ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Kradol maslo v Trnave. Bral čerstvé, smotanové aj Bio

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Policajti vyšetrujú krádež celkovo 117 kusov masla z potravín na Bratislavskej ulici v Trnave.

Doposiaľ neznámy páchateľ zobral maslo rôznych druhov z chladiaceho regálu vo štvrtok (29.12.2022) okolo 14:30 h. Sieti potravín tak svojim konaním spôsobil škodu viac ako 370 eur.

Ak vám niekto pred Silvestrom ponúkal maslo za výhodnú cenu, alebo viete o niekom, kto podozrivo veľa napiekol, ozvite sa nám.

Rovnako nám dajte vedieť, ak ste spoznali osoby na fotkách. Potrebovali by sme sa totiž s nimi porozprávať. Ich výpoveď by nám mohla pomôcť objasniť túto nezvyčajnú krádež.

Akékoľvek poznatky k prípadu nám oznámte na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. KR PZ Trnava po 57 dňoch od krádeže zaujíma , či niekto pred Silvestrom ponúkal maslo za výhodnú cenu, alebo vie o niekom, kto podozrivo veľa napiekol, To je vážne námet na scenár nového zábavného seriálu pre niektorú komerčnú televíziu. Sledovanosť prekoná IVETU.

  2. A čo je na tom? Zvykajte si! Takéto situácie budú častejšie a častejšie!!! Zachvilku aj ty co od opierajú túto situáciu tak dopadnú ze budu musieť

  3. To ako sa mohlo stať? Keby jedno, dve masla ukradol niet sa čo čudovať. Ale také množstvo? Kde boli predavačky, že to nezbadali? Nejaký ten čas to muselo trvať keď to kradol a do niečoho to musel nakladať, predsa do vrecka to nestrčil.

  4. Videozáznam ktorý je len na parádu je k ničomu. Viem že ma okradol a neviem dokázať kto to je. Na čo je taký videozaznam.

  5. Je to suseda z činžiaku vedľa , LINDA GAV…., má maleho syna a je to narkomanka ako vyšitá , mal by ju niekto nahlásiť

  6. Ty si určite jeden sused ktorí ma nenávidí a vsade by ma strčil aj tam kde neexistujem …
    Nie neni to Linda G. A ze sa to nehambis aj napisat …..

  7. Je to Gava____á Linda(závislá) , keďže ju vidím každý deň, viem, že je to ona. Slávna suseda s ktorou nielen ja mám problém ale aj ostatní susedia z činžiaku. Mali by s ňou urobiť poriadky už konečne a hocijaké indivídua-narkomani sa tu pohybujú chodia za ňou no hrôza!

  8. Chodia za nou? Ona býva sama? A zaujmave ze ty vieš kto je narkoman a kto nie je …. to musíš byt sám/sama pekný narkoman ked každého narkomana poznáš…. a asi do roboty nechodíš ked nemas nic ine na robote len kukat na ňu s okna ked ona chodí do roboty a stará sa vela krát aj o 3 deti. Robi aj opatrovateľku mojej dcére a aj viacerým ďetom… takže drz hubu ty narkoman/ka čo stále čumí v okne a pozna ta celá Sereď mala si to napisane pod oknom čo si.

  9. Vyzerá ako Mišelka …. jedna Seredanka ale aj tak sa mi zdá milí anonymi ktorí tu píšete že ide o toho týpka tmavého za tou babou a nejde o tú babu.

  10. Ja som bývala niekedy v činžiaku kde Linda a poznám ju celkom dobre . Naše deti sa hrávali a vela krat sme si ich navzajom postrážili. A viem určite ktorí sused to na nu tu píše je to P.Š . Je to stary zakomplexovaný ožran ktorí tu vypisuje ze snou maju nejaky susedia problém? Pokial ja si pamatam tak mala velmi dobre vztahy zo susedmi a pomohla vzdy kazdemu ako mohla. A jediný kto mal s nou problem a aj s jej otcom . O com mi casto hovorila ze Lindin otec sa stým P.Š nenávidí a ten sused si to vybíjal podla mna na nej. Takze moje vyjadrenie , nedalo mi nenapisat kedze aj somnou mal problem tento zakomplexovaný pán!

  11. To myslite vazne ze si tu ako sused mastíte ego zatoze sa vam podoba na vasu susedu…. vy musite byt velmi psychicky naruseny clovek . A mimochodom mohli by ste presnejsie objasnit o co vlastne ide ? Nejde nahodou len o chybu zamestnancov obchodu? Idete tu obvinovat ludi s kradeze?

