ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

16-ročný Šoporňan sa po hádke s priateľkou pichol nožom do krku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /V piatok vo večerných hodinách pristavil hliadku MsP chlapec a oznámil, že v malom parku na Nám.slobody sa nachádza jeho kamarát, ktorý si pichol nôž do krku.

Hliadka sa ihneď presunula k zranenému, kde zistila, že sa jedná o 16 ročného Šoporňana, ktorý mal bodné poranenie v oblasti krku. Nôž sa nachádzal na zemi a ranu mu pridržala jeho priateľka. Poranený muž si nôž do krku pichol sám, nakoľko sa predtým pohádal s priateľkou.

Do príchodu sanitky RZP hliadka MsP zakryla zraneného termoplachtou a jeden člen hliadky držal zranenému ranu na krku. Na miesto bola privolaná aj hliadka OOPZ.

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vy chudáci si honíte egá na nešťastí ostatných ani dôvod neviete prečo to spravil to čo tu píšu je pičovina jak hromy

  2. Aby ste sa zadrhli tí čo riešite chlapca a ani ho nepoznáte a neviete prečo to spravil to čo tu píšu je taká kokotina že ma až hlava z toho bolí

  3. Jeblé gebule jak to čitam mi je z vás zle chalana ani nepoznáte a pišete na neho sračky proste čo spravil je jeho vec vas do toho kokot neviete nikto čo ma za sebou a ani nič podobné tak sa starajte o svoje nudné životy.

  4. co by sa chalanovi dialo… ocividne ma psychicke problemy, ked cokolvek riesi pokusom o sebevrazdu, miesto vyhladania pomoci… je to strasne, aby si 16 rocny chlapec siahol na zivot, koli problemom v tomto veku… a ak si niekto z jeho kamosov, co tu pise blbosti mysli, ze frcnut si kudlu do krku v parku je v poriadku z nejakeho dovosu, tak to vazne v poriadku nieje…

  5. Ty si riadny chuj! Môže tá bolieť hlava,u jebnutych je to normálne,aj ty nosis nôž vo vrecku?Soplak mizerný, obyčajný kus volá, byť tvojím rodičom,tá poriadne prefackam,apropo tie jeble komentáre môžu písať len malý chlapci ako ten čo si to urobil!!!

  6. Toto je nasa mlada nova generacia bez respektu, seci su geroi cez internet, frajeruju s nozikami. Bravoooooo vy ste strasni frajeri v tej soporny, ved to je bronx, skoro. Sa zobudte uz mlady chlapci s dudlikami a nozikami po vackoch.

  7. Presne tak, správne ste to napísal!A pre tie indivíduá, čo píšu, že nevieme, čo si prežil!A čo také?Vychodil základnú školu a začal byť veľký frajer,nevie čo robí!Tu len odborník pomôže,ak rodičom na ňom záleží!

  8. Detičky čo si ho tu zastávaju vám to dobre jebe 😀 Ja viem že je to váš kámoš ale tak nikto vás to tu nenúti čítať. Proste fetáčik to psychicky nedal tak si jebol nôž do krku.

  9. Nikto by to nezvládol? Kamoško, v živote si toho asi málo zažil. Ľudia majú v živote rôzne problémy, ale vedia sa im postaviť čelom.

  10. Koľko nenávisti ,odcudzovania na mladého chlapca.

    Vy svojimi komentármi prispievate k takýmto príspevkam lebo mladí ľudia nevedia prijať toľko zla.
    Je to hnuste že dospelý ľudia sa takto chovajú a súdia podľa toho čo prečítajú .

  11. No to určite na tu slečnu zapôsobil.To presne každá žena potrebuje.Ci chcete,alebo nechcete,to je pokus o samovraždu,a to končí na psychiatrii.To je proste tak.

  12. Suroviny spracujeme postupne v poradí, ako sú napísané. Do misky dáme vajcia s vanilkovým cukrom a vyšľaháme.
    Prišľaháme olej, mlieko, múku a nakoniec minerálku, alebo sódu.
    Ochutíme štipkou soli, ako každé sladké cesto.
    Takto pripravené riedke cestíčko necháme aspoň 15 minút odpočinúť.
    Smažíme na panvici z oboch strán.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img