ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Prezident Zelenský: Rusko je vážnou hrozbou pre európsky spôsob života

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Spravodajstvo Európskeho parlamentu |MM|  Predsedníčka Európskeho parlamentu Roberta Metsola adresovala prezidentovi Zelenskému tieto slová: “Chápeme, že bojujete nielen za svoje hodnoty, ale aj za naše.”

„Ukrajina je Európa a budúcnosť vášho národa je v Európskej únii,“ pokračovala predsedníčka Metsola a dodala, že EÚ by mala dať Ukrajine „najrýchlejší možný prístupový proces“ a „ako ďalší krok poskytnúť systémy dlhého doletu a lietadlá potrebné na ochranu slobody, ktorú mnohí považujú za samozrejmosť.“

Prezident Zelenský vo svojom prejave pred poslancami zdôraznil, že Rusko sa snaží zničiť nielen suverénnu Ukrajinu, ale aj európsky „spôsob života“. Načrtol, že Európu vníma ako kontinent ponorený do pravidiel, hodnôt, rovnosti a spravodlivosti a (…) miesto, kde je Ukrajina pevne doma. Kremeľ, na druhej strane, robí všetko pre to, aby zničil európske hodnoty, povedal prezident Zelenský a zdôraznil, že Ukrajina bojuje za Európu a chráni ju pred touto protieurópskou silou.

Poďakoval všetkým Európanom, ktorí podporili Ukrajinu v boji proti ruskému útočníkovi, a všetkým, ktorí pomohli ukrajinským utečencom prichádzajúcich do EÚ. Pozerajúc vpred, prezident Zelenský vyzval Európu a Ukrajinu, aby kráčali spoločne a stanovili si spoločnú európsku budúcnosť. Zdôraznil však, že na to, aby sa naše sny splnili pre naše deti a vnúčatá, potrebujeme mier a bezpečnosť. Tieto sny sa nesplnia, ak neprekonáme protieurópsku silu, ktorá sa nám snaží ukradnúť našu Európu, uzavrel.

Išlo o prvú oficiálnu návštevu prezidenta Zelenského v Európskom parlamente po tom, čo sa poslancom prihovoril na diaľku počas mimoriadnej schôdze 1. marca 2022 krátko po tom, ako Rusko začalo vojnu proti Ukrajine. Vystúpil aj pred plenárnym zasadnutím 14. decembra toho istého roku, keď bola Sacharovova cena Parlamentu za rok 2022 udelená statočnému ukrajinskému ľudu.

Príhovor si môžete pozrieť opäť tu.

 

zdroj: europarl.europa.eu

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Herec – komik hrä svoju komédiu …. a Ukrajinci zomierajú za záujmy západu , kto ďalší bude zomierať, keď sa minú Ukrajinci ??? – eto môj názor .

  2. t/me/rezident_ua
    26.1.2023
    Ukrajina koncom roka 2022 dostala zo Slovenska niekoľko Mig 29,oficiálne to oznámia vo februári 2023..

  3. Takze kvoli zaujmom zapadu? TAkze keby sa vzdali z odovzdali svoje uzemie okupantom tak ako chcd Putler bolo by to v zaujime ich vlastnej krainy?
    To mi tiez nejako nevychadza…

  4. Vládol ty hlupáčik veď teraz odovzdávajú Ukrajinu Američanom , ty sú myslíš, že amik tri robí z lásky k Ukrajincom ??? Veď amíci už údajne vlastnia tretinu úrodnej ukrajinskej pôdy a Yujrsjiny majú miliardy dolárov dlhov ako aj my drbnuty Slovaci

  5. Aj zdrojíček bude o tej Amerike??

    Alebo len dezolátske táraniny na vode varene?