  12. No mala som to pod oknom napísané ? Linda všetci vieme že sa tu obhajuješ sama .. takze drž hubu a nekradni maslo .. stráži deti?haha mali by ti to zakázať lebo heroínová kráľovná si tu aj ty

  13. Zaujímavé že tie 3 najdlhšie komentáre sú pridávame 15:19 , 15;34 potom 15:47 a vo všetkých obhajujú Lindu – teda ona sa obhajuje sama 😀 hahahah to si nikto nevšimol že Linda všetci sme sprostý

  14. Predstav si ze vedla mna sedel clovek ktorý ten komentar pisal…. pretože ja toto sered online nesledujem ale ona mi to ukazala ze tu omne pises ty ty kralovna žltačky!!!! A laskavo neber do huby moje kamaratky ktorym sa staram o deti ! Tvoje deti musia strazit narkomani lebo normalny clovek by s nimi nevydržal

  15. Zuza ! Prestaň tu láskavo osočovať Lindu , ti ľudia čo k tebe chodia dennodenne na teba rozprávajú že zanedbavas deti necháš toho tvojho syna čo sa posrava do postele a do nohavíc necháš ho v tých hovnach a cely deň tvoje deti niesu v poriadku ty rozprávaš na Lindu blbosti ale ty sa nevies postarať vôbec o deti navyše ti ich strážia narkomani celé dni tuším k tebe jedine socialku poslat ! FUJ v seredi je o tebe známe že take veci nerobí ani kurva z milexu čo ty robíš take nechutnosti .. takze drž hubu a nekomentuj viac ok??

  16. Presne tak moja a ona si este myslí ze ja si tu pisem komentare sama zo sebou. Taka spodina jak je ona mi moze hov…o spapat …. ona nech o detoch nic nepise lebo mne zveria aj cudzie deti na starostlivosť a jej ledva jej vlastné…

  17. Zlodej má maslo v chladničke a diskutéri na hlave. A keď sa Len takovi z 1. marca 2023 o 11:23 páči komentár od Lizala si mi picu, tak nech si svoj zásobník vedomostí obohacuje aj naďalej.

  18. Zase ty Zuzana ? Tak sa opytaj tvojej nikolky ked jej najebany vynadal do skaredych tlstych mrochiet a nech vypadne s cinziaku. Zatoze s malym sa hrali u nás.

  19. Linda nikto nemôže za to,že kradnes kade chodíš.Vsetky komentáre si píšeš sama ty chuderka .Neviem aký problém máš so Zuzkou? Tá ani nevie, že existuje s nie aby si tu s tebou spinila ruky.S takou spodnou si ona špiniť ruky nebude.Evidentne jej závidíš lebo jej nesiahas ani po členky.Nekradni a nebudeš sa musieť za seba hanbiť.Ty čo ťa zneužíval tvoj vlastný otec aj dedko aspoň to všade rozprávaš.Su to slušný ľudia a poriadne sa za teba musia hanbiť ty sedlana.

  20. Úbohé písať pod druhým menom Zrejme prvom rade mate problémy sami zo sebou . Nasilu vytvorené intrigy. Ani jedna vec co sa tu píše není pravdivá. Ci o Zuz alebo Lind… a jej kamarátky s deťmi atď.

  21. PRE SVEDOK ak je to Lindin sused s prízemia tak chcem iba povedať ze to je jeden odporný alkoholik. Mala som tu cest sa s ním raz stretnúť vo vchode aj s mojim synčekom kde bezdôvodne na mňa slovne zautocil.

  22. Zuzu S. Poznam s pokecu jebalo ju asi 1000 chlapov . U nej doma humus hnoj , plesen … decko ktore vyprava dosrate …. smrdela jej pica a nohy mala nechutne dopichane no hnoj cisty… lutujem ze som tam vtedy vkrocil

  23. Tieto dámy tu vymenovane poznam všetky…. ta Szabova Z . Tej chodi socialka zobrali jej deti a jej mamina si ich zobrala . S jej maminou som kamaratka je to super zena. Ale lutujem ju ze ma taku dceru za ktoru sa hambi cele sídlisko. Samí narkoman tam je a rozbijanie okien a bordel no hrôza !

  24. To kto si tu dovoluje pisat v mene Mňa Lindy G. A aj v Mene Zuzany S? Priznajte sa hajzli!!! Robite intrigy!!! A my sa zbytocne znenavidime

  25. Zuzka ty si vstup do svedomia a deti daj svojej mame naspäť, lebo to co sa robí u teba Sodoma Gomora.
    A tie deti to všetko vidia ,dal by som ti 100rokov za deti
    .fetuj,nech ta jebu aj kone ale pozeraj na deti

  26. Nie neni to Linda ved si vsimni trochu tato baba nosi okuliare a ma tmavsie vlasy a tlstu rit a kto pozna Lindu poriadne vie ze okuliare nenosi a nema taku rit . Linda ma pevnu rit. A ma blede blond vlasy …

  27. Neviem kto si . Ale sak som pocul ze tie decka ani socialka nechce take su zle . A Gaman mi hovoril ze katastrofa co tobtam je u tej zuzy humus… Ja som raz bol u Lindy a u Laca a Linda je riadna gazdina . Navarene , napečené koláče . Jej syn slušný šikovný chlapec . Na svoj vek vysoký . A čisto vonavonu noch doma . Linda je az prehnane na poriadok by som povedal jak Monk. Ale radsej jak mat doma humus špinu…

  28. Jasne je to Linda Gavalcova a tu by mala riesit sociálna,berie heroínu a tvári sa aká je ona top mama .A je zaujímavé ako sem hneď zapletiete nevinných ľudí..Kradla Gavalcova a nie nejaká Zuzana.Hanbyť by ste sa mali vy primitívny,čo čo tu riešiš.Gavalcova 90%komentárov si si písala sama.Si myslíš, že sme sprostý?

