ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Mierové pochody organizujú skalní podporovatelia vraždiaceho imperializmu…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Deje sa niečo obzvlášť perverzné v našej republike…
Mierové pochody organizujú skalní podporovatelia vraždiaceho imperializmu…
Holubicu mieru kreslia edomaniaci, ktorí vždy nájdu v duchu najlepších ačohentistických tradícií ospravedlnenie pre vraždenie…
O ľudských právach najhlasnejšie vykrikujú extrémisti, nacisti a komunisti, ktorí by ich za sekundu zrušili, keby mali príležitosť…
Do vlastizradcov nám nadávajú tí, ktorí sa trasú od slasti pri predstave, že sem prídu ruskí okupanti…
Za zahraničných agentov nás označujú tí, ktorí chodia na ruskú ambasádu prosíkať o peniaze alebo pre podporu svojho zakomplexovaného ega…
Neposielajte na Ukrajinu zbrane, kričia tí, ktorým na ukrajinskej pôde nevadia státisíce ruských vojakov, okupantov, tisíce tankov.. ktorým nevadia vražedné iránske drony útočiace na ukrajinské mestá…
O slobode slova papagájujú tí, ktorí by novinárov najradšej zlikvidovali a tí, ktorí slobodu slova zneužívajú na hejt voči každému, kto rozmýšľa slobodne a demokraticky…
Zvrátené, perverzné…
Je ale už čas povedať pravdu: to oni nás ťahajú do vojny, do otroctva, to oni by sem priniesli okupáciu, deštrukciu, neslobodu… Nedovoľme im to, nenechajme si ukradnúť mier, nenechajme si ukradnúť slobodu.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Druhá svetová vojna nepriniesla poučenie, naštartovalo sa ešte väčšie zbrojenie, človek je nepoučitelné hovädo. Národ, ktorý chcel Hitler vykinožit okupuje cudzie územie a stavia nové osady na cudzom území. Kto povolil Izraelu tú špinavost, všetci židia veria v Boha.

  2. Dezolé nevie čo chce, radi veria alternatívnym výmyslom, hľadajú svoju praudu a za vzory majú hulvátskych politikov alebo rôznych neúspešných kandidátov na čokoľvek ktorý žijú z ich debility. Vecami ktoré dávajú logiku oprvhujú a zadupú ťa do zeme slovníkom z 5. cenovej skupiny ak zrovna ešte ich vodca nenašiel nejaký vymyslený protichodný argument. Takisto čo vravia vzdelaní ľudia či vedecké kapacity je im u prdele, pretože oni majú predsa vysokú školu života a nie sú ovce.

  3. LSNS Reublika boli vzdy za tie mierove riesena ,
    Ked pochodovali cez romske osady v naciastickych uniformach.
    Poslíčkovia mieru a dobrej nádeje 😀

  4. „O ľudských právach najhlasnejšie vykrikujú extrémisti, nacisti a komunisti “ …… Podla môjho názoru: Hm, mám považovať autora tohoto článku za hlupáka, ktorý sa mi snaží vymývať mozog ? Róbert tak to sa ti nepodarí, to skúšaj na debiloch, ktorý chcú mať krvavé paprče ….. Putin môže za to, že Európa si zvolila najhlúpejších politikov akých kedy videl svet, ktorý robia poskokov USA ? Putin môže za to, že hlúpa Európa radšej kupuje 4násobnme drahší plyn z USA, Putin môže za to, že zločinci vyhodili Nord Stream ? Putin môže za to, že dnes pršalo ??? Už dávno nemuseli zomierať na Ukrajine ľudia, ak by to nechcel západ …

  5. To ze robia poskokov usa to hovoris len ty z pocitu nenavisti k USA … tendencne tvrdenie korigovane Ambasadou Ruska

    A kto vyhodil nord stream? Mas dobry zdroj?

    Takze zapad chce aby Ukrajinci nedarovali uzemie Ukrajiny? Oni sami to nechcu?