    Ale viem tento narativ Ruskej fasistickej propagandy je jasny vzdy za to moze USA. Par tebe rovnych dezole tomu uveria vzdy 🙂

  6. Zelenskyj vo svojej podstate nemusí byť vôbec zlý človek. Nebol politikom, nevie v tom chodiť. Melie ho mlynček intríg, ktorú okolo neho splietli mocnosti a korupcie jeho vlastných ľudí. Myslím, že väčšina si to vie na nete nájsť. Kto sa smeje v pozadí tejto ľudskej tragédie sú zbrojárske firmy a ich akcionári. Čím viac zbraní a munície vyrobia, tým viac peňazí ich akcionári od daňových poplatníkov získajú. To platí na oboch stranách. Preto šetrime, bude nás to ešte veľa stáť. PS: MSM group s.r.o už začalo nábor (profesia.sk)

  7. No ved daj zdrojicek o tej Amerike.

    Neviem dohladat co hovoris 🙁
    Bohuzial aj google je dlaby na tie tvoje „zarucene tvrdenia“ 🙂

  8. Vladolf 9. februára 2023, 22:11
    Skús sa spýtať googla na Huntera Bidena a Burisma Holdings, možno niečo nájdeš. 🙂 Síce to s úrodnou pôdou priamo nesúvisí, ale ja nie som ten, ktorého si dopytoval. K tomu nech sa vyjadrí on.

  9. Mas pravdu nesuvisi to absolutne s temou . Ten dezole si tu vymyslel telenovelu…Nic iba konspiracie na ereport.cz ( obdoba klamstiev ako infovojna.bz ) typu FUciho laptop alebo reptiliani

  10. Takže Zelensky sa snaží zo svojej krajiny vyhnať okupantov, ktorí o jeho národe tvrdia že nemá právo na existenciu, zabíjajú jeho ľudí a bombardujú mestá a za to je fetak a zapredanec? Čo by mal teda robiť? Čo je v záujme Ukrajiny ak to čo dnes robí je podľa vas záujem USA? Je lepsie odovzdať krajinu a ľud Putinovi, ktorí im tam poslal armádu, wagnerovcov a čečenských hrdlorezov? Vtedy by bol ten „správny“ prezident?

  11. ty cicinka vladolf,uz z izraela vycitali zelenemu narkomanovi,ze je horsi ako fasisti a ziadnu pomoc mu neposkytnu,davas si rovnaky matros ako najvacsi ukrajinsky fetos.

  12. Na azovskych fasistov treba poslat wagnerovcov a tvrdych vrahov,to je spravne riesenie.
    Uz nema sancu ukrajina,fasisti zase prehrali.VIVAT RUSIA.

  13. Pokiaľ mám v tejto krajine ešte právo na názor: Vojna na Ukrajine ma mrzí, je mi ľúto, že zomierajú ľudia a ešte aj Slovania .. Je to vojna vyprovokovaná, tak ako bola vojna vyprovokovaná a riadená USA v Juhoslávii …. Rozdeluj a panuj ….. SLOVANSKÉ zeme sú od AŠU po VLADIVOSTOK a sú to najkvalitnejšie zeme na svete. Preto majú vrahovia miliónov domorodých indiánov, austrálčanov,
    černochov , indov, činanov o tieto záujem o tieto zeme , ale nie sú naučení seriózne platiť ale iba KRADNÚŤ, RABOVAT, ZNÁSILNOVAŤ tak ako to robili ich predkovia po celom obvode zemegule už po stáročia …

  14. Anonym 10. februára 2023, 7:45
    Toto keby po tebe čítali sibírske, kalmycké, tuvianske a všelijaké staré ďalekovýchodné a iné národy začlenené do RF, tí by ti dali slovanských zemí „od AŠU po VLADIVOSTOK“ 🙂 Myslím, že ani v Aši nemáš Slovanov.

