ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Návšteva Joe Bidena v Kyjeve je mimoriadne silným symbolom a odkazom svetu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes 80 ročný prezident Joe Biden niekoľko hodín vlakom cestoval z Poľska, čím riskoval  svoj život. Preukázal tak podporu ťažko skúšanému ukrajinskému ľudu a prezidentovi Ukrajiny Vladimírovi Zelenskemu.

Tak toto každý deň nevidíme priatelia!

– – –

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kokos normálne z jeho hrdinského činu nemôžem. Je to vôbec možné? Naozaj to prežil? Dúfam že hej pretože by to bola veľká strata. Ale nie teraz naozaj. Aký má tento článok význam?

  2. anonym 21. februára 2023, 4:57 – napr. toho ze jeho naprotivok sa neodvazi vyliezt z bunkru ani vo vlastnej krajine, zatial co Biden si dojde do “jeho” Kijeva?

  3. vidim, ze elita naroda nespi ani v noci, aby nam zaobstarala svoje trefne a inteligentne prispevky v sekcii komentarov… netusim, ako velmi hlupucky musi byt clovek, ktory papuluje na clanky sukromneho media a pritom kazdy jeden navstevuje, len aby zanechal dementny komentar, ktory jemu podobnych oslni a v normalnom cloveku vyvola skor lutost, no zaroven tym podpori medium na ktore nadava 😀

  4. Došiel mu ohlásiť pomoc 500 mega a ďalšie sankcie. V sankciách sú USA a spol. nepoučiteľní. Oni ich zavedú proti hocikomu, kto sa im znepáči v rámci celého sveta ako nepísaný celosvetový policajt. Ale doteraz tie sankcie voči Kube, ktorá ich neskutočne ohrozuje a trvajú neuveriteľných 64 rokov nič nezmenili. To isté 44 ročné sankcie voči Iránu, dlhoročné sankcie proti Venezuele a iným štátom. Politikou sankcií a embárg len živia a posilňujú silnejúci antiamerikanizmus vo svete. Raz sa to obráti proti nim spôsobom, že aj oni sa budú diviť. Pretože svet nie je len miliarda obyvateľov západného sveta. Je tam zvyšných sedem miliárd ľudí. Nemôže Amerika všetkých prinútiť pískať podľa ich nôt. Nie všetci na svete zdieľajú nadšenie pre „american way of life“. Žiadna struna sa nedá stláčať donekonečna. Raz sa vymrští naspäť a zasiahne toho kto ju stláča.

  5. Toto muselo pekne vytocit putlera, parada Joe, svet sa neboji ruSSov a nikdy sa bat nebude. Europa ma 50x vacsi hdp ako ruSSko, dlhodobo to ta horda obycajnych amaterov nevydrzi. Nemaju nic okrem plynu a ropy, ktore zapadny svet v pohode nahradil. ruSSov uz dufam ze navzdy nepustime do civilizovaneho zapadneho sveta, ziadne turisticke viza, nic, uzivajte si tajgu banda jedna. Slava Ukrajine! Gerojom Slava!

  6. Aky to rozdiel.
    Biden pride vlakom do ostrelovaneho Kyjeva. Je frajer. Zelenskyj pride do Chersonu aj Bachmutu k frontovej linii, bez helmy. Ma velku odvahu. A ten srac a stvac z podzemneho bunkra nevylezie ani na prechadzku Cervenym namestim medzi svojich obcanov.
    Statocni Ukrajinci drzte sa, okupanti dlho uz nevydrzia.
    A teraz podme geronti, pisat hluposti za ruble.

  7. fetakovi zelenemu nejako vykrucalo nos bud si dal silnu davku ,alebo dedo bidet presrar celu pampersku a smrdel jak stary tchor.pan PUTIN sa len smeje.

  8. Slusne sa opytali, ci tam moze ist a Kremel im slusne povedal, ze moze. Mohol aj letiet kludne. Vztahy medzi velmocami ostavaju, nastastie, racionalne.

