ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Mainstream vyplakáva a hľadá príčinu. Vraj ako môže milión Slovákov fandiť Rusku?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Médiá fňukajú a nechápu.
Mainstream vyplakáva a hľadá príčinu. Vraj ako môže milión Slovákov fandiť Rusku?
A čo ste čakali? Čo iné sa mohlo stať po 75 rokoch povinných osláv toho, že Rusi nás „oslobodili“. A keby nebolo excesu v 68, tak by mali fanúšikov dvakrát viac.
Je to oficiálna štátna doktrína, ktorá vychováva a vychovala masu ľudí milujúcich sovietsku armádu. Nezmenili sme ju ani po domnelej porážke komunistov v 89. Dejepis stále učíme z komunistických učebníc a krasnoarmejcom sa stále chodia klaňať všetky vlády, vrátane mainstreamových.
Oslobodiť znamená zbaviť okupanta a nechať slobodu. Nie vyhnať okupanta a nastúpiť na jeho miesto. Oslobodenie v roku 1945 trvalo asi tak sekundu, lebo nacistu okamžite nahradil súdruh. A to sa ešte dá polemizovať, ktorá okupácia spôsobila Slovensku väčšie škody.
Ak sa neprehodnotí označovanie a vysvetľovanie toho, k čomu v skutočnosti prechodom Červenej armády cez Slovensko došlo a ak si nezačneme radšej len pripomínať koniec vojny, tak budú putinovce stále pribúdať. A ak neprestaneme nekriticky oslavovať partizánov a nedajbože ruská čižma znovu šliapne na slovenskú pôdu, tak vždy nájde dostatok kolaborantov.
Slovenské médiá nechápu, prečo dav skanduje Nikdy proti Rusku! Pritom oni ho stvorili. Áno, aj nechutným pretláčaním amerických zvráteností. Lebo Slovák je často taký. Ak nám tu idete nútiť tie vaše džendery, tak budem radšej za Putina. Ak môžu bombardovať Američania a Izraelci, tak nech robia poriadky aj Rusi…
Zaviedli dvojaký meter, nerobia novinárčinu, ale politiku a teraz fňukajú a nevedia, ako zo všetkého vykľučkovať.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Problem nie je v mediach ale vo slovenskej tuposti. Kazdy, kto historicky vie, co su rusi za svine (napr.poliaci, estonci a mnohi ini), tak maju v populacii tieto rusofilckovske nalady ako statisticku chybu.

  2. Majko opäť v akcii. Nenávisť k všetkému ruskému je očividná. Musí predsa písať čosi aby sa zavdačil tým „svojim“

  3. pre Pre toho nadomnou 5. marca 2023, 18:24

    kamo, nie kazdy sa rodi omylom ako u vas v rodine… su tu aj jedinci, ktori si take veci planuju 🙂

  4. Rusov ideme zatracovat a ociernovat lebo 68.
    A s fasistami nemcami sme za dobre lebo USA a NATO.
    No sme normalni?

  5. Demokracia 5. marca 2023, 19:48 – nebude to sebareflexiou? Zatial co Nemci sa idu prepadnut od hanby za fasizmus, tak Rusi su hrdi na komunizmus a batuskovi Putinovi place za nim srdiecko.

  6. Niečo o tom viem. Nemci sa učia o hrôzach vojny a brutálnych zločinoch nacistov veľmi podrobne a venujú tomu značnú pozornosť. Súčasťou sú samozrejme návštevy koncentračných táborov ale aj napríklad detailné analýzy prejavov nacistických pohlavárov a znaky antisemitizmu. Nemci sú vyspelá spoločnosť ktorá si uvedomuje čo vo svete napáchala a nemecký parlament sa ospravedlnil za chyby svojich predchodocov viackrát.

    O Rusoch sa nemá zmysel baviť… to nemá s vyspelou spoločnosťou absolútne nič. A o rusofilných slovákoch už vôbec nie. Veľa cestujem po Európe a divili by ste sa ako nás vnímajú. Veľmi dobre vedia že spoločne s Bulharmi sme najviac postihnutí ruskou propagandou. Hanbím sa za celú dezolé scénu a verím že chceme nasledovať vyspelé krajiny a nie zločinecké diktátorské režimy.

  7. imám:je islamský duchovný vodca alebo predstavený komunity. V pôvodnom význame slova predstavený moslimskej náboženskej obce, neskôr titul uznávaného znalca Koránu a náboženského práva, v súčasnosti používaný vo význame moslimského duchovného. V Sunnitskom islame aj čestný titul zakladateľa právnickej, alebo náboženskej školy.

  8. Anonym 6. marca 2023, 14:21
    Typický rusofil, imáma by chcel stavať. Ale neboj sa budú, stačí sa pozreť ako v tom čistom bielom Rusku rastie počet moslimov.

  9. minule bola živená spoločnosť proti neočkovaným, teraz je to proti rusom. Nabudúce bude zase niečo iné, čo bude baviť hlavnú prúd. Vždy sa niečo najde, hlavne , že nebudete mať vlastny nazor na nič a pojdete ako tupe ovce

  10. Je smutné, že na Slovensku, sa ľudia, kvôli vojne na Ukrajine začali rozdeľovať na takých, či onakých, pričom je to nepodstatné, vojna skončí vtedy, ako sa rozhodne pár veľkých hráčov ..

  11. Anonym 6. marca 2023, 15:04

    Ty máš vlastný názor a tam zatial rus zabíja deti, ženy, starcov, raketami ničí ich majetok, vyháňa ich z vlastných domov, utekajú pred zabijakmi. Ale ty máš svoj názor, a deti rusov zo štátnej dumy zatial žiju, študujú a podnikaju v USA. Celý kapitál ruskej oligarchie z vykradnutej ruskej krajiny je na západe a ty máš svoj názor.

    Anonym 6. marca 2023, 15:09

    Veľký hráč? Putin, že? Či nie? Soroš?

  12. pre 19,49 a ty zase uchylny kokot retardovany,co ti mater pojebalo pol senku za poldeci.tvoja atrofia mozgu je nezvratna.

  13. Asi nás chcú presvedčiť, že to si vlastne partia amatérskych potápačov z Ukrajiny zadovážili niekoľko desiatok kg výbušniny, ponorili sa na dno mora (samozrejme všetko nepozorovane) a odpálili to na diaľku cez satelit. Tí USÁci sa rozhodli zbaviť podozrenia zvlášť detinským spôsobom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img