ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Ruský prezident Putin chce umiestniť jadrové zbrane v Bielorusku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

A to je už problém, ktorý sa bezpečnosti aj Slovenska bezprostredne týka.

Asi prokremelskí trollovia budú musieť chvíľu čakať na upgrade naratívov, ktorými toto šialené Putinove rozhodnutie budú komunikovať smerom k verejnosti. Uvidíme o niekoľko dní.

Pripomíname, že Ukrajina na základe vzájomnej dohody veľmocí  USA, Veľkej Británie a Ruskej federácie (nástupnícky štát po rozpadnutom ZSSR), prijala mierové garancie týchto mocností a vlastných jadrových zbraní umiestnených na svojom území sa vzdala práve v prospech Ruskej federácie. Práve  armáda Ruskej federácie dohody porušila a Ukrajinu následne napadla a v rozpore s medzinárodným právom hrubou vojenskou silou anektovala jej územia.

Armáda Ruskej federácie už viac ako rok systematicky bombarduje územie Ukrajiny a to nie len vojenské, ale aj civilné ciele, civilnú infraštruktúru a dokonca na nákupné centrá, divadlá, školy a nemocnice.

Za čias bývalého ZSSR boli medzikontinentálne rakety s jadrovými hlavicami umiestnené aj v Ukrajinskom  Pervomajsku.

Jedinou účinnou odpoveďou Západu na takéto vydieranie je ukázať, že nemáme strach.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tela 26. marca 2023, 21:22 – ak by boli, tak ako logicka odozva na realne kroky Ruskej federacie v kontextne s otvorenym vojenskym konfliktom rozputanym a viac ako rok vedenym na uzemi cudzieho statu Ruskym prezidentom V. Putinom.

  2. 26. marca 2023, 23:43
    Príkaz znie jasne, plače sa len nad obeťami ne-amerických vojen. Každý predsa vie, že americké bomby hladkajú a sú plnené cukríkmi. Keď nejakú krajinu napadnú amíci, je to vojna proti terorizmu. Keď Rusi, je to terorizmus. A tak si tu žijeme, v krásnom svete dvojakého metra, hráme sa na dobrých a voláme po spravodlivom potrestaní vinníkov. Len škoda, že do 24.2.2022 nam to nevadilo.

  3. Usáci majú svoje základne po celom svete,hlavne okolo Ruska,to je v poriadku,že ?
    Majú aj Rusi svoje základne okolo hraníc USA ?

  4. Fnuk-fnuk, lebo Irak, fnuk-fnuk zle USA, fnuk-fnuk.
    Aj Rusi by chceli mat zakladne, len vsetko prepili po ceste a to este ani neopustili vlastnu krajinu. Hahahahaha

  5. sudruh putin vie, ze to pre neho nejde dobrym smerom, musi nieco podniknut, keby citil prevahu, nerobil by taketo zufale kroky a nehadzal tie svalnate recicky

  6. A nasa dezolatna cvarga jasa od radosti ze budu na doatrel.

    Potom budu vysvetlovat svojim detom ked im zbombarduju garzonku v panelaku ze vlastne Rusi na to maju moralne pravo nas zabijat, lebo USA tam….. a hentam….

  7. No,keď tomu tak je,tak treba sa rozprávať,treba spolupracovat,ved,bol svet už na dobrej ceste.Bez Ruska mier a pokoj na svete( hlavne v Európe nebude).To si treba uvedomiť,alebo má svet inú možnosť,pokračovať v tejto agresívnej politike oboch veľmoci a dúfať,že sa to nejak skončí.Ale,keď tu čítam tie silácke reči,tak niektorí ľudia si myslia,že to je nejaká hra.Moze niekto zamedziť Rusku,to čo robí?Kam je svet ochotný zájsť v mene tej,alebo onakej ideológie.?Agresor je teraz Rusko,v minulosti to bolo častokrát USA,takto to pôjde až do zániku sveta.Nic dobrého pre nás,obyčajných ľudí.