  9. Niektorí diskutujúci sú tu fakt naivní,myslíte si,že Biden sem prišiel na tajnáŝa,ako agent 007,v čase vojnového konfliktu všetci klamú,

  10. Najviac sa smejem na tých nedonosených tupcoch s IQ na bode mrazu čo nadávaju na USA a pritom Iphony, tenisky, handry, autá, hudba, filmy všetko im to žerú a veselo ich podporujú. Milí kokútkovia čo tak začať bojkotovať tento tovar a nájsť si alternatívu z Ruska či podobne zmýšlajúcich krajín 🙂

  11. V jednom máš pravdu, to nepochopím alebo toto zmýšlanie nepochopím. Keď na niečo neustále nadávam tak sa to nebudem snažiť nepriamo podporovať a budem sa snažiť nájsť alternatívu ty tupelo, viď. ako dopadol ruský plyn v EÚ.

  12. nehehehehe 21. februára 2023, 10:50
    Ja vidím záplavu priemyselných výrobkov Made in China. Made in USA sa v ich záplave stráca. Takže milý kokútek ( dovolil som si použiť tvoj výraz ) niekto by aj chcel bojkotovať, ale nie je čo.

  13. Anonym 21. februára 2023, 10:15
    Je vysoko pravdepodobne ze rusku stranu informovali. Nie je nejaky dovod pytat sa ineho statu na povolenie navstevy UA. Ci ty to takto nejako vnimas? Ale urcite USA a RF spolu komunikuju, mimo verejnych kanalov, ci sa to niekomu paci alebo nie.

  14. Ako dopadol ruský plyn? 30.11.2022..sme.sk
    Za 9 mesiacov stúpol dovoz ruského skvapalneneho plynu do EU o 40%..od ruského plynu sa odstrihla Británia a pobaltské štáty..

  15. Pre kokútka, Anonym 21. februára 2023, 11:21:
    Veď si môžeš kúpiť aj telefón Huawei čo je čisto čínsky výrobok, alebo kvalitné ruské auto Lada, takisto začať používať socálnú sieť ako má tvoj idol Blaha, prípadne sa tam presťahovať keď si myslíš že nemáš na výber. Nemusíš podporovať USA tým, že si kúpiš iPhone ktoý je Made in China a 90 % zisku ide do rúk „hnusným“ amíkom kedže sú vlastníkmi značky. Takže výber predsa len existuje kokútek, nie sme v Rusku ani Číne 🙂 ibaže tie čínske a ruskú sračky nikto nechce keďže stoja za hovno ako aj celý ich režim ktorý by ste tu tak radi mali.

  16. Z ruskej ambasady sa prave spracuvaju, tykaju sa USA a jeho navstevy , rusi odhalili ze Biden planuje nasadit na ukrajine captaina americu a spider mana.

    Co povie ruska ambasade je svate!! Neodvrava sa!!!

  17. vlastenec mylis sa.
    pokyny budu az po uspesnej misii sudruha putina. prave sa obliekol do cierneho a rozhodol sa odhalit ukr/usa netopiera, ktory dokaze nakazit len ruskeho muzika. zistili, ze idu po cuchu za vodkou a semiackami, takze na russov. pozor, nemylit si netopiera s блядьmannom od marvela.

  18. Na diskusii Financial Times alebo Fox News nejaki plateni diskuteri mozno su. Ale na diskusii regionalneho slovenskeho webu… Zachovajme si trochu triezveho rozumu. To je pohlad ludi na to, co sa deje okolo nas. Nie aktivita ruskej ambasady.

