ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Slávnostné oceňovanie najúspešnejších športovcov a športových kolektívov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dňa 8. marca 2023 sa na pôde Mestského úradu v Seredi konalo slávnostné oceňovanie najúspešnejších športovcov a športových kolektívov za súťažný ročník 2021/2022 a rok 2022. Akt oceňovania s osobným stretnutím a so všetkými poctami, ktoré oceneným prináležia  sa koná každoročne pod záštitou Školskej, športovej a bytovej komisie pri MsZ v Seredi. Podujatia sa zúčastnil primátor mesta Ondrej Kurbel, zástkupkyňa primátora Mária Fačkovcová, predsedkyňa ŠŠaB komisie Slávka Kramárová, vedúca oddelenia Školstva, kultúry, rodiny a športu Silvia Kováčová, ktorá sa zároveň ujala moderátorského slova. Prítomní boli aj zástupcovia poslaneckého zboru a mestského úradu.

Oceňovanie športovcov v meste je jedným zo spôsobov ako uznávať úspechy miestnych športovcov a zvýšiť ich motiváciu na dosahovanie ešte lepších výkonov. Športovanie je dôležitou súčasťou nášho života a preto je potrebné športovcov podporovať rôznymi spôsobmi. Práve oceňovanie môže byť spôsobom ako rozvíjať športové komunity a tým aj celkové zdravie mesta. Slávnostné podujatia takéhoto druhu poskytujú príležitosť na zviditeľnenie jednotlivcov i klubov a zároveň sú inšpiráciou pre ďalších ľudí, aby sa zapájali do športových aktivít.

Úvodného slova sa ujal primátor Ondrej Kurbel, ktorý v príhovore mimo iného povedal: „Šport, pohyb a telesná kultúra majú v našom meste dlhú a bohatú tradíciu. Niekto športuje pre radosť z pohybu, ďalší pre možnosť stretnúť sa s priateľmi či známymi. Šport nám prináša veľa pekných zážitkov, radostných okamihov a pomáha nám odreagovať sa od každodenných starostí.“  Ďalej poďakoval športovcom za to, že svojou húževnatosťou, vytrvalosťou, bojovnosťou a tímovým duchom prispeli k pozitívnej propagácii nášho mesta nielen na Slovensku ale aj za jeho hranicami. Zároveň poďakoval trénerom a členom realizačných tímov za ich trpezlivú a obetavú prácu. Primátor poďakovanie adresoval aj rodičom, ktorí nemalou mierou prispeli k úspechom svojich detí. Na záver dodal, že mesto sa aj naďalej bude snažiť vytvárať kvalitné podmienky na činnosť športovcov a športových klubov a hľadať spôsoby ako tieto podmienky ešte zlepšovať.

Podujatie vo forme krátkeho vstupu spríjemnila Majsterka sveta v kategórií žien na otvorených MS Superball 2012 Lucia Kevická  so svojou športovou show – žonglovaním s futbalovou loptou. Na svojom konte má niekoľko ďalších významných ocenení, ktorými sa zaradila medzi svetovú špičku vo svojej disciplíne. Prítomným sa prihovorila aj poslankyňa a predsedkyňa ŠŠaB komisie Slávka Kramárová, ktorá športovcom poďakovala za vzornú reprezentáciu mesta Sereď a zablahoželala všetkým k vynikajúcim výsledkom. Pamätný list a plaketu odovzdal primátor O.Kurbel a viceprimátorka M.Fačkovcová športovcom v dvoch kategóriách: kategórii jednotlivec a kolektív.

Kategória JEDNOTLIVEC:

Marek Katrinec, Ľuboš Lukáč, Marcel Miko, Hana Jakubčeková, Ondrej Kapustík, Michal Vranovič, Andrej Majerník, Tomáš Kiss

Kategória KOLEKTÍV:

Družstvo  KADETOV  AŠK Lokomotíva Sereď v zložení:
Marek Rumpík, Samir Aboudi, Samuel Jozek, Matúš Melicher, Dominik Mičányi, Matúš Kapustík, Richard Sárkány, Ivan Mizera, Gargély Balogh, Quang Duc Truong, Hai Duc Truong, Andrej Majerník, Michal Vranovič, Tomáš Kiss
TRÉNER:  Patrik Sarna

Družstvo  STARŠÍCH ŽIAKOV AŠK Lokomotíva Sereď v zložení:
Adrián Écsi, Matej Jozef Harčár, Tomáš Hatnančík, Patrik Hrdlovič, Ján Hrubý, Šimon Jančich, Adrián Jasenský, Tomáš Kiss, Jakub Krcho, Andrej Majerník, Ján Mizerík, Andrej Skupin, Jakub Urbánek, Jakub Vlkovič, Adam Vranka, Michal Vranovič, Matúš Zlocha
TRÉNER:  Jozef Ištok
Asistenti trénera: Miloš Procházka, Martin Bosý, Matej Grill
Vedúca družstva: Marianna Grillová

Družstvo  STARŠÍCH ŽIAČOK AŠK Lokomotíva Sereď v zložení:
Zuzana Vaculčiaková, Linda Lopašovská, Tereza Lehocká, Kristína Liptáková, Hana Rychtáriková, Tatiana Rybárová, Victoria Lopez Zaťková, Cleo Hrnčiariková, Emily Žigová, Veronika Suchopová, Carla Martina Donayová, Sabina Kapošová, Barbora Kalinaiová, Nina Tóthová, Jana Holbíková, Lenka Ďurišová
TRÉNER:  Martin Bosý
Asistentka trénera: Michaela Sedláčková

Družstvo  JUNIOROV AŠK Lokomotíva Sereď v zložení:
Ondrej Kapustík, Tomáš Kiss, Martin Bundzel, Matúš Malý, Patrik Mesároš, Martin Rampach, Norbert Szabó, Marek Rumpík, Samir Aboudi, Matúš Kapustík, Richard Sárkány
TRÉNER:  Patrik Sarna

Družstvo MLADŠÍCH ŽIAČOK HK Slávia Sereď v zložení:
Nela Chynoradská, Ema Sojková, Lea Fogelová, Zara Sojková, Laura Ončová
Bianka Nagyová, Ivana Rebrová, Ema Chynoradská, Alexandra Sojková
Tatiana Sojková, Kristína Bédiová, Nina Štrbová , Liliana Kreháková, Ema Mia Holičková, Jasmína Chudáčiková, Kristína Miklošíková, Tatiana Hercegová
TRÉNERI:  Mgr. Milan Novák, Mgr. Lukáš Sojka

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img