  15. Čiže podlé Rusko napadlo suverénnu krajinu, hoci sa zaviazalo v Budapeštianskom memorande v roku 1994, že výmenou za to že sa Ukrajina vzdá jadrového arzenálu budú garantovať územnú celistvosť Ukrajiny – a oni ich neskôr surovo napadnú z dôvodu akejsi „denacifikácie“. Ako veľmi musí mať človek čo podporuje Rusko v hlave nasraté? To už vám do riti vadí že sa Ukrajina bráni? Čo sa majú nechať pohltiť barbarskými hordami z východu?
    P.S.:žiadna genocída sa tam na východe Ukrajiny nediala, tá sa tam začala diať až po príchode Rusov

  16. nobody 10. februára 2023, 8:09
    Vcera tu jeden expert spomínal „14. 0000 mrtvych zien a deti na Donbase“ ktorych zabili Ukrajinci. Poziadal som ho teda o doveryhodny zdroj informacii, zatial ho neuviedol. Bez instrukcii ani prd.

  17. pre honimira vladolfa 9. februára 2023, 22:53
    Trocha by si sa mal zaujímať, čo sa deje a nie strieľať sem kokociny od pása:
    08 / 02 / 2023, 14:00
    „Izrael nyní zvažuje, že poskytne Ukrajině právě svůj systém protivzdušné obrany Iron Dome“.
    Zdroj: http://www.securitymagazin.cz, defense.gov, cnn.com, aa.com.tr, eurasiantimes.com

  18. tak rozprávka o 14000 zavraždených rusoch nezabrala, tak ideme skúsiť tú o denacifikácií…v tom prípade by si nemali rusi upratať najprv pred svojím prahom? https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-neonaciste-rusko-vojaci-donecko-separatiste-krajni-pravice-valka-mariupol.A220406_101543_zahranicni_jhr

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-rusko-chce-denacifikovat-ale-samo-je-kolebkou-neonacismu-198353

    očakávam že budeme pokračovať argumentami „obklúčením“ Nato, biolaboratoriami, pred koncom príde argument USA vo Vietname a nakoniec zostanú len urážky….

  19. Vladolf 10. februára 2023, 9:45
    Od pasa striela ten „9. februára 2023, 22:53“ co teba nazval honimor vladof a cicinka. Toho som myslel, nie teba Vladof. On pise kokociny o Izraeli a fetosoch.

  20. Vladolf 10. februára 2023, 9:47

    Prečo to u teba nikdy nejde bez toho aby si urážal ľudí. To o tebe veľa vypovedá. Diskusia je súboj argumentov a keď dochádzajú argumenty, prichádzajú invektívy, osočovanie a urážky a u teba veľmi často. Však im predostri svoje argumenty a potom niekto s nimi súhlasí a niekto nie. To by nemalo byť nič ťažké pre teba ako rozmýšľajúceho a inteligentného človeka, za ktorého sa považuješ.

  21. Anonym 10. februára 2023, 10:02
    Ale ozaj sa da predpokladat ze sirenie ruskej propagandy a schvalovanie invazie na UA podporuju starsie rocniky. Asi z nejakej falosnej pozitivnej nostalgie a fiktivej lasky k „bratskemu ruskemu narodu“. U mladsich ludi toto asi nevidno. Aspon v mojom okoli to nikto z mladsich nepodporuje.

  22. Dezoláti a frustráti sa asi zamysleli, pozbierali posledné zbytky logiky čo im matka príroda nadelila a zistili, že im to skutočne nevychádza s denacifikáciou židovského prezidenta 😀

  23. Netreba hladať logiku. veď aj naša čaputka je retardovaná. aj tam muleli nasadiť retardovaného herca. židovský pôvod je dôležitý, aspoň ho nemôžu kritizovať, lebo hneď by mohol kričať „lebo kolohaust“

  24. A zasa dnes tie ruské ku vy provokovali a strieľali raketami z Čierneho mora ponad Moldavsko a člena NATO Rumunsko. Takto sa oslobodzuje a denacifikuje a chráni rusky hovoriace obyvateľstvo…

  25. Frnko a čo kvôli takým čo ani nevedia, že voliť Orbána sa ako občan na SR nedá? Alebo uverí denacifikácii a podobným sračkám…to má byť ako alternatíva fakt nejaké skurvené zaprdené Rusko ktoré má súčasné zmýšlanie čo krajiny v Európe praktizovali tak 100 rokov dozadu?

