ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Pochod „za mier“ v Trnave a odvážlivci s vlajkami Ukrajiny

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Aj v Trnave sa uskutočnil jeden z „pochodov za mier“ organizovaných prevažne podporovateľmi agresora Putina a jeho Ruskej armády.

Na niektorých pochodoch – verejných podujatiach, sa pokúsili niektorí ojedinelí a odvážni účastníci mať pri sebe vlajku Ukrajiny a boli minimálne verbálne atakovaní prívržencami agresorskej dobyvačnej armády Ruskej federácie.

Minimálne v jednom medializovanom prípade dokonca riešený aj jeden agresívny účastník, ktorý má byť učiteľom na strednej škole. A to už musí byť práca zriaďovateľa a kompetentných orgánov. Mať totiž osobný názor je niečo úplne odlišné, ako svoj názor agresívne presadzovať na verejnom priestranstve atakovaním inej prítomnej osoby tento názor nezdieľajúcej. V akej ideológii sú potom vychovávané deti v škole pod autoritou a vedením takéhoto pedagóga?

Myslíme si, že aj nižšie zverejnené videozáznamy jasne a zrozumiteľne ukazujú, komu ide o mier a kto sa za túto šľachetnú ideu len schováva.

Zdroj toto: FB, zdroj video: YouTube

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. My by sme v prvom rade mali bojovať sami za seba za svoj národ. Tu veľa vecí nefunguje ako má. Väčšina z nás má čo robiť aby vyšla respektíve prežila z tých výplat. Prijal by som protest v Parlamente radšej. Furt sa s prepáčením každému pcháme do zadku potom nás aj tak berú.

  2. Chce sa mi grcať z tých modro žltých handier ! Vladolf ty si choď ráno s Ratafákom zabehať na títeš. Možno ti prievan čerstvého vzduchu trošku vyfúka tie sprosté názory z hlavy !

  3. Vladolf 22. februára 2023, 19:26
    Aspoň vieš čo slovo „désolé“ znamená? Ja len, že ho tu máte všetci plné huby ale asi nepoznáte význam. A keď už kupuješ letenky, kúp jednu aj sebe a ťahaj do péčka na UA. Aspoň budeš medzi svojimi.

  4. To sú neni odvážlivci,ale provokatéri,ktorí prišli iba vyrývať a čakať,či sa niečo nezomelie,aby si potom mohli rôzne neoliberálne a protislovenské média do nás slovákov kopnúť.

  5. Keby sa dalo poslal by som ti jednu fotku zo zomri.sk kde typek drzi zssr vlajku a v druhej ruke dosky na pisanie d logom LSNS.

    To bol pochod za okupaciu ukrajiny

  6. Tak nacek sa vam nelubi, ani dezolat. Tak dobre, budeme vas volat tak ako kedysi – blbe primitivne hovada. A ty v tej Trnave cakaj. Mozno ti pride rozum. Aj ked tebe….

  7. Článok propagandistický účelovo manipulatívny.

    Autor neinformuje ale označuje svoju pravdu ktorá nemá ani logickoť.

    Autor sám vyzýva na násilie a rozducháva nenávisť medzi ľuďmi.

  8. De me n ti vraj pochod za mier 🤣😂🤣

    Vykopnem ich z baraku a vramci mieru sa dobrovoľne stanú bezdomovcami, lebo ja si myslím že ich byty sú moja dcéra vplyvu 🤣😂🤣.

    Nech idú púšťať holubice na červené námestie a ich miláčik H itl er Putin ich vramci ich pochodu za mier zavre na 15 rokov do gulagu.

    Sú to jednoducho vymlety pometenci.

  9. Je mi luto autora tohto clanku. Ked citam tie chore vyplody co mu vysli z hlavy nemam slov. Musi to byt strasne zakomplexovany clovek, bez zakladneho rozhladu o geopolitike. Neviem, mozno bol v detstve zneuzivany, mozno je frustrovany svojim zivotom, mozno ma psychicke problemy, ktovie. Ale jedno mu poradim, aby vyhladal odbornu pomoc. A taku istu pomoc by mali vyhladat aj ty provokatery s ukrajinskymi vlajkami. Tam mali ist pred americku ambasadu protestovat. Lebo tam sedi ten kto vojnu vyvolal.