    Si na smiech dedo

  6. Anonym 20. februára 2023, 16:07….“ Už dávno nemuseli zomierať na Ukrajine ľudia, ak by to nechcel západ …“ – čo má podľa teba ten západ spraviť aby Putin prestal zabíjať ľudí na Ukrajine?

  7. Západ sa má snažiť podporovať mier a nie podporovať vojnu !!! Podľa môjho názoru pre západ sme všetci Slovania podradná rasa a nič sa na tom nezmení ….. Kto bude na rade ak sa minú Ukrajinci? pôjdu na front skapínať naše deti za záujmy strýčka Sama ??? Ukrajinci nič nemali, vždycky iba natŕčali ruky a tak to robia dodnes: dajte dajte dajte …. Ak si zoberú svoje Poliaci, Slováci, Maďari, Rumuni aj Rusi, tak Ukrajinci zase budú žiť niekde na “ Okraji“ ……

  8. Obrana vlastného štátu, ľudí a územia je podľa teba záujem strýčka Sama?….a nebojujú náhodou pretože ich napadol sused, ktorý o nich vyhlasuje že nemajú právo na existenciu, ktorý ich tam denne bombarduje, zabíja a ničí?

  9. Od roku 2014 likvidovali Ukrajinci rusky hovoriacich občanov v Donbase. Dnes v Donbase likvidujú Rusi Ukrajincov. Navrhujem počkať na výsledok a potom zagratulovať víťazovi. Prestaňte tu už tárať o obrane vlastného štátu a ostatných intelektuálnych vznešenostiach. Lidí je jak sraček, povedal major Terazky.

  10. Aha, takže ak sa ja pridám na pochod za mier tak ma môže takto drzo ogrcat nejaký mienkotvorca?
    Čiže iba sorosov protest je ten správny ,iba tie vaše liberálne názory sú tie správne ,iba vy …..
    A škoda komentovať. Sereď online je pekná stoka čo sa kľudne môže rovnať denníku N.

  11. Anonym 20. februára 2023, 16:37….to myslíš na tých územiach na ktorých bol do 2014 pokoj a ktoré potom kontrolovali rusi a ruskí separatisti a ku ktorým Rusi a ani žiadne organizácie ktorých boli súčasťou aj rusi nevedeli dať jediný dokaz?
    A aby im Putin pomohol tak im to tak nakompletku vybombardoval?
    Nechceš radšej tú o tých netopierých biolaboratoriach?

  12. 157944 krat sa pytame v diskusii odkial to mas o tych 14000 obetiach z Donbasu?

    Stale tu konci debata. Ruska ambasada nedala update alebo schemu ako postupovat v klamstvach o Donbase?

  13. Keď ja idem demonštrovať za MIER,tak mi nebude žiadny idiot vysvetľovať čo som.!!!!!Vám už načisto,ale že načisto jebe.Uvedomte si aká je REALITA,a že k terajsej realite nemalo nikdy dôjsť.Teraz už je neskoro.A môžte tu všetci vypisovať a moralizovať,situácia je taká,že bude,a to hlavne nám úplne jedno,kto je agresor a kto nie.Uz aj úplnému idiotov musí byť jasné,že nič iného ako mier už nepripadá v úvahu.Nikdy už nikto túto vojnu nevyhrá,je vám to jasné,hlavne Ratafak,alebo Vladolf.Tato vojna je už prehrana,a to u všetkých.A ak chce niekto vyhrať,tak musí rozpútať 3.svetovu,a to už budeme inak na mier pozerať.A to zo všetkými dôsledkami.

  14. Pre Anonym 20. februára 2023, 16:12

    Ako to teda bolo s tým Nordstreamom? Von Leyenová sa vyjadrila, že je pre ňu priorita vyšetriť to. Od tej priority akosi rýchlo upustila. Prečo sa vôbec o tom nepíše? A ešte otázka – prečo mal Biden záujem na tom, aby Nordstream nebol v prevádzke? Ani sa netajil tým, že urobia všetko pre to, aby ho stopli.

