ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Larzenky – nábrežie – ihly po narkomanoch, odpad a neporiadok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď 2023

Larzenky – nábrežie: náhrobné kamene, pneumatiky, ihly, sklo, bongá, poškodené tabule, biologický odpad, stavebný odpad, obaly od striekačiek, striekačky… Taká bola dnešná prechádzka. Je to vizitka mesta, je to súčasť cyklotrasy, je to jediná možnosť prechádzky popri Váhu. Mesto Sereď označilo toto územie za strategické a hodnotné. Ja ho označujem za nebezpečné pre vás a hlavne pre vaše deti. Dávajte si pozor.

Richi

 

 

zdroj: FB Bistro Galéria

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Najhoršie je že ihla môže niekoho zraniť a ublížiť mu aj vážnejšie. Dúfam že sa Omdrovi a jeho teamu podarí zmeniť mesto. Roboty tu má habadej, no dajme mu čas. Teraz sa niet čo čudovať, že ľudia chodia na zábavu a kultúru do iných miest. Dúfajme však, že časom bude všetko inak a my budeme na naše mesto viac pyšný.

  2. Kapitalizmus a drogy patria k sebe. Kapitalizmus doslova živí obchod s drogami. Kde aký hajzel podniká len preto aby prepieral špinavé peniaze ktoré ma vďaka drogám.

  3. Počkajte keď sa vráti z base ten netvor ŠIMEK ešte len potom bude koľko striekačiek a bordelu okolo larzeniek a nábrežia . Tu v Seredi nebude nikdy poriadok

  4. Urezat im kokoty a napchat do papule vyjebancom , každý kdo tu v Seredi bere drogy alebo ich diluje či vyrába je skurveny zmrd. Veď vy všetci vieto koho myslím vy špinavý potkani . Dúfam že karma sa o vás vy pojebany zdegenerovaný kokoti postará čo najskôr

  5. Anonym 15. marca 2023, 0:51 – nie system, ale na drogach zavisli jedinci sposobuju dopyt po drogach.

    Cim to je?

    Zlyhali rodicia a prevencia zo strany mesta a statu.

    Dlhodobo sa VEREJNE pytam, ako je mozne, ze desatrocie sa mimoriadne dobre darilo predaju drog v nehnutelnostiach vlastnenych mestom?

    V suvislosti so znamymi kontaktami konkretnych vysokopostavenych ludi z vedenia mesta na ludi dnes sudenych, ci odsudenych v jednotlivych policajnych akciach „Venal“ a preukazatelnych prepojeniach dokonca futbalu na kriminalne zivly je zvlastne, ze OCTK stale vahaju s vysetrovanim pravdepodobnych SUVISLOSTI.

  6. Miloš a cudujes sa tomu ? Veď sa pozri napríklad na ľudí ako čurila či Záleská ktorý venujú čas ľuďom čo točia videá na internete než by sa zaujímali o týchto zmrdov čo robia do drog . Žijem pár rokov v zahraničí, poznám tu aj pár policajtov a keď im hovorím ako funguje náš štát tak nechápu a to nemám ilúzie ani o krejine kde žijem teraz

  7. Ako problem hodnotim stav miesta, ktore dali do poriadku skauti. Je smutne pozerat sa na poskodene panely s informaciami o mriestore, ihly po fetakoch pod lavickou ktora mala sluzit na relax s pohladom na Vah a to verejnost asi nevie, ze uz dva rady boli ukradnute baterie, na ktore bolo napojene osvetlenie priestoru.

    Znovu VEREJNE tvrdim, ze ABSENTUJE UCINNA PREVENCIA kriminality mladeze.

    Len cielena prevencia mestu zabezpeci buducnost s mensim poctom dnes deti, neskor mladeze a dospelych zavislych na drogach.

    Kedy si kompetentni uvedomia, ze sanovanie nasledkov je tym najdrahsim sposobom vlastne ignorujucim dlhodobe priciny stavu?

  8. Všetko záleží od ľudí žijúcich vo Vašom meste, neviem prečo tu „vinia“ Záleskú, či Čurilu? Vari oni robia neporiadok v Seredi? Oni nie sú strážcovia poriadku,ani vyšetrovatelia . Pán Majko, všimla som si,že často kritizujete vedenie mesta z minulosti, isté,každý má svoj liblink, zrejme terajšie vedenie „zariadi“, aby bola Sereď čistá nielen od drog,ale aj neporiadnikov. Som si však istá,že každému primátorovi záleží,aby mesto, ktoré reprezentuje bolo bezproblémové a čisté, nie vždy je to v jeho moci.

  9. 13:48 väčšinou to tak býva, ale podľa činov minulého primátora, tá reprezentatívnosť a bezproblémovosť mam pocit že žiadnu úlohu nehrala. Tam išlo skôr o 💸💸

  10. Nie som Seredčanka 15. marca 2023, 13:48 – byvaly primator mesta bol v tejto funkcii tri volebne obdobia a teda 12 rokov. Predtym bol od revolucie poslancom MsZ.

    Jeho rukopis (zial) zostal a zostava zapisany v kronike mesta vyraznym pismom a priamo ci nepriamo ovplyvnil niekolko generacii.