  19. Napísať, že Biden riskoval týmto život, je smiešne. Rovnako šokantné je aj to, že Biely dom o plánovanej Bidenovej návšteve Moskvu vopred upovedomil, ale na Ukrajinu prišiel nečakane. Zaujímavé. To akože Biden volá Putinovi, Vlado, aby si vopred vedel, idem na Ukrajinu, ale neprezraď to Volodymirovi 🙂

  20. evidentne tomu nerozumies, ale ano je to tak
    Sullivan to potvrdil, ze tesne pred odchodom Bidena telefonicky oznamili rusom, ze sa kona takato navsteva, aby sa vyhli nahodnemu konfliktu medzi velmocami.
    Oznámenie bolo myslené ako „dekonflikt“, uviedol Biely dom, pričom použil výraz, ktorý označuje snahy, ktoré sa snažia zabrániť neúmyselnému konfliktu medzi svetovými jadrovými superveľmocami.

  21. Bratislava 21. februára (TASR) – V súčasnosti platná legislatíva EÚ chov nosníc v obohatených klietkach nezakazuje. Uviedol to v utorok na tlačovej besede Únie hydinárov Slovenska (ÚHS) jej riaditeľ Daniel Molnár k poslaneckému návrhu zakázať klietkový chov nosníc v SR.

  22. Prišiel dať Zelenskému podpísať dlžobné úpisy? A zároveň mu pripomenúť, že Ukrajina po vojne zmení majiteľa. Ale psst, hrdinským banderášom ani muk. Ešte by stratili motiváciu kapať za cudzie zisky. Alebo si niekto naivne myslí, že všetky miliardy a zbrane sú grátis? 😀

  23. Stop fasizmu a komunizmu 21. februára 2023, 16:08
    Raz darmo.
    Keď kkt, tak poriadny. Na Ukrajine hľadajú množstvo tebe pod. koko, pardon hrdinov 😀 Nechceš sa pridať?

  24. Vladolf 21. februára 2023, 16:46
    Nie, vychádzam z praxe. Kapitalizmus, obzvlášť americký nepozná pojem pomoc grátis. Americké zbrojovky ďakujú Zelenskému za dobrý kšeft. O takých ziskoch sa im ani nesnívalo.

  25. Anonym 21. februára 2023, 16:49
    Dovolím si ťa opraviť americké zbrojovky môžu ďakovať rusom za dobrý kšeft, Ukrajina nenapadla Mordor (Rusko) ale naopak.

  26. Ru“ZZ“ký Wagnerovec bol de$atanizovaný kdesi na Ukrajine.
    Predtým ako sa prihlásil ako dobrovoľník do cárovej armády si odpykával trest za vraždu matky a sestry.
    Rozlúčka s Hrdinom Ru“ZZka sa bude konať na mestskom cintoríne Čugunka

  27. Jaaj už nech ich rozjebe ten RUS.🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

  28. Jasne ze je Biden vysmiaty. Americania dali 5% svojho rocneho rozpoctu na podporu Ukrajiny a za tieto drobaky dokazali Ukrajinci znicit 1/3 ruskej armady (vlastne 50 rokov vyroby Zssr). Ruske straty (3dnova operacia 2 najsilnejsej armady sveta):
    145.500 ludi
    3320 tankov
    6500 transporterov
    2300 diel
    Europa bez ruskeho plynu a ropy
    Rusko v izolacii

    Putin je genialny strateg.

  29. Vlastne je mi Putina trochu luto. Za posledny rok daroval ukrajincom najviac tankov spomedzi vsetkych krajin, a ako jediny este nebol v Kyjeve. 😀

  30. Ked to vsetko skonci mali by vratit aj vsetku sanitu, farebne televizory, CRT monitory, tranzistory a kuchynske zariadenia a spotrebice, ktore ulupili a odvliekli kdesi az za ural.

  31. Je to velké jako dům, spálí to 20 litrů nafty za hodinu, šíleně to kouří, dělá kravál a krají to jablka na třetiny. Co to je?

    Sovětský stroj na krájení jablek na čtvrtiny.

