ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Chlapi smrdiaci od piva, mladá žena s malým dieťaťom na rukách prisahali, že nás podrežú až prídu Rusi…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Médiami prebehla správa o oplzlom a primitívnom správaní sa značnej časti prítomnej verejnosti a účastníkov diskusie s ministrom obrany a zahraničných vecí v Michalovciach.

Napriek skutočne obdivuhodne primitívnym atakom, situáciu obaja ministri zvládli výborne. Nenechali sa vyprovokovať, s vrieskajúcimi jedincami komunikovali a ukázali, že nateraz hlúposti nepodľahneme. Nateraz. Čo tak niekedy na jeseň?

Mimoriadne výstižne situáciu zo stretnutia v Michalovciach vystihol a na svojom FB profile popísal:

Marek Boka

Dnes som v Michalovciach videl peklo… na diskusii s ministrom obrany a ministrom zahraničných vecí v michalovskej kinosále dostala pravda, láska a slušnosť na frak… Moji rodáci, ktorých osobne poznám, vulgárne nadávali a skandovali my chceme mier… a zároveň nadávali našej prezidentke do kuriev… Chlapi smrdiaci od piva, mladá žena s malým dieťaťom na rukách prisahali, že nás podrežú až prídu Rusi… Áno bola ich väčšina… ľudia bez vzdelania, bez kultúry, s obrovským strachom z Ruska, ktoré zároveň tak milujú… aj keď v ňom nikdy neboli. Pre nich sú Naď či Káčer slabochmi, lebo v anonymnom dave im dovolili na nich hulákať… Oni kašlú, že či sa kradne, či sa vraždí… že u suseda za plotom je vojna… Nám čo sme tlieskali… nadávali do buzerantom a prisluhovačom USA… Moji rodáci chcú jediné… mať sa kurva dobre… bez toho aby museli vystúpiť zo svojej komfortnej zóny… a dovzdelať sa. Knihu nedržali v ruke možno od učňovky, ale presne chápu ako sa točí svet… Riadia ho Američania, ktorí donútili Rusov zaútočiť na Ukrajinu… Ich bibliou je mobil, ich kompasom je Chmelár…. Naši dedovia vyprevadili do plynu 3600 michalovčanov iba preto, lebo boli iní… a ak to urobia… tak Hitler dá Slovensku pokoj… Dnes sa hanbím, že žijem medzi ľuďmi, kde podpriemernosť v myslení je jediný spôsob ako v tej lúze prežiť a sa nezblázniť! Dnes nemať v Michalovciach vzdelanie je výsada priam cnosť, lebo vzdelanie odišlo za príležitosťou preč do sveta. Kto dnes nebol v Michalovciach nepochopí… aké Slovensko nás čaká… A nie nepreháňam… neboli ste tam…
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Táhnete do pekla,všichni pryč ! Tak sa spieva v jednej pesničke… aktuálne to platí pre politikov.
    A mali by ich hnať všade,nie len v Michalovciach !

  2. Ak si niekto myslí , že rusáci sú lepší ako v minulosti ,sa velmi mýli. Vládnut a kradnút je v nich hlboko zakorenené

  3. Slniečkárski radiátori vykrikovali v publiku. Hulvátske správanie proruských blahovcov, náckov čo včera mávali zelenými vlajkami a dnes mávajú ruskými, v Putlerových tričkách a so zlatými krížikmi na krku… A ako čítam v komentároch, seredskej blahovej úderke sa to veľmi páčilo…. Ale ako vravel Werich, hloupí lidi taky lidi…. Krásny pjatoček prajem….

  4. To su ti geniovia, co sa zazracne zmenili za jednu noc z virologov a biochemikov, na geopolitikov a vojnovych generalov. Poznavacie znamenie alkohol, smrad, exekucia a frustracia zo zivota.

  5. Boka si ich prelustroval ako novinárov, že tvrdí, že sú bez vzdelania?
    Asi mu museli pri vstupe predložiť doklady o vzdelaní a životopis.

  6. Niektorí diskutujúci majú iní názor,ako sa tu snaží autor článku docieliť.Jednak koluje dostačujúce množstvo videí,jednak,ti ľudia,čo tam boli hovoria niečo iného,ale podstata veci je taká,že správanie týchto dvoch úradníkov,je všeobecne známe.Mozno že tam sedel niekto,kto “ smrdel pivom“ možno,že tam bola mamička,čo mala na kolenách svoje dieťa,a keď z tohoto ideme teraz robiť články,a generalizovať,tak čo je to potom,ak nie zavádzanie.

  7. Autor článku akože očuchával ľudí, keď mu smrdeli pivom? Tak mal zaliezť niekam do kaviarne medzi svojich mudrlantov. Ministri urážajúci ľudí, nie prvýkrát sú akože v poriadku? Oni žijú z našich daní, aj z daní tých akože paviánov ako ich to káčer Donald nazval. Nie oni nás ale my živíme ich. Tak nech si skultúrnia tón alebo nech sa spakujú a ťahajú do pi.. Po voľbách už dúfam neostane po nich ani smrad. Darmožráči skur….

  8. No já myslím že úvodná salva vulgarizmou prišla z publika, tí ľudia tam evidentne neprišli diskutovať ale len sa vyventilovať…sto ľudí sto názorov, ak niekoho názory ministrov nezaujímajú nemusel sa vobec zúčastnit..nebolo to povinn a keď tam už museli prísť tak sa stačilo správať ako človek.., ale pokiaľ sa chceme správať voči sebe takto, len preto že niekto má iný názor tak sa nám tu bude velice zle žiť…..

