ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

„Hrdinové a zrádci uvnitř Ruska“ – dokument o aktuálnom stave spoločnosti Ruskej federácie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prokremelskí trollovia obhajujúci agresiu Ruskej armády na Ukrajine kričiac na „pochodoch mieru“ ako je potrebné prestať bojovať, svoje zvrátené myslenie najlepšie ukázali  osočovaním originálneho Rusa, ktorý sa verejne postavil za Ukrajinu.

Drvivá väčšina týchto pomýlených jedincov nikdy nebola na Ukrajine ani v Rusku a už vôbec netuší, ako funguje spoločnosť v Ruskej federácii za vlády V. Putina.

Práve tento dokument môže byť momentom, ktorý aspoň niektorým jedincom ukáže realitu dnešného Putinovského Ruska.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. tento dokument som videl a naozaj je veľmi dobrý.mali by ho mať povinný v školách aby deti mohli sprostým rodičom vysvetliť ako to vyzerá v rusku zo slobodou slova

  2. Propagandaaa od USA to tak neni, Blaha aj Chmelár mi vravely, že Rusko je TOP krajina a všetci bi sme maly nasledovat ych vzoR a nykdi proti rUSKU. mi hladači praudy v papuči vam to všetkím visvetlíme ako to vlastne je. RUSKOOO mi ta mylujeme, na zdarovie.

  3. lebo nemecko je super ne? kozojebačský terror, klímaterror a antifa terror. kozojebači tam terrorizujú obyvatelstvo, takisto ako vo švédsku. vám to vyhovuje, homoškovia?

  4. Nikdy ma nezaujímalo ako sa žije v Rusku.Mna zaujima co sa deje na Slovensku. Ozaj ,keď budú voľby dostanem 500 eur ? Som rád že žijem .

  5. Čudné keď organizátorom embarga na Rusov krachuju banky, alebo zámerné krachovanie? Čo môže svet očakávať od svetového podvodníka teda USA, len špinavost.

  6. Choďte už do riti s vašou Ukrajinou!

    Je to vojna USA vs Rusko. Ukrajina je len bojisko, povedal to presne aj sám pápež František a ide o zisky zbrojného priemyslu !!! Prosím vyhľadajte si to a prečítajte ! Či aj pápeža máte za dezoláta a hoaxera ???

  7. O takomto case v 1938 bol rakusky Anslus. Jeden diktator poslal svoje armady cez hranice a nasledne spravil nelegalne referendum s falosnymi vysledkami.
    Svet sa pozeral, nic neurobil a coskoro svoju necinnost trpko olutoval. Co mi to len pripomina?

  8. Arnold 15. marca 2023, 17:00 – uved prosim link kde to ako tvrdis povedal presne aj sam papez. Inak si dezolat a hoaxer iba ty…

  9. kurvy spinave ukrajinske sa tu po slovensku roztahuju… to nikomu nevadi??? uz sa laskavo preberte a nestraste s Putinom

  10. Ruský TCS Group Holding, vlastník ruskej banky Tinkoff, zaznamenal v minulom roku pokles zisku o viac než dve tretiny. Banka doplatila na sankcie západných štátov voči Rusku za inváziu na Ukrajinu, avšak ako ukázali najnovšie výsledky, nie do takej miery ako iné ruské banky. TASR o tom informuje na základe správy agentúry Reuters. Spoločnosť TCS uviedla, že v roku 2022 dosiahla čistý zisk 20,8 miliardy rubľov, čo predstavuje približne 274 miliónov USD (259,74 milióna eur). Oproti roku 2021 to znamená pokles o 67 %. V roku 2021 zaznamenala banka rekordný zisk na úrovni 63,4 miliardy rubľov.
    Celkovo však ruský bankový sektor zaznamenal vlani pokles zisku o 90 % na približne 203 miliárd rubľov po tom, ako viaceré veľké banky boli krátko po útoku Ruska na Ukrajinu odstavené od medzinárodného platobného systému SWIFT.
    Výsledky vlastníka banky Tinkoff sú tak lepšie, než celkového bankového sektora. Dôvodom je fakt, že sankcie Európskej únie zasiahli banku Tinkoff až tento rok v rámci jej 10. sankčného balíka. Ako TCS dodala, pokles je dôsledkom „eskalujúceho geopolitického napätia v regióne“. To podľa nej ovplyvnilo ekonomické prostredie banky, zvýšilo úverové riziká, výkyvy na finančných trhoch a viedlo k redukcii poskytovania úverov v 1. polroku minulého roka.

