ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Vitajte na Slovensku, pán prezident!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Štvrtým prezidentom samostatnej Českej republiky sa stal armádny generál vo výslužbe Petr Pavel. Svoju prvú zahraničnú cestu po zvolení do funkcie uskutočnil na Slovensko a to práve dnes dopoludnia. Prezident ČR sa so svojou manželkou na Slovensku zdrží dva dni.

 

Slová prezidentky Slovenskej republiky Zuzany Čaputovej:

„Keď som prišla zablahoželať k zvoleniu prezidenta Petra Pavla do Prahy, ľudia spontánne začali spievať slovenskú hymnu. Bol to nezabudnuteľný moment, ktorý podčiarkol, aké blízke a špeciálne sú vzťahy medzi našimi krajinami.
Som rada, že v duchu najlepších tradícií medzi našimi krajinami, prvá zahraničná cesta českého prezidenta Petra Pavla smerovala do Bratislavy. Vitajte na Slovensku, pán prezident!“

zdroj: FB Zuzana Čaputová

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. nie my sme cistokrvna rasa,ty si taky krizeny bastard,co lize kadejake americke hovna.obcas zozeries aj smradlave bruselske lajno.

  2. nie je to zvlastne,my sme cista rasa,teba bastarda mater pod chlievom vyvrhla,hned od malicka si spadol do sraciek,preto budes pisat a propagovat same sracky protislovenske.uz s tym nic nespravis si vo svinskej prdeli.

  3. Vojna na Ukrajine a lgcbi komunita… To sú ich spoločné priority.citujem ich slová? Grcam na vás a pohrdam vami. Zkurvenci

  4. Komunistický vojenský rozviedčík. Našu rozviedku vtedy mali pod palcom Sovieti. Vtedy bol v sovietskom zadku, teraz je v americkom. Má svet prelezený zo všetkých strán.

  5. Podľa mňa to ani nie sú slovenskí frustráti, dezoláti, taká paranoja snáď nie je ani možná…ale toto bude skôr ruská platená propaganda. Aj ten slovník, aj Soroš (ešte že nepoznaju Buffetta), zase amerika, prezidentka.

    No nič, hrdzave migy dúfam, že už sú vo vzduchu, Konstrukta Defence dúfam, že ide na tri zmeny.

  6. ta spochnuta ringla ich nabuduce zavedie do chlieva,je to jebnuta prezidentka.
    ten jej Rizino sa v tej teplarni dava bafkat.

  7. Pre „diskutujuceho“ Anonym 14. marca 2023, 0:22 a dalsie primitivne prasata:

    – ak sa neviete spravat v diskusii, nevazite si ludi, ktori na rozdiel od vas v zivote dokazali nepomerne viac, ako sa len vygrcat na verejnom priestranstve, zmiznite do vlastnych chlievov a takto sa bavte zo svojimi zenami – ak vam to toleruju a materami, ked vas takto (NE)vychovali.

    Ano, pochopili ste to spravne – o vyse primitivne prispevky nik normalny zaujem nema.

  8. Óda na prezidentov
    Na Slovensko prišiel Petr Pavel,
    Je tu žiadaný asi ako nebohý Václav Havel.
    Víta ho bratislavská pani hradná,
    Je to však osobnosť veľmi zradná.
    Občania kričia pod ťarchou inflácie AU, AU, AU
    A ona im na to odpovedá nech žije UA, UA, UA.
    Obaja určite radi majú nejakú tú kaviareň,
    Avšak teraz u nich najviac fičí tepláreň.
    Hrdo sa k nim hlásia aktivisti a mimovládky,
    Potom sa predsa budú hrnúť euráčov a doláčov hromádky.
    Ďaleko v úzadí sú kultúrne pamiatky a národná identita,
    Najdôležitejšia pre nich je predsa LGBT komunita.
    Zuza sa o smerovanie Slovenska obáva,
    Na povzbudenie si s Petrom dúhovou vlajkou zamáva.

  9. Anonym 11:26,Ty si úbožiak a trápny,Ten človek pod pseudonymom “ na zjemnenie napísal fantastický,a ty nemáš protiargumen a začínaš ako vždy byť osobný a trápny.Ja som sa dobre pobavil.