    Ako primator za spomenutych 12 rokov nesie priamu zodpovednost za stav mesta a to po dobu, pocas ktorej sa z dietata stal dospely clovek.
    To je tak dlha doba, ze z nasledkov vedenia mesta jemu vlastnym sposobom sa budeme spamatavat este velmi, velmi dlhe obdobie.

  11. Nie som Seredčanka k tebe len tolko , rozlep tie svoje oči . fetuje a díluje sa všade , sered , hlohovec , galanta , leopoldov či trnava lenže drogy sú tu preto lebo ludia čo majú proti tomu aktívne bojovať riešia nezmysli práve ako spomínaný čurila a spol … obhajuj si týchto ludí kolko chceš ale väčšina slovákov sú slušný ludia a žijú normálny žibot tak ako aj 99% ludí v seredi alebo všade inde na slovensku lenže potom je tu jedno percento smradov ktorý robia čo robia lebo v našom štáte su na miestach ludia ako čurila či záleská ktorý by tam byť nemali lebo miesto riešenia závažnej kriminálnej činnosti riešia či niekto náhodou nezverejnil video ktoré ako oni hovoria že domnievame sa že je nebezpečné … pre mna je nebezpečný nafetovaný kokot s ihlou alebo nožom ruke ktorý ked dostane absták tak ta kludne pichne do ladviny aby mal na fet tak ako ten zmrd v michalovciach tu ženu a nejaký policajt ešte povie že mala byť obozretnejšia ! neohrozuje ma človek ktorý na internete povie vo videu že to čo robia politici cez kovid je šikana . ale práve zmrdi čo drogujú , dílujú a vyrábajú fet . Naša polícia a justícia je v totálnom rozklade . nie je to tak dávno ked jeden smrad napadol môjho brata a ked prišla polícia k nám domov tak policajtova reakcia na to ked videl brata z napuchnutým okom že čo sa stalo ? dostal si bum bum ?

  12. Ty si hlavne na vlne tvojho idola, odrbavaca Dannyho Bombica…
    Lebo keby si bola taka rozhladena ako si o sebe myslis, tak vies, ze v Seredi sa drogova scena vdaka NAKA tak precistila ako este nikdy. Samozrejme, ze fetaci tu budu, akurat, ze ocakavat, ze vsetkych fetakov pochytas a zavries na 20 rokov do basy je dost naivna. Jedina cesta je pracovat s prevenciou a potom pracovat na tom aby sa uz zavisli ludia spravali co najmenej rizikovo a dat im podporu aby v pripade ze sa raz rozhodnu zatocit s chorobou zvana zavislost tak dostanu podporu a pomoc. Lenze prave ludia ako ty, ktory na takych ludi nadavas ze su kokoti, tak nikdy nepsravia ten krok k ociste. Ale tak ty si hlavne zanavadavas na Curillu ci Zalesku, aj ked prave taky hajzlici ako Danny vladli Seredi poslednych 20 rokov…

  13. ANONYM čo sa vyčistilo ? šak sered padala čo sa týka dílerov a výrobcov už pár rokov a presúvalo sa to do okolia leopoldova a pieštan len tolko k tvojmu čisteniu a danny bombic ? to je prosím ťa zas kto ? a ked otočit a prestat fetovat ? jebat narkomanov šetkých kolko ich je a vyjebancov čo rozprávaju tie ludomilné keci ale predsa chudáčik on je len chorý lebo on za to nemože že fetuje ! ale može ! každy z týchto pojebancov si to samo vybralo a dobrovolne ! nikto tymto šmejdom k hlave železo nepriložil aby si dalo perník ! rád by som videl keby taký zmrd zapichol tvoju ženu alebo dcéru či by si tu mal tieto reči ako sú to chudáci . Jebat na neobolševikov ako si ty a tebe podobný

  14. Zbytočne riešite dílerov a konzumentov . Keď nebude ponuka, nebude ani dopyt a opačne. Pozrite sa na dom Šana Kaduca , na Moyzesovej, vedľa zubára,nikomu to nevadí?Kľudne si choďte kúpiť , radi vás tam obslúžiť. Taxíky sa tam nestíhajú ani otáčať.