  32. ja sefa nemam uz vyse 30rokov,netrafil si.si ako ten vaš zdecimovany bajden blaboce ,kruti sa, nevie ani kde je,furt mimo ako ty.

  33. Vraj bol zisťovať či sa nikto nepýtal na Nord Stream 2. „Ak Rusko vpadne na Ukrajinu, nebude žiadny Nord Stream 2. Ukončíme ho“, povedal Biden. Na otázku, ako by USA zastavili niečo, čo je pod nemeckou kontrolou, Biden len odpovedal: „Sľubujem vám, že to dokážeme“. Čo na to médiá? Mlčia.

  34. otázku, ako by USA zastavili niečo, čo je pod nemeckou kontrolou, Biden len odpovedal: „Sľubujem vám, že to dokážeme.“ Scholz dodal: „Môžete si byť istí, že nedôjde k žiadnym opatreniam, v ktorých by sme mali odlišný prístup. Budeme konať spoločne.“

    Zas si niečo naschvál vytrhol z kontextu ty klamár ako RUS

    Stále si neprezradil ako to bolo a že USA napadli Nodstream?
    Určite si bol pozorovateľ v ponorke spolu s Putinom

  35. Vzhľadom na to, že dokážeš v priebehu pár minút reagovať na veci, ku ktorým chceš niečo napísať, definitívne si ma presvedčil, že to robíš zo zištných dôvodov. Inak si neviem vysvetliť tvoje rýchle reakcie a zjavne nemáš čo iné na práci, len sledovať diskusiu.

  36. mám čas, a viem že ked niečo pošle ruský troll treba si to overiť,

    Vždy zistím že klame a že zámerne vynecháva to najpodstatnejšie z diskusie aby ovplyvnoval svojimi lžami slušných ľudí v to že nemajú veriť západu a našim spojencom

  37. Klasicky troll, polopravdy, neoverene zdroje, vela reakcii, ktore su casto k inej teme. Dufam, ze tie Vase trolie farmy raz rozviedka alebo tajna sluzba odhali a budete sudeni za vlastizradu.

  38. dilino, v tom srbskom platku pisu, ze to policia tutla.
    toto je z hlasenia policie:

    Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mal obvinený muž spôsobiť v nočných hodinách z piatka (03.02.2023) na sobotu (04.02.2023) v jednom z domov v obci Veľký Biel poškodenej 44-ročnej žene občianke Ukrajiny, doposiaľ presne nezisteným spôsobom a pravdepodobne bez použitia cudzieho predmetu zranenia v oblasti hlavy, ktorým žena podľahla.

    takze to mam z prisne utajenych zdrojov?
    dilino – citaj kym to nezmazu, je to super tajne este to nikto nevie – dilino.

  39. Anonym 22:50
    Ty,žobrák poyebaný,čo tu nadávaš na dôchodcov a robošov, ty patríš medzi tých,čo robili pod sprchou,semeno odolával a cocot zostal

  40. bezdôvodne nie. každého slušného človeka mám v úcte ale nie ruského diverzanta. keď sme sa bavili o práci tak buď je frustrovaný dôchodca, alebo nejaký pomocný sezonny robotník niekde vo výkope.
    Podľa jeho názorov nebude najostrejšia ceruzka v peračníku.

  41. Ja som to adresoval určitému anonymovi..nie Tebe..ale zaráža ma,že nemáš v sebe kúsok slušnosti a hneď dokážeš určiť,kto je ruský diverzant,frustrovaný dôchodca,či pomocný robotník, bez toho,aby si ho poznal osobne, pritom označiť niekoho bezdvôvodne,že je ruský diverzant, to je silná konšpirácia

  42. tiež nepoznám všetkých účastníkov „pochodu za mier“ s ruskými vlajkami ani týc čo tam bili študenta medicíny a ano označím ich za diverzantov.

