ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Staňte sa dobrovoľníkom alebo partnerom celomestských podujatí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Oddelenie školstva, rodiny, kultúry a športu  /23. MAR 2023/  Mesto Sereď pripravuje pre občanov všetkých vekových kategórií tradičné podujatia.

Obraciame sa na občianske združenia, športové kluby, neformálne skupiny ale i jednotlivcov so žiadosťou o pomoc pri ich organizovaní a podnikateľov s prosbou o podporu pri ich financovaní.

Pomáhať môžete s čímkoľvek pri zabezpečení organizácie podujatia, napr. pri registrácii, ako rozhodcovia a traťoví komisári, pri odovzdávaní cien, písaní diplomov, ako detskí animátori, ale aj pri upratovaní po skončení podujatia.

S prosbou o podporu sa obraciame na spoločnosti a podnikateľov, ktorí sa chcú stať reklamnými partnermi mestských podujatí. Možnosti podpory sú rôzne od poskytnutia finančného daru, zabezpečenia občerstvenia, venovania cien pre súťažiacich, alebo reklamných predmetov do tomboly.

 

Vybrať si môžete z tradičných športových podujatí:

SEREĎSKÝ BEH – 29. apríla 2023

Počet účastníkov a priaznivcov rekreačného behu z roka na rok stúpa. Našim zámerom je ešte viac zatraktívniť aktivitu medzi obyvateľmi mesta aj širšieho okolia a umožniť im zmerať  si medzi sebou sily. V parku budú pripravené krátke trate pre deti, rodiny a seniorov, pre trénovaných a aktívnych bežcov je pripravená trať 5 km v Hobby behu a pre ešte väčších vytrvalcov bude možnosť odbehnúť 10 km v Hlavnom behu.

 

ŠKÔLKARSKA OLYMPIÁDA – 2. júna 2023

  1. ročník olympiády pre deti predškolského veku za účasti materských škôl zo Serede, Šintavy, Vinohradov nad Váhom, Križovian nad Dudváhom, Vlčkoviec, Šoporne, Dolnej Stredy, Pustých Sadov, Zemianskych Sadov, Paty a Šúroviec. Každoročne si v rámci podujatia zmeria svoje sily cca. 400 súťažiacich v disciplínach zameraných na obratnosť, vytrvalosť a zdravú súťaživosť v disciplínach na motívy obľúbených rozprávok. Každé dieťa vyhrá zlatú medailu, zabezpečený je tradične pitný režim a drobné občerstvenie.

 

SEREĎ V POHYBE – 23. septembra 2023

Tradičné podujatie pre všetky vekové kategórie bez rozdielu veku. Na Námestí slobody si účastníci budú môže vyskúšať zumbu, jumping, cross gym, jogu. Zapojiť sa bude možné aj do cyklistického podujatia. Na workoutovom a skateboardovom ihrisku na Ceste do kampingu budú pripravení poradiť a usmerniť tréneri a cvičitelia a predvedú niečo zo svojho umenia. Pre záujemcov budú k dispozícii aj ďalšie športoviská.

Ponúkame Vašu propagáciu na plagátoch pred podujatím, na podujatí vystavením reklamných banerov, uvedenie v článkoch seredských noviniek, občerstvenie a pitný režim na podujatí, stretnutia s množstvom zaujímavých ľudí a kopu smiechu a dobrej nálady.

Bližšie informácie Vám poskytneme a na prípadné otázky zodpovieme mailom na silvia.kovacova@sered.sk,  skolstvo.sport@sered.sk, alebo telefonicky na tel. č. 031 789 23 92, kl.268 alebo 0918 450 853.

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img