  29. Gavalcova si hanbou spoločnosti.Nikto ta nemá rád, s Laca robíš parohača a debila.Nepis si už sama komentáre je to trápne ako ty celá. Slahni si heroína odnes syna do školy ty troska.Kazdy vidí,že si to ty ty chudera načo osieras ľudí, ktorý s tým nič nemajú..Keď zistí Zuza čo o nej píšeš rozjebe ti hlavu tu sprostú ajaj nechcela by som byť v tvojej koží.

  30. Linda never tým komentarom vsetky píše sama zakaždým pod iným menom. Vcera sa mi priznala . Neboj dojdu na ňu … veľmi ti zavidí ta kurva škareda zodratá

  31. Linda never tým komentarom vsetky píše sama zakaždým pod iným menom ta Zuzana Szabova . Vcera sa mi priznala . Neboj dojdu na ňu … veľmi ti zavidí ta kurva škareda zodratá

  32. Zuza ty si uz naozaj primítívna alebo si myslíš ze vsetci sú? Ty tu píšes na Lin…. že ona si píše komentare sama? Šak všetky komentáre v ktorých sa píše o Lin…. su od teba , plus vsetky ostatne nenávistné su všetky od teba. Takze jednoducho si sa verejne priznala ze to ty si tá čo tu píše skoro všetky komentáre… ja by som uveril že sa aj za meno Linda skrývaš. ….

  33. V tychto komentarovh vlastne vobec nejde o kradez … ale ide len o to ze sa pani susede podoba osoba na fotke a nenávidí tu susedu tak jednoducho jej chce urobiť zle . Som sice zo Šoporne ale počul som o tej Szabovej ze ju jebalo cele slovensko a že si pichá pre detmi …. a Lindu sice nepoznam moc ale robila u nas na firme mesiac a bola naozaj pracovitá baba a milá …

  34. Na fotkách je podľa mňa Linda. Tiež by som sa tak vyhovárala ako ona. Je to proste hanba ale není sa čo čudovať. Nemá školu, prácu, rodinu, normálnych priateľov. Rozumie si z asocialmy…

  35. Ona sa len tvari ze nema rodinu . Ved furt je strčená v šoporni u svojich bohatych rodičov …. a robotu ma kazdy mesiac inú a sa čudujem bola na dost vysokých poziciach na svoj vek aj to xe nema školu…..

  36. S Lindou som 5 mesiacov pracovala. A je to TOP baba!!! A tieto komentare negativne na ňu musí písať nejaka zaplatená osoba . Dam za ňu ruku do ohňa. Aj s detmi to vie viem že stále strážila nejaké deti….

  37. Takze , je to na 100% Linda , pravda je, že kradne kade chodí , keď bol Laco v base koli nej lebo ho udala , jebavala sa za 50/€ na hodinu tak isto ako Sabová bohužiaľ bol som u obidvoch , obe sú to narkomanka čo si pichajú heroin , Laco som tvoj kamarát a keď som povedal ze tu tvoju picu Lindu ľúbim tak má fajcievala aj zadarmo , a do huby do riti a náspat do huby bez problemov , a ten jej maly vo vedľajšej izbe sa hral a ona tam na mne skákala jak jebnuta .. Laco je mi tá ľúto zijes s kurvou a ešte sa s ňou za ručičky po meste nosis , bol si niekedy normály dovolím si povedať frajer chlap ale to co si s kým prosím tá? Rýchlo sa zbadaj !! Máš doma hnusnu narkomansku kurvu a hnoj ženu !

  38. Ľudia by ste chudáci.Ociernejete tu ľudí pod anonymnymi pseudonymami.Majte odvahu povedať mi to do očí.Chudacikovia.Pod sa pozrieť ku mne domov ty žumpa aký tu mám humus.A ,že mám milencov ?Som slobodná žena bez manželských záväzkov.Preco si neuzit kým som mladá a relatívne dobre vyzerám.Vidim ,že ste zakomplexovaný,zavistlivy a úbohý životom zbití otroci,čo sa boja podpísať pod svoj názor.Ved veľmi dobre viete , že ohováranie,špinenie dobrého mena nepravdivymi informáciami spôsobujúce osobám újmu je trestné.Cize pozor vy chuderky susedy do ktorých už ani tulavy pes nestrci nieto ešte vlastný manžel.To ja sa za svoj sexuálny život sťažovať nemôžem.Mozno keby ste neboli strihy zloprajne bol by záujem aj o vás.Som slobodná žena a humus je vo vašich ❤️❤️ a mozog úplne prázdny.Ja nekradne Gavalcova mňa tu do huby neber ty špina.