  26. 9. februára 2023, 22:56
    S kym to maju Rusi teraz akoz vyhrat? S novacikmi co pobrali z civilu? Vagnerovci su nakompostovani pri Bachmute, dalsi basmani sa im uz nehrnu a nabory sa skocili. Radsej budu prdet v base do matraca ako hryzt do blata na UA. Specialisti sa im minuli hned po zaciatku najazdu. Stale sa motaju do 100 km od ruskych hranic. Kolko myslis to este potrva?

  27. Ako tak na to pozerám, tak vzdušné sily Ukrajiny sú mimoriadne silná armáda so svetovou technikou. RuSSkí teroristi vypália miliony USD v raketách a dronoch denne a jedna dve prídu do cieľa. Na Ukrajine vzniká svetová armáda, dajte im tam všetko čo svet má, balistické strely dlhého doletu všetko čo je v skladoch. Hrdzavé odpísané slovenské migy, keď dokážu ísť do vzduchu tak aspoň ako kamikadze aj to pomôže. Rus napadol Ukrajinu. Rus denne zabíja na Ukrajine ženy, deti, mladých, starých, bombarduje nemocnice, školy, sídliská.

  28. Ukrajinská armáda zasiahla vojenské letisko v okupovanom Berďansku v Záporožskej oblasti. Podľa miestnej vojenskej správy sa útok odohral v stredu. Zahynulo viac ako sto vojakov. Útok poškodil sklady s muníciou, palivom a radarovú stanicu.

    Boh zehnaj Ukrajine.

  29. Ale tomu predsa neveris ked to pisu na topkach…

    To je anglosaske zidojasterie od krvavej chunty riadene medium 🙂

    Jedna vločka zimu nerobi

  30. Anonym 10. februára 2023, 18:18 – od 1970 kedy ziskal Pulitzera, bud ziskal aj senilitu, alebo dostava viac rublov ako dolarov za Pulitzera.

    Seymour Hersh patří k nejznámějším americkým novinářům, je však také kritizován pro náklonnost k efektním konspiračním teoriím a pro časté spoléhání na anonymní zdroje, jejichž tvrzení se nedají ověřit. (Wikipedia)

  31. podme putinko,treba riadne pritvrdit,tu chatru fasisticku treba vypalit do posledneho banderovca,potom povesat nada,caputku,hegera,kacera.

  32. Behá po svete, v médiách je častejšie ako reklama na pôžičky, každému kto neskáče ako si pískne dáva morálne kázanie o jeho mieste v Európe. Bolo by to možno komické ale nie je. Reálne je to stále prezident najskorumpovanejšej krajiny Európy a zatiaľ nemajú v EU čo robiť a už vôbec nie niekoho poučovať. On určite nie. No čo je až zarážajúce, že nikoho netankuje kde skončili a končia miliardy poskytované na mesačnej báze a že, feši Zelensky má plnú hubu solidarity a humanity pre Ukrajinu, no čo pre Ukrajincov spravil on sám? Koľko rodín, utečencov, či ranených vojakov alebo žien s deťmi ubytoval bezplatne vo svojich nehnuteľnostiach v zahraničí? Zatiaľ je len obyčajný komediant, ktorý vodu káže a víno pije. A pri návštevách v zahraničí by mal aj on, i keď sa hrá na vojaka aspoň dodržiavať bontón a slušne sa obliecť. Nie všade behať v zelenej mikine a tričku ako chuj. Ale holywoodsky scenár zrejme nepustí.

  33. Vy všetci milovníci západu,sprosté liberálne slniečka ,obdivovatelia odporného Zelenského ja nič,len vám chcem oznámiť že Bruselský súd zamietol žalobu na colníkov ktorí na letisku v Bruseli zabili slováka a ešte pri tom hajlovali !
    Teraz vidíte za čo nás majú na tom vašom úžasnom západe. Majú nás za odpad !
    Už raz to dokázali. V roku 1938 keď v Mníchove rozhodoval západ o nás ale bez nás !
    Aj vtedy len mávli rukou… nejakí slovania,kašľať na nich ! Ale vy slniečka tu stále omieľate aký je ten západ úžasný,ako nám západ pomôže…
    pomáha nám,ale do hrobu !

