ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

29-ročný muž zo Serede zaútočil vo vlaku kvôli dúhovej stužke. Je obvinený z výtržníctva

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava  |MM|  Policajtom železničnej polície sa podarilo získať dôkazy a stotožniť muža, ktorý mal minulý rok, po slovnej potýčke oboch strán fyzicky napadnúť mladú ženu a muža v regionálnom rýchliku z Bratislavy do Trnavy.

MUŽA SME STOTOŽNILI PODĽA LÍSTKA Z FUTBALOVÉHO ZÁPASU

Na základe medializovaných informácií začali policajti železničnej polície „ex offo“ vo veci konať a okolnosti celého incidentu preverovali v spojitosti s trestným činom výtržníctva.
Na začiatku vyšetrovania nebola známa totožnosť ani obetí a ani podozrivých. Incident vo vlaku sa stal iba deň potom, ako došlo k vražde 2 ľudí v meste Bratislava, pred barom Tepláreň. Za účelom objasnenia celého priebehu incidentu, ale aj stotožnenia obetí a podozrivých osôb, zaistila polícia kamerové záznamy zo železničnej stanice v Trnave a krátko po incidente sme hľadali svedkov aj cez sociálne siete.

PRELOMILI SME DÔKAZNÚ NÚDZU

Poverenému policajtovi sa nakoniec podarilo v tomto prípade prelomiť dôkaznú núdzu.
Nakoľko polícia disponovala prvotnou informáciou, že fyzického útoku sa mali dopustiť fanúšikovia Slovana Bratislava, muža podozrivého z fyzického útoku stotožnili podľa zakúpeného lístku na futbalový zápas ŠK Slovan Bratislava vs. FC Bazilej, konaného v rovnaký deň ako došlo k útoku. Na futbalovom zápase bolo vtedy vyše 13.000 fanúšikov.

Totožnosť obetí – ženy a muža bola rovnako polícii neznáma, no nakoniec ich policajti stotožnili podľa lístku, tento krát podľa cestovného lístku na vlak. Totožnosť podozrivého muža potvrdili nakoniec aj obete pri rekognícii osoby.

Z výtržníctva je tak obvinený 29 ročný muž zo Serede, fanúšik Slovanu.
Na základe dôkazov malo prísť večer 13.10. 2022 vo vlaku medzi podozrivým a obeťami najskôr k slovnej výmene. Silné emócie prešli nakoniec zo strany obvineného až do fyzického útoku, pri ktorom mal obvinený ženu kopnúť do tváre a mladému mužovi dať facku. Pred samotným útokom mal obvinený zakričať slová „opäť vystrieľam Tepláreň“.
Vykonanými úkonmi sa zatiaľ nepreukázalo, že by útočník zaútočil na osobu z nenávisti pre jej skutočnú alebo domnelú sexuálnu orientáciu. Tieto skutočnosti sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Podozrivý muž je stíhaný políciou na slobode a v prípade dokázania viny mu môže hroziť strata slobody až na 3 roky.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ono to tak byva ak je niekto tupy dezolat, ktory ma nasrate v hlave, pride sa na futbal pobit a zmlati kazdeho, na kom mu nieco nesedi, lebo jeho vymetena tupa gebula je dokonala, sebavedomie ma na urovni klucky na svojich dverach, tak co cakat.. takychto prijebancov treba zatvarat a izolovat, tupi dezolati

  2. Tak tak,treba napísať celé meno toho úchyláka čo si na seba vycapil dúhovú onú ! Načo takí stále provokujú ? Ked už niekto musí byť buzerant,nech je ale načo sa s tým vyťahuje ?
    Fakt chorí ľudia !

  3. Anonym 21. marca 2023, 15:30 : ty si pekný chudák. Čo je na tom provokácia ? to je ako keby dobijem niekoho v červeno čiernom outfite lebo však načo provokuje ? A musí byť buzerant ? To ako myslíš ? Stavím sa že aj ty tajne patríš do LGBTI ale nechceš si to priznať tak ich ponižuješ. Typický sedlák a dezolát.

  4. Cha cha cháááá,ale som sa narehotal nad tou sprostou dúhovou ovcou ! Ten 16:08. Dnes už každý vie čo znamená dúhová vlajka. Červeno – čierny neviem čo predstavuje,ty áno ? Nepleť tu rožky s knedľou !
    Ešte potrvá kým sa svet zbaví takých vymletých debilov ako si ty !
    Už aby tu narobil poriadky taťka Putin !