  10. Podla gramatickych chyb a zvazackeho nadsenia pre „spravnu“ vec by som povedal, ze to pisal ten clovek, co tu v diskusii vystupuje pod tou prezyvkou Vladolf. To je tvoj prispevok?

  11. Pre Seredan: Jebe ti ? Provokatéri ? Však to je pochod za mier. A oni chcú mier na ukrajine kde ruSSko začalo vojnu. (už od 2014 ju tam podporuje). Tak keď tak velmi podporuješ fašístov tak sa ti môžme zložiť na letenku do moskvy. Možno pár hodín ostaneš na slobode. Potom ťa zavrú bez dôvodu lebo to je ruSSko.

  12. Ja by som charakterizoval proputlerovskeho sympatizanta: 90% z nich ma ucnovske vzdelanie, pracuju za minimalnu mzdu, su frustrovani zo svojho zivota, obvinujuci vsetkych a vsetko naokolo za svoj mizerny zivot najlepsie pri poldeci borovicky zaliatej pivom v krcme 5.cenovej skupiny alebo doma pred tv. Klienti nebankovych subjektov. Nevediaci sa presadit v tomto svete, zavidiaci vsetko, vsetkym. Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom! Gerojom slava! putler – idi na chuj! Ukrajina zvizati!

  13. Naozaj je tu niekto kto si myslí že tí ľudia ktorí piskotom a nadávkami reagujú na vyzvu aby utočiace vojsko prestalo strieľať a skončilo vojnu tam sú pretože chcú mier?
    To čo je za „logiku“ ak podporujes za mier ale nepáči sa ti výzva na skončenie vojny a zastavenie strielania?

  14. Ty s tromi bodkami si to ani krajšie nemohol napísať. Tí čo majú modro – žlté hovná namiesto mozgu sú úplne kdesi mimo. Šak nech si to Rusi a Ukrajinci vyriešia medzi sebou,načo sa medzi nich pchajú ? Prečo sa na Ukrajinu posielajú zbrane ? Takým spôsobom sa tá vojna nikdy neskončí,práveže naopak !
    A politici u nás to všetko podporujú ! Kto im to prikázal ? Z vlastných hláv to určite nemajú. Vedie sa tu štvavá kampaň proti Rusku,to je tá túžba po mieri ?

  15. nemusíš nejak milovať Ukrajinu, to asi malokto ale ak to necháš tak pravdepodobný výsledok bude ten že budeš mať hranicu so štátom, ktorý má pravidelne problémy so svojími susedmi – útočí, denacifikuje, „bratsky pomáha“….a je naozaj naším záujmom aby sa toto nestalo a tanky ruskej armády zostali čo najďalej od naších hraníc a neboli niekde v Užhorode….mať ruskú armádu na hraniciach už je problém…a najviac zbraní na Ukrajinu posiela práve Rusko – tam sa pýtaj prečo posiela zbrane…