  34. Smrt Jozefa Chovanca bola nametom na zartovanie v humoristickej relacii DIW v belgickej televizii. Robili si tam srandu z toho, ze ich minister vnutra mal mat
    stretnutie s nasim velvyslancom ohladom vysetrovania, ale zabudol na to… A hajlovanie nad telom mrtveho muza z vychodnej Europy, to nikto neriesi ako nejaky moralny poklesok tej policajtky. Snad tolko k hodnote slovanskeho zivota na zapade.

  35. Keby si neotrieskal hlavu o stenu nemusela mu byt podana injekcia, ktora sposobila zastavu srdca . A sud vysetroval zavinenie smrti nie nejake zdvihanie ruky policajtky.

  36. Anonym 11. februára 2023, 1:20, Anonym 11. februára 2023, 6:24 – svojim komentarom sa snazis jednoduchsich ludi polarizovat a vniest nenavist voci zapadu.
    Chovanca vykreslujes ako obet a Belgicku policiu, colnikov, sud ako nepriatelov Slovanov.
    O Chovancovi sa zamerne nezmienujes, ze nechcel v lietadle ukazat letenku? Zamerne zamlciavas fakt, ze sam sa hlavou buchal o stenu?
    Ty sa takto bezne spravas v lietadle? Tiez by si si otrieskal po zadrzani hlavu o stenu?
    Bol si niekedy v Belgicku? Alebo vobec na zapade, ze takto sprosto podsuvas zvratene uvahy o “hodnote slovanskeho zivota na zapade”?
    Lzi, vytrhavanie veci z kontextu, sirenie nenavisti

  37. Anonym 8:51
    Ale keď tu na SOL všetky slniečkové liberálne opice nazývajú všetkých s iným názorom ako majú oni sami dezolátmi,hovädami a ktovie ako ešte,tak to je v poriadku,že ?

  38. Anonym 11. februára 2023, 10:02 – ja som v komente z 8:51 nikoho nenazyval dezolatmi, hovadami ani inak, napriek tomu ty odpovedas “slnieckovymi liberalnymi opicami”.
    Kto seje vietor, tak znie burku priatelu.

  39. 11. februára 2023, 8:51
    Bol si pritom, videl si to naživo? Keď nie tak nekecaj. V opačnom garde by sa na Sk už trestalo, vyhadzovalo, papaláši na čele s lady von skládka by sa utekali kolenačkovať do Brusellu.

  40. Anonym 11. februára 2023, 11:09 – lebo ty si to videl, bol si pri tom, vsak ze, chytrak?
    Teraz ti je co luto? Ze nejaky Belgican nebol neochotny preukazat sa letenkou, nechoval sa jak nepricetny, ze ho muselo 6 svk pacifikovat a nasledne si neoplieskal hlavu o stenu?

  41. Vladolf 10. februára 2023, 22:09

    Ty si už nielen najlepší geopolitický stratég galaxie, ale aj žralok
    (tvor s najlepším čuchom v živočíšnej ríši). Gratulujem k dokonalosti.

  42. Celý svet vie kto má na svedomí Nord stream, veď Dežo Baiden má ešte teraz mokré trenírky z dna Baltického mora …. :):):):):):)

  43. Dôvodom ukončenia náboru ruských väzňov je rivalita medzi vagnerovcami a ministerstvom obrany. Konštatuje to britské ministerstvo obrany v reakcii na štvrtkové vyhlásenie šéfa žoldnierskej skupiny, že nábor úplne zastavili.

    Boh zehnaj Kyjev a Bratislavu

  44. Pocuj hlupak,to co zavesi na nastenku anglicke ministerstvo tomu akoze veris?
    Aj nas general,ci aky fas to je ZMEKO ,tvrdi,ze ukrajina jednoznacne vyhrava a je na tom dobre,myslis,ze vyrok tohoto zmaknuteho zeleneho mozgu je pravdivy? a to toto hovado patri k najvyssim generalom so super platom,je to tak,co im us ambasada napise,to odpapagagaju.