  8. S vojnovym zlocincom jednat?
    Musia ich dat na sibenicu vlastni ludia inak sa nemozme bavit o mieri.

    Alebo ako by ta sikanovali v skole a riaditel ta posle dohodnut sa s agresorom aby ti bral len polovicu vreckoveho

  9. Je zaujimavé sledovať tie názory „chcem-mierového“ spektra:
    Ak sa napadnutá Ukrajina bráni tak: „Predlžuje vojnu“, „eskaluje situáciu“, „Yenkee go home“, „nemali ste to nechať zájsť takto ďaleko“, „Zelenský je feťák“ atď…
    Keď Rusko uvažuje o umiestnení jadrových zbraní v inom štáte: „Vyborny tah p.Putin“, „Amerika bola tam a tam“,…
    Kde sú tí „chcem-mierovia“ pri tejto správe?

  10. Americká propaganda slávy úspech. Vojna na Ukrajine nemusela byť. Ukrajina má veľký ekonomický význam aj vojenský. Vieme kto chcel dovliect pakt NATO na ukrajinu. Špinavá nenažratá kapitalistická banda z únie a hlavne z USA. S Ruskom bolo treba jednat vojna nemusela byť.

  11. Ze prečo Poliaci zbroja, lebo je tam americká vojenská základňa. Tie najspinavšie zbrane sú v Poľsku, už dávno.

  12. Pan Majko, nezavadzajte prosim a nepiste len to co Vam vyhovuje.
    Kto porusil dohodu ako prvy???
    Je to Ukrajina, ktora sa (priznam sa ze nepoznam presny nazov dohody) nema stat clenskym statom NATO. NO ale co sa nestalo, dali si to dokonca aj do ustavy.
    Rusko uz davnejsie zdvihalo varovny prst, aby tato dohoda bola dodrzana. No nikto nepocuval.
    Na margo vojny napisem len tolko: ak bude Rusko zatlacene do kuta, myslim si, ze skutocne tu nejaku vcelicku vypusti.
    Vsetci politici to vedia a i napriek tomu tuto vojnu podporuju vojensky.
    Tak sa prosim uvedomme.

  13. A už sme tam ,kde sme boli.Ratafak,ale pomalí,ale iste budeš musieť tvoju rétoriku prispôsobiť,lebo už sa to trošku začína inak, aj v USA chápať.No a predstavte si,že aj s agresorom sa bude musieť jednať.Aby si potom nezostal sám vojak v poli.Realita je dôležitá,a nie tie vaše pomýlené kecy.Geopoliticka situácia sa začína meniť,vďaka nesmiernej hlúposti leadrov západných štátov.To o čo vždy USA usilovalo,o hegemóniu na svete, a zabrániť akémukoľvek spojovaniu Ruska,Číny a Nemecka,sa im teraz perfektne podarilo.Ohliadnut od Nemecka.Cina,Rusko Irán,Južná Afrika,menej India ,a Brazília,sú pekné nejak pospolu,no a tým nás čakajú krušné chvíle.Plan rozbiť Rusko pomocou Ukrajiny stroskotal na celej čiare,po roku vojny,s nesmiernym počtom obetí a recesie skoro celej Európy,sa nepodarilo Rusko vytlačiť ani z ďaleká z tých troch oblastí.O Krymu ani nehovoriac.Zatial sa vedie dobré zap.zbrojnemu priemyslu.Volby prezidenta,a už samotná kampaň,zmenia všetko.Az potom sa začnú ľudia v USA zaujímať,čo sa to vlastne na tej Ukrajine deje.Pouzili Ukrajinu na svoje ciele,bez ohľadu na to,ako tam ľudia trpia.Mame na vybranú.Ukrajina v NATO ,mier nikdy nebude.