  39. A poďte čuráci a zdechlé piče poďte podpíšete sa pod svoje klamstvá ak máte kožu na hube.Tu som tu bývam som doma poďte mi to povedať do očí.Anonym je len nástroj intríg a nástroj na ničenie povesti.Mna ale nesnicite mňa Max rozosmejete a pobavíte svojou úbohostou.

  40. Ste obe narkomanka čo jebu za drobné alebo za drogy tak čo sa tu hádate ? Ok jedna má aspoň normálne diera (Linda) a doma upratané no tá druha fuj ta čo má doma ?? Odpad pleseň , hovna od toho maleho autistu a takú špinu že v luniku majú čistejšie .. veď tá zuza nakazila kvapavkou skoro všetkých jej “klientov” haha smrdí jej tak pica že to svet nevidel dojebane telo všetko a pýtam sa že či ide aj bez gumy že jasne neni problém za 10€ naviac
    No veľmi som to oľutoval cela vyrazkova, pica jej smrdela na 100metrov a dopichana no hrôza.. a ten maly buldozér tá jej frajerka tá že do 3 ky no fuj kto by už hentake smradľavé prasa chcel ?

  41. Strasne zavidite im aj ked su kurvy alebo nekurvy. Ale aspon pomozu ľuďom obe ked môžu! Poznam ich obidve .A nenavistne hnusne komentáre fuj humus ľudia! Hambim sa za vás…. nechajte Lindu aj Zuzanu na pokoji. Zuzana je sice socialny prípad aj jej deti chudiatka ale ublizovat im nemusíte! A na Lindu nechapem čom máte ved to je jedna šikovná gazdiná a super baba!!! Veď na Vianoce piekla na objednavku koláče mojej mame !

  42. Akože naozaj? Vy chlapi ste taký chudáci, ked bol Lindin Lacko v base všetci ste ju milovali, porád domy ste jej stavali do ameriky na dovolenku ju brali auto jej kupovali vodičáky zlato jej kupovali !!!! Len za to aby ste ju dostali, no síce dievča aj ked je kurva ale má rozum , mohla by mať každeho ktorého by chcela …. a kedze ste dosraty a píšete ako anonymi tak nebude teda písať vínimočne že všetci chlapi ste kokoti a za piču by ste aj hovno zjedli. Ale toto je už moc!!!! Už dajte pokoj obyčajným ľuďom ktorí nikomu neubližujú!!!! A aj tej zuzane boli s Lindou kamoski aj ked Lindu za to odcudzovali jej kamošky ktore sa hrali na velmi vysoko postavené dámy! Ale Linda nesúdi a má rada ludí s každej sorty a baví sa s hocikým kto je človekom …. mám dost kolko zla je vo vas fuj hanba FUJ!!! Tu Zuzanu ja osobne nepoznam. Ale dajte pokoj aj jej!

  43. Obycajna zena @ presne tak odhovarali ju od neho a slubovali hory doly aby od neho odisla a necakala na neho… lebo peniaze čo zarobila ( a pracovala aj normálne predstavte si že pracovala j v pečivarnach aj za pokladnou bars kde!) každu korunu mu posielala do basy a mohla mat hocijakeho chlapa naozaj hocijakeho na ktoreho by ukazala… a ty čo píšeš hore že si jej povedal že ju lúbiš. Že sa aj nehambíš to sem napísať …. idiot

  44. Robíte z nej že mohla mat hociktorého chlapa šák sa kuknite jak vyzerá tuctový kurva hnusnu tvar 5 chlpov na hlave rit strašnú .. no nič moc 😀 toto musí písať len tá Linda sama .. veď na pokeci sa obidve Za 5 korún predávajú, sú to narkomanka a odpady obidve

  45. Normálna žena ktorá má k sebe úctu a váži si samu seba a záleží jej na synovi ,aby mal kľudné a normálne pekne detstvo tak taká zena ktorej chlap povie že ju nechce, že ju neľúbi nech odíde od neho, tak sa sama zbalí a odíde. Ale ona nie na kolenách prosila aby s ňou bol ostal aj keď už dávno nechcel lebo si uvedomil čo je tá žena zač .
    Potom ho dostane do basy a ešte ide zo seba robiť super ženu ,kde ona všade robila pritom všade vydržala týždeň aj to veľa píšem ..radšej išla robiť ku.vu ,lebo šak to sú ľahšie zarobené peniaze a navyše to jej jej cesta ktorú si vybrala ,to sa jej páči to je jej život do toho ešte aj kradne …
    Pekne komentáre si píše sama aby sa ona vykreslili v tom najlepšom ako to vždy bolo! Klame celý svoj život,vymýšľa si príbehy a čo je najhoršie neváži si samu seba a preto je tak na tom ako je . Stráži deti kamoškam ku..am, to si strážia navzájom aby mohli ísť k zákazníkom a ide sa tu za to schovávať .
    Nechaj Laca žiť normálny život aký žil predtým ako teba spoznal a tak ako ho všetci poznajú ,lebo toto čo ty z neho robis už nemá konca . Už keď ty si kazíš život ,nekaz ho aj druhému !!!

