ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Chodec skončil pod kolesami smetiarov. Vodič ho nemal šancu vidieť – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Dopravní policajti vyšetrujú rannú nehodu s ťažkou ujmou na zdraví, v meste Senica.

Krátko pred 09:00 h ráno sa mal vodič na smetiarskom aute otáčať, keď mu mal do jazdnej dráhy vojsť 65 ročný chodec. Muž mal prechádzať tesne pred vozidlom, mimo zorného poľa vodiča. Ten ho prednou časťou smetiarskeho auta zrazil na zem a kde ho ešte zachytilo ľavé predné koleso. Zrazeného dôchodcu museli privolaní záchranári s vážnymi zraneniami previesť do nemocnice.

 

CHODEC MAL V DYCHU VIAC AKO 1,5 ‰

Policajti podrobili oboch mužov dychovým skúškam. U vodiča prítomnosť alkoholu nepotvrdili. Starší muž naopak nafúkal 1,79 promile.

Presné príčiny a okolnosti nehody sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania.

 

POZOR NA „MŔTVY UHOL“ KAMIÓNU

Upozorňujeme chodcov a cyklistov, aby pri prechádzaní okolo nákladných vozidiel zvýšili opatrnosť. Tie majú podobne ako osobné autá „mŕtvy uhol“, ktorý sa ešte zväčšuje aj výškou, v ktorej vodič sedí. Nikdy preto neprechádzajte tesne pred kamiónom alebo autobusom, ak nemáte istotu, že vás jeho vodič vidí a registruje.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bez ohľadu na to, že starý bol nadrbaný, ľudia všeobecne osprosteli.
    Toto sa mi stáva na dennej báze.. Stojím na križovatke alebo vychádzam z objektu, dávam prednosť zľava a idioti sa špacírujú pod predným sklom.
    A úplne top sú pridrbaní kolobežkári idúci po chodníku v protismere, ktorých nezaujíma, že pod kabínou ich nemám šancu vidieť..
    A fakt, že už som videl takto dvoch prejdených, na nich moc nevyplýva.
    Ale úplnú top sú cyklozmrdi, čo sa snažia obehnúť ma z prava na križovatke, hoc jasne blikám, že odbočujem vpravo. Že ho debila pod pravými dverami nevidím a fakt, že je to zakázané im je u riti.
    A ak by tu niekto múdry chcel namietať, že šak nákladné má 6 či 7 zrkadiel, tak nech si ide najskôr urobiť vodičák a potom si to vyskúšať..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img