  15. Zatial žiadny ačohenten, už sa asi študuje osnova, Joe dnes hlboko urazil diktátora a vraha, to bude ked sa sem príde celá trolia farma vygrcať. Pošpacíroval sa po majdane a vladimír vladimirovič sa boji aj na vlastné námestie vyliesť. Kurňa kde je Blaha, kde je Chmelár? Takto ponížiť Putlera, sám sa tam videl ako so šablou sa tam prechádza o 3 dni po vpáde hrdzavej techniky a dezolátov. Cár Putler má tento týždeň vystúpenie a všetko čo si napísal može zahodiť. Potupa jak hovado. Rus poznajúci len expanziu a vraždenie sa bojí vlastného tieňa a Joe sa mu špacíruje po Kyjeve. Rus ktorý vyvraždil ruskojazyčne obyvateľstvo na Donbase a v Luhansku, zničil ich majetky, životy musí teraz vyplakávať v bieloruskému hitlerovi na ramene.

  16. Každému je jasné že čím skôr bude mier tým lepšie pre všetkých…môže byť už aj dnes ak by sa Putin rozhodol a stiahol armádu..v momente je konec..hore máš video na ktorom vidno že účastníci tohoto pochodu túto variantu vypiskali…je teda otázne či im skutočne ide o mier…

  17. Anonym 20. februára 2023, 17:06 – to je snad aj imbecilovi jasne. Aby sa prostrednictvom “lacneho” plynu nefinancovala vojna na Ukrajine?

  18. 20. februára 2023, 16:43
    Ani o zhn v Iraku neexistovali žiadne dôkazy a predsa to amíkom a britom nebránilo napadnúť ich a pozabíjať desiatky tisíc ľudí. A vtedy si držal hubu. Ale to bolo vtedy, a spravili to amíci, takže sa vlastne nič vážne nestalo, že?

  19. Ked ta napadnu rusi tak budes snimi polemizovat kto koho napadol od cias velkej moravy?

    A das im povolenie zbombardovat ti dom.. Ved aj v Iraku…

  20. Bájky? Koľko rokov trvala vojna medzi separatistami a Ukrajinskými vojskami.?Bombardovalo sa tam všetko.Ved oni tam už nemajú mier už skoro 10.rokov.87 % ruských obyvateľov,a čo nasledovalo po majdane? Tak žiadne bájky,ale skutočnosť.O čom boli Minske dohody? Prečo ich nedodržiavali? Merkelova to povedala,spravili to preto,aby sa mohla Ukrajina poriadne vyzbrojiť.Samozrejme,že to neopravnuje Rusko napadnúť Ukrajinu,ale už v apríli 22,boli Izraelom sprostredkované mierové rozhovory a boli defakto dohodnutí,Čo sa stalo,kto sa tam objavil a celé to zablokoval?Kto považuje ľudí ktorí prahnú po mieri za niečo zlého,k tomu nie je čo dodať.Kolko to má ešte trvať.A verte mi,hovorím úplne nestranné.Tato vojna nemá a nebude mať víťaza,všetci prehráme,koľko ľudí má podľa vás ešte zahynúť,100000, 200000,lebo koľko?A budeme mať veľké šťastie,ak do toho nebudeme zavlečeni aj my.A potom neviem neviem,či budeme vôbec môcť niečo vypisovať.Je to veľmi,veľmi nebezpečné! A aby to nebola vojna posledná.A keď máme všade takých mudrcov,tak neviem neviem.

  21. Anonym 20. februára 2023, 16:44 debílek, ty si myslíš, že tie naše sorošovské médiá píšu väčšiu pravdu ako tie ruské médiá ??? Debilek začni googliť a nájdeš ak budeš chcieť ….. Vám mladým prostitútske médiá ešte mozgy vymyjú, ale nám nie …. my zomrieme s pocitom, že naších prvých 30 rokov bolo štastných a tých druhých 30 rokov nám tu vládli zlodeji, podvodníci a vagabundy….