  46. Lenze kto by s Lacom ostal , bol to byvaly velky feťák a asinaj stále je. Každú ženu zbil, bol chorobne žiarlivý sledoval ich v práci…. a to iste robil aj Linde bil ju chodil ju odprosovat ked sa odstahovala k rodičom , chodil ju sledovať do roboty no katastrofa. Takže sa našli , to že voľakedy zarobil nejaké peniaze ? Ale nikdy nerobil poctivú prácu ….a pokial viem este pred tym než spoznal Lindu bol v base. Deti nikdy nemal lebo žiadna s nim deti nechcela lebo sa choval jak chuj…

  47. Ja som sním síce mala len milenecký vztah . Užili sme si nevravím že to nie ale poznam aj dve jeho byvalé ktore snim boli pár rokov , teraz uz maju obe svoje deti . Ale teda vraveli mi že čisté psycho s nim život … možno není zlý človek ale v hlave to teda nemá v poriadku ….

  48. Ja som nenapisala ze je to najkrajšia zena na svete ale jednoducho ked sme spolu chodievali von tak viem ze stale jej nejaky motali hlavu a slubovali hory doly a aj ju balili pred mojimi očami tucty chlapov…. ale chudinka ano mala ťažký zivot a nevedela si dobre vybrat chlapa … ale v zivote som nezažila ze by sa zachovala k niekomu zle alebo zakerne. Tak ako vy vsetci co tu pisete na ňu! A aj na tu zuzanu!

  49. To už kde sa spoločnosť dostala že Kur××vam zavidíte …. a ešte sa aj skrývate za anonymitu , sak povecte im to do očí !

  50. Pravda je že Linda je obyčajná troska robila u mna zamestnala som ju bolo mi jej ľúto a chodila nafetovana do roboty a ešte odtiaľ mi aj kradla tak som ju vyhodila je to odporná klamárka ktorá si vymýšľa aký
    Má ťažký život a takéto je dobrá klamárka to sa musí nechať ale všetko sú to
    Len lži !! A to že robí prostitútku to je jej vec ale čo môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti je to narkomanka a kradoška ! Pfuj

  51. Áno všetci si len vymýšľajú a Linda je len chúďatko no to určite … je to KURVA a KRADNE a JE NARKOMANKA a toto je pravda a bodka

  52. Ked sme take kurvy, neviem o tom že by Lindu odniekal vyhodili a ze by tam kradla… pokial viem dala vypoved vzdy sama… takze dalsia osoba ktora ju tu chce len očiernit lebo ma niečo proti nej … neni som nejaka Lindina super kamoška ale toto už preháňate. A ako sa teda voláte pani zamestnávaťeľka? Zamestnajte aj mna. Ja vam nebudem kradnut. A ani neviem o tom ze by niekedy robila u nejakeho sukromneho zamestnavatela a poznam ju 7 rokov

  53. Laca a Lindu poznám už niekoľko rokov ! Sú to super ľudia ! Aj moja mama ich ma rada to čo tu píšete sú čisto hnusne vymyslené veci !! A klamstvá ! Fuj že sa nehanbíte 🙁 normálne mi je z tohoto do placu čo tu vzniklo aké odporne intrigy ! Neviem kto toto píše ale ten človek im zavidi aj nos medzi očami !

  54. No a uz dost vyjadrim sa tu konečne sama za Seba ! Vy všetci (myslim si aj tak že je to len jedna osoba) čo tu píšete tieto odpornosti a nechutnosti . Po prvé nie nekradla som to maslo a neni som to ja, po dalsie som narkomanska kurva? Povecte mi to do očí lebo sa to dozvedám prvý krát s tejto stránky, po ďalšie ,ďakujem baby ktoré ste si ma tu zastali nastastie mate charakter a napisali ste mi to aj na messenger. Ale vy ktorí mna a mojho muža a moje kamošky očiernujete prosim vas budte taký ľudia a povecte nám to osobne alebo mi to napíšte alebo zavolajte alebo hocičo ale nestrapnujte sa a neponizujte sa sposobom takym že využívate anonymitu na to aby ste sa zabávali a ubližovali a honili si tu svoje ego od nudy vaša ps. Linda ktorá vamtak v papulke chutí …. vsetci ste mi ukradnutí lebo moji blizky su pri mne a mozem im verit a tobmi stačí! Takze este raz a naposledy poprosím do očí ďakujem

  55. Sak je vysinutá jak jej matka, ktorá je v ústave zatvorená. Narkomanka a ešte k tomu na liekoch. Svrbel ma snej celi kar co ktovie skym bola tak sa tu neopeknuj. V Galante ty chutilo a išla si aj zadarmo. Lebo si neni šľapka ale radodajka

  56. Vy sa tu niektori pekne ukazujete jaky ste kokoti …. a ze podvadzate ženy sa verejne priznávate hahaha Lolbmam dost

  57. Je to strašne , bordel, humus, stále pochybne osoby -fetaci z obidvoch vchodov , pozorujem to už dlhšiu dobu poviem vám všetkým, že či ide o gav. Alebo SAB. Obe sú to iste jedna väčšia kurva ako druhá . Nechutné vyhadzané no odpad spoločnosti chúďatká ich deti keď budú väčšie a spolužiaci im povedia čo majú za matky je mi ich naozaj ľúto .Videla som na vlastne oči ako sa tá Linda v smetiakoch prehrabava no strašne .

