ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Výsledky výberových konaní mesto ani po týždni nezverejnilo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bc. Ľubomír Veselický, bývalý viceprimátor mesta Sereď /6. MAR 2023/  V predvolebnom materiáli „ Sereď, v ktorej chceme žiť“ je  na 18. strane napísané:

„C. Zapájanie obyvateľov do fungovania mesta

Otvoreným mestom je také mesto, ktoré komunikuje a pravidelne informuje o procesoch vnútri aj vonku. Otvorené mesto zapája obyvateľov do procesu a vytvára zdieľané pochopenie mestského prostredia cez systémový dialóg. Otvorené mesto nemá čo skrývať a naopak, nebojí sa priznať si chyby. Chyby sú prirodzeným produktom rozvoja dynamického mesta.“

Veľmi pekne napísané.

V ôsmom týždni t. r. boli komisiami posúdené žiadosti záujemcov o pracovné pozície vedúceho oddelenia údržby a vedúceho organizačného oddelenia a s uchádzačmi boli vykonané pohovory. S výsledkom výberu ale verejnosť oboznámená nebola.

Výberové konanie boli vyhlásené 30. januára a 1. februára. Uzávierka prihlášok bola 10. februára 2023. Komisie rozhodovali údajne 23. februára 2023. Uskutočnené  výberové konania predmetu označenom v predvolebnom materiáli ako „proces vnútri“ PLNE  ZODPOVEDAJÚ. Ani týždeň po stretnutiach komisií, teda  do 2. marca 2023 výsledok výberov oficiálne známy nie je.

Pýtam sa, kedy citovaná časť predvolebného sľubu prestala platiť? Čo v tomto prípade slovo „pravidelne“ znamená?

 

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je flagrantné, čo je Vašim cieľom. Len sa zosmiešňujete. Čo, nevyhral Vašim pánom, resp. Vašim vlastníkom, postavený kandidát?

  2. Pre,pre Ľuba,je to tak,alebo tak nie je?Čo je flagrantne,pre toho človeka čo to napísal,to nehrá vôbec žiadnu rolu.

  3. Lubos Veselicky, NEhanbis sa Ty osobne pisat nieco o komunikacii mesta? Si traged, ktory nemal problem dekadu poberat NEzakonne vyplacane odmeny, zrat z NEzakonne prijatych stravnych listkov a popri tom vsetkom este NEDVIHAT SLUZOBNY MOBIL !! A to si bol hovorca plateny za KOMUNIKACIU !!

    To co predvadzas, je odporne, ale pre Teba dostatocne charakteristicke…

  4. A pán Veselický, sú povinní niečo takéto vôbec zverejňovať? To vy ako dlhoročný pracovník v samospráve by ste mali vedieť. Koľko ste ich zverejnili vy za vášho pôsobenia?

  5. Diskutujúcim!
    Skúste sa zamyslieť nad predmetom a obsahom článku. Nie ja, ale „teamOndro“ sa v 32-stranovom elaboráte zaviazal k množstvu vecí a napísal veľa sľubov. Okrem iného aj to, že bude informovať o procesoch vnútri aj vonku. Neskúmam a nie je ani dôležité, či o výbere nejakého vedúceho oddelenia je mesto povinné obyvateľov informovať, alebo nie. Team Ondro sľúbil, že to bude robiť, a týždeň po sedení hodnotiacej komisie občanom NIČ NEOZNÁMIL. Je teda moja otázka kedy citovaná časť predvolebného sľubu prestala platiť, neopodstatnená?
    Mojim cieľom nie je zosmiešňovanie. Nezosmiešňuje ten, kto sa pýta. Ten, kto prísľub dal, a neplní ho, zosmiešňuje toho, komu niečo sľúbil.

  6. kedy a akou formou to oznámi je jeho rozhodnutie. To neznamená, že to urobí hneď na druhý deň niekto očakáva.

  7. ty si z bruchomdal kolko slubov a co ste splnili stadion jak po vojne cesty horsie ako v balkanskych krajinach slubil si vratit odmeny a kde su

  8. Anonym 7. marca 2023, 16:31!
    Musí to byť utrpenie písať mimo misu a pritom neovládať pravopis tak jednoduchého slova ako budúci čas slov zomrieť. Cítim s tebou. Máš o určite dosť ťažké.