  16. ❗❗❗ PO CELOM SLOVENSKU SÚ ORGANIZOVANÉ TAKZVANÉ OBČIANSKE POCHODY ZA MIER, NA KTORÝCH SA VŠAK UKAZUJÚ HLAVNE POLITICI REPUBLIKY A ĽSNS
    ❗❗❗ VLADIMÍR PUTIN OZNÁMIL, ŽE TIETO POCHODY HO NEOVPLYVNIA A VOJNU KVÔLI NÍM NEUKONČÍ. JE TO PODĽA NEHO ĎALŠIA ZBYTOČNÁ PROVOKÁCIA ZO STRANY SLOVENSKA
    ❗❗❗RUSKÁ AMBASÁDA RADÍ ABY BOL PROTEST ODVOLANÝ, PRETOŽE PODĽA NEJ CHCE „MILAN UHRÍK SLOVENSKO ZA KAŽDÚ CENU ZATIAHNUŤ DO VOJNY SVOJIM NEZODPOVEDNÝM SPRÁVANÍM“. CHCE SA ZVOLANÍM PROTIVOJENSKÉHO PROTESTU PODĽA NICH LEN ZAPÁČIŤ EURÓPSKEJ ÚNII
    ❗❗❗ PODĽA LAVROVA MÁ KAŽDÝ PRAVO PROTESTOVAŤ PROTI ČOMU CHCE, ALE RUSKO SI VYHRADZUJE PRÁVO NA ODPOVEĎ, PRIČOM NEVYLÚČIL BOMBARDOVANIE PROTESTU
    ❗❗❗POVEDZME NIE UHRIKOVEJ VOJNE, NECH IDE BOJOVAŤ A PROTESTOVAŤ PROTI RUSKU SÁM, ALE NECH NÁS DO TOHO NEŤAHÁ. JEMU JE ĽAHKO BYŤ TVRDÝ A VYKRIKOVAŤ Z EURÓPSKEHO PARLAMENTU KEĎ SI UŽÍVA VÝHODY PRE EUROBYROKRATOV. ALE EÚ LIBERÁLI AKO ON NA OBYČAJNÝCH ĽUDÍ NEPOMYSLIA

  17. Panebože,ešte sme všetci normálni?To je neuveriteľne,priam desivé,aké klamstvá,aké nezmysli nám tu servírujú.Mier je výzva k vojně vojna je mier,skorumpovaný štát a jej vodca je naším idolom,najodpornejsi vojnový štváči,neustále robia zo seba anjelov,ti čo majú na svedomí,milióny mŕtvych z asi zo sto agresívnych vojen,ti sú najväčší moralisti,prekrúcaniu sa dejiny od hlúpych plagiatoromv,na druhej strane brutalita vojny,ktorú chcú viesť do nekonečna,vyjednávať nechcú,Rusi ustúpiť nechcú,mne z toho vychádza len jedno.Zanik ľudstva.

  18. to máme chápať tak že tí s ukrajinskou vlajkou sú za dodávku zbraní a boj do posledného azovca ( banderovca ) a ostatný sú proti vojne tak ako ju vidíme v tv ? to akože ukrajinci chcú vidieť mier cez mušku kalašnikova? geniálne a originálne zároveň , niečo nové v histórii ľudstva . bude to zas precedens v prípade iných vojen kde sa bude riešiť mier nie embargom zbraní ale ich dodávaním . prečo takto nepostupuje svet v prípade jemenu veď tam ak by nevykrádali USA lode so zbraňami z iránu už mohol byť mier .

  19. BIDEN ml. v.z. 23. februára 2023, 9:37…myslím že tomu tak nemáš chápať….na tom druhom videu je jasne vidieť čo by chceli – aby útočník prestal útočiť, zastavil vojnu a vrátil sa na svoje územie….bol vypískaný…
    pokiaľ bude útočník útočiť tak asi vojna ťažko skončí…je to naozaj tak ťažké pochopiť?

  20. raťafak plachta v niečom máš pravdu , útočník by nemal útočiť . to je fakt len oni tí útočníci nejako menili strany od roku 2014 . to bude asi hlavný problém . ukázať na jednu stranu a povedať že má pravdu nie je ani možné pokiaľ si chceš zachovať nadhľad .

  21. BIDEN ml. v.z. 23. februára 2023, 9:59…no ak by Rusko neobsadilo Krym a nezačalo robiť bordel s proruskými separatistami na Donbasse tak by sme sa o tom nemuselo baviť….do toho 2014 to predsa celkom išlo…bohužial rusi prekročili hranice, ukrajinci sa bránia a dospelo to až sem….
    najrýchlejšie ako to vyriešiť je ak sa agresor stiahne – mier može byť ešte dnes….alebo poznáš rýchlejší sposob?

  22. BIDEN ml. v.z.
    to nam chces nahovorit, ze v 14 roku napochodovali Ukr. vojaci na uzemie ruskej federacie a zacali strielat a okupovat russke uzemie?
    pokial viem tak to boli putllerovi zeleni muzicci, ktori sa napaskovali do suverennej krajiny a zacali sa hrat na denacifikaciu.