  58. Si fetacky odpad ešte väčšia kurva ako ja a píšeš si sama pekne komentáre v ktorých tá “akože opekňujú a obraňuju kamarátky (chacha ktoré nemáš )” veď si to hovorila aj misovi bol u mňa všetci sme sa tu smiali na tebe že sama si píšeš komentáre pod všelijakými prezývkami .. .. ty si veľmi veľká jeblina

  59. Mila Linda, prosím Ťa, spamätaj a to rýchlo ! To čo ti vygumoval ten fet mozog už úplne ? To s akou spodinou sa vláčis po meste ? Dnes som tá stretla pri poliklinike ešte s jednou kurvišťou , čo stáva pri ceste. Čistá hnusná narkomanka uz aj z teba je !! A ty si si má ani nevsimla ako zombie no strašne ešte aj s tou škaredou co stáva pred milexom taká cela pupakova. Aspoň pre toho syna sa zbadáj lebo ta nahlási niekto na socialku že berieš drogy a máš syna! Fuj! Dakedy dávno si bola normálna a teraz co je z teba? To že sa predávaš za peniaze to je ďalšia vec! Sa nebojí ten tvoj Laco že niečo dostane od teba ? Celé mesto vie, že chodievaš kradnúť a potom tie veci ešte aj ponúkaš, nikde nepracuješ, len sa jebes a drogujes a kradnes . Veď neboj na každú svinu sa voda vari a ty si tá najväčšia svina pod slnkom

  60. Takže vlastne tá čo to sem píše je ešte horšia ako ja a Zuz.Sab pretože nema nic iné na robote len sledovať môj alebo zuzin život …. Za dalšie prosím ty pofiderna anonymna osoba ktora nemá kožu na tvári, buď tak láskavá aj aspoň toľko charakteru čo ja a povec mi to do huby ! A Ano išla som s Mišelou predstav si poznám ju 10rokov a pomaham jej lebo mi jej je ľúto dam jej handry po mne a obcas jej dam jesť!!!! A suseda ktorá sem píše prosím bud tak dobrá a prídi mi zaklopať maj tolko charakteru lebo ak to neurobíš umna si uplná žumpa a závidíš mi!!! A mojho syna do huby neberte Lebo socialka kumne chodila , chodila som na testy aj chodím aj nam robili psychotesty o ktoré som sama požiadala koli súdu čo som mala s bývalím. Takže držkaj papulku keď si nevidíš dalej od toho škaredého nosa!!! Všetci ste frajeri ked nepoviete človeku do huby a skovavate sa! Ale ja sa nehanbim a poviem vam všetkým do huby uprimne! A môžete mna bozať!

  61. A mimochodom ja sa nehambim napísať sem svoje meno a ani to že sem píšem… takže keby sa tie komentáre dali vymazat tak mám tolko chochmesu a napíšem tým zopár mojim ,,kamoškám“ aby tie komentáre vymazali a nech su tu namna same neg. Komentáre takze ty osoba čo sem píšeš že ja si píšem pod prezyvkami a neviem čo, tak sa priznávaš , pretože podla seba súdiš ostatných napr. Mňa . A pises sem ty pod viacerými identitami ….. a čo sa týka kamošiek tak radšej budem mat 1 alebo 2 a poriadne úprimné a take ktore stoja už dlhe roky pri mne a nie ako ty že ich mas 20 a myslíš si že si vyhrala ty žumpa …

  62. Viete čo už ani voči Linde necítim toľko averzie ako voči vám,chudákov,čo sa hanbia podpísať vl.menom.Niktoši bez rešpektu a úcty. Muži pod papučky a ženy po ktorých ani vl.muži netuzia.Skratka úbožiaci bez radosti v živote, opak úspešných ľudí-skrachovanci.Skratka niekto kto môže o Linde a Zuzane len snívať. Majte odvahu a nehanbite sa za seba.Linda robila len to,čo človek v tejto krajine robiť musí aby uživiť dieťa

  63. Ľudia vám to pekne jebe Vy čo tu riešite?Nemáte iné vlastne problémy?Ohrdnuty milenci a nechcené, neatraktivne ženy .Čo mi závidíte,problémy?Existenčné, medziľudské, rodinné?Ste úbohý a asi som m9c dôležitá a zaujímavá vo vašich n7dnych,zbytočných životoch, keď ma tu takto spiníte s vymýšľaťe si príbehy ktoré zrkadlá to,čo máte v duši. CELÝ TENTO PORTAL BY MALI ZAZALOVAT ZA UJMU NA CTI A POSKODZOVANIE DOBREHO MENA.FUJ HANBA VÁM VY VERBEŽ.