  22. Putlera muselo dnes od jedu roztrhnut, takto ho ponizil Joe. Je to odvaha prist do Kijevu a este aj informovali ruSSov ze pride, wao, klobuk dolu. Ten prasivy krpaty putler schovany kdesi. Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom. Ukrajina zvitazi!! Gerojom Slava!

  23. Sorosovske media= komunisticky hoax

    14000 obeti na donbase = nepodlozene klamstvo.

    V roku 2014 sa staLo ze diktator ukradol uzemie ukrajiny a uz si brusil zuby na Donbas.

    Kto chce psa zbit , palicu si najde

  24. Putin nie je urcite hlupak a jemu o Donbas neislo ved ho mal. Putin sa potrebuje dostat do Europy a tu destabilizovat. Najkratsia cesta je Ukrajina – Madarsko – Srbsko. Toto je skutocny ciel Ruska. Madarsko vie destabilizovat strednu Europu (a toto sa tyka aj nas) a cez Srbsko a okolie vie ziskat konecne nezamrzajuci pristav aky nema (tie v Ciernom mori su za Erdoganovym Bosporom). Takze budme radi ze sa vojnu podarilo zadrzat na Donbase lebo ak by naozaj porazil Ukrajinu za 3 dni je mozne ze by sme mali ruske tanky s madarskymi emblemami pri hraniciach a pocuvali ultimata z ust Orbana. Preco Madari drzia svoje tankove vojska medzi Komarnom a Sturovom? https://en.m.wikipedia.org/wiki/25th_Infantry_Brigade_%22Gy%C3%B6rgy_Klapka%22

  25. Takýchto „analytikov“ ako je Ondrejcsák a Naď, ktorí rovno zo školy vyskočili na ministerstvo môžem… Ako sa to asi stalo??? Čo urobili pre tento štát, kým dostali svoje teplé miestečka?

  26. Ó, ale tu ide vás dezolátov šľak trafiť z Bidena v Kyjeve, neviete tú potupu rozdýchať, nemáte manuál a tak iba koktáte a štekáte, hav hav

  27. Biden šiel do Kyjeva až 2 hodiny potom (podľa oficiálnych zdrojov), ako informovali Moskvu o jeho návšteve. Nevidím dôvod hovoriť o nejakej potupe. Proste diplomacia. Kladiem si otázku, kedy sa o jeho návšteve dozvedeli obyvateľia Kyjeva?

  28. USA 750 vojenských základní v 159 štátoch sveta,ročne tam ide 50 miliárd dolárov,od druhej svetovej vojny boli agresormi v 100 prípadoch menšie a väčšie.Bolo zabitých asi 15.milionov ľudí.Rusko s Cinou majú 20 základní.V Pentagónu pracuje 25000 ľudí,ktorí sa zaoberajú len propagandou.Takze aj jedni a aj druhí sú veľmi naklonený svoje záujmy presadzovať hrubým násilím.A ak si niekto myslí,že veľmoci považujú niekoho za spriatelené štáty,alebo osoby,tak to len do tej doby,pokiaľ slúžia ich záujmom.Tak to vždy bolo,a tak to vždy bude.Nebohy významný kancler Smidt povedal,že keď počuje,že niekto začne o obrane demokracii a cti a morálke,treba vždy zbystriť pozornosť a opýtať sa ,o čo mu v skutočnosti ide.To ja len tak,aby reč nestála.

  29. Boh zehnaj nasim spojencom z NATO .
    Obzvast USA vdaka ich najmocnejsej armade drzia Ruskych zlocincov daleko od civilizacie.

  30. Clnok nas ohvara!!!!@! nas co mame radi mijer. Ukrainci zdajtr s a budi mir!!!

    Za vsetkom mose USA , dnes dom nafukL tu e gor !!! Ne stras

  31. Vega pre Vladolf 20. februára 2023, 20:59 – fakt voci dezolatom / hlupakom nemam uz ziadne naroky na vedomosti, ale ked vies pisat, mohol by si to skusit aj s citanim. Mozno sa zadari…

    Ak na to nemas, NEKLAM ako primitivny dilino tu a verejne – teda, nie ze by som nezaspal pre Tvoju hlupost, ale nechaj si ju pre komunitu, s ktorou zdielas postel.