  23. Anonym 23. februára 2023, 10:09
    Rusom sa nikdy nedalo verit a uz ani sa nikdy nebude dat. Ani tych muzickov najskor nechceli priznat. Vraj vojenski dovolenkari to boli, sukromne. Aj cvicenie bolo iba, nikoho nechceli napadnut. Aj par kusov techniky sa pred rokom vratilo naspat z hranic, akoze koniec cvicenia. Ani teraz vlastne neublizuju ukrajinskemu ludu, pomahaju mu. Vidime ako.

  24. Ratafak plachta 23. februára 2023, 8:37
    Veru, ochotne im na ukarjinskych stepiach nechavaju techniku. Ale tie nove Armaty im akosi nechcu dodat. Asi ich nemaju viac ako 10.

  25. Ako, najprv zapierali Krym (veľa ľudí im verilo), potom priznali že to sú oni,
    zapierali že sú na Donbase (veľa ľudí im verilo), aj to potom priznali,
    minulý rok predstierali cvičenie na hraniciach (veľa ľudí im verilo) – napokon zaútočili,
    keď zaútočili hovorili že útočia iba na vojenské ciele (veľa ľudí im verilo) – dnes bombardujú nemocnice, paneláky, školy, školky, všetko..
    a tu sa nájde stále dosť ľudí, ktorí im aj po tom všetkom veria tie ich rozprávky, tí potom idú na „pochod za mier“, kde im vadia ukrajinské vlajky (ruské ale nie), takže títo „poslovia mieru“ doplujú študenta podporujúceho napadnutý štát a vypískajú človeka, ktorý vyzýva na na zastavenie strelby, ukončenie vojny a stiahnutie útočníka naspať…..a ešte sa tvária urazene ak nám príde, že to asi nie je v poriadku…je to normálne?

  26. v praci mam par ukrajincov su v pohode pracuju poctivo. ked sa ich opytam na vojnu na ukrajine tak len pokrcia plecami a povedia ze im je to jedno co sa tam deje. a teraz bábo rad

  27. K nám jazdí vodič z Užgorodu. Povedal, že pred vojnou na UA bola korupcia ale teraz je 100krát väčšia, lebo nikto nesleduje kde všetky peniaze končia. Ide domov raz za 2-3 mesiace, kvôli rodičom a vždy ho ukrajinskí pohraničníci skásnu. Inak by ho nepustili nazad. Ale celá EU chodí do Kyjeva šaškovať so Zelenským, pritom majú plno rečí o ľudských právach a boji proti extrémizmu a nacizmu. Na smiech.

  28. Proruska luza dezolee co maju pojebany zivot a zvaluju to na kapitalizmus, demokraciu, sorosa, usa, zidov, reptilianov, LGBT, sucasnu vladu len nie na seba.

  29. v robote a chodia tam 4ja Rusi, co hovoria ze v Rusku je strašná chudoba ze vsetci jeho znami utekaju na zapad pred chudobou a krutovladou Putina. Vravia že radšej chodia utierat babkam rit do starobinca ako zit v zaostalomRusku.

    Maju to tam tazke , ale neurobia si s diktátorom poriadok.

  30. Vidím že účel článku splnil to čo mal. Hádate sa tu ako malé deti. Riešite Ukrajinu USA Rusku a podobne ale neriešime seba. Žijeme tu aj my väčšina na hranici chudoby a to by sme mali riešiť. Naše deti, naše problémy, nás všeobecne. Pretože tu je toho toľko, že človek už sám nevie kde začať. Miesto hádok riešme ako sa máme chovať v našej krajine, čo vylepšiť aby sme sa my mali lepšie a potom to ostatné. Prajem všetkým aby dostali zdraví rozum. Nebuďme taký apaticky, no buďme radšej rozumný a zhovievavý každý ku každému. Berme že každý má svoj názor a rešpektujme ho. Mali by sme sa začať vzájomne rešpektovať, riešiť náš skrachovaný národ a učiť sa na svojich chybách a potom tie ostatné veci. Lebo problémov tu máme až až, nuž človek ani nevie kde začať. Tak poďme zmeniť našu krajinu a až potom to ostatné. Ďakujem. Toto je môj osobný názor dúfam že aj mňa skritizujete.