  43. Ešte jedna vec,ako píšeš v inej téme, že keď má niekto dôkazy,nech ide na políciu,čiže ak máš nejaký dôkaz,že je niekto..ruský diverzant,či vlastizradca,tak už si bol na polícii..

  44. Americké noviny..military.com
    Rusom sme dopredu dali vedieť, že Biden ide na Ukrajinu,o tom nevedela ani Ukrajina..
    To bude podľa niektorých dezolátov asi tiež hoax

  45. 1) Je diverzant alebo ešte idiot.
    Pretože nikto na pochode nevyzdvihol zakladnu podmienku na
    okamžitý mier a teda stiahnutie ruský vojsk.
    áno POLICIAzačala riešiť napadnutie študenta „mierutvorcom“
    ktorý ho fyzicky napadol. Podpora vojny je trestný čin. bola tam aj polícia tak si počkám na výsledky. minimálne viem o zázname Martine podával občan tiež trestné oznámenie kvoli nahrávke ako Mierutvorca kričal aby ich Putin vyvraždil. okolie nemalo provblém a nevyčlenili ho. Ešte sa načítaš toho ….

    2 ) Pôjdem s Melešovcami.

    3 ) Prečo teda nešli po nom? veď Solovjov a podobní dementi stále volajú po útoku na USA a že si vezmú Aljašku? Aj Kadyrov.
    Čo potkan nekolnal keď im ešte USA hrdo oznámili že tam idú ?

  46. Vladolf 22. februára 2023, 13:13
    Ty naivnučné stvorenie. Amerika nemá spojencov a priateľov. Amerika má len svoje vlastné záujmy. Takisto to majú aj zvyšné veľmoci Rusko a Čína.

  47. Vladolf 22. februára 2023, 15:03
    …ani týc čo tam bili študenta medicíny…
    Vladolf 22. februára 2023, 16:12
    …POLICIAzačala riešiť napadnutie študenta „mierutvorcom“
    ktorý ho fyzicky napadol…

    Ty dezinformačný malinký dezolátik. V jednom tvojom príspevku ho bili viacerí, v druhom tvojom príspevku napadol len jeden „mierutvorca“. Keby si dal tretí príspevok asi by bol študent po smrti. Ty dezolátik veď to je na úrovni najhoršej ruskej dezolé propagandy. A bol si taký nádejný pisateľ príspevkov.

  48. Dezolátik, jeden ho bil fyzicky , ostatní na neho pluvali, a dalsi nadavali. alt tých osob tam bolo viac.
    Docitas sa aj v novibnach a hovorim to iste.

    V Martine zas ina partia.

    logické myslenie abysentuje nevies ani citat a rozumiet tomu. Chod to hodit do schranky LSNS, si ich typ

  49. Vladolf 22. februára 2023, 16:55

    Ty dezolátik z LSDAP ty si písal najprv o jednom, a potom v druhom príspevku o viacerých, že ho bili. Ja som písal o tvojich interpretáciách, nie niekoho iného. Logické myslenie u teba „abysentuje“ a čítam tvoje dezinfo dezolé príspevky znova a stále tam je v prvom príspevku, že ho napadli viacerí a v druhom príspevku, že jeden „mierutvorca“. Úpenlivo ťa prosím, poraď mi, čo som tam zle prečítal a čomu som neporozumel na výrazoch vyjadrujúcich, že ho bili viacerí a potom, že ho bil jeden. Nech som aj ja na tvojej neskutočne vysoko odbornej úrovni.

  50. Uz som tu.

    Takze uz si stroskotal v odpovediach a teraz nemas nic k teme iba riesit ci ho bil jeden mierotvorca slebo ich bolo viac.

    1 clovek typu dezolat napadol studenta ostatni nadavali a pluvali. Neviem pluvanie ci moze byt klasifikovane ako fyzicky utok. To by si nam mohol ty, ako najmudrejsi z tych najhlupejich vysvetlit..