  5. vacsinou ten kto vidi vsade nepriatela a uznava nasu slovensku tradicnu rodinu (tatko alkoholik, mlati deti), tak sam ma nejake problemy s orientaciou… normalny clovek vie byt tolerantny, ale kto to ma hlboko v sebe a citi ze ho pritahuju ludia rovnakeho pohlavia, casto to takto maskuje 😀

  6. Anonym 21. marca 2023, 16:23 – kazdy to vie okrem teba. Ze ma niekto duhovu stuzku na sebe, nezamena ze je inak orientovany. Predstav si ze duhove stuzky nosia aj hetero ludia, akurat ze nie su obmedzeni ako ty.
    Podel sa s nami, co ta “provokuje” na tom, ze ma niekto na sebe duhovu stuzku?

  7. dalsi zakomplexovany latentny homosexual si musi do niekoho udriet, presne takto sa zakryva vlastna ina sexualna orientacia, nenavist voci sebe a aj voci druhym a potlacanie, takze ten 29 rocny xicht bol urcite teply, akurat to v sebe dusi… mozno raz pride cas kedy spravi coming out

  8. ja neviem ale ako zena som este v detstve zazila chlapcov ktory boli jasne homosexuali alebo sa dokonca priznali kamaratom a jeden aj mne a za 10 rokov potom urazali kazdeho homosexuala xD pritom dobre viem ze sa to v nich nezmenilo takze je asi jasne co je tento zac

  9. uz to ze zautoci niekto na zenu signalizuje ze ma v sebe nieco hodne teple akurat to zakryva :DDD a branit ho moze len rovnaky

  10. anonym 21. marca 2023, 16:24
    Ozval sa popredný, možno aj najlepší slovenský behaviorálny špecialista. Kalap dole.

  11. To je tým ze z tých teplých,robia pomaly bohov,,,je každého vec koho je…,ale zase nemusia z nich robiť veľkých kvôli jednej streľbe.

  12. To je tým ze z tých teplých,robia pomaly bohov,,,je každého vec koho je…,ale zase nemusia z nich robiť veľkých kvôli jednej streľbe.

  13. Kto sa na nich má stále pozerať dobre ked sú buzeranti tak nech sú ale nech neprovokuju stále je to hnus všade sú

  14. NO DAJ KDE VSADE.
    to jako u vas doma? mama buzerant, tato buzerant a este aj tvoje deti buzeranti. jaaj a este aj ty buzerant. takto vsade? fuj, aky ste hnusni…

  15. Aha niekto sa naštval lebo je buzerant no anonym nechápem tvoju odpoveď táto je buzerant mama je buzerant ja som buzerant moje deti sú buzeranti chápeš co si napísal ty jebo? Toto sa dá? Trocha sa zamysli ved by sa to nedalo jedine co z toho detukujem ze ty si total buzerant a buzerantom ostaneš ako ináč vám povedať len buzeranti nič iné ako tretie pohlavie normálne nieje ôk? Ci?

  16. Chudák anonym ty si proste dobrý buzerant to píše len buzerant nehnevajte sa ale ste buzeranti jasne ze odcudzujem útok muža na ženu jasne to je nepochopiteľné a niečo čo sa nedá pochopiť to ozaj prehnal a mal by za to sedieť ale každú chvíľu sa pozerať na tu duhovu zástavu to už je moc na normálneho muža a normálnu ženu nič iné nieje a mali by ste sa dať liečiť

  17. Poznám veľa sereďanov čo fandia Slovanu,je mi to jedno, každý nech si fandí komu chce!Ale henten zmrd, čo siahol na ženu,isté bol opitý,nech dostane čo mu patrí!A vôbec neriešim nejakú inakosť,len to že siahol na ženu!