    Fakty:

    Aljaška je jeden zo štátov Spojených štátov amerických. Nachádza sa v najseverozápadnejšej časti severoamerického kontinentu. Čo sa týka rozlohy je jednoznačne najväčším štátom USA a je tiež jedným z najbohatších a rasovo najrozmanitejších štátov USA. Hlavné mesto Aljašky je Juneau.

    Spojené štáty kúpili Aljašku od cárskeho Ruska 18. októbra 1867 za 7,2 miliónov vtedajších amerických dolárov, čo sa Američanom už dávno mnohonásobne vrátilo. Aljaška je známa nielen panenskou prírodou, ale aj ohromným bohatstvom nerastných surovín, najmä ropy a zemného plynu. Oficiálne sa stala 49. štátom USA 3. januára 1959. Anglický názov „Alaska“ je odvodený od slova Alaskax, niekedy tiež písaného Alyeska, ktoré v pôvodnom eskimáckom jazyku aleutčine znamená „Zem, ktorá nie je ostrovom“.

    – – –

    Presne, ako to vyssie napisal Vladolf 20. februára 2023, 21:04

    „Aljaska je dokaz zaostaleho ruskeho naroda A hlupeho vedenia krajiny .“

  32. sa cudujes? ked sem chodi kadejaky sprosty Jano, co nie je schopny ani precitat meno autora….
    a ani clanok samotny. rodicia mali miesto vysedavania u Holicu nacvicovat s blbom citanie. ale oni nie. borovicka bola prednejsia.

  33. článok je o zmagorení mládeže, lebo pistel vie, že mládež je tá najjebnutejšia časť obyvateľstva všade na svete, ktorá sa dá najľahšie zmanipulovať, ovládať a následne zotročiť ……presne tak ako nás zmrdy zmanipulovali v roku 1989 …..

  34. Mladez vie co robi a zariadi si buducnost.
    Problem su umierajuci nastratí starci.
    Makkne im mozog lebo su starí, ziju spomienkovym optimizmom a nedokazu sa adaptovat na dnesnu dobu.

    Potom dedovci a babicky veria konspiraciam , Ruskej propagande. vyhadzuju peniaze z okna zlodejom co im povedia ze im idu chranit majetok. kupuju panvice od podomovych predajcov atď…

  35. Keď tu niekto vypisuje o zaostalosťi národa,či Ruského alebo nejakého ineho,tak to je už čisto fašistické zmýšľanie!!!!

  36. Je zaostaly, nikdy nepoznali slobodu slova , demokraciu a prezidenta maju ako cára nadosmrti.

    Ked chces protislovensky web chod na stranku Uhrikovej Republiky alebo Blahov profil

  37. Anonym9:12,Dobré,že si to ešte potvrdil,je to čisto fašistická ideológia a môžeš odôvodňovať ako chces.To isté tvrdili nacistický pohlavári,keď si prisvojovali,že oni sú niečo lepšieho,ako židia a Slovania a cigáni atď.To isté tvrdili aj koloniálne veľmoci,keď do krvi vykorisťovalí svoje kolonie v Ázii,Afrike a Amerike.To isté tvrdili aj otrokári v Amerike,keď chovali otrokov,ako chovnu zver ešte do 19.storocia.Kazdy národ má svoju identitu,každý národ má svoju históriu,a každý národ si vytrpel svoje.Uz ten nadpis tohoto článku nejakého človeka,ktorý sa snaží byť,len zaujímavým,a píše o niečom,o čom nemá ani potuchy.Mier je mier a mier je nedelitelny.A tieto pokusy ideologických pomatencov takto nehorázne deformovat ľudí,ktori chcú mier,to tiež skončí.Mier je najdôležitejšia čiastka ľudského života.Vojen bolo až príliš veľa,či za to,alebo za tento.

