ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

V Šintave namerali policajti vodičovi viac ako dvojnásobok povolenej rýchlosti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Dopravní policajti z Galanty v piatok vykonávali dohľad nad dodržiavaním dopravných predpisov v obci Šintava.

Krátko po 13:00 h okolo policajtov preletel vodič na aute VW, so šalianskym evidenčným číslom. Policajná hliadka mu na ceste, kde je maximálna povolená rýchlosť 50 km/h, namerala viac ako dvojnásobok. Vodič to priamo v obci rozbehol až na 121 km/h.

Policajti priestupok riešia formou tzv. objektívnej zodpovednosti a pokuta za vysokú rýchlosť príde majiteľovi auta poštou priamo do schránky.

Chápeme, že v piatok sa každý ponáhľa a teší sa na nadchádzajúci víkend, no jazdiť kvôli tomu riskantne a ohrozovať tak nevinných účastníkov premávky je neakceptovateľné. Dopravné predpisy platia 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Dodržiavajte ich preto či je piatok a či sviatok!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To bol zas volaky prašivý kokot čo jazdí na starej hrdzavej sračke čo má najazdených milión kilometrov ako africký taxík a myslím si že je frajerina keď sa mu trasie volant v ruke . Debil vyjebany

  2. Našťastie ho zastavili a zabránili mu v ohrozovani ostatných účastníkov cestnej premávky …
    Ibaže by nie ..
    Tak načo je dobré takéto meranie ?len na výber vypalneho

  3. Účelom dohľadu je vybrať peniaze, nie zastaviť vodiča a zabrániť mu v ohrozovaní životov. Tento stav bohužiaľ nie je schopný napraviť žiadny minister vnútra, takto sa predsa nezabraňuje tragédiám na cestách. Hlavne, že to sype. Je načase sa nad tým zamyslieť.

  4. To že ho „len“ namerali a nezastavili by až taká tragédia nebola, no ak vyviazol len s pokutou tak to už tragédia je, niečo je proste špatne nastavené keď takýto „človek“ dostane za 120 Km/h cez obec len pokutu. Ak prekročíš rýchlosť o pár Km tak OK, stane sa a ani všimnúť si to nemusíš. No ísť 120 je totálna magorina a ten človek nemá čo robiť na cestách! A na to aby mu zobrali vodičák ho zastaviť nepotrebujú, nemal by byť problém prísť si po neho ku nemu domov.

  5. Presne ako píšeš. V skutočnosti vôbec nejde o bezpečnosť na cestách, to by sankcie vyzerali inak. Tu ide len a len o napĺňanie štátnej kasy, v skutočnosti zodpovední serú na celú bezpečnosť na cestách. Neriešia ju a ani nechcú.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img