  31. náš skrachovaný národ?
    a to si vycital(a) v bufete z pismenkovej polievky?
    pokial sa citis skrachovano, tak s tym nieco sprav ty sam(a).
    a to nie je kritika, to je dobra rada. a pre skrachovanca zadara.

  32. Vladolf 23. februára 2023, 16:08
    Pre teba nie je nič k veci. Každý iný názor je u teba hoax, iný link ako z denníka N, CNN a BBC sú u teba kraviny, konšpirácie a všetci sú vlastne dezoláti, rusofili atd. Len ty si lietadlo. Fakt sa čudujem. Veď keď si taký geroj a chceš silou mocou brániť Ukrajinu, tak si zbaľ svoju modro žltú vlajku, zabaľ si ju do modro žltého kufra a pál do piče na Ukrajinu. Už idete s vašou ukrajinou na nervy. V našej krajine je milión problémov ale iné sa tu nerieši len Ukrajina. Ako keby to bola jediná krajina kde sa bojuje alebo bojovalo. Keď americké letectvo bombardovalo civilov v Srbsku, v Iraku, či v Líbyii, ste boli všetci ticho. Že sa z Iraku aj z Líbye stalo semenište teroristov tiež nikoho nesere. Lebo…..To nie je hrozba? Milióny migrantov, ktoré sa stade pokúšajú dostať do EU tiež v pohode? Ale akonáhle sa šustne na Ukrajinu niečo iné ako vaše „liberálno pro americké“ názory, tak vás ide rozdrbať a už chrlíte síru na každého kto si ho dovolí napísať. Každý kto chce UA brániť nech sa zbalí a ide na chuj. Nikomu chýbať nebudete.

  33. Zaujímavé prečo sa v tomto plátku venuje viac Ukrajine, ako dianí na Slovensku,ako napr.dnes parlament rozhodol,že na budúci rok budú nižšie dôchodky, lebo štát musí šetriť, ale prachy na skorumpovanú Ukrajinu,tých bude vždy dosť, ak chcete mať ako také menej skreslené správy o dianí na Ukrajine,skúste
    t/me/rezident_ua

  34. Na Ukrajinu nejdem. Tu som doma.
    Keby mal kazdy clen Nato take hlupe zmyslanie ako ty tak by sem Rusi vbehli ako v 1968. A zastavili v Lisabone Nastastie vy dezolati o tom nerozhodujete.

    Ma z vas Putin radost, ale ste mu k nicomu.

  35. Ked ho identifikuju a dokazu ze robil zaskodnicku cinnost v prospech Ruska za peniaze tak ano. Bohvie s akymi informaciami ten blbec pracuje. Mozno vymiena toaletak na ministerstve a kde co pocul cez stenu

  36. Pre teba ako zastupca dezolatov to nieje dobra sprava 🙁

    Socha myslis toho pana Sochu co sa vrta v zemi aby ho nevystopovali CIA a neuskvarli mu mozog?

    Tiez kolega dezolat vseznaly sadrokartonista

  37. Nevenuje proste tomu Vladolfovi pozornosť a bude,lebo to je dokonalý blázon.A z histórie vieme,že čo takí fanatici dokážu spôsobiť.Len nedávno sme toho boli svedkom.

  38. Vladolf ďakujeme, že sa venuješ týmto mentálnym subnormám a ruským trolom šíriacim ruskú propagandu v snahe destabilizovať krajiny ako je naša. Tieto protislovenské živly sú extrémne nebezpečné pre budúcnosť našej demokracie a slobody. Všetci, ktorí si ctíte hodnoty moderného slobodného sveta venujte tomu prosím náležitú pozornosť.