    Takze tvoja dilema ohladne poctu dezolatov je dufam zodpovedana,
    Absolutne nic si k danej teme nedal.

    Dakujem 🙂

  51. Ak štát napadne iný štát je agresorom,to je jasné, čiže Rusko je agresor, ale takisto agresorom boli aj USA,keď napadli Irak,kde klamali v tom,že to bolo kvôli tomu,že Irak ma zbrane hromadného ničenia (tie informácie dodali britske tajné služby,zase sa povrdilo,to známe tvrdenie..proradný Albion)a tak agresormi boli všetky štáty,ktoré sa podieľali na tomto vojnovom konflikte, zaujímavé, že zato nemali žiadne sankcie,jaaaj anglosasi môžu všetko.

  52. Takyto ačohentizmus pouzijes ked budes svojej rodine vysvetlovat preco ti Putin bombarduje dom? Vlastne budes spokojny… ved sucitis s Irakom

    Groznyj , Afghanistan, Gruzinsko a taaak daaale

  53. Vladolf 22. februára 2023, 16:55

    Ja len toľko, že si klamal. Druhý príspevok vylučuje svojim obsahom prvý. Je to neuveriteľné, že ty ako najväčšia mozgová kapacita v galaxii a priľahlom vesmíre to nepochopila a pritom ty všetko najlepšie chápeš, najlepšie vieš. To si ma sklamal. Takto mi nepomôžeš dostať sa na tvoju nebetyčnú úroveň. A tak veľmi som chcel, aby si mi k tomu pomohol. No a či je pľuvanie fyzický útok to ti neporadím, nemám desať titulov pred a päť titulov za menom a taký brilantný úsudok ako ty. Ale ty si stále neporadil, čo som tam zle prečítal, čo som ja človek nehodný tvojej nespornej geniality prehliadol.

  54. Ty si mimon,píšem,že že agresor je Rusko ale aj iné štáty,ktoré bezdvôvodne napadnú iný štát ,najprv rozmýšľaj a nemaj krvavé oči

  55. Vladolf 22. februára 2023, 20:23

    Pánko sa vyzná. Je fyzik, chemik, lekár, literát. Výnimočný endemický druh. Nazval by som ho dezolát tatranský. Keď má Putin získať nobelovku za mier, tak to bude jedine preto, že mu tento dezolát tatranský vo svojej nekonečnej genialite a blahosklonnosti, keďže je odborník už aj na to, čo ešte nevynašiel radí ako na to. Z teba má Putin radosť. Ktovie, či mu aj prejavy nepíšeš. Ale ty si tak skromný, že sa k tomu nepriznáš a radšej zostaneš v úzadí. Ale ako endemický druh sa nemusíš báť. MŽP SR také druhy zákonom chráni v národných parkoch a rezerváciách.

  56. https://www.aktuality.sk/clanok/ZrcYtj5/slovak-bojuje-na-ukrajine-proti-rusom-ked-zomriem-bude-to-za-dobru-vec-rozhovor/

    V tomto článku ma zaujalo vyjadrenie: „Západ a USA dodávajú zbrane tak, aby sa Ukrajina držala, ale nie toľko, aby mohla urobiť masívne útoky a vyhnať hneď okupantov zo svojho územia.“.

    Pripadá mi to, akoby sa konflikt umelo udržiaval a naschvál predlžoval. Ako keď horí a treba udržiavať oheň do príchodu hasičov. Nemá západ záujem, aby ich Ukrajinci vyhnali čím skôr? Lebo to fakt vyzerá, že podstatné je dodávať zbrane čo najdlhšie. Čo si o tom myslíte?

  57. Vladolf 23. februára 2023, 8:49

    Vylez konečne s toho smradľavého Putinovho zadku, pretri si oči a rozhliadni sa po svete. Svet nie je len tvoje milované Rusko.

