETEKTOROVANIE OLOVO A DALSIE ….CO UZ KTO MA ZNAMOSTI AKO DR9G DILERY DOSTANU ECHO!Pomahat a chranit ha ha

  9. Prosím vás , očom tu točite. Veď každá nie biela rasa. Alebo majorita , ale hnusná banda fašistov, čo ty pišete za pičoviny. Veď celá banda vašich bratia . Zdemoluju vo vláde SK. Celá ukrajina je tu
    Na SK a na okoloidúcich krajín. A všetko kôli vašich tím bratov vašich. Veď pre jedno euro, sa zabíjajú vaši majority bratia. Že už tie krimi noviny, sami hnusia ! Od vašich bratov. A cigáň spraví jednu veďz nelegálne. A vaši bratia ako ich nazivane sú fašisty spravia xkrat podvody.. znásilnenie.. lupeže .. vraždy.. a tam nič . Vy čo tu pišete ste všetci fašisticky ľudia
    . Ale vám netreba nadávať. Len vás ľutujem. A prosím boha o vašu dušu . Nech vás s démonskej myslí uchranil !

  10. Nevie co mam povedat na tieto vase komentare majorita ked spravy nelegalny obchod hned cierna svina k…..a ciganska a este neviem co ale ked corobi nemajorita ksefty za miliony a vlada sk co vas okrada a len pre ukrajinu tak tam dole hlavu jak hlupe ovce a tu blacite bla bla bla takze kto je horsi cigan cy biele taksa zamyslite trosku vy nemajorita

  11. Je zaujímavé ,že roky rokúce idú milióny Eur na Rómov, ktorí sú stále a stále negramotní,deti im nechodia do škôl,len kseftuju a diluju drogy.Kto im dáva informácie,na aké dávky majú nárok,na čo všetko maju nárok,alebo že na čas trieba ísť vycucat aj soc.system UK(Anglicko)?…majú prespekulovany systém,ktorý je výnosný nielen pre nich,ale aj tých ,ktorí tam hore za nich bojujú a udržiavajú rómsku otázku stále otvorenú už po desaťročia.Preco nejdú do Švajčiarska?…lebo tam by museli pracovať a deti by museli chodiť do práce,lebo inak nedostanú ani euro.Ale tu im je dobre,lebo my budeme na nich robiť do nekonečna ešte po dlhé ďalšie generácie…..ale…mám priateľov aj rómov,ktorí žijú slušne a pracujú,niekedy lepšie ako niektorí ako sa povie „gažovia“.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img