  9. Ratafak,akú úlohu tu ty vlastne hráš? Kľzky uhor,čo vždycky nastúpi,keď ľudia napíšu pravdu,a potom dôjdeš tuná začneš všetko rozkuskovavat,začneš sa hrať so slovickami,s podstatne ho spravíš nepodstatné a naopak.Ignorovat proste.

  10. Anonym 10. marca 2023, 7:46
    Ideš im vyčítať, ako sa správali a nazveš ma poloblbom. V čom si odlišný? Ja ťa urážať určite nemienim.
    Mudr. Josef Mengele PhD. absolvent mníchovskej univerzity. Evidentne nebol nevzdelaný, nesmrdel pivom a pritom obluda galaktických rozmerov.

  11. Ratafak Plachta ty budeš asi jeden z tych voličov Naďa, Hegera, Maťoviča alebo Čaputovej. Vezmi si lopatu a bež chránit ku Kauflandu nákupní vozík. Pomožeš tak chránit hodnoty tejto liberálnej zapredanej cvargy. A zober zo sebou aj Jarka Nada, to je ten biely kon Ludovita Kanika- socialneho netvora ,co spolu podnikaju v Banskej Stiavnici. Ich velitel Macifuko – MAly Cigansky FUzaty KOkot Dzurinda je uz dementny a na nic sa nezmoze.

  12. Teba je tu ozaj skoda. Ty by si sa vynimal medzi svojimi, medzi tymi opilymi opicami v osade. Len sa uz prestan parit s mamou a sestrou. Lebo sa kotia dalsie opice ako ty.

  13. Anonym 10. marca 2023, 10:43
    Keď niekoho nazveš poloblbom, tak je to urážka, môžeš to skrývať za akékoľvek eufemizmy, ale je to tak. A zvlášť ak toho človeka nepoznáš, je to o to zarážajúcejšie. Ale neodpovedal si na toto, čo som sa pýtal: Ideš im vyčítať, ako sa správali a nazveš ma poloblbom. V čom si odlišný?

  14. Skoda Tudor 10. marca 2023, 11:14…nie som volič Olano, do Kauflandu chodíma si raz za rok…zle si ma odhadol, ale to je jedno…
    vážne vám nevadí to správanie sa tých ľudí čo prídu na diskusiu vykrikovať a nadávať?…či to pre vás nie je podstatné ako sa tu k sebe správame?…..slušnosť a rešpekt je pre vás liberálna hodnota?….to sa akože konzervatívcov, národovcov netýka?…to sa vážne treba takto deliť na základe názoru a nadávať si?

  15. Ratafak,všetci títo,že akoby vláda,slušne a s rešpektom KLAMU a zavádzajú.A preto sa nemôžu voľne pohybovať medzi ľuďmi,lebo ich už ozaj nemusia.Akym právom sa ešte nazývajú ministri.To je slušné,čo robia? Odvolaní,nie sú ani v tej strane,ktorá bola zvolená.Bez mandátu,koho zastupuju?Je ti to vôbec jasné,čo sa tu robí? Aké veci sa potom môžu opakovať do budúcna?Čo to má spoločného so slušnosťou,a ešte tu slušnosť spojovat práve s týmito dvomi.To je nehorázne.Chod už ,vieš kam.

  16. charakteristika proputlerovskej proruSSkej hordy: frustrovani zo svojho zivota, neuspesni, zakomlexovani antivaxeri, zavistlivi, obvinujich vsetkych naokolo za svoj mizerny zivot. Nizke vzdelanie, nizke mzdy, alkoholici….Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom! Gerojom Slava! putler – idi na chuj

  17. a v čom klamú?…ja som za čo najkorší termín volieb, ale do tých volieb tie rezorty niekto viesť musí a aj keby bola úradnícka vláda tak by to bol človek bez mandátu od ľudí…kto má teda podľa teba tie rezorty dnes viesť?či necháme tie rezorty bez ministrov?
    čo sa týka slušnosti: aj Káčer si mohol zachovať chladnejšiu hlavu, ale tie prvotné ataky prišli z hladiska…od ludí, ktorí tam prišli vyslovene vykrikovať a nadávať, pokaziť celú debatu…a do toho sa ešte aj vyhrážať ľudom, ktorí majú iný názor – viz príspevok od Marek Boka….či to je normáne sa vyhrážať podrezaním?

  18. Vsetky opice tu vrescia o vymenovani uradnickej vlady, ale to, ze sa vsetci v parlamente vyjadrili, ze jej doveru nedaju ich netrapi.
    Tak isto podporu pre skorsie volby nemaju.
    Takze Boka ma pravdu. Opile poloblbe opice vrestia, aby vrestali.

  19. Chmelára môže niekto akurát bozat. Káčer, Naď hotová tragédia. Čaputová je zodpovedná za chaos ktorý je na Slovensku.

  20. Chcel by som vidieť tohto Mareka Boku v diskusnej relácii s Eduardom Chmelárom. Už keď sa do toho Chmelára tak obúva.

  21. Boka je len proamericke kriciace hovno,mysli si ,ze je vyznamny vychodniarsky novinar, no nevidi suvislosti ako mnohi obmedzenci co cerpaju svoje ubohe a skreslene informacie len z markizi a hnojky,tento pseudo novinar priznal,ze divaci co kricali v diskusii na Nada a Kacer boli vo vacsine,co sa velmi cudujem,Nad sa vyjadroval,ze je to mensina co kricia oproti diskutujucim co su slusny a su ticho.
    Liberalny politici su chronicky klamari.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img