  10. Anonym 14. marca 2023, 12:29
    Daj niečo z tvojej zábavy pre horných 10000, ale v tvojom prípade asi pre horných 1000 a ktovie či nie len pre 500, keď už si okázalo povýšenecký.

  11. Anonym 14. marca 2023, 13:46
    Toto je asi to niečo z tvojej zábavy. No ale daj do placu vysvetlenie tohto spojenia, ty vzor morálnych hodnôt a princípov. To bude asi tiež zábava.

  12. Ked sa chces zabavat pusti si farmu. Urcite si si ju nahraval. To je zabava pre teba a tebe podobnych blbov, ktori sa bavite na urazani prezidentky.

  13. Anonym 14. marca 2023, 16:21
    Môžem ti garantovať, že ja osobne som tu v ani jednom komentári nespomenul pani prezidentku. Ale asi je výsadou elity, medzi ktorú si myslíš, alebo chcel by si patriť, nazývať ľudí lúzrami, blbmi a asi sa na tom aj bavíš. Tak to bude asi tá zábava elity. No ale stále si nenapísal význam toho tebou napísaného spojenia. Že by si napísal voľačo, čo si len niekde niekedy počul a sa ti nesmierne zapáčilo bez toho aby si chápal význam?

  14. charakteristika proputlerovskej proruSSkej hordy: frustrovani zo svojho zivota, neuspesni, zakomlexovani antivaxeri, zavistlivi, obvinujucich vsetkych naokolo za svoj mizerny zivot. Nizke vzdelanie, nizke mzdy, alkoholici….Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom! Gerojom Slava! putler – idi na chuj

  15. Ty génius, komentár 12:15 nie je môj. Do poézie a podobných žánrov nefušujem tvorbou a ani recenziami. A vysvetlenie toho tebou napísaného spojenia ozaj nebude?

  16. Anonym 14.03.18:01 Čo na to povedať.? Ja si myslím,že takéto niečo môže napísať len absolútny blb.Vsetci nevzdelani,alkoholici,a o čom to tam ešte bluznil?

  17. Tento honifuk Pavel bude pocuvat rozkazy ako maly ratlik,ked bude treba oblize aj americku prdel,skladkova kurvicka bude fajcit,a byvaly komunista lizat.

  18. Anonym 15. marca 2023, 10:09
    Sa mi páči tvoja kŕčovitá snaha byť za toho dobrého a prudko inteligentného. Ale neklam sám seba, zrážka s realitou bude pre teba veľmi ťažká, ale že vraj to pomáha pozrieť sa pravde do očí, keď zistíš, že za toho absolútneho blba nie sú tí okolo, ale ty sám.

  19. jaros 15. marca 2023, 18:58

    Hrozné voľačo, koľko si už toho na“ iňťerňeťe“ prečítal a stále sa tvoj spoločenský status nezmenil.

  20. Je velmi smutne a velka hanba,ze prezidentka taha do smradlavej putiky zahranicneho prezidenta a dokonca krala s kralovnou,ukazali sme sa kam vieme az klesnut,to ako dokaze liberalny politik zhovadit svoju vlast,to sa konzervativnemu a lavicovemu politikovi ani nesniva.

  21. 14. marca 2023 Prezidentka Zuzana Čaputová je podľa Ipsosu najdôveryhodnejšou političkou, dôveruje jej 46 percent ľudí.

    16. október 2022 Prezidentka Zuzana Čaputová je podľa agentúry Focus druhou najdôveryhodnejšou političkou, dôveruje jej 40 percent ľudí.

    27. september 2022 Najdôveryhodnejšou političkou je prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorej dôveruje viac ako 43 percent respondentov

    Drahí dezoláti, frustráti, robte niečo so sebou, čítajte, počúvajte, učte sa aj vo vyššom veku. Nezanedbávajte svoje duševné zdravie. Nerobte hanbu tejto krajine sprostými rečami a nebudte užitočnými idiotmi ruSSkej vražednej dobyvačnej hordy oligarchov okolo Putlera, ktorých nazbijané mld ležia bezpečne uložené v USA a západných krajinách EU. (len v Credit Suisse 17,6 mld frankov ruských aktív)

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img