  11. ešte šťastie že my si tu žijeme ako prasce v žite , mlade rodiny zadlžené na 40 rokov , stavebné firmy motor ekonomiky hlásia pokles objednávok a my riešime východ . leto bude sakra horúce .

  12. Tinkoff ma mensi zisk 🙂 Jebo v Usa 3 banky v uplnej pici vo Svajciarsku sa jedna uz podla vsetkeho nepozviecha, v anglicku sa Svb rozpadava a stiahne libru uplne dole 🙂 no darmo ekonomia nepusti…. ale na Slovensku riesi zgerba Migy :))) ked zacne jebat tak poriadne

  13. nie putinovi 15. marca 2023, 11:36
    Taktiež by im mali púšťať dokument Byť chudobný v najbohatšej krajine sveta. Aby videli čo v skutočnosti znamená american dream.

  14. Aby ste sa už z celej UA aj Zelenského neposrali. Na Slovensku je problémov viac než dosť, ale primárne sa furt musí riešiť len to čo si zmrd Zelenský dupne.

  15. charakteristika proputlerovskej proruSSkej hordy: frustrovani zo svojho zivota, neuspesni, zakomlexovani antivaxeri, zavistlivi, obvinujucich vsetkych naokolo za svoj mizerny zivot. Nizke vzdelanie, nizke mzdy, alkoholici….Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom! Gerojom Slava! putler – idi na chuj

  16. natiahol si si caputovej pucu na hlavu a nevies kde si,motas sa krutis sa ,trepes sprostosti,taky proukrajinsky fasomot.to tvoje trapne heslo na konci je uz trapne a ubohe,pouzivas ho kazdy den.si len taky lojovy panak negustiozny,ktory prdi za klavesnicou.

  17. Pre samo 17:46
    pripomína Ti to asi , nasledovný mníchovský diktát, keď sa na nás Československo západná Európa vybodla a obetovala nás Hitlerovi.

  18. Anonym 16. marca 2023, 6:25…naivne verili že to Hitlerovi bude stačiť a nebude vojna….tak obetovali časť ČSSR..
    No a si zober koľko ľudí dnes naivne verí že ak obetujeme časť Ukrajiny (alebo celú) tak to Putinovi bude stačiť…
    Chceme opakovať tu istu historicku chybu?..
    Ti dikratori sú rovnakí a s jedlom rastie chuť…

  19. Ratafak plachta 16. marca 2023, 7:17…Daniel ak sa v niečom mýlim, kludne to napíš…neboj sa byť konkrétny.
    PS: možno aj tebe by prospel nejakých pohyb..vetra sa neboj, dobre sa obleč a ani nosatých sionistických židojašterov sa báť nemusíš…

  20. Ratafak mýliš sa úplne vo všetkom. Tá nosatá propaganda ťa spracovala naozaj dôkladne !
    Písať si s tebou by trvalo určite viac ako je dlhý deň,takže to nemá význam aj tak by to nikam neviedlo. Ty melieš stále dokola jedno a to isté. Pá pá !

  21. Daniel 16. marca 2023, 8:49….tak prečo si na mňa reagoval?
    PS: naozaj sa mýlim že Hitlerovi Sudety nestačili a rozpútal vojnu?

  22. Ratafak plachta 16. marca 2023, 8:39 – my vieme, ze tito ludia sa vzdelavat nemusia, nemaju historicku pamat a odmietaju prijat realitu. Vidia len to, co vidiet chcu a utocia na kazdeho, kto im naburava ich predstavu o svete.

    Pocuvaju na jednoduche hesla svojich vodcov a vsetkych mysliacich bytostiach hovoria, ze su zaplatene Sorosom a podla nich prehnitym zapadom.