  45. Ty si iný génius a dokonca sčítaný… robíš na vrátnici v sedite nočné? A voľnom čase čítaš newyork times??? Skús vitamín C posilňuje údajne imunitu – vieš mám len obavy keby si ochorel aby tu mal kto písať

  46. Nezabudajme,Marec 2022:
    Slovenskom otriasla aféra ruských tajných služieb, ktoré dlhodobo verbovali špiónov z radov Slovákov. NAKA zadržala 4 osoby, obvinila bývalého prorektora vojenskej akadémie a bývalého prispievateľa dezinformačného webu.

    A agentov co konaju proti zaujmom SR tu mame viac nez dost. Treba ich identifikovat

  47. Ďakujem pekne, nemusíš sa namáhať. Už si vyššie spomenul odhalenie významných slovenských špiónov, ktorí pracovali pre Rusko. Rusi a ich tajné služby sú dozaista z takéhoto tvrdého úderu a odhalenia takýchto kapitálnych špiónskych kaprov doteraz vykoľajení a nevedia sa z toho spamätať.

  48. Ukrajinské jednotky naďalej ovládajú Bachmut na východe krajiny, hoci sú pod ustavičným tlakom ruských síl. Uviedol to náčelník ukrajinského generálneho štábu Valerij Zalužnyj po telefonáte so šéfom americkej armády Markom Milleym.

    „Najnapätejšia je situácia na doneckom smere, tam nepriateľ denne podniká až päť desiatok útokov,“ zdôraznil generál Zalužnyj. Tvrdé boje sa vedú tiež pri Vuhledare a Marjinke. Ukrajinskí vojaci ale spoľahlivo bránia obranné línie, ubezpečil Milleyho.

    „Na niektorých miestach sa nám podarilo obnoviť predtým stratené pozície a uchytiť sa tam. Napriek ustavičnému tlaku nepriateľa naďalej ovládame Bachmut a prijímame opatrenia, aby sme stabilizovali frontovú líniu okolo tohto mesta,“ dodal Zalužnyj.

  49. „Ukrajinskí vojaci ale spoľahlivo bránia obranné línie, ubezpečil Milleyho.“.

    Tak ukrajinský generál najprv podá správu šéfovi americkej armády a až po spoločnom telefonáte podá správu médiám v znení: „Ukrajinské jednotky naďalej ovládajú Bachmut na východe krajiny, hoci sú pod ustavičným tlakom ruských síl.“.

    Neskutočné. Ten ukrajinský generál asi nie je schopný informovať médiá bez toho, aby sa najprv nevyspovedal američanom o situácii na fronte a čo vlastne má povedať. Zjem aj vlek môže len závidieť čo predchádza informovaniu verejnosti.

  50. Vladolf 11. februára 2023, 19:50 debílek, ale ja som nikdy nepočul, že by sa Putin vyhrážal atómovými zbraňami, neoebávaj nás prestaň a užívať ten biely prášok ….. už ten tvoj názov hovorí kto si …

  51. Vladolf nepotrebujes odbornu lekarsku pomoc?Matovic tvoj idol to tiez pochopil a podstupil odbornu liecbu.
    Takehoto blazna najst je umenie,si hadanka aj pre skusenych psychiatrov.

  52. Neobjektivnost tvoja, ci tebe pod.spociva v jednostrannom odsudzovani za nieco, co sme tu relativne v nedavnej minulosti (1999 a 2003) mali aj zo strany USA. A to utok na cudzie, slabsie a mensie staty bez rezolucie OSN. Ale bez sankcii, medialneho cirkusu a komediantov v zelenych trickach. Bud platia rovnake pravidla pre vsetkych, alebo pre nikoho.

  53. Mozno stoji za povsimnutie stupanie agresivity prokremelskych trollov, ktori uz nielenze iny nazor odmietaju, ale dokonca na ludi odmietajucich ich zvratene videnie sveta otvorene, tvrde a vulgarne utocia.