  64. Presne tak Zuzi mas pravdu… len nam zavidia asi aj nos medzi ocami aspon vidime jake sme celebrity…. presne tí čo tu na nas píšu sú obyčajné žumpy a nechcené ženy a chlapi ktorí nás nedostali …. fuj hanba im este aj za svoju identitu sa hanbia to su jake žumpy 😀 retardi bez socialneho kontaktu čo zavidia aj návštevu aj to že nam priroda deti dala aj to že nam zaplatili zatože sa k nam mohli bliššie priblížit …. žumpy zavistlive

  65. Som Šintavan a tá baba mi pripomina velmi aj 3 dievky s našej ulice sak chuda blondina v okuliaroch, takych poznam plno…. a takato rozmazana fotka nic tam bie je vidiet. A mimochodom nehladaju toho grázla ??? Videl som ho aj v šintave na zahradkach, teda aspon velmi podobny a ta bunda a capica a taky chudy krpaty.

  66. A u nas ukradol rotavator , aj susedovy zmizlo vela naradia …. a mal aj videozaznam a policajti s tym nic nerobili.

  67. Píšem sám za seba,poznám dievčatá ktoré tu rozoberate a nemám radosť že niekto použil,moje meno na to aby podporil svoju lož o tom,čo som kde povedal a ako som to povedal. Nie som s tých,ktorý rozprávajú veci poza chrbát a neznížim sa k tomu aby som sa vyjadroval k dotyčným osobám bez ich prítomnosti. Linda a Zuzana,zahoďte tieto komentáre za hlavu,máte vo svojich životoch dosť problémov aj bez závisti ktorú je cítiť z každého nežičlivého komentu. Ľudia vám chcú len ublížiť a zdá sa,že sa im darý. Majte toľko rozumu že budete ignorovať neprajníkov .

  68. Presne tak Miško, slovo kamaráta !!! (((A dost inteligentné vyjadrenie)))Ďakujem aj za Zuzanu ze si sa vyjadril…. aj ked jedna s tych kuriev ktore tu pisu je retardovana, a myslí si že to píšeme si my dve sami …. ale ďakujem!!!!

  69. Linda všetky tie odporne komentáre pisala čečka Zuzana Okol…. ta za títešom ….. dusí v sebe nenávisť pretoze ti zavidí Laca lebo ju nechce nikto ani keby mu zaplatila za sex!!!! Ved dobre vies ako ti robila zle ked bol tvoj Laco v base este aj do basy mu napisala aby ta snim rozdelila!!! Aj ked dosiel domov robila secko pre to aby vas rozdelila . Videla že nema sancu roztrhat ju išlo .Šecko je jasne ta stará škareda narkomanka si tu na teba navymýšlala hrozné veci ktoré je vlastne ona sama a ona sama musí robiť… okrem toho predavania sa lebo ju by nikto ani zadarmo nechcel…. soryy Linda že som to sem nenapisal skorej …. drž sa si dobre dievča! Máš srdce a to ona nemá ani nikdy mat nebude

  70. Chcem len vyjadriť znechutenie nad tým,čo právny štát,či sofistikovaná spoločnosť umožňuje formou tohto špinavého, úbohého internetového plátku.Tu sa vždy ukáže bezbrehá ľudská hlúposť a nenávisť v ❤️ plytkých,emocionálne podpriemerné predisponovaných jedincov.Legálne,zákonne tu šírite nenávisť a zdá sa, že ste na to ešte aj hrdý.Toto je dielom jednej osoby myslím,že ten ,,vysoko vážený,, pán sa volá Majko.Nahodi návnadu, rozprúdi hladinu a začne sa lov na nič netušiace obete.Kazdy kto vás nemá rád,či presnejšie pociťuje nenávisť (či už závidí, že máte niečo, čo on nemá hoci nemáte veľa toho , čo on má) hlupák sa chytí a dáva-dáva nenávisť, urážky,rany pod pás.Kazdy má nepriateľa (jedného, či 10 tich). Ľudská hlúposť nemá hraníc a ak jej dáte priestor na anonymné vyjadrenie svojho vnútorného rozpoloženia a komplexov z detstva s neúspechom ktorý dosahujú,snov ktoré žijú iní tak vám to všetko dajú spapať.Dve osoby plne nenávisti pod prezyvkami Anonym,Anonym 2,100,%pravda,Jožko Mrkvička a NB vám spočítajú všetko, čo máte a oni nie.Mate to od Boha a oni ani napriek maximálnemu úsiliu nemajú ani mizivé % z toho a trpia a v duši majú odpad , ktorý si roky zbierali.Čize nejaký hlupák Majko dá priestor a onymne šíriť medzi ľuďmi nenávisť a zákon mu to odobruje a hlupáci sa chytia a šikanujú,triznia a ponižujú bez toho aby ich niekto za to spravodlivo potrestal.Bravo.Anonymita vám dáva 3 sekundy pocitu , že mieste nimanti.

