ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Dopravní policajti namerali vodiča v obci pri rýchlosti 105 km/h

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Dopravní policajti z Dunajskej Stredy namerali počas včerajšej služby vodiča na aute Mercedes, ktorý maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o 55 km/h.

Počas dohľadu nad dodržiavaním pravidiel cestnej premávky v obci Báč preletel okolo hliadky vodič s bratislavským evidenčným číslom. Policajti ho ihneď zastavili a 46 ročnému mužovi uložili za priestupok blokovú pokutu, ktorú na mieste aj zaplatil.

Vážení vodiči, uvedomte si, že nie ste na cestách sami! Jazdite tak, aby ste NEOHROZILI NEVINNÝCH!!! Rýchla jazda, najmä cez mestá a obce, je maximálne nezodpovedná a riskantná. Keď spôsobíte nehodu, zrazíte chodca alebo malé dieťa, potom si uvedomíte svoju chybu, ktorú už však nikdy nevrátite späť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Akýsi idiot na to vymyslel len pokutu 800€! Za toto každého zavrieť na pol roka do basy a doživotne zobrať vodičák!!! Ak niekoho takou jazdou zabije tak akú cenu má ľudský život, ak dostane pokutu len 800€ ?!!!

  2. Ty mentálny mrzák! Neplačem! Ale nech Tebe taký idiot zrazí niekoho blízkeho, Ty debil pridrbaný bezmozgovec! :-)))
    Pre idiota Tvojho rangu je tu vysvetlenie*: preto je v obci 50-ka, lebo je tu 300000x väčšie množstvo ľudí ako na ceste medzi mestami…Ty chmuľo!
    Aj takí ľudia ako Ty majú volebné právo??? :-))

  3. Ertywet. Presne tak. Kašli na roh neinteligentného chudáka. Asi sám jazdí ožratý za volantom, preto to tu takto obhajuje. K tvojmu názoru niet čo dodať, napísal si to krásne.

  4. Pre ertywet a anonym ešte raz píšem neplačte. Tým čo si napísal sa ti konečne zväčšil kar tou nádhernou slovnou zásobou ☺️ pod mi toto povedať osobne smutne že to nedokážeš nebudem vysvetľovať čo by sa s tebou stalo zistil by si sám 😝 ps: Slza 😘

  5. ertywet! – miesas hrusky s jablkami. Jedna vec je prekrocenie rychlosti v obci (pokuta) druha vec je dopravna nehoda s nasledkom smrti (az 3 roky na tvrdo+pokuta+odskodnenie pozostalych)

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img