  58. Vladolf, zaujímal by ma tvoj názor na skutočnosť, že západ nedodáva také množstvá zbraní, aby Ukrajinci mohli Rusov vytlačiť, ale len aby mohli Rusom odolávať. Prečo je to tak?

  59. a to tvrdis ty, alebo kto?

    „Pokiaľ pôjde o podporu v podobe tankov, obrnených vozidiel, či systémov protivzdušnej obrany, na to nie je žiadny limit. Rusko síce bude s nevôľou hľadieť aj na takúto pomoc a strašiť Západ, ale jediným prekročením červenej čiary by bola dodávka zbraní hromadného ničenia, čo by znamenalo priame zapojenie NATO do vojny,“

  60. vdaka
    ale ono to treba chapat v kontexte politiky NATO. Asi tak ako som to vlozil vyssie.
    masívne útoky = dodávka zbraní hromadného ničenia
    nieco podobne ako vcera o ohlaseni navstevy usa prezidenta russom.
    – dekonfliktne jednanie.

  61. V tom prípade ale tá vojna nebude mať konca, keď sa dodávky zbraní budú takto regulovať, aby sa konflikt udržiaval. A zas sme pri tom, že sa to umelo predlžuje. Komu to vyhovuje? Na bojisku sa udržiava „remíza“, ale vojaci kapú na oboch stranách každým dňom.

  62. Prečo by sa umelo predlžoval, ja ti tu nepoviem kedy to bude, lebo mozem len tipovat kedy bude dalsia nova ofenziva ako pred par mesiacmi kde vytlacili ruských okupantov.

    SNazime sa postupovat tak aby zostala obrana nasich krajin a tiez aj pomohli branit sa Ukrajincom a aby oslobodili svoju zem.

    Aj výroba zbraní trvá nejaký čas. Rusi preto používajú čipy z práčky lebo nemajú vlastné a nové tiež im nikto nedá.
    Zachvílu bude Rus bojovat s kyjakom a nie modernými zbranami

  63. Vladolf 23. februára 2023, 14:15
    …..Snažíme sa postupovať….
    Ty si už aj člen nejakých prvosledových jednotiek? Tvoj záber je nekončiaci. Asi aj tú stíhačku si rusom zostrelil ty. Kde na to berieš energiu? To ti poviem, že Arnold so Sylvestrom a Bruceom ti len tíško závidia. Babráci chabrusácky, kde sa oni na teba hrabú.

  64. kde ty berieš toľkú energiu napísať tak veľa textu s nulovou výpovednou hodnotou? mrháš časom, mohol by si radšej pomôcť Blahovi so statusmi.

  65. JAS-39 Gripen, Eurofighter Typhoon, F35, F16, Dassault Rafale,
    Dassault Mirage 2000, Panavia Tornado, toto všetko európa má a Putler tomu bude rozumieť. Civilizovaný svet by nemal dlho otálať.
    Dúfam, že sa v Poľsku dohodli a začnú konečne chrániť európske životy.

  66. Vladolf 23. februára 2023, 16:16
    Čo si zaskočený, že si na priamu otázku neodpovedal a šuchol si tam otázku? Blahu si nechaj pre seba, nikdy som nevolil ich a ani im spriaznené spolky a ani sa nechystám. Žeby aj tvoja bezhraničná inteligencia zahaprovala. Ale zas keď platí porekadlo podľa seba súdim teba, tak si ich ultrafanúšik. Máš to rozohrané na všetky strany, ty jeden oportunista.

