ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Hitlerovi Sudety nestačili …

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Niektorí naši politici stále nechápu, že hlavným problémom prečo na Ukrajine nie je mier, nie sú dodávky zbraní Ukrajincom, aby sa bránili na svojom území, ale prítomnosť okupačných ruských vojsk na suverénej Ukrajine. Nehovoriac o tom, že tieto okupačné ruské vojská ničia civilnú infraštruktúru, zabíjajú civilistov, kradnú, mučia, atď.
Je to rovnaké akoby sme povedali onkologickému pacientovi, že že načo mu podávať liečbu, nech sa rakovine nebráni a možno sa vylieči.
Je to naozaj prosté. Ak ruské vojská opustia územie Ukrajiny, mierové rokovania môžu okamžite začať a mier bude nadosah.
Aj v roku 1938 mocnosti ustúpili Hitlerovi a ten pod zámienkou ochrany nemeckého obyvateľstva zabral značnú časť Československa-Sudety. Čo sa stalo potom, to všetci veľmi dobre vieme. Hitlerovi Sudety nestačili …
Zlu sa neustupuje. Prečo to niektorí slovenskí politici nechápu, to veru neviem. Dúfam, že to ale dokážeme pochopiť my a týmto politikom čoskoro vystavíme stopku. Mier na Ukrajine je určite prioritou každého z nás. Ale populizmom, oportunizmom a ustupovaním zlu sa k nemu nikdy nedopracujeme.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pavol Čakan ty sú myslíš, že Nemcov prešla chuť na Sudety ???? A podľa môjho názoru iba hlupák, aleb o dolárom platený užitočný idiot moze tvrdiť, že zbrane poslané na Ukrajinu pomáhajú Ukrajincom. …. Čim viac zbraní tým bude zomierať viac Ukrajincov a budú bohatnúť sponzori vojny a výrobcovia zbraní hlavne v USA … Palko Čskan ja by som bol radšej keby si Slovákom povedal pravdu o vakcinach …

  2. Podľa môjho názoru iba hlupák môže porovnávať Hitlera s Putinom ….Česi vyvraždili 14000 sudetských Nemcov ako Ukrajinci vyvraždili 14000 doneckých detí a žien ??? Ako hovorievala moja babka, mať titul, ešte neznamenä mať aj rozum….vojna na Ukrajine je vojna vyprovokovana a Ukrajinci sů zo strany USA použitý ako nástroj k ich zbohatnutiu ….

  3. a kedze ty si nebetycny debil, tak je predpoklad, ze aj tvoja babka bola debil. a je viac ako jasne, ze aj tvoje deti su debilne.
    a zostane to tak aj ked to 14000 x popries. lebo si debil

  4. Anonym 10. februára 2023, 7:21 lebo to dostal príkazom od tej americkej Zuzky, ktorá ho dotiahla na Slovensko spolu s kovidom … a americká zuzka do dostala príkazom od uja sereša

  5. tých rovnakých znakov je viac…okrem „ochrany“ svojích obyvateľov“ Hitler tiež spochybňoval legitimitu napadnutého štátu – tvrdil že Československo je historickou chybou, on na šírenie svojej propagandy využíval rozhlas dnes túto rolu zohráva internet…ťažko chápať že vtedy tomu podlahlo toľko ľudí, no aj dnes keď vidíme koľko ľudí verí že Putin ide bombardovaním a vraždením (za rok desattisíce, možno státisíce rusov, ukrajincov) ochraňovať svojích obyvateľov je to dost podobné….

  6. Ak niekto chce vytiahnut do vojny s Ruskom len na zaklade analogie s historiou, tak by mozno bolo dobre mysliet aj na analogiu s Mnichovskou zradou a s tym, ako moc na nasom malom Slovensku zapadnym velmociam zalezi. Ta sucasna snaha nasej vlady dostat nas do konfliktu s Madarskom a aj ze to prichadza od nasho byvaleho dlhorocneho predstavitela pri NATO a neskor velvyslanca v USA, to myslim hovori nieco o tom, ze koho zaujmy za tym su.

  7. Fuuha tak tu su ine dedukcie. USA nas chce už dostať aj do konfliktu s Maďarskom, iná káva čo niektorí milovníci Putlera a hladači praudy vyprodukujú.

  8. To dezolati sa predbiehaju kto vymysli sialenejsie klamstvo.

    Minule Putin povedal ze na Ukrajine je vojna.
    Holt, ked sa klamar pomyli aj pravdu povie

  9. no a ešte to robia tak prefíkane, že vešajú Orbánovi na steny mapy velkého uhorska, dávajú mu na krk šály s hranicami velkého uhorska a nútia ho kupovať slovenskú podu a nehnutelnosti…..za tým sú proste jasne záujmy USA..:-D

  10. Anonym 10. februára 2023, 6:18
    Vies niecim doveryhodnym podlozit tych zavrazdenych „14000 doneckých detí a žien“? Uz vcera som sa ta pytal na to.
    Daj sem link, studiu, zaver vysetrovania, spravu, zdroj, obzalobu, hocico doveryhodne. Alebo len opakujes manual?

  11. Ja len ze ako boli Sudety, tak bola aj Mnichovska zrada. A to s tym Madarskom… Nepovedal to minister zahranicnych veci v televizii? Ze Madarsko je pripravene vzniest uzemne naroky voci SR? Nebol predtym velvyslancom v USA? To aj Igor Matovic a jeho OLaNO su uz dezolati, ked to ministrovi Kacerovi vycitaju a chcu po nom, aby tie svoje provokacie aj niecim dokazal?

  12. „Ja len ze ako boli Sudety, tak bola aj Mnichovska zrada.“ – a vysvetlíš nám ako ty vnímaš ten rozdiel Sudety a „Mnichovská zrada“, keď o tom takto píšeš…..

  13. Anonym 10. februára 2023, 14:01 – nie povedal to Orban, uz niekolko krat, ze sa nevie zmierit s Trianonom a stratene uzemia vratia spat. A par blbcov ho tu este oslavuje ako vyborneho politika. V inom clanku ho jeden aj chce volit.

  14. Ratafak plachta 10. februára 2023, 8