  9. Ty tragéd! 🤣 Ty skrachovaný bruchov poskok! Takto sa strápňovať na staré kolená. Že ťa hanba nefackuje. Koľko ti za to platia? Lebo toto by zadarmo robil len blb.

  10. „Veľkí ľudia diskutujú o ideách, priemerní o udalostiach, a malí o iných ľuďoch.“ — Charles de Gaulle

  11. Vďaka niektorým diskutérom na stránkach tohto média sa mi darí udržiavať dobrú náladu. Pretože vždy, keď sa cítim nedobre, prečítam si o sebe aký som smiešny, sprostý, poskok , múmia , tragéd a veľa ďalších negatívnych prívlastkov a hanlivých označení A HNEĎ MI JE LEPŠIE!
    Len tak ďalej!

  12. p.Veselicky,tu je zakaz kritizovat primatora Kurbela,je jedno co budu robit ako to budu robit,jednoducho konstruktivna kritika, sloboda slova tu zakapala a nie je tu vitana.

  13. Vidím, že Veselický trafil klinec po hlavičke…a musím povedať, že má pravdu. Našla som to v predvolebných sľuboch napísané… takže aj pani transparentne dosadená prednostka si vyberá asi bez transparentnosti, keď vidím, že sa po úrade pohybujú nové tváre.

  14. niekto tu evidentne veslovi naletel
    Podla ZMOSu aj Transparency International funkcia prednostu nie je ta na ktoru je potrebne vypisovat vyberove konanie Je prirodzene ze kedze je to najblizsi spolupracovnik primatora tak si ho vybera sam

  15. ty si nesvojpravny ked nevies posudit ze vyberove na prednostu by bol transparentny krok. a ked sa niekto prezentuje ze je transparentnejsi ako predchadzajuci primator tak to bol jediny krok v tejto oblasti, ktory mohol urobit navyse. ved by bol v komisii aj so svojimi ludmi, takze aj tam by si ho vybral sam, takto predsa vobec nevie ake mal moznosti a nedala sa prilezitost schopnym mladym manazerom zo serede sa aspon ukazat … z vedenia mesta su teraz dve dochodkyne a primator … z toho jedna este ani nie je odtialto tak aky tam je asi zaujem o to aby sa tu zilo v buducnosti lepsie … to uz len je pokrok oproti tomu minulemu fakt…

  16. Po dlhých rokoch mlčania sa hlavný komunikátor s občanmi mesta Sereď rozbehol a rozpísal a rozkritizoval a rozanalyzoval. Gratulujem. Na to treba mať svojskú chrbtovú kosť. Z čoho ju asi tak má tento pánko na už konečne dôchodku.

  17. Vôbec som nespochybnila. že by si primátor nemohol vybrať sám prednostu ,len som poukázala na to čo sľuboval pred voľbami. A podstata, neviem ako je zdatná a vzdelaná pani prednostka, ale to že riadi mestský úrad úrad v meste ,kde nikdy nežila a nemá k nemu žiaden vzťah ,je minimálne na zamyslenie. A hlasy s mestského úradu ,ktoré tvrdia, že je sebavedomá, arogantná a haughty voči zamestnancom, potvrdzujú len to, že ju dianie v meste zaujíma len osem hodín ,počas pracovnej doby./aj to nie každá deň/.

  18. Výber prednostky bol z núdze cnosť, keďže Krajčovič zdrhol hneď ako mohol. Či si myslíš že mohol byť úrad bez prednostu 3 mesiace?

  19. uz mi je skutocne jedno co bude robit,nerobit, primator,toto boli moje posledne volby,ked sa tam dostane aj trojnasobny vrah.

  20. Anonym 8. marca 2023, 12:54
    Povedať niečo také, že Ing. Tibor Krajčovič zdrhol hneď ako mohol môže iba truľo, ktorý nevie, že Ondrej Kurbel mal s Tiborom Krajčovičom najmenej dve stretnutia na tému budúcej možnej spolupráce. Takže, jedovaté sliny bokom, a urob si poriadok v hlave, kým niečo treskneš v diskusii.

  21. Ľubomír Veselický 8. marca 2023, 19:47 – Ani jedno, ziadny skryty zmysel za tym nie je, jednoducha otazka. Viac menej recnicka, vzhladom na povahu predchadzajucich komentarov, clanku hore a aj davnejsich udalosti spojenych s odmenami.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img