  67. Pre Rus rozumie……
    Je zarazajuce,akých hlupákov máme na Slovensku,a ty si jeden z nich.Zrejme nič nechápeš,a preto nemá vôbec cenu sa stebou baviť.Ty si zrejme myslíš,že to je nejaká hra na počítači,a ty sa hráš na vojačka,no potom budeš ale vojak a ozajstný,a všetky stíhačky sveta nám budú na hovno,a budeme sa musieť zakopať do hlbokých dier,a počítam,že ty a tebe podobný do najhlbšej.Kazdy jeden expert varuje,že nad jadrovou veľmocou a ešte k tomu diktatúrou,sa žiadna konvečná vojna vyhrať nedá.Bude len veľmi,veľmi dlhá,a nakoniec sa aj tak všetci stretnú pri vyjednávacom stole.Co na Tom,že zatiaľ zahynie tisíce ľudí,a my budeme zebraci,ale my to tým Rusom ukážeme.Napadat iné krajiny môže len USA.

  68. Pre Anonym 23. februára 2023, 14:52

    Posielajú toľko zbraní, aby Ukrajina nepadla. Ale neposielajú toľko, aby Rusov zahnala. Prečo?

  69. Povedal kto? 1 vojak?

    Ved rusi sice nemaju vybavenie ale mobilizuju obcanov a posielaju ich na smrt kvoli rozmarom diktatora. (Je ich vel na bojisku )
    Potom je treba samozrejme vela nabojov na ruskych okupantov .

    Putinovi sa zlomi vaz lebo nemoze mobilizovat a posielat na smrt kazdeho rusa a narod stym bude vpohode

  70. Dakujem za odpoved. Predpokladal som to. Charakter je charakter, ale peniaze su peniaze. Keby si to robil z presvedcenia, tak je to s tebou naozaj zlee.:⁠-⁠)

  71. Pardon zabudol som premie z 2014 ked potkan kradol krym. A v 2022 februar to bolo 12000€ v cistom. A za kazdeho retardovaneho ruskeho fandu ktoreho slahne mrtvica po mojom komente je za 1000€

  72. Vladolf 23. februára 2023, 21:08
    …No ved hecni sa poskladaj suvislu vetu bez gramatickych chyb a nadavok…
    To hovorí ten, ktorý nadáva každému s čo len trošička iným pohľadom na svet. No ale ako sa hovorí, čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi.

  73. aby si tu mohol onanovat a vystrekovat tie tvoje neoliberalne picoviny,preto,ty primitiv.

    Nato som mu odpisal ten moj koment.
    Ale ty ako spravny dezolat zas len vytrhnes z kontextu.

    Ak myslis „trosicku iny pohlad na svet“ je podpora vrazdenia , kradnutie uzemia suverennej krajine , tak to by si mal rychlo navstivit Pinelovu nemocnicu v Pezinku aby ti dali izbu vedla Sheily Szmerekovej

  74. Vladolf 24. februára 2023, 10:23
    Pán tvorstva stráca nervičky. No pozor na to, aby sa z toho nevyvinul nejaký chronický problém. A nepodsúvaj mi, že tým troška iným názorom myslím podporu tých odporností, čo sa bohužiaľ dejú na Ukrajine. To tvoje podsúvanie je ako podľa slovenského príslovia: Čo sa babe chcelo, to sa jej prisnilo.

  75. Rusi majú jedinú výhodu, nemusia počítať obete. Cena života je pre nich nízka a ich je mnogo. Svetové zbrojovky musia zvýšiť produkciu munície. Lavrov chce usporiadanie ako bolo v 1997. Rus dnes už tvrdí že si berie späť svoje územie suverejného štátu. Chráni svoje ruskojazyčné obyvateľstvo jeho genocídou a zrovnaním so zemou. USA, Francúzsko a Veľká Británia odzbrojili Ukrajinu od balistických striel a jadrových hlavíc. Ak by to neurobili dnes ukrajinské deti nemuseli zomierať, nemuseli byť sirotami, mohli chodiť do školy, hrať sa s rovesníkmi na ulici. Dnes sa rus vyhráža jadrovými zbraňami. NATO sa nevyhráža jadrovými zbraňami a mohlo by. Na Slovensku sa nikto nechce vrátiť ku komunistickej rusmi manažovanej oligarchickej diktatúre spred roka 1989. A preto hoj mor ho!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img