ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Hliadka Mestskej polície zasahovala pri na mol opitom mužovi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  Najviac prípadov spojených s alkoholom sa nám spája s mužmi a preto by si muži mali dávať pozor na to, kde skončia po požívaní alkoholických nápojov.

Hliadka MsP bola v noci privolaná na Fándlyho sídlisko, kde pod lavičkou ležala neznáma osoba. Hliadka na mieste našla muža, ktorý bol značne pod vplyvom alkoholu. Jednalo sa o 57 ročného ZŤP občana z obce Trebatice. Nakoľko sa nevedel prebrať, bola na miesto privolaná sanitka RZP, ktorá menovaného previezla do nemocnice v Galante.

zdroj: Mestská polícia Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. otazka je preco niekto vola mestskych policajtov k ozranovi? kvoli comu? co mozu s nim spravit? jedinu vec- zavolat rzp. a to musia. kto z nich bude riskovat ze ked nezavolaju a on nahodou zomrie, tak budu mat problem? takze alibisti zavolaju msp a oni zavolaju rzp lebo jednoducho musia 🙂

  2. Ty si ale primitiv!!! Odkiaľ mohli vedieť tí čo mu volali pomoc, že je opitý? Radšej nenapiš nič ako takúto blbosť!A anomym13.16 a ty tiež! Že alibisti🙈 čo zavolali MP ,ako môže niekto toto napísať!Ale aj Tebe sa môže niečo stať a nikto Ti nezavolá pomoc,no veď načo by Ti alibisti volali pomoc!!!

  3. 14:41 Presne tak! Raz sme išli s kamošom po vonku a videli sme ležať na ceste takú tetku. Bola námraza a mne to nedalo že pome. Kamarát ma presviedčal že to je nejaký ožran, ale mne to nedalo. Nakoniec sme zistili že mala zlomené obe nohy a obaja jej poskytli prvú pomoc a čakali na sanitku. Podľa mňa treba poskytnúť pomoc za každej okolnosti. A navyše nikdy nevieš okolnosti prečo daný človek koná ako koná. Rodinné problémy, smrť blízkeho alebo pod. Buďme ľudia nie cynické hovadá.

  4. No nechces byt hovado a nelahnes na lavicku ale lahnes pod a volaju na teba mp. Tak ako mne sa stalo na fandlyho ze som ai sadol na lavicku, v klude som sedel a obyvatelia zavolali na mna statnych……..

  5. Pre 14 41 primitívne je tvoj tatko nie ja čítaj ze bol zjavne pod vplivov alkoholu asi ako ty keď ne prečítaš ale hneď odpisuješ áno ozranov treba tak ležať

  6. ked uz sa ludia bali „co mu je“, preco alibisti volaju msp a nezavolaju rovno rzp? co keby zomrel a msp mu nepomozu?

  7. Dúfam, že keď sa vám niečo stane a ostatní si budú mysliet, že ste nadr$ani, nájde sa niekto kto RZP zavolá. Pamätajte, že karma je zdarma a za tie kecy aby ho tam nechali, si raz spomeniete. A verte, že sa to ľahko môže stať vám. A dúfajme, aby okoloidúci, sa na vás nevyprdli

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img