  14. Anonym 27. marca 2023, 10:55…ty si si zas niečo prečítal od velitela kolotoče, že?..a čo tie biolaboratoria s netopiermi nakazujúcich slovanov…tie sa už podarilo nájsť a zničiť?….
    a prosím už odpovedz na tú otázku: Ako sa USA podarilo presvedčiť Putina aby zautočil na Ukrajinu a začal tak plniť ten ich plán?…toto ma zaujíma…

  15. Ratafak,čo to trepeš o kolotococh a biolab.a o netopieroch a o slovanoch? Tu je vidieť,ze nemáš o ničom ani šajnu.Kam sa to snažis kormidlovat?Tie tvoje frázy,klamstvá a polopravdy nie sú ničím iným,ako akousi propagandou.Tak čau.Skoda času na teba.

  16. demokracia 10:06 – používaš starý manuál, vymeň si ho, lebo aj tvoji chlebodarcovia z RU ambasády sa ti budú smiať. A nejako si zabudol na anektovaný Krym. Jáj, dobre dávno som sa tak nezasmial, že zdvihnutý varovný prst, no no no, ty musíš byť dobrý nešťastník

  17. a v čom klamem?..či zase neodpovieš….no dobre, ty si dnes objavil BRICS a už je z teba velký geostratég, ktorý rozumie všetkému a vidí všetky plány a dokonca predpovedá budúcnosť..:-D…a ty si mi začal písať, netuším prečo…maj sa…

  18. Faktom je, že Blinken naznačil, že Ukrajina by mohla o niektorých územiach rokovať. Už len to je dosť podstatná otočka v rétorike západu.

  19. Miloš tebe nevadí že možno aj v našej krajine budú rozmiestnené jadrové zbrane? Nevadí ti že slovensko zasahuje už priamo do vojnového konfliktu darovaním stíhačiek… nevadí ti že v prípade vojnového konfliktu s nato možno budeš od jadrových zbraní tak zrengenovaný , že tvojím deťom sa možno budú rodiť miesto ľudí šimpanzi… za predpokladu ak v tejto stupidnej krajine niekto prežije… že Vladolf?/

  20. Rusko je agresor, napadlo nezavislu suverennu Ukrajinu. Zabijaju zeny, deti, civilov, utocia na civilne objekty, to je terorizmus. Co na tom mili dezolati neviete pochopit? Ano, musime pomahat Ukrajine, bojuje za nasu slobodu, za to, ze mozeme zatial kludne zit. Chapete? Jaaaaj, nieee, lebo USA, zidojasteri, Soros a tak podobne. Budme radi, ze sme v NATO, lebo keby prehrala Ukrajina, sme na rade hned my. Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom. Gerojom slava. putler – idi na chuj.

  21. A máš ty Tela nejaké vlastné riešenie? Riešenie je iba jediné – odchod ruského agresora z cudzieho územia a všetko bude vyriešené, pokoj bude okamžitý. Potom môžu rokovať, napr. o výmene zajatcov, splácanie vojnových škôd, vydanie hľadaného zločinca putlera súdnemu dvoru v Haagu a podobne.

  22. Oni idu rozmiestnit jadrove zbrane blizsie k nam a ty sa bojis ze my by sme mali zbrane u nas na jadrove odstrasenie bolsevickej imperialistickej spiny?

    Ved ty si uplny cvok.

  23. Za rezolúciu, ktorú načrtla Ukrajina po konzultáciách so svojimi spojencami, hlasovalo 141 krajín, sedem bolo proti a 32 štátov sa zdržalo hlasovania, takto hlasovali v 02/2023 v OSN. Takze len 7 statov sveta su s ruSSmi, haha, cely svet stoji za Ukrajinou mili nasi prorusky dezolati.