  71. Práve mi zrušili veľmi výstižný a trefny komentár o ľudskej ubohosti a bezhranicnej ľudskej hlúposti, ktorú využíva vo svoj prospech jeden úbohý novinár, autor tejto špinavej komédie. Spomenula som tu totiž jeho meno.Zakonom chránená spinavost pre ktorú už horeli autá. Máj gule a zverejní to autor,ktorý je ziveny primitívnymi jedincom tejto podrobnej spoločnosti. Nebudem ťa menovať, veď ty vieš, že si chudák

  72. Práve mi zrušili veľmi výstižný a trefny komentár o ľudskej ubohosti a bezhranicnej ľudskej hlúposti, ktorú využíva vo svoj prospech jeden úbohý novinár, autor tejto špinavej komédie. Spomenula som tu totiž jeho meno.Zakonom chránená spinavost pre ktorú už horeli autá. Máj gule a zverejní to autor,ktorý je ziveny primitívnymi jedincom tejto podradnej spoločnosti. Nebudem ťa menovať, veď ty vieš, že si chudák

  73. Zuzana S. -obeť vašej nenávisti 8. marca 2023, 7:46 – evidentne je niekomu priestor na socialnych sietach maly a tak presiel do anonymnej diskusie na SOL.

    Poskodeny ma maoznost branit sa, no vo svojom prispevku ste isli za ciaru – nik z media NIE JE AUTOROM ziadneho z prispevkov v tejto diskusii (a keby som nebol menovany, nebol by tu ani tento moj prispevok) a napriek tomu ste si dovolili napisat – citujem:
    „Toto je dielom jednej osoby myslím,že ten ,,vysoko vážený,, pán sa volá Majko.Nahodi návnadu, rozprúdi hladinu a začne sa lov na nič netušiace obete.“

    Pri Vasej jednoduchosti ste urcite prehliadli fakt, ze diskusia prebieha pod VYZVOU POLICIE hladajucej pachatelov trestnej cinnosti.

    Pisete ANONYMNE pod viacerymi nickami a nasledne svoju frustraciu kompenzujete osocovanim mna a media. Tu ale narazite, ja totiz nemam problem a dokonca mam povinnost branit SOL.

    Netusim, ake problemy medzi sebou mate, ja povazujem za primitivne riesit ich, svojich partnerov a osobny zivot verejne. Nemozem Vam to ale zakazat – kazdy mame ine chute a ked Vam to vyhovuje, je to Vasa vec – konate slobodne a dobrovolne.

    Co sa tyka Vasich VERENJE prezentovanych vyjadreni o SOL a mojej osobe, pobedzme ze 24 hodin by malo stacit na priestor pre Vase ospravedlnenie, ak nie SOL bez pravnej ochrany nezostane.

    Verim, ze som svoj text nenapisal prilis zlozito a bude Vasou osobou pochopeny.

  74. Linda ked si uz taka uboha a pises o mne tak sa pid to aj podpis. Ja ked niečo proti niekomu mam poviem mu to do huby a aj patricne to odo mna piciti. Mna neurazis lebo vzivote na to ty nebudes mať. Nahodou som sa len dozvedela ze som tu spomínaná. Preto reagujem. Ja nemam cas na vaše inteigy ako ich nazivas ty. A ty si akoze neni na tej fotke? Tak sa opytaj Kauzu a ten ti to povie s kym kradol. Dokonca si tak na tom ze jedna osoba ktora potrebovsla niečo z obchodu za polovičnú cenu tak to dala spravit tebe lebo mas riadne skusenosti s kradezami okrem ineho. A je tu moj kmotor ktory ti povie aj do oci a tetaz napíše že ci ani nefetujes? Ten tablet co ti dala Smitka vo vchode dava ti kmoter termin na to aby si ho vrátila este dnes lebo potom napisem co si za ten tablet dala. Tak laskavo ho odnes Smitke a richle lebo vsetko klames. Ja som si to pri vchode natočil tak nie je problem ukazat to na policii. A este sa ku komentaru vratim ja Zuzana. Čo som mala niekedy zo Zuzanou je za namimy my sme si to vysvetlily. S nou sa totiz to porozpravat dá lebo neklame ako ty. Tak bud taka dobra a mna do tvojich sraciek netahaj. Ja mam svoje problémy tak mne daj pokoj.

  75. Pre Zuzanu Sabovu. Zuzi môj kmotor ti idkazuje že ten komentar nie je voci tvojej osobe ale konkretne na suku ved ty vies komu tak hovoríme.

  76. No… podľa mňa by z celej tejto konverzácie mala polícia radosť 😀
    Pán Majko, vôbec Vám nezávidím s čím sa tu musíte zapodievať.

  77. Ale pravda je taká že 80%toho čo tu je napísané je len čistá lož, intrigy a výmysli ….. zlo a intrigy aby sa ublizilo , a hlavne aby sa spustila vlna nenavisti a mastenia si ega …. je to dost výstižne napisane v poslednych komentaroch … asi 5-6 komentarov to vystihuje o com to tu je

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img