  38. ty si jasny priklad toho, ako vela mudrymi slovami povedat jednu malu, ale velikansku blbost.
    9.12 to napisal uplne presne, ale to by si musel poznat aspon trochu russko a russov.

  39. Vie dať niekto rozumný argument prečo si myslí, že pod Putinovým Ruskom by nám bolo lepšie? Pretože všetky štáty v EÚ si vybrali cestu, snáď okrem Maďarska to sa správa stále oportunisticky. Ďakujem.

  40. Ratafak,zase hnusne zavádzaš a klameš,kto to kedy vyhlásil,? Nejaký blbeček v Ruskej televízii.? Je to nejaké oficiálne vyhlásenie? A keď by tomu tak bolo,tak samozrejme je to tiež fašizmus.A prosím ťa pekne,nesnaz sa zase mi prideliť nejakú úlohu zástanca Ruska,lebo to je teraz veľká móda,kto má na vec iný názor,tak hneď viete kam ho zadeliť .Je to primitívne a nebezpečné

  41. Kedy som klamal a zavádzal? vždy sa na to pýtam a ešte som nedostal jasnú odpoveď. Ten „Nejaký blbeček“, ako ty píšeš, čo to vyhlásil bol sám Vovka:
    V červenci 2021 Vladimir Putin uveřejnil esej o Ukrajině, které upřel právo na samostatnou existenci. Tvrdil, že Ukrajina nemá vlastní samostatnou historii, nemá tradici vlastní státnosti; proto Ukrajina sice může existovat jako formálně samostatný stát, ale jen v nějakém svazku s Ruskem, tedy asi tak jako Bělorusko.

    A nevidím že by som ti pridelil nejakú úlohu zastancu Ruska…nedomýšlaj si, normálne som sa pýtal….domýšlanie je primitívne a nebezpečné..

  42. Aj mna by zaujimalo,
    Mohol by mi nejaký dezolát alebo senilný komunistický dôchodca odpovedať aké prínosy by boli keby si nás Putin denacifikoval a začlenil pod veľké Rusko?

    V čom by bol pre nás prínos?

  43. no napriklad, keby ti odviedli syna do vojny a on by tam nebodaj padol, tak by si mohol dostat od putinovej vlady vrecko pelmenov ako rozdavaju Tuvincom, alebo 10 kg mrkvy, to bolo myslim v Krasnodare (?)
    Lebo biele lady sa uz obidve minuli.
    a keby si povedal, ze ti ho vzala vojna, tak sup do lagru na 15 rokov.
    ale blahovcom sa to asi paci…

  44. Takže,môj mily Ratafak,ja som si to prečítal,nikde nevidím,čo ty tvrdíš,jednoducho hodnotí históriu,ktorá je spoločná a nejaký komentátori to hodnotia po svojom.To je celá tvoja veľká pravda.A potom,postoj si píše len to čo sa mu hodí do kontextu.Nikde som nevyčítal,že Rusko upiera Ukrajine právo na existenciu!!!!! Keby to tak bolo,tak by ich jednoducho nevypustili zo SSSR.To je presne to čo hovorím.Uloha medii v demokracii,zmizla úplne zo sveta.Namiesto toho,aby boli ochranca mi demokracie,ju dokonale ničia.Ty si ver čomu chces,ale aby nejaký redaktorko si menil dejiny podľa svojho ideologické ho zamerania,tak to nie.Ked to vyhovuje tebe,mne nie.Nech je to akokoľvek,a ja odsudzujem agresiu Ruska čo najostrejšie,ale nenechám si stále nacrievat do mozku,a nenechám sa oblbovat tým,že kto je za mier,je vlastne za vojnu.Vy ani netušíte,všetci vy mudrci do akej katastrofy sa tu rutime.