  24. iba toľko… keby ste tieto „nezávislé noviny“ nečítali ,tak by pán „novinár“ nemal o čom písať a už by bol v Seredi dávno kľud .Tak ako pred tým ,kým sa tieto nezávislé noviny, stali závislými na bludoch ,čo sa nám tu snaží nanútiť.🤑🤑🤑

  25. Dezolati, no co Bachmut uz dobili Rusi?
    A lod Saratov (ktora ani nahodou nebola potopena) uz nasli? Ale napriek tomu vystavili pomnik posadke Saratova.
    A ako to je zo zahranicnymi zoldiermi na strane Ukrajiny? Na zaciatku to boli vyznamne sily na strane Ukrajincov, ale po zisteni, ze ich je cca 1500 (priblizne tolko co Rusov padne za 36h na Ukrajine) uz otocili, ze podpora zapadu uz neni taka vyznamna?

  26. Mig 29 sú ukrajincom na ho, presne ako boli nam na ho, nemajú potrebné vybavenie na boj, potvrdil to armádny dôstojník letectva.

  27. Myslím si,že tie Migy, budú na Ukrajine prospešné, ale aké následky ponesie malé Slovensko,ukáže čas,takisto netreba zabúdať, že naše zbrane,nepatria vláde, ani parlamentu,ale patria občanom,pretože to platí, každý,kto pracuje,či nakupuje,či platí za energie, predsa peniaze na kúpu zbraní nerastú na strome.A niektorí tu netrepte sprostosti,že náhodou,ak by Ukrajina prehrala vojnu,potom sme na rade my..

  28. Za tie migy dostaneme 150 – 200 mil.Eur, neposielame ich na ukrajinu zadarmo. Boli vyradene, nepouzivane, akurat by hrdzaveli. Ukrajinci si ich vedia servisovat, im sa zidu. caka sa na F-16, ktore objednala Ficova vlada, stihacky z USA, chapete, ked boli Fico vo vlade a navstivil prezidenta Obamu, tak sa mu klanal ako maly chlapcek….a teraz sa pcha do ruSSkej riti.

  29. Pán Putin dobite už konečne tú Ukrajinu a prídite aj sem k nám urobiť poriadok s týmito liberálnymi debilnými modro žltými ovcami ! To sa už nedá vydržať ako im hrabe.
    Jeden sprostejší ako druhý a len velebia tú skurvenú Ameriku a ich poskokov,teda EU.

  30. Vladolf 27. marca 2023, 13:38
    A tvoja mentálna „výbava“ je aká, keď urážaš iných? Jaj pardon zabudol som, ty si etalón slušnosti a etiky…

  31. Ahoj som tvoj ocko a hovoria mi Tela, keby vieme s mamou čo s teba vyrastie tak ti zabalíme buchty a žinčicu a vyšleme do usa tam by si určite prerazil a možno by si to dotiahol aj na prezidenta… takto tu teraz kvasíš v dákych zaprdených dedinských novinách a plytváš svojim talentom a nekonečnou múdrosťou

  32. Vladolf 27. marca 2023, 17:35
    Ty génius, si presvedčený o odpale nejakých rakiet? Ak nie tak nešír debilné myšlienky o raketách.

  33. Anonym 17:54 – aj o tom, že rusi nenapadnú ukrajinu si bol presvedčený a vidíš, takže by som na tvojom mieste držal hubu

  34. To si myslela cela Europa tiez ked tu bol Hitler.

    Este mi povedz ze to nieje novodoby Hitler nech sa na tebe z chuti zasmejem 🙂

  35. Majko USA si svoje vojny uz vyprovokovali…. teraz pozeraj a pis o Rusoch, to ti ide…. O tej Srbskej tragedii nemas gule pisat, no staci sa pozriet na Srbov co su u nas, prezivsi po bombardovani co nemaju v papuli zuby po tom americkom urane, ale to je ok podla teba a toho senilneho ministra zivotneho prostredia???? uz sa preber….

  36. Mas pravdu.
    Si zazrak dezole sceny ked ma opravis v gramatike. Nieco ako Mozart medzi dezolatmi alebo Mark Twain.