    Nastava stav, kedy je ochranou pred fyzickym utokom len fakt, ze sa to cele odohrava vo virtualnom svete.

    Netreba sa cudovat, ze su rozvadene rodiny, ludia na pracoviskach, ale aj niekedy dobri kamarati.

    Obdobny stav bol pocas korony. Prave antivaxeri sa pretransformovali na proputinovskych trollov odmietajucich historicke fakty a vedecke poznanie.

    Presne tito jedinci su mimoriadne aktivni a hlucni a preto to vyzera, ze ich je vela. Nie ze by ich bolo malo, no stale je mysliaca spolocnost pocetnejsia.

  54. Tito ludia chcu byt len sucastou “antisystemu”. Je to in. Vacsinou sa maju zle a vinnika nasli v systeme, na zapade, v USA, NATO, state, politikoch, vakcinach, diktate… odmietanie zodpovednosti nic viac.

  55. Anonym 12. februára 2023, 3:07 – mas pravdu, ale netreba cakat na predcasne volby, prejavilo sa to par tyzdnov dozadu pri referende 😉

  56. alica 13. februára 2023, 0:08 – do korony som byval raz rocne prechladnuty/ mal chripku, vacsinou na jesen, alebo na jar. Po “povinnych” 2 ockovaniach uz tri roky som nemal teplotu, nadchu, chripku, ani som nebol prechladnuty. A doteraz som nemal ani covid.
    Neovladaju ma cez 5g, nemal som infarkt, krvne zrazeniny, myokartitidu, dlhodobe neziaduce ucinky…

  57. …no ale keby si pouzileste aj ivermectin, tak by si mal krajsiu hrivu a lesklejsie kopyta…
    len preco to alicu trklo zrovna teraz?

  58. Kto použil ivermectin, zvieracie antiparazitikum mal by ísť na pečeňové testy. Ale úplne bez srandy. Má to mimoriadne deštruktívne účinky na ľudskú pečeň. A ak vás to neurazí, tak zvieracie antiparazitikum nemá účinok voči respiračným ochoreniam u človeka.

  59. 8.2.2023..bolo jednanie poslaneckého európskeho výboru,ktorého sa okrem členov výboru zúčastnil Heger a pozvaní hostia,Hegerovi bola položená otázka,či Slovensko ak bude treba pošle vojakov na Ukrajinu, Hegerova odpoveď bola,že..Samozrejme..video nájdete na cz24.news

  60. Podľa vás dezolátov ani na Ukrajine nie je vojnový konflikt. Či už tú operáciu putler správne nazval vojnou? Máte nové pokyny?

  61. Anonym 15. februára 2023, 21:37
    Neviem to je nafetovaný komik, ale ak nebodaj myslíš prezidenta Zelenského, tak mi vysvetli, či on napadol Rusko a nedodržal mier.
    Len nezačni tú o 14.000 donbaských ženách a deťoch, ktoré Ukrajinci zavraždili. Už je to tu každý deň dokola a nikto to nijako nepotvrdil.
    Ozaj, keď máš dôkaz že Zelenskyj fetuje, sem s ním, neváhaj. Inak budeš za komika Ty.

  62. Podľa môjho názoru, dodávky zbraní na Ukrajinu podporujú utrpenie pre obe krajiny (Rusko- Ukrajina) a pre USA obrovskú radosť, že nemusia proti Rusom skapínať americkí vojaci, ktorí sa Rusov boja a druhá veľká radosť pre zločincov z USA je predaj zbraní na ktorých pekne bohatnú …A mňa mrzí, že sme národ tupcov a posielame zbrane na Ukrajinu …

  63. Udelením názvu Edelweis vojenskej jednotke Zelenský oficiálne potrvdil fašizáciu Ukrajiny. Čo na toto Vladolf a Raťafák povedia je mi jedno.

  64. Anonym 16. februára 2023, 12:29
    Edeľveys-Plesnivec alpský.
    Rusi ale budú mať zámienku na denacifikáciu UA, až do posledného nakompostovaného rusa-basmana-wagnerovca.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img