ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

AKTUÁLNE: V noci podnikateľovi a poslancovi OZ S. Rosypalovi zo Šoporne podpálili auto

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šoporňa / Známemu podnikateľovi a poslancovi Obecného zastupiteľstva v Šoporni Stanislavovi Rosypalovi dnes v noci nateraz neznámy páchatelia podpálili osobné motorové vozidlo stojace na jeho pozemku pri rodinnom dome.

Na sociálnej sieti poškodený Stanislav Rosypal uverejnil status s videom dokumentujúcim celý proces príchodu dvoch osôb na miesto podpálenia auta a ich úteku.

Stanislav Rosypal

Šoporňania, dnes sa nás pokúsila dvojica našich spoluobčanov, vrátiť naspäť do 90tich rokov. Viem, že je ťažké držať krok s dnešnou dobou, ale zákerne, pod rúškom tmy a navodením neviditeľnosti natiahnutím kukly na hlavu sa veci nekončia, ale naopak začínajú!!!
Týto dvaja obyvatelia Šoporne, jeden momentálne býva v Seredi, si ani neuvedomujú, že podpáliť kopu plechu a poškodiť majetok, už nie je celkom v kurze, ale čo už asi ešte mentálne nedozreli??? Ale je tu ešte druhá časť príbehu, na udalosť ma upozornil až môj otec, ktorému volal môj sused, keďže spávame bez telefónov a máme tiché režimy. Klopal nám na spálňové okno a zobudil nás. Auto už bolo takmer do tla zhorené. Pomaly sa deformovali predné okná a od úplného vyhorenia nás zachránila, včasná reakcia suseda a rýchly príchod hasičov. Ešte raz pre mafiánske dou Jamaha: asi si neuvedomujete, že ste mohli zobrať život 3 ľuďom a hlavne mojej manželke a malému synovi a .
Vaše mená som už oznámil na polícii a verím, že Vám to spočítajú.
Ďakujem veľmi pekne susedovi za všetko.
Ps: všímajte si svoje okolie a nedovoľte takýmto bastardom, aby vás zastrašovali a dovolili vniesť strach medzi Vás.
Budú tu aj ich nemá čoskoro. 

zdroj: Stanislav Rosypal, FB Šoporňa

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ked nahlasil ich mena odkial vedel kto boli ked na kamere neni na nich nic spoznat aj keby je to sused. A ked uz vie kto to bol urcite vie aj zaco. A zaco?

  2. Keď niekto 40 rokov života robý zlobu, raz sa mu niečo z toho vráti.. povedzme si pravdu, rosipal nie je ziadni anielik..

  3. Slovak zavidi aj chorobu druhemu…je to smutne, ale je to tak.
    Sme narod bez buducnosti.!!!, Vlastnenectvo = 0 %, zavist, zloba, lenivost = 100%. Pozdravujem vsetkych co to citaju a tyka sa ich to 🙂

  4. Cuduj sa svete co sa mu prihodilo ,chalan rovny jak lata, inteligencia nad normu chapania , starostilvost o obec nehovoriac , verny priatel , ctihodny obcan
    Nechapavo dumam ako to mohlo napdnut neaku dvojicu podpalit tejto osobe dopravne osobne vozidlo

  5. To už aj zlodejovi, podvodníkovi,zbabelcovy a dilerovy sa u nás hovorí ctihodny podnikateľ ? Ha ha ha haaaaaaa.

  6. Ten kto ma dôkaz a čuší je spolupáchatel trestného činu. Byt Rosypal tak vás žalujem blbečkovia. No a ten gramatik čo chce dokázať komu? Podstata veci je pravda hoci aj s chybou.

  7. Ale sa tu zisla pekna sebranka ludskeho odpadu.
    „Ludia“, ktory dokazali v zivote velke H tu onanuju nad videom a vytesuju sa z toho ze nejaky chudaci, co budu zachvilku fajcit pohlavne udy v Ilave, alebo podobnej institucii, ublizili svojmu spoluobcanovi. Vyzera ze tych dvoch na videu asi v destve zneuzival ocino alebo stryko, alebo mozno aj obaja naraz a mamina sa na to pozerala 🙂 Inak si to neviem vysvetlit.

  8. Podivné horí auto a dnes krimi koľko drog peňazí dílerov zadržali spieva cvajko aby ostal vonku?mne keby niekto zapálil auto zverejním len pyliramydu a ty čo si sa Rosipal prečo nedáš mená kryješ trestnú činnosť keď vieš kto to bol

  9. Audio zaznam ti nezoberie ziadny sudca ako dokaz , koordinacia chodze podla kostrovej stavby osoby moze napomoct, no tiez to nikto nezoberie ako dokaz
    Nuz tazko dokazat i ked mas mena

  10. Akosi sa komentáre vymykajú od podstaty 🙁 niekto zničil majetok inému, to je hrdinstvo! A súdiť v komentároch, či si zaslúžil, alebo aký je človek, fakt hodné IQ komentujúcih. Sme sa dostali slovač, závisť až nenávisť voči tým, čo majú viac ako ja.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img