    Mal by si si zalozit „pronarodnu“ stranu

  37. Anonym 27. marca 2023, 12:59
    Celý svet stojí za UA? Osviež si zemepis. Ak zrátame počet nezávislých a čiastočne uznaných krajín prídeme k číslu 207. Okrem toho, krajiny, ktoré stoja za Ruskom majú spolu viac obyvateľov ako celý „vyspelý západný svet“, ktorý zbohatol na poctivej práci svojich občanov, nikdy žiadnu krajinu nenapadol, ani stáročia nedrancovali. Ale podľa vašich liberálno kktných fantazmagórií je úplne v poriadku súdiť a kritizovať jednostranne. A celú UA si strčte už viete kam.

  38. Pre : Anonym : 27. marca 2023, 20:46

    Co klames chudak
    V OSN kto podporil RuSSko?
    Ty asi nevies ktora krajina ma kolko obyvatelov

  39. Anonym 27. marca 2023, 20:46 – az na to, ze ciastocne uznane krajiny nie su sucastou OSN.
    Ohanas sa zemepisom, ktory keby si ovladal by si vedel ze je 197 krajin a OSN ma 193 clenov. Takze ani s tvojou pochybnou matematikou nie je 141 krajin menej.
    Na svete je 8+ miliard ludi, z toho Cina a India dokopy ma 2,78miliard, takze aka vacsina? Ani zemepis, ani matematika, ani kriticke myslenie nie su tvojou silnou strankou

  40. Ako by si komunikoval keby nepoznáš slovo “dezolát” “dezolé” “dezoláti” a všetky ostatné tvary toho slova?

  41. Pre vsetkych proruSSkych dezolatov, toto je podla Vas sloboda a spravodlivost vasho milovaneho puttlera?

    Ruská prokuratúra žiada dvojročný trest odňatia slobody pre otca žiačky z Tulskej oblasti, ktorá nakreslila protivojnovú kresbu. Muž je stíhaný za diskreditáciu ruskej armády na sociálnych sieťach.
    Prokuratúra žiada súd, aby Alexejovi Moskaľovovi na tri roky zakázal používať internet a skonfiškoval mu počítač v prospech štátu.
    Moskaľov, ktorý je jednorodičom, je stíhaný za svoje príspevky o vojne na portáli Odnoklassniki. Obvinený na súde uviedol, že s týmito príspevkami nemá nič spoločné a že jeho stránka mohla byť hacknutá.
    Vo svojej záverečnej reči pred súdom však Moskaľov zopakoval svoj negatívny postoj k špeciálnej vojenskej operácii – ide o slovné spojenie, ktoré sa v Rusku musí používať v súvislosti s vojnou, ktorú rozpútalo na Ukrajine.
    Moskaľov vyhlásil, že k vojne, zomieraniu ľudí a detí v nej možno mať len negatívny vzťah. Dodal však, že by sa „neznížil k tomu, aby písal negatívne veci či urážky“.
    Úrady začali Moskaľova vyšetrovať vlani po tom, ako jeho dcéra Maša na hodine výtvarnej výchovy namiesto obrázka na podporu vojakov vyslaných do vojny na Ukrajine nakreslila protivojnový plagát s vlajkou Ruska a Ukrajiny a s nápismi „Nie vojne“ a „Sláva Ukrajine“. Riaditeľka školy po hodine zavolala políciu.
    Napriek tomu, že Moskaľov bol vyšetrovaný aj v domácom väzení, jeho dcéra je na základe rozhodnutia úradov naďalej v detskom domove. Iný súd sa momentálne zaoberá otázkou obmedzenia jeho rodičovských práv.

    puttler – idi na chuj!

  42. Anonym 28. marca 2023, 9:51 – a s kym by si chcel mat zmluvu, s Ruskom? Ukrajina ju mala, za odovzdanie jadrovych zbrani, okrem Ruska aj s USA a Britmi.
    Zatial co Rusov oslavujete (za nedodrzanie zmluvy?) pred Americkou ambasadou vykrikujete Yankee go home (za dodrzanie tej istej zmluvy?)

