ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Nevideli ste v Seredi túto mačičku?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Do redakcie nám prišla prosba od pána Petra o pomoc pri hľadaní tejto stratenej mačičky:

„V nedeľu v noci z 12/13 marec sa na Legionárskej ulici v Seredi stratila 34-mesačná mačička. Je kastrovaná, vo februári nanovo očkovaná, odchovaná v byte, ale zvyknutá každý deň ísť samostatne von.
Je bežnej zemitej farby, no s krásnymi čiernymi pruhmi po celom tele.
Ak sa niekomu zatúlala do domu či záhrady, volajte, prosím č. 0905 707 161.
V prípade úspechu nálezcu / záchrancu odmením.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Chovať mačku v byte a pritom ju nechať voľne potulovať? Niektorí vodiči ešte zámerne pridajú, aby mačku trafili, nie že ešte brzdiť..
    V takomto prípade je mačka spotrebný materiál..

  2. Anonym, viem ako musí cítiť majiteľka.
    Ale majiteľka by mala mať rozum za to zviera..
    Ak mne ujde pes a nedaj boh niečo vyvedie, nesiem zaň zodpovednosť. Preto je v mojom zaujme urobiť všetko pre to, aby neušiel. Je to pre jeho dobro, zdravie a moju peňaženku. Ale majitelia mačiek už nenesú žiadnu zodpovednosť za svoje zviera. Tak by si mali aspoň uvedomiť, že im ide o zdravie a život. Ak toto nemá majiteľka na rozume, tak si musí byť vedomá následkov.

  3. Mačka sa orientuje na teritórium, pravdepodobne neodišla ďaleko. Skôr je žiaľ pravdepodobné, že je mŕtva, pretože inak by sa určite vrátila na miesto, kde je o ňu postarané. Akým spôsobom, to nikto nevie, ale ak ju niekto zabil úmyselne, mal by za to niesť trestnú zodpovednosť. Jednoducho človek, ktorý zabije zviera len tak pre srandu, pričom ho nechová na mäso ani nie je poľovník, ktorý reguluje premnožené zvieratá, tak patrí jednoznačne do basy.

  4. Na základe čoho si rozvinul teóriu o zabití? To si sám seba presvedčil? Mačka sa niekedy vráti aj po týždni, nie je to nič výnimočné. Cica sa na rozdiel od psa vie aj sama o seba postarať.

  5. PRE – Anoným 28.03.2023 p 10.43 hod.

    Ty budeš tiež veľké a tupé HOVADO s tým rozdielom že si podla teba len charakterné, ale mýliš sa !!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img