  15. Uvediem príklad ako to denne beží s fetom v Seredi aj v túto hodinu a chvíľu napr. v obytnej štvrti za poliklinikou v Seredi. Veľkosklad a predajňa fetu v ubytovni na ul. Š. Moyzesa dokáže v každej chvíli točiť taký biznis, že bežnému človeku sa ani nesníva aký obrat asociáli dokážu na tomto mieste vyprodukovať. Každý deň kvantá záujemcov parkujúci vo všetkých možných priľahlých uliciach. Vozidlá prichádzajúce z NR, SA, HC, TT, PN a ďalších okresov, taxíky prichádzajúce zo širokého okolia, ktoré označenie taxík dávajú dolu, aby splynuli s okolím, pričom často dochádza k hádkam medzi vodičmi taxíkov a pasažiermi, ktorý požadujú vyplatenie prepravy pokiaľ klient odchádza zakúpiť fet, lebo sa boja, že sa nevráti a služba dopravy nebude uhradená. Maloleté deti roznášajúce fet do parkujúcich vozidiel. Aplikácia fetu hneď na mieste v parkujúcich vozidlách na ul. Kuzmániho, Matičná, 8. mája, Podzámska a následne injekčné striekačky vyhodené na ulicu. Nie je výnimkou vidieť váľať sa po týchto uliciach a v objekte polikliniky za bývalou lekárňou do nepríčetnosti nafetovaných jedincov, ale aj skupiny feťákov. Kurvy od Milexu sa tu producírujú ako by im patrila celá štvrť, pričom nemajú problém poskytovať svoje služby v autách v tomto priestore za bieleho dňa. Samozrejme, že použité kondómy končia vyhodené na ulici. Obyvatelia tejto štvrti, nemajú problém vidieť poskytovanie sexu priamo na ulici pred maloletými deťmi v reále. Takto to tu funguje dlhodobo, každý deň.
    A čo kompetentný? Vedzte, že nič. Mestskú políciu tu vidieť ojedinele, len keď má cestu okolo. Štátna polícia je v týchto končinách neznámy pojem, nevieme prečo a tak si myslíme, že sa boja zasiahnuť. Denne by tu mali bez akýchkoľvek problém čiarok do štatistiky toľko, že sa im ani nesníva. Nie je záujem, asi sú na tom dobre. V súčasnej dobe montovaná kamera na ul. Kuzmányho je riešením nevieme čoho, ale problém s fetom to určite nevyrieši, zvlášť keď je statická. Kompetentný zabudli, že prístup do ulice S. Moyzesa je aj z druhej strany. A čo je na tom najhoršie?
    Fakt, že v rodinných domoch v okolitých uliciach bývajú starý ľudia, neraz jedinci, ktorý toto musia trpieť do nekonečna. Otázkou je nie či sa stane, ale kedy, pri tých nafetovaných hovädách nešťastie, ktorému nemá nikto záujem zabrániť.

  16. Tracker-uloha policajta je pomáhať a chrániť. No žiaľ v tomto prípade sú asi aj policajti ti, čo si radšej dajú.. , než by mali riešiť čokto kde

  17. Pre anonyma. Ty musíš byť buď hlupák alebo len ďalší parazit z mimovládky čo má vyštudované sociálne vedy a myslí si o sebe že je neviem kto. Lebo pre parazitov z mimovládok je samozrejme najlepšie že čím viac týchto „chudákov“ tým viac pozornosti médií a tým viac dotácií ktoré často krát nevie ani svätý za dedinou kde končia. Naša polícia nerobí dosť. Ako bolo povedané vyššie polícia rieši radšej vymyslené kraviny. NAKA niekoho zobrala a preto biznis ide ďalej a ďalej jazdia ľudia do Serede pre drogy. Ak by tá akcia bola skutočne úspešná tak ako hovoria tak dnes v Seredi nekúpiš nič a logicky by narkomani chodili nakupovat inam a taký človek rozhodne nepôjde s fetom do Serede aby si pichol na svojom obľúbenom mieste.

  18. Predstava že to zmizne všetko len tak, je dosť naivná. Ale sledujúc prácu tímu Venal určite zbierajú veci aj na tu Moyzesovu.
    Nie som žiadny mimovládkar, len viem ako sa podarilo zlepšiť situáciu v zahraničí, a len represiou v podobe polície sa to fakt nikde nepodarilo.
    Ale vidím že tu máte dokonalé informácie, by ma zaujímalo koľko z vás svedkami nelegálnej činnosti zavolalo aj 158? Veď keď budete denne bombardovať políciu tak to tam vymetu. Ale nespravíte to, lebo aj vy viete že to nestačí…
    Problém drog je extrémne komplikovaný a iné hlavy sa mu venujú celý život a nemajú riešenia, ale vidím, že päť ľudí z diskusie by vedelo vymyslieť aj elektrinu zadarmo 😀

  19. Niekoľko desiatok riadkov pred troma dňami, ktoré živo a pravdivo poukázali ako beží každodenný život v štvrti za poliklinikou v okolí ubytovne na ul S. Moyzesa a v priľahlom okolí stačilo k tomu, aby:

    – evidentne sa obmedzili taxíky s feťákmi zo všetkých možných okolitých, ale i vzdialených okresov
    – evidentne sa obmedzili vozidlá feťákov zo všetkých možných okolitých, ale i vzdialených okresov
    – evidentne vymizli z ulíc do nepríčetnosti nafetovaný jedinci a skupiny potulujúce sa bezcieľne po uliciach
    – evidentne sa obmedzila prítomnosť herečiek od Milexu a pod.

    To všetko sa obmedzilo v pozitívnom slova zmysle pre slušných tu žijúcich občanov. Zároveň občania zaregistrovali, že čosi aj pribudlo. Áno, pribudli sporadicky hliadkujúci policajti, ktorým patrí za ich prítomnosť vďaka. Je zrejmé, že tento stav nie je trvalý a isto sa po pár dňoch vráti do starých koľají, presne tak ako to je v našich končinách zvykom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img