    Velebia Putina a totalitne Rusko, no vyuzivaju vyhody demokracie a slobody slova zapadu. V zasade nikto z nich nikde (ani vychodne a ani zapadne) osobne nebol a tak ich znalosti tychto krajin a sposobu zivota v nich su obmedzene vylucne na internet, ktory ich systematicky a stale hlbsie potapa do bubliny ich podobnych individui tvoriacich skupinu onedlho si mysliacu, ze len oni su na svete a my sme anomalia, ktoru je potrebne vytlacit.

    Su skvelymi uzitocnymi idiotmi pre Mazureka a inteligentnejsich hulvatov z Republiky ktori pochopili, ze ked nemaju na viac, staci im dostatocne intenzivne podporovat tuto cast splosnosti – to je zhruba percento, ktore im ale zdoraznujem ze len im, zabezpeci dalsie styri roky blahobytu a moci.

    A luza si nasledne najde ineho spasitela a obereny system sa zopakuje…

  23. Raťafák, stále uniká Ti podstata. ZÁPAD NÁS OBETOVAL, napriek jeho sľubom a zmluvám. Myslíš si , že dnes sú anglosasi iní ???

  24. Miloš Majko 16. marca 2023, 8:59…s tým sa dá len súhlasiť….z obývačky či spálne vedia odhaliť tie najvačšie svetové spiknutia a ak budú voliť „správneho“ politika tak ten to zmení a bude im lepšie…

  25. Anonym 16. marca 2023, 9:01…ale veď píšem…Západ nás obetoval, lebo myslel že bude kľud (ako to dopadlo vieme)….má teraz obetovať aj Ukrajinu aby bol „klud“?….ja myslím že že anglisasi sú plus-minús rovnakí, len sa poučili v tom že agresorovi sa neustupuje…
    PS: aj príspevok 9:16 je moj..

  26. Veľký učenec Majko nás hneď všetkých a to sú milióny ľudí zaradil medzi Putinovych prívržencov,a ruských trollov a čo ja viem čo.A hlavne,že sme nevzdelani.Vy máte nejaké akademické vzdelanie? O ktoré sa môžte oprieť? Aké jednoduché.Rad sa od Vás nechám poučiť.Tak za prvé.Nech sa Rusi stiahnu a bude mier,Otázka stiahnu sa?Bol by som rád,keby to tak bolo,a hlavne kedy.Rusko musí byť porazené,no dobre,ale Rusko nie je ani Srbsko,a ani Irak.A čo keď sa Rusko ( jadrová veľmoc poraziť nedá? Teda aspoň nie od Ukrajiny? Zasiahne potom NATO?Čo bude zo Slovenskom? USA je ďaleko,tým sa to rozpráva,keď ešte okrem občianske vojny nemalo na svojom území vojnu,a vždy sú do vojny zapletení tisíce km od svojho územia.V mene čoho? V mene čoho sa máme my malé Slovensko obetovať v prípade konfliktu? V mene nesmierne skorumpovanej Ukrajiny,ktorá má k demokracii strašne ďaleko!Toto je všetko u Vás jasné?U mňa nie.a u miliónov ľudí tiež nie.My sa tu môžme osočovať a urážať do krvi,pomôže to aspoň trošku Ukrajine a obyčajným ľuďom,ktorí trpia nesmierne,a musia ísť na tie jatky.Aj ja by som bol okamžite za to,aby sa Rusko stiahlo,lenže to je čistá utopia.Tak čo teraz.? Poučte ma.

  27. rozumne si to napisal anonym 9:49h.

    Majko si mysli,ze len on cestuje a nikto iny,vsetci sedime doma za pecou,len PAN Majko si uziva dalekych ciest.
    Vase cesty su naozaj pekne a obdivuhodne,tam to ale konci.
    PYTAM SA KEDY STE SA STRETLI NA SVOJICH CESTACH S POLITIKMI ,OPOZICNYMI,KOALICNYMI? vy necestujete do krajin za ucelom nejakej politickej diskusie a odhalovanie pravdy.Vase fotky su vacsinou z prirody ,namesti,navestnych tabul a hlavne z kaviarni pri kavicke.

    Este jedna vec,spominate Mazureka,vy ste volili Matovica, pytam sa aky je medzi tymito dvoma rozdiel?myslim si,ze Matovic je uznany blazon a bohuzial do tejto roviny vtiahol aj svojich volicov.Mazurekovi sa to zatial nepodarilo.