  43. Aha,ako to bolo u nás s tým motorkárom,ktorému zabavili všetok majetok,a odpojili jeho a celú rodinu od života,ako to je u nás s tými kajucnikmi,ktorí ukážu prstom na želanie,a sami si užívajú nakradnuté ho.Ako to je s tými sociálnymi sieťami napr.u poslanca Ľuboša Blahu,ako je to že zavreli weby,len tak,pre ich nesúhlas s vládou?Ako to,že aj tu nazývate ľudí,statočných občanov,ktorí vychovávajú svoje deti,a musia si to nechať ľúbiť,len za to,že sú proti vojne a za mier.?Aj jedno aj druhé je odsúdeniahodné.

  44. Anonym10:31, nikto neoslavuje ani Rusko,ani USA,už to konečne pochopte Vy zadubenci!!! Ja oslavujem len pána boha.Este raz,môžte to niekedy pochopiť,že sa tu nič neoslavuje.Ste úplne zblbnuti.

  45. Anonym 28. marca 2023, 11:00 – nikto!? Cital si diskusiu? Sledujes spravy aspon zbezne? Chces mi povedat, ze si nezaregistroval pochody “za mier”?
    Postav sa pred zrkadlo a opytaj sa, kto je potom zadubenec a zblbnuty?

  46. Anonym 11:56.Este viac,ako som si myslel.Pochody za mier,sú pochody za mier,nie za Putina,a to že si zblbnuti z Markízy,Jojky a podobných,gratulujem ti,a nekritizuje tých,čo majú ešte vlastný rozum

  47. Ludia používajte svoj rozum, nie všetci novinári píšu pravdu. Každý režim ma svojich slúžiacich novinárov . Takže trolovia sú aj novinári, no a potom klamstvo je pravdou. Česť výnimkám.

  48. Suhlasim pozor na Rusku propagandu ktora si chce cez „alternatine“ media ospravdlniť ich Ruské vojnové zločiny.

    Slovaci a Slovenky buďme dobrosrdeční a nenechajme sa ovplyvniť zlom.

    Boh žehnaj Slovensku a Ukrajine.

  49. Ratafak,počítam,že si sa žiadneho mierového pochodu nezúčastnil,chod sa na nejaký pozrieť,a nedávaj nám tu to čo nájdeš v tých neodbornych a zavádzajúcich reportážach.To prebieha vždy rovnako.Tisice ľudí demonštrujú za mier a za život,lebo mier znamená život,a potom sa tam nájde 5 provokatérov,ktorí robia všetko možné,aby demonštráciu zdiskreditovali,a 15 antimierovych demonštrantov,na ktorých sa vrhnú takzvani novinari ,no a potom máme patričnú reláciu vo správach.Tolko klamstvá,toľko pokrytectva,toľko propagandy,ako sa stalo teraz zvykom,som ozaj ešte nezažil,a to žijem už pekných pár rokov.Raz sa budeme musieť všetci hanbiť za toto nešťastne obdobie.

  50. Anonym 28. marca 2023, 12:51 – magor s “vlastnym rozumom”, tvrdis ze nikto neni za Rusko. V diskusii kde pred tebou a po tebe zehnaju Putina Bohom (ktoreho aj ty udajne jedineho ctis)! A ty ides niekoho nazyvat zadubencom a zblbnutym?

  51. 16:37 ty vole, že antimieroví demonštranti, to je kto podľa teba, definuj prosím ťa antimierového demonštranta. Agresor je len jeden, okupant je len jeden, zalez tvojmu mierotvorcovi putinovi do riti.

  52. Anonym 28. marca 2023, 16:37…a ten provokatér a „antimierový demonštrant“ bol ten čo navrhoval ukončenie zabíjania a stiahnutie okupačných vojsk alebo tie stovky(možno tisíce) čo ho za ten návrh vypískali?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img