ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Spýtajte sa primátora mesta Sereď, čo vás zaujíma

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pripravujeme druhú časť relácie s primátorom mesta Sereď, Ondrejom Kurbelom. Tentoraz sa opäť budeme venovať otázkam, ktoré občanov zaujímajú najviac – teda tým, ktoré nám posielajú samotní obyvatelia mesta.

Ak máte nejakú konkrétnu otázku, ktorá sa Vám v súvislosti s mestom Sereď vynára, neváhajte a pošlite ju sem: 

POSLAŤ OTÁZKU

 

Tešíme sa na Vaše otázky a veríme, že aj druhá časť relácie bude zaujímavá a prínosná. Odpovede na otázky z minulej časti:

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keďže komentáre k článku o základnej škole Fandlyho sú vypnuté preto reagujem pod týmto článkom. ako je možné že škola poskytla fotky o com som nebol ako rodič informovaný, Koho žalovať riaditeľku??? Gdpr nemame?????

  2. neposerte sa z tych fotiek. za našich časov nebolo žiadne gdpr a sme tu😀 nedavno som išiel po mestea na lavičke sedeli traja riadne ožraty bezdomovci Fotil som si okolie a jeden poščaty, potacajuci sa bezdomovec sa ma pytal čo si fotim že on si nežela any som ho fotil ten svet sa už uplne zmagoril

  3. A presne o tomto to je. Ja keď som v škole neposlúchal, tak som dostal od učiteľa poza ucho. Keď som sa doma ozval tak som dostal ešte raz. Tento pánko je asi jeden z tých čo jeho dieťa je to najlepšie na svete a všetci ostatní sú zlí. Keď dáva dieťaťu takýto príklad, tak čo z neho bude.
    Pozrel som tie fotky 2x. Nevidím tam nahotu, nič explicitné. Tak kde je problém? Len treba hľadať problém tam kde nie je.

  4. Anonym 19. marca 2023, 20:21 – skusim to najskor slusne:

    – co si myslite, preco je autorom clanku diskusia pod nim blokovana?

    Skusim Vam nasepkat:

    – ze by si autor clanku nezelal diskutovat? Diskutovat s nikym?

    Tak rozmyslam, ze ma na to pravo.

    Preto teraz otazka na Vas:

    – preco nerespektujete volu autora clanku a diskusiu k zablokovanemu clanku otvarate pod inym clankom?

    Dakujem za odpoved.

  5. ..ale sme to dopracovali 🤦‍♂️keď primátor žiada občanov, aby sa ho pýtali na veci verejné v súkromnom médiu….

  6. parkovanie v meste na vyhradenom platenom mieste na spz. naco to aj je ked parkuju na meste ine spz. to nikto nekotroluje.hanba mestu a ludom.hlavne ze treba platit a peniasky su domabza nic. takze staci na jednu spz mozu parkovat vsetci.hnus cele mesto a vy chcete elektromobili a keby som si ho kupil tak co dam predlzovacku z okna? kam by ste dali nabijacie stanice pre sidlisko ked nemate uz kam dat stojany ked vela miest je predanych. ked si kupim miesro date my tam stojan?

  7. To ťa nenapadlo, že niektorí majú viacero aút? Tak parkuje na miestne s iným svojím autom. Majiteľ miesta musí zavolať MP aby dali papučku.

  8. Skôr sa spýtam.
    Keď sa bude rekonštruovať železničný nadjazd, bude sa robiť aj oprava asfaltu? Z jednej aj druhej strany je pred nadjazdom poškodená cesta. Rekonštruovať sa má len nadjazd samotný. Skončime ako v HC?

  9. Zaujímalo by ma ako sa ľudia s Kasárenské ulice ktorí nemajú auto a poväčšine ide o starších občanov dostanú do mesta keď sa uzatvorí most kto sa o nich postará ďakujem

  10. Pre Anonyma 6:25 – čo je na tom divné, že primátor komunikuje cez všetky kanály? Médium má takýto formát on ho využil. Veď keby niečo také spraví aj Bruchosity tak tam určite Ondrej odpovie, či volení funkcionári sa môžu zhovárať s občanmi len cez verejné média?

  11. Na to nikto nemyslel. Prvé čo urobili, zatarasili prechod cez kolajnice, oproti cintorínu, hoci tade prejde za hodinu jeden – dva vlaky, keď celé roky tade ľudia prechádzali. Boli tam dosky, kade bezpečne prešli, hoci vtedy tam chodilo more vlakov a to aj do závodov. Nikomu sa nič nestalo. Kto si chce siahnuť na život, ten si to miesto nájde. Tak teraz im nič neostáva, len si zaobstarať krídla a preletieť.

  12. pre 8,52 čo je bruchosity?až to je ten anonymní volebný web pre tommčányovho tatka tak ďakujem pekne.

  13. Nebolo by vhodné pod ten článok napísať že diskusia je na želanie autora článku blokovaná? Netvrdím že je to nutné.

  14. Nebolo by vhodné pod článok o Fándlyho škole napísať že na želanie autora článku je diskusia blokoovaná? Netvrdím že je to nutné.

  15. Pane primátori chce sa vas opitat ste studovany preco nas ten totu majko nenecha na pokoii. Stale zvereinuje o nas ciganov zle veci aj cigani sme ludjia
    Mame chibi ale moc je co to je moc

  16. pokial viem parkovanie sa plati na auto spz a nie majitel ale nevadi. na legionarskej spravili parkovisko na chodniku ziadne oznacenie na ceste parkuje sa tam ako sa chce. zobrali ste chodnik a mam ist na druhu stranu tam je este jeden chodnik ale maly ste dat prechod pre chodcov. ked ma tam zrazi auto tak ja budem na vine lebo som nemal tade prechadzat. ked nieco robim tak robim aby to bolo v poriadku a nie len osadit tabulu a fajront a parkovisko bez nakladov a odmeny si dajte zato

  17. karci 20. marca 2023, 21:02

    Máte mylné informacie, neplati sa za parkovanie ale platí sa daň za užívanie verejného priestranstva, ktoré je registrované na majiteľa. Takže majiteľ si tam môže odstaviť alebo dovoliť odstaviť niekomu inemu akékoľvek auto s akýmkoľvek EČ pokial mu to samému neprekáža.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img