  28. anglosasom nejde o záchranu Ukrajiny, ide im len a len o porážku Ruska. To nesmierne nerastné bohatstvo ich láka ako potkana údenač. Ani sa tým nijako už netaja. Na Slovensko sa vykašlú ako za Mníchova,( alebo ako na Rwandu v 1994 – lebo ničím neoplývala, ani nafta, ani diamanty, ani poloha. Tak zabručalo 800.000 ľudí v občianskej vojne.)
    Ty si myslíš že americkí chlapci si budú lámať nohy aby zachraňovali Slovakov ? Snívaj ďalej.

  29. Anonym 16. marca 2023, 9:49…v niečom sa aj zhodnodneme…nebude to ľahké, ale nie nemožné…Rusi sa už z nejakej časti územia stiahli:
    – tiahli na Kyjev, nepodarilo sa museli sa stiahnúť (pred rokom utopia)
    – museli sa stiahnúť (utekať) aj z Charkovskej oblasti (pred rokom utopia)
    – stiahli sa aj z Chersonu (pred rokom utopia)…
    To čo sa nám pred rokom zdala ako útopia – že by sa Ukrajina mohla ubrániť Rusku sa dnes z veľkej časti darí. Ak sa Ukrajincom podarí Rusov vyšťaviť nezmyselným útokom na trosku Bachmútu a dostanú moderné západné zbrane a výcvik, ktorý momentálne prebieha tak si nemyslím že je útopia aby oslobodili ďalšie územia, tak ako sa im to darilo na jeseň. Aj keď to asi nebudú všetky územia. Ale už to že dneska Rusko neobsadilo celú Ukrajinu je výhra ako pre Ukrajinu, tak aj pre všetky štáty ktoré s nou susedia a celú europu….ak necháme jednu veľmoc násilne si prisvojovať územia tak začnú všetky (Čína, Usa, India…) – lebo uvidia že je to možné, a pre nás maličky štát je dobré ak sa z toho nestane štandard..

  30. Miloš Majko 16. marca 2023, 8:59
    Historickú pamäť? Pán Majko Vy sám ju nemáte. V roku 1999 vedenie NATO, nie OSN povolilo bombardovanie Srbska. V roku 2003 sa na povel USA a po schválení vedením NATO, nie OSN začala invázia do Iraku, na základe klamstva. Je to rovnaký zločin aký sa stal v príp. invázie na UA. Alebo chcete naozaj tvrdiť, že ak spáchajú rovnakú špinavosť USA a Rusko, na jednej strane je to v poriadku a druhých vyhlásime za teroristický štát? V ich konaní nie je rozdiel. Bez ohľadu či sa to nazve Iraq freedom alebo denacifikácia UA. Rozdiel je iba v tom, ako sa to prostredníctvom médií a novinárov predá verejnosti. Buďte objektívny, nie jednostranný. Ak viete čo to slovo znamená.
    https://sk.wikipedia.org/wiki/Objektivita

  31. Anonym 16. marca 2023, 10:21…k tomu bohatstvu sa nijak nedostanú, všetci to vedia že ak by noha anglosasa vstúpila na ruské územie s tým že si ide pre nejaké suroviny, tak je koniec…úplne pre všetkých…a navyše obrovské bohatstvo má aj Norsko, Kanada, Austrália atď a omnoho lahšie dostupne sú zdroje v Afrike, ak by už chceli dobývať…a nie že by niekto útočil na jadrovú veľmoc…taký útok by bol omnoho drahší a rizikovajší než potenciálny zisk…
    je jasné že každý hladí na seba a svoje záujmy a zaujmom jak anglosasov, tak aj čechov, poliakov, slovákov je to aby sa mu konflikt-agresor nepribližoval a žiadna velmoc nezískavala vačší vplyv než už dnes má….

  32. To vazne veris Ratafak,ze ukrajina pomaly vyhrava nad ruskom?Lekar by ti mal zakazat sledovat spravy na jojke a markize,pozeras niekedy aj ine spravy na zahranicnych programoch? Neodporucim ti ziadny rusky kanal,ale Nemecku statnu televiziu,tusim sa tak vola,uz aj tam sa zobudili zo sna a uznavaju,ze rusi vyhravaju a debata bola o tom aku retoriku zvoli O.Scholz a ako sa postavi k tomuto problemu.
    Zacinas uz byt tym jednostrannym postojom smiesny.

