ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Incident dvoch mužov v Seredi, jeden z nich nafúkal viac ako 2 promile alkoholu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V uplynulú nedeľu popoludní na Trnavskej ulici došlo k incidentu dvoch Ukrajincov. Konflikt vznikol z dôvodu vzájomných finančných nezrovnalostí. Jeden Ukrajinec druhému tvrdil, že má agentúru a zoženie mu prácu. Za službu sprostredkovania práce si vypýtal platbu vo výške 2  Eur. Prácu „klientovi“ ale nezohnal a vyplatené financie vrátiť odmietol. V telefonickom rozhovore sa dokonca „klientovi“ vyhrážal „za**baním, ak bude peniaze chcieť späť.

Nakoniec Sa obaja Ukrajinci stretli, no vznikol medzi nimi konflikt, až tiekla krv.

Na mieste udalosti zasahovala hliadka OO PZ zo Serede a hliadka Mestskej polície. Z incidentu polícia poskytla nasledujúcu správu:

Tlačová správa KR PZ Trnava:

Seredskí policajti boli v nedeľu podvečer vyslaní ku konfliktu dvoch osôb v meste Sereď. Podľa prvotných informácií mal jeden z mužov dokonca sedieť za volantom auta pod vplyvom alkoholu. Policajti incident medzi mužmi preverujú ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Prípad muža, ktorý nafúkal viac ako 2 promile, si prevzali dopravní policajti a vo veci začali trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny mu môže hroziť trest odňatia slobody až na 1 rok.

– – –

Dnes poškodený Ukrajinec podal na OO PZ Trestné oznámenie pre podozrenie z TČ nedovoleného podnikania.

Faktom je, že na obdobné nezákonné konanie voči nim sa sťažujú mnohí cudzinci žijúci na Slovensku. Niektorí zo  „šikovnejších“ a na Slovensku už etablovaných cudzincov zneužívajú určitú tieseň spravidla cudzincov pochádzajúcich z rovnakej krajiny a zarábajú takto na neznalosti pomerov, legislatívy tých, ktorí na Slovensko prídu.

Vo veci by mala účinnejšie zasiahnuť cudzinecká polícia, ktorá ale o konkrétnych prípadoch musí mať vedomosť. Rôznym špekulantom a cudzincom ignorujúcim zákony SR, by následne nemala predlžovať povolenie na pobyt v Slovenskej republike a EÚ.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. treba ich poslať domov pracujú ju tu za menej ako je minimálna mzda páchajú sa trestne činy ale niekto zárobky ma však

  2. tak ako slováci pracovali v zahraničí všelijako a to nikto zo slovákov neriešil, páchali v zahraničí aj trestnú činnosť

  3. Čím ďalej,tým viac sa ukrajinci ukazujú.Zelenskyj už na vojnu verbuje aj bezrukých,tak mu treba poslať posily, ukrajincov tu máme dosť.

  4. rovnako ako ukrajinci sa ukazuju aj slovaci, akurat to tu nikto neukazuje, ozranov tu mame tiez jedna radost, vid „tradicna rodina“

  5. preco nebojuju? no asi preto, lebo su to ludia ako vsetci ostatni… u nas by sa tiez ista cas ludi rozutekala, keby ma bojovat za vlast… proste to nieje pre kazdeho a niektori ludia maju neuveritelnu schopnost distancovat sa od svojej vlasti… to, ze robia niektori bordel v zahranici? mozno to bude pre ludi sok, ale to nezalezi na narodnosti… cize omedzene nazory hnupov, co tu vypisuju blbosti su uplne nepodstatne…

  6. Zdravim.a mimochodom,vie si niekto predstaviť, že by ASR musela vytiahnuť do boja? Oprášiť PV3S, rozdať obyvateľstvu samopaly atď.A hor sa na politikov, čo to spôsobili

  7. Treba na nich tak,ako na Slovákov v zahraničí.Razítka do pasu a dovi-dopo.Tak ako to robili rakušáci a nemci, keď si u nich niečo vyviedol.A nie im tu ešte výhody poskytovať a ostanu tu naďalej zle robiť. A ešte ich budu aj zneužívať.

  8. chamrat jedna. ludia ich budu chranit a dotovat a zbierky na nich nech idu odkial prisli. ja viem vyhovuje to agenturam a firmam lacna pracovna sila a este aj dotacie na nich dostanu. stat je chori a aj ludia co ich podporuju.

  9. Liberáli budú nadávať 40 tis. Slovákom, ktorí si uplatnili výhradu voči vojne, ale na takýchto ukrajinských „vlastencov“ nepovedia nič. Toto nepochopím.

  10. Ľudia buďte solidarný voči takýmto ktorých tu nikto z nás ani nechce zvyšujú kriminalitu v celom trnavskom kraji

  11. Mame kratku pamet my slovaci uz sme zabudli co tu robila ukrajinska mafia po devedesietich rokoch auz sa to znovu zacina budeme sa bat chodit po vlastnom meste

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img