  18. Este raz! To ze ma niekto na sebe duhovu vlajku neznamena, ze je homosexual/lezba. Vysvetlite mi prosim cim vas provokuje duhova stuzka/vlajka?
    Vo vlaku idu dvaju ludia z duhovou stuzkou na sebe. Vygumovany imbecil (ako mnohi v komentaroch hore) im zacne nadavat. Ked sa zacnu branit, chlapovi da facku(!) a zenu kopne do tvare. Uz len to svedci, ze chalan ma v hlave trochu bordel a potlaca nieco

  19. Vie niekto meno toho mamrda? Sa mi nechce veriť že sa to ešte nerozkríklo a nikto z jeho okolia nevie za čo si po neho policajti prišli.
    Je to sila že mená takýchto zmrdov sa nemôžu uverejniť.
    Smutné je že dostane len podmienku (možno ani to nie). Leda že by už podmienku mal, čo by ma ani neprekvapilo keď sa takto správa.
    Ja by som mu dal na dva roky verejnoprospešné práce a pekne v dúhovej veste aby pochopil a by aj okolie pochopilo aký veľký primitív to je keď ženu za nejakú stužku či odznak na kabáte kopne do hlavy.

  20. v amerike sú športovci nútený nosiť dres s dúhovou vlajkou. v nemecku práve oni, klímaterroristi, antifa a woke-isti terrorizujú obyvatelstvo denno denne. a už sa to začína aj tu. na univerzite komenského učitelia sú nútení oslovovať študentov gender-neutrálne. lgbt sú kommunisti, treba dávať pozor…

  21. Anonym 11:04 – mňa ani nikoho z môjho okolia nikto do ničoho nenúti, keď ma budú nútiť potom to budem riešiť …
    LGBT sú ľudia ktorý sa často musia schovávať (nedávať to najavo) alebo sa báť slobodne (bez strachu) vyjsť na ulicu … nestraš tu ľudí táraninami!
    Podľa mňa je stále oveľa viac (hlavne na Slovensku) takých čo to schovávajú ako tých čo to slobodne dajú najavo, to je dosť smutné a svedčí to o vyspelosti celého národa.
    V Seredi som napríklad na ulici stretol dvoch chalanov držať sa za ruky jeden krát pritom tu v meste máme určite o dosť viac homosexuálov len sa to proste boja dať najavo lebo čo na to okolie. A pri čítaní tých komentov nado mnou sa ani nedivým že sa boja, otázka času kedy aj tých dvoch čo som stretol niekto kopne do hlavy (možno už aj kopol keďže som ich v meste viac krát nestretol), len tak, veď to je pre niekoho normálne kopnúť iného v podstate zadarmo do hlavy, zarážajúce sú tresty za niečo také, v podstate dostane podmienku a je v pohode, pričom človek ktorého napadol je traumatizovaný možno aj na celý život, je to sila kam to speje tu na Slovensku …

  22. Martin máš totálne vymletý mozog.Zrejme si volil matoviča,alebo niekoho z tej liberálnej žumpy,tí sú tiež bez mozgu.

  23. Anonym 12:17
    šak ale Matovič je heterák, rovnaký ako ty. trapní heteráci čo len obťažujú svoje okolie.
    máte moje plné nesympatie !!! 😀

  24. menšiny idú dirigovať. presne ako zelenskí. mravec ide kázať slonovi. lgbt je mimovládka čo využíva zmanipulovatelné skupiny a manipuluje s nimi aby vytvoril chaos. takisto ako blm alebo letzte generation(klímaaktivisti). j*bnuté deti a feministky ktoré h*vno vedia o živote

  25. Pre Martin 23. marca 2023, 12:06

    Som hetero a vôbec nemám potrebu dávať to na verejnosti najavo. Čo sú toto za problémy?

  26. Anonym 11.57 však si buzerant áno si buzerant a prepáč v našej rodine niesu buzeranti len normálny prepáč ze ta sklamem a to ze si urážal ako buzerant no co už s tebou ste buzeranti nie iné pohlavie treba sa dať liečiť ôk?

  27. Kto ma duhovu stuzku je buzerant, gay, lesba, je skratka iny…. ma potrebu to prezentovat???? Ok…. ked chce byt viac ako hetero, je potrebne ho zavriet do blazninca a oblievat studenou vodou kym nepochopi ze zije na Slovensku a tu sa buzeracia toleruje…, strcte si do pice a kokotnych dierok vase gay pride….

  28. Ale toleruje… nie kazdy je predsa zakomplexovany pra-kokot ako ty 🙂

    Chod na pochod mieru velebit kriminalnika z Kremlu na ktoreho je vydany zatykac ako Saddama.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img