  33. Anonym 17. marca 2023, 8:34 – objektivnejsie su clanky s podporou ambasady Ruskej federacie? (Hlavne spravy, Zem a Vek atd.)

  34. Anonym 17. marca 2023, 8:34 – a propo, fakticky a k veci, su v tom clanku nejake spochybnitelne fakty, okrem informacie, ze clanok vznikol s podporou NATO?
    Neboli v Juhoslavii medzietnicke konflikty? Nemaju bosniacki Srbi na svedomí Srebrenicu? Popiera NATO zasah na Balkane? Neudiala sa Daytonska mierova dohoda? Nezasiahlo NATO v Kosove az po roku(!!!) medzinarodnych dohod OSN? Nedostalo NATO mandat BR OSN na zaklade veta Ruska a Ciny?
    Naozaj jedine co mozes vytknut tomu clanku je len to, ze vznikol s podporou NATO?

  35. Anonym 9:00 apropo k veci,nebol na Ukrajine 2014 protistrany prevrat,?,nebola tam občianska vojna na východe krajiny? Neboli tam porušované práva ruskej menšiny atď. Je to to isté,ani v jednom prípade tam nemali byť ani Rusi,ani NATO.Apropo,dnes je 55 výročie masakru tej jednej dedinky vo Vietname,kde sa vystrieľala a zrovnal so zemou celá dedina,cez 500 ľudí plus deti a zeny.Nech nemoralizuju!!!!Aj Lidice a Lezaky sa zaraďujú k týmto tragédiám.Nie sú o nič lepší,ani jedni ani druhí.a ani žiadni.

  36. Anonym 17. marca 2023, 9:32 – neviem co je protistrany prevrat. Ale viem, ze zvrhli vladu proruskeho V.Janukovyca (ten zo zlatymi kohutikmi aj na hajzli), ktory zdrhol do Ruska. Uved konkretne. Ake prava ruskej mensiny tam boli porusovane?
    Urcite to neni to iste, kedze Rusko vyzbrojovalo separatistov a nasledne poslali na Donbas, Luhansk a Krym 50000 vojakov v neoznacenych uniformach. Dlhe roky popierali, ze to boli ich vojaci. Dlhe roky popierali, ze napadnu Ukrajinu.
    Takze nie neni to to iste. Ibaze by si mal vedomost ze NATO malo v Juhoslavii tiez neoznacenych vojakov, ze popierali ze bombardovali Juhoslaviu…

  37. Miloš, že ťa hanba nefackuje za tu tvoju aroganciu. Akým právom sa povyšuješ nad ludí, ktorí s tebou nezdielaju rovnaký názor na vojnu? Akým právom zhadzuješ týchto ludí, že necestovali po svete a informácie čerpajú len z internetu? Akým právom ich zhadzuješ, že sa nevzdelavaju?
    Vždy sa hrdíš tým, že vychádzaš zásadne z faktov. Tak mi prosím ťa povedz, odkial poznáš fakty o všetkých tých ľudoch , ktorí majú iný nazor na vojnu, než ty.
    Ďakujem

  38. Anonym 17. marca 2023, 9:00
    Úplne ti unikla podstata veci. Skúsim znovu. Kto dal NATO právo rozhodovať o bombardovaní či invázie do akejkoľvek krajiny na svete? Navyše beztrestne. Čo je to NATO? Všemocná organizácia, ktorá má právo páchať kdekoľvek čokoľvek, len preto, že tomu skur. spolku velia vydrbanci spoza oceánu?

