ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Zásah NAKA: 16 obvinených osôb vrátane aktívneho policajného funkcionára

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|   Dnes v skorých ranných hodinách na území Bratislavského, Trnavského a Žilinského kraja vykonali príslušníci odboru Západ NAKA P PZ policajnú akciu s krycím názvom CHIKARA 2.

NAKA obvinila 16 osôb, niektoré z viacerych trestných činov súbežne:

➡️ 14 zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi
➡️ 4 zo zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa
➡️ 2 zo zločinu prijímania úplatku
➡️ 1 aj zo zločinu hrubého nátlaku v štádiu prípravy
➡️ 1 aj zo zločinu vydierania
➡️ 2 aj z prečinu podplácania

10 ZADRŽANÝCH OSÔB

Počas policajnej akcie bolo celkovo zadržaných 10 obvinených osôb, pričom pri jednej zo zadržaných osôb ide o činného príslušníka PZ – riadiaceho funkcionára zaradeného na OR PZ v Trnave.

Taktiež bol zadržaný aj jeden bývalý príslušník PZ, v súčasnosti zaradený v riadiacej funkcii na Centre podpory KR PZ v Trnave.

Aktuálne v danej veci prebiehajú zaisťovacie úkony (domové prehliadky a prehliadky iných priestorov a pozemkov), po čom budú vykonávané výsluchy zadržaných obvinených.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img