  45. Anonym 21. februára 2023, 15:15..no problém je s chápaním textu…ty ani nikde nevidíš že to čo dnes vyvádza na Ukrajine by pomenoval vojna, a tá vojna tam naozaj je (či podla teba nie, pretože to Putin nepovedal priamo)?…
    ten text je náročný…tá jeho esej zarezonovala celým svetom a hodne sa preberala v médiách (aj tých konzervatívnych) a mnoho historikov v nej už videlo to že sa chystá prekreslovať hranice…a 24.2.2022 im dal za pravdu a tá ich interpretácia sa potvrdila..
    Takto to trafili 6 mesiacov pred vojnou:
    „O čo sa vlastne Putin svojím článkom pokúša? Podľa šéfredaktora Echa Moskvy Alexeja Venediktova je článok pokusom o „opodstatnenie územných nárokov Ruska na Ukrajinu“. „Na Slovensku by teda mali spozornieť, pretože sa zdá, že Putin začína uvažovať o rusko-slovenskej hranici,“ píše Michael Romancov z Karlovej univerzity v Prahe.“
    – mali teda pravdu alebo nie?..

    On tam o Ukrajine nepíše ako samostatnom štáte, ale ako o nejakom uzemí (periférií) na kraji s potomkami starovekých rusov,…jej suverenitu tam podmieňuje iba ak bude spolupracovať s Ruskom (ak máš byť suverenny štát tak ty si vyberáš partnerov a nie tvoj sused – Rusko)…

    A tu máš ďalšieho ruského politika, ktorý o Ukrajine nehovorí ako samostatnom štáte ale ako o súčasti Ruska (stačí prvých 10 sekun)
    https://www.facebook.com/alexander.kaduc/videos/728399592058806

    Potrebuješ ďalšie dokazy o tom ako o Ukrajine rozmýšlajú rusi?

    takže nie že nejaký redaktorko, ale x redaktorov, historikov a aj samotných rusov videli to čo ty tam vidieť nechceš…a sám Putin im stále dáva zapravdu…

  46. Ruská ambasáda a jej metastázy organizujú po celom Slovensku tzv. pochody mieru, ktoré nie sú ničím iným ako otvorenou verejnou podporou putinského fašistického režimu a krvavej Putinovej agresie na Ukrajine.
    Nedajme si zobrať ideu mieru kadejakým falošným mierotvorcom Chmelárovho formátu, tupým neonacistom, pokriveným boľševikom a tlupe pomýlených slovenských frustrátov.
    Blíži sa výročie začiatku vojny na Ukrajine.

  47. Anonym 22:28
    Na čom fičíš ? Tí tvoji spojenci na nás zvysoka serú !!! Väčšina z nich nevie ani na mape ukázať kde je Európa,nieto ešte Slovensko. A to ešte nepíšem že Slovinsko a Slovensko je pre nich jedno a to isté…

  48. Čo napíše Vladolf, to nepotrebuje zdroj. On vie všetko, všetko je pravda, ale preukázať to nevie. Ale netreba, on sa predsa nemýli nech napíše čokoľvek.

  49. Vladolf ma sice svojsky styl vyjadrovania,ale na rozdiel od teba, to co hovori(pise) ma hlavu aj patu.
    Ale to vy dezolati stejne nepochopite. vy si idete podla manualu a to vam staci.

  50. o čom sa bavíte , všade vo svete je to pluralita názorov v rámci demokracie len na sk je to takmer hrdelný trest . ovečky ženú politici na jatky a oni ešte nadšene bľačia .

  51. na Slovensku možeš prísť s truhlou či šibenicou pred dom premiera a nič sa ti nestane….mesiace či roky možeš vulgárne nadávať prezidentke a nič sa ti nestane….možeš si založiť vlastné stránky, vlastné noviny, medium a prezentovať názory kde len chceš….kde sú tie „hrdelné tresty“? a čo by si potreboval viac aby si mohol vyjadriť svoj názor?

  52. BIDEN ml. v.z. 23. februára 2023, …ano, ale ak sa ti zdá niečo nepravdivé kľudne ma oprav…zakazuje ti niekto vyjadriť svoj názor?

  53. Anonym 25. februára 2023, 7:31…ja vidim ze tu ten názor stále je…a to „mazanie“, to je ako ten „takmer hrdelny trest“?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img