  39. Anonym 17. marca 2023, 16:28 – mne unika podstata? Clanok je Hrdinove a zradci zvnutra Ruska.
    Pod kazdym clankom tykajucim sa napadnutia Ukrajiny RUSKOM sa tu najde par chytrakov, ktori to idu porovnavat s Juhoslaviou. Uplne neporovnatelne udalosti.
    Uplne odveci ospravedlnovanie sucasneho stavu, ked Rusko napadlo suverenny stat, vsak lebo Srbsko.
    Skusim znovu. Porovnavate 78 dni bombardovania NATO a vyse roka vojny Ruska proti Ukrajine! NATO podporilo v tom case mnozstvo krajin, okrem ineho Slovensko, Slovinsko, Albansko, Macedonsko, Rumunsko a Bulharsko, na utoku sa podielali Taliani, Nemci, Francuzi a USA. Zatial co Rusko jednostranne sa rozhodlo napadnut Ukrajinu. Viac mrtvych, viac znicenej infrastruktury, dlhsi konflikt, iba kvoli imperialistickym chutkam.
    Takze komu tu unika podstata? Ja chapem ze mas krvave oci na USA a NATO, ale fakty nezahovoris neporovnatelnym lebo Srbsko.

  40. uplne identicke porovnanie s byvalou juhoslaviou,dva narody sa proti sebe postavili a chceli si vyriesit spor,len prisiel vrah spoza oceanu a presadil hrubu silu.
    ukrajina bola silna v r.2014 ked zabijala rusku mensinu na ukrajine,len trosku zabudla ,ze rusko nie je kosovo,pripustam tam je trosku rozdiel.

  41. Netaraj chmulo,mam rodinu na ukrajine,tak sa trosku kontroluj,ty hoax.
    chapem,ze mas predplateny len zakladny balicek TV, jojku a markizu skus si rozsirit politicky obzor a hned budes vnimat svet v inych suvislostiach.

  42. Aku rusku mensinu? Naozaj si myslis ze ukrajinska garda nabehla na Donbas, napr. do Donecku, tam sa prihovorili civilistovi a ked odpovedal po rusky, obtiahli samopal a palili? Alebo strielali po separatistoch, ktori nasilne zo zbranami poobsadzovali budovy vladnych institucii a policie?

  43. pre anonym 20,49h 17. marca 2023, 21:30 – naozaj? Preco su potom ruskojazycni ukrajinci na Slovensku a nie v Rusku?

  44. A tu tvoju rodinu zabíjali alebo ona zabijala?…nie je náhoda že to začalo zrovna v roku keď na kryme a Donbase začali robiť bordel rusi?
    a teraz keď to tam Vovka išiel vyriešiť tak už sa majú lepšie?….

  45. Každý jeden pricetny človek,ktorý mal v roku 2014 aspoň 15.rokov,a ktorý je gramotny,tak vedel a vie,že sa na Donbass bojovalo.Ja si myslím,že za týmito príspevkami,ktoré klamú bezočivo,že to tak nebolo skrýva len jeden,alebo dvaja ľudia.Existuje o tom aj kniha aj priameho účastníka.Vola sa Donbas.

  46. Anonym 17. marca 2023, 20:49
    Skúsim do tretice. Opakujem, kto dal právo vedeniu NATO rozhodnúť o bombardovaní a invázii územia suverénneho štátu? Mňa nezaujíma kto ich podporil, veď jasné, že amíkom sa strkajú do riti od A po Z všetci a náš Miki cyklista v 1999 bol v Bushovej riti až po členky, ale to nie je odôvodnenie na vykonanie vojenského útoku. Ide o jednoduchý princíp. USA porušili rezolúciu OSN jak v prípade bombardovania Srbska, tak pri invázii do Iraku. Bez trestov, sankcií, proste pijánečko však USA môžu, oni sú nedotknuteľný. Rusko za to isté ideme vyhlasovať za teroristický štát a uvalíme na nich všemožné sankcie. Ako v minulosti aj teraz sa trestá iba východ. Žiadna zo západných krajín, nech spáchala za svojej existencie čokoľvek, nebola nikdy ťahaná na zodpovednosť. Ale najmä západ zároveň vyžaduje aby sa dodržiavali veškeré nariadenia a medzinárodné právo. Ale zase iba v ich ponímaní. Takto svet nefunguje. Buď sa bude hrať podľa pravidiel, platných pre každého, alebo choďte do pi. s celými sankciami, zatykačmi, a zákazmi pre športovcov. osobne dúfam, že na OH opäť vystúpia bieloruskí aj ruskí športovci. Majú nato plné právo.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img