  39. Na všetkých protiruských štvavých článkoch, kde sa o inom netočí ako rozdeliť Rusko, zničiť ho, rozbiť jeho celistvosť, ma zaráža jediná vec. Nikoho nenapadlo, že Rusko je jadrová veľmoc? Majú tisícky jadrových hlavíc. V prípade skutočnej prehry Ruska, či jeho napadnutia, alebo vnútorného prevratu, po ktorom obľubovači západu volajú, kto zaručí, že tieto zbrane nepadnú do rúk väčším fanatikom ako Putin? A čo potom ďalej? Fakt si niekto myslí, že dokáže dostať Rusko do kolien, či ho zničiť? Vladolf, ty tu síce vypisuješ na všetkých a na všetko čo nie je prozápadná tliachanina, ale tým len dokazuješ, že nemáš absolútne vlastný názor. A tak ako všetkým nadávaš do trollov, sám dokazuješ, že si len obyčajný pro- západný troll a užitočný idiot.

  40. Anonym 24. februára 2023, 14:50

    Kde sa píše o zničení ruska a rozbití jeho celistvosti? A čo keď je Rusko jadrová veľmoc? To sa mám teraz začať báť? Aj NATO má jadrové hlavice. Nikto neútočí na Rusko, to naopak Rusko zabíja deti v cudzom štáte. Rusko už nie je schopné ani mobilizácie, obyčajní rusi serú na Putinovú nezmyselnú vojnu. Putin zabil všetkých tých vojakov ruských vojakov, Putin ekonomicky zničil Rusko. Ideš sa posrať z vyhrážok jadrovými zbraňami, medzi tým si však uvedom, že poliak tam posiela plné vlakové súpravy zbraní a munície. Moldavsko žiada odsun teroristov z Podneterska. Ty sa tu hráš na veľkého strašiaka, vadia ti hodnoty západnej európy. Zabudol si už na Kazachstan, ktorý sa už vzbúril, Litva zakázala cez svoje územie zásobovať Kaliningrad, Fínsko chce ísť do NATO a ty tu serieš z vyhrážok jadrovými zbraňami. Ty by si ich tu vítal posratý jak v 1968, sa uvedom, že nežiješ tú dobu.

  41. Rusko musí prestať existovať vo svojich súčasných hraniciach, rozpad “agresívneho impéria” by priniesol nesporné výhody demokratickým štátom Európy a Strednej Ázie,” povedala poľská europoslankyňa EP Anna Fotyga. Neexistuje nič také ako ruský plyn, ropa, hliník, uhlie, urán, diamanty, obilie, drevo, zlato atď. Všetky tieto zdroje patria jednotlivým národom žijúcim na týchto územiach. Poslankyňa navrhla, aby západné krajiny zvážili koncepciu vytvorenia “slobodných a nezávislých” štátov na proruskom území, založených na pôvodnom obyvateľstve, a aby kolektívny Západ kontroloval proces rozpadu Ruska a rozdelenia jeho národného bohatstva.

  42. Tam bola vzdy diktatura, kazdy to toleroval obchodoval snimi a podaval si ruky s Putinom.

    No to bola strategicka chyba, keby pri jeho prvej obrovskej kradezi v r 2014 sme zaujali takyto postoj bol bol by ten rezim v troskach a uz by Putin niekde visel na sibenici…

    Tak sme vyckavali kalkulovali z mame to tu

  43. Anonym 24. februára 2023, 18:32

    Lož. Dezinformácie skopírovane z ruských dezinformačných webov typu zjedolsivlek a pod., ktorých cielom je destabilizácia verejnej mienky európskych krajín.

  44. Už aj náš Slavín nasvietili na modro – žlto ! To je choré ! Už vám z tej Ukrajiny načisto drbe !!! A čím viac ju tu budete velebiť,tým viac Ukrajinu nenávidím.
    Sláva Putinovi !!!

  45. To Putin robi to je jeho zavazok voci vlastnej krajine.

    Posiela ludi na smrt . Ostatni emigruju , a co ostanu vymru kvoli biede co tam je. A velmi nizkemu primernemu dozitiu.

  46. 2018
    Vláda rozhodla, že ženy majú na odpočinok nárok v 63 rokoch, muži až v 65 rokoch. Médiá aj sociálne siete v tú chvíľu ale venovali hlavnú pozornosť športu a ospevovali genialitu ruského lídra Vladimira Putina

  47. A to este treba povedat, ze ziaden z nich nikdy v russku nebol. A ked, tak ako ten jebo banas na kryme v doprovode styroch zelenych muzikov. A isiel robit anketu ako sa im zije pod hlavnami ak74.

  48. To vazne?
    AK-74 je útočná puška sovietskej resp. ruskej výroby. Modernizovaná verzia AK-47, od ktorej sa líši tým, že je ľahšia, dlhšia a používa iný typ streliva. AK-47 používa kaliber 7,62 × 39 mm, kým AK-74 používajú kaliber 5,45 × 39 mm. Zásobník je vyrobený z plastu a je menej zakrivený ako u AK-47.

  49. Treba vsetkych bojaschopnych ukrajincov odhalovat a posielat rovno do prvej linie aj so zenami…. tu uz konci vsetka sranda. Minimalne 10 milionov ich utieklo a podporuju ukrajinsky rezim. Vratme ich tam kam patria… Podla Eu je zena rovnocenna muzovi, tak sup do prvej linie. A ked sa este prezentuju tou zastavou tak ulahcuju pracu, netreba ich hladat, len chytat a odvazat na hranice…. Za toto mozu len oni…..

  50. toto su asocialny buzeranti, zastupitelsku vojnu podporovat budu ked su v bezpeci svojich malych bytikov 🙂 chodte na dombas bojovat a zoberte si so sebou aj ukrajincou

  51. Na Slovensku budú voľby. Ruská propaganda pôjde na plno, v hre je vláda, ktorá vystúpi z EU a NATO, alebo minimálne im priťaží. Spolu s Maďarskom a Srbskom by to bol pre komunistické ruSSko slušný výsledok.

  52. Debila poznáš bezpečne podľa ovládania gramatiky. Debil píše „ukrajincou“ a človek so základným vzdelaním „Ukrajincov“.

  53. Tieto útoky medzi ľudmi sa čoraz viac stupňujú. Od začiatku vojny hovorím že mier bude vtedy keď Rusi odídu z UA. V tejto fáze vojny sa nedá cúvnuť tým že by sme nedodali zbrane a materiál napadnutej krajine.

    Pre ľudí ktorí podporujú Republiku, LSNS a pod : keby nám vládli tieto strany, tak by tá vláda bola ešte viac amatérska ako dnešná vláda. Táto vláda to nezvládla.

    Uvidíme ako dopadnú najbližšie voľby ktoré rozhodnú o budúcnosti krajiny.

    Snáď zažijeme konečne slušnú vládu alebo aspoň zlepšenie oproti minulým vládam.

    Ludia treba sa spojiť než sa takto hádať, toto práve chcú dnešní politici mať rozhádanú spoločnosť. Verím že ešte je v nás slušnosť a zdravý rozum .

  54. Už nadpis tohoto článku je hnusný a tu je hneď vidieť,kto polarizuje našu spoločnosť.Predstavte si,že na pochodu za MIER,sú vítaní všetci ľudia aj s Ukrajinskou vlajkou,lebo ten mier je myslený hlavne pre Ukrajincov.A nikto,žiadny pochybeny kaviarensky povalac ma neude presvedčivosť že mier je vlastne vojna a naopak.

  55. Anonym 27. februára 2023, 12:52…a pustil si sa aj tie videá?

    Ten chalan čo tam prišiel s ukrajinskou vlajkou sa určite cítil veľmi vítaný.

  56. Napísal som len svoj názor ako to vidím, každý chceme mier, není dôležité vytiahnuť našu vlajku a ísť do ulíc ale je dôležité ju mať v srdci. Ked niekomu vadí že niekto mal UA vlajku to je len jeho problém, ľudia vyjadrili názor. Ja rešpektujem názory obidvoch strán.

    Hneď útok že či som bez tabletiek, musím sa len pousmiať. 🙂 Potom sa nečudujme že to v spoločnosti takto vyzerá.

    Som za slušnú, rozumnú a priateľskú komunikáciu, to by mali prinášať aj dnešní politici ale žiaľ neúspešne, ani jeden nemá takú komunikáciu ktorá by upokojila dnešnú situáciu, každý len útočí to je najľahšie.

    Ale riešenie nikde.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img