ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Futbalový štadión je v HROZNOM stave a pred tým nesmieme zatvárať oči

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ondrej Kurbel – primátor mesta Sereď / Dnes som rokoval na Ministerstve financií SR. Už tretíkrát. A vďaka štátnemu tajomníkovi mám hneď zajtra rokovanie na Ministerstve školstva – druhýkrát.

Prečo?

Pretože mi záleží na tom, v akom stave je futbalový štadión v Seredi. Pretože mi záleží na tom, aby sme mali finančné prostriedky a dotáciu na jeho rekonštrukciu. Pretože mi záleží na tom, aby mali kde naše deti trénovať a aby to bolo dôstojné a bezpečné prostredie.

Futbalový štadión je v HROZNOM stave a pred tým nesieme zatvárať oči. Osobne som od nástupu do funkcie venoval veľmi veľa času a stretnutí tomu, aby sme v meste udržali, alebo dostali novú dotáciu na rekonštrukciu štadióna.
Štadión je v našom meste už dlhodobou témou. Napriek tomu, že sme mali 2 roky k dispozícii dvojmiliónovú dotáciu, doteraz nie je na rekonštrukciu vydané stavebné povolenie.

Príprava projektu rekonštrukcie, resp. prestavby, si prešla mnohými úskaliami a zmenami. Verejnosť sa oprávnene pýta na informácie. Aj preto sme túto tému zaradili ako jednu z prvých, ktoré chceme komunikovať v rámci série plánovaných stretnutí primátora mesta s verejnosťou.

Najprv, dňa 15. 3. od 16:00 sa budeme aj so zástupcami Železníc SR a zástupcami investora Slovenskej správy ciest venovať téme plánovanej prestavby mosta ponad železnicu a následne, vo štvrtok 23. marca, bude stretnutie s verejnosťou na tému rekonštrukcie futbalového štadióna.

Bližšie informácie čoskoro.

zdroj: Ondrej Kurbel, primátor mesta Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Osieracia kampaň na vašu adresu medzi fanúšikmi seredského futbalu už postupne naberala obrátky. Kto a prečo im popodsúval rôzne dezinformácie sa radšej zamýšľať nebudem. Toto je však výborná správa nielen pre nás futbalovo nezaťažených občanov, ale verím, že už ani futbalisti sa nebudú musieť strhávať zo sna lebo čertisko Kurbel prišiel. Držím vám palce som si istý, že vám sa to podarí dobojovať do úspešného konca.

  2. brucho a bucha mali dva roky na to aby vytiahli aspon prvy rad tehal na stavbe štadiona. Nedokazali nič okrem toho že rozbili všetko co sa dalo . A teraz štvu a osieraju kurbela

  3. Sa už zobuďte,v Seredi nikdy nebol a nebude seriózny záujem o výstavbu štadióna.( Myslím ľudí čo sa motkaju okolo futbalu v Seredi) peniaze boli už aj na účte… Len niekto nechcel aby niekto videl na prstiky.

  4. Pýtal sa niekto Starečka, Buchu…čo urobili s takou čiastkou peňazí, ktoré dostávali každý rok? To neboli malé čiastky. Nikto nepodal na nich trestné oznámenie? Nikto nemá nič proti tomu, aby sa dal štadión do poriadku, ale aby títo vrátili peniaze, ktoré akoby pes zožral. Všetko sa zamietlo pod koberec a nakoniec je všetko v poriadku – zdevastovaný štadión. To je výsledok za taký obrovský obnos peňazí.

  5. Mne záleží na tom, aby všetci zodpovední za tento stav išli bručať. Dva roky mali k dispozícii dotáciu a nebolo ani len vydané stavebné povolenie. A to napriek tomu, že bola pri moci silná futbalová lobby. Teda aspoň tak sa tvárili.

  6. Všetka zodpovednosť je na Andrasikovi tomu by to mali dať k náhrade nič neurobil ako jeho pracovníci PAT A MAT

  7. Presne takto sa to má robiť. Komunikácia, hlavne komunikácia je to, čo chýbalo predchádzajúcemu vedeniu. Všetko sa dialo pod rúškom tajnostkárstva, na svetlo sveta sa dostali informácie až po zverejnení poslancami, resp. občanmi, ktorí sa k informáciám nejako dostali. Tak isto veľmi oceňujem vytvorenie komisie na hľadanie riešenia, resp. vyhlásenie nového VO na prenájom mestskej polikliniky. Dajme prosím novému vedeniu čas, uberá sa správnym smerom.

  8. Zuzka. O samospráve toho veľa nevieš. Vyhlásenie VO na prenájom polikliniky by muselo urobiť každé vedenie mesta, aj keby v ňom boli samí Eskimáci. Chváliš deň pred večerom. Najprv počkajme, ako to dopadne.

  9. Anonym 8:46
    Pánovi budúcemu ministrovi kultúry Andrášikovi nesiahaš ani po členky ! Tak ako ty ani ja nevieme čo všetko je za tým,tak neobviňuj !

  10. Bolo by fajn, keby ľudia prišli na rokovanie poslancov a videli na vlastné oči ako všetci Jankularovci (Tomcanyho) figúrky bojkotuju návrhy nového primátora. To znamená zvolili sme si peknú poslanecku spodinu. Prídite sa pozrieť všetci. Ved rokovania sú verejné nech to vidíte na vlastné oci a potom ich v meste môžete fackat.

  11. Nový primátor urobil obrovskú chybu – nechal na Msú priveľa ľudí z bývalej éry. A protikandidáti by sa mali nad sebou vážne zamyslieť. Či chcú, ako sľubovali pred voľbami ľuďom do očí, posunúť mesto vpred, alebo len hádzať špalky pod nohy, lebo ich egá neuniesli fakt, že ľudia volili inak.

  12. Tomáša Karmažína poznám desiatky rokov.Ale posledné tri, štyri mesiace ho nepoznávam. Jednoducho nestačím sa diviť

  13. Pre: pre 8:54 3. marca 2023, 9:26
    Toto nemá chybu, toto by mali premietať na tých verejných stretnutiach s občanmi a počas mestského zastupiteľstva!

  14. Na štadióne sa najprv nabalili a teraz pýtajú nech to zaplatia občania Treba to preveriť a pozatvárať tých všemocných ktorí mali na starosti

  15. Je mi jedno čo sa stane so štadiónom. Deti majú kde trénovať. Trávnik tam je aj teraz. A aj keď sa opraví, deti budú trénovať rovnako. Prídu už prezlečení, rodičia ich dovezú a aj odvezú. Sprchu si po tréningu dajú aj tak až doma.
    Je to len o tom, aby sa “A” tím mal kde prezliekať. Aby sa tí čo sa chcú po futbale ožrať mali kde. A tí sú mi ukradnutí. Či bude sereď v lige je mi tiež jedno.
    Vytvorme pre deti pekný trávnik. Pre rodičov lavičky a parkovacie miesta. A to stačí. Tribúna tam byť nemusí. Stačí nejaká miestnosť kde bude šatňa a sprcha. Viac netreba. A aspoň budeme vedieť kam pôjdu financie z mesta….

  16. Boli časy keď tréneri futbalu trénovali skoro zadarmo, a dnes kde aký hlupák chce peniaze za, trenovanie žiakov či dorastencov a sam neovláda podstatu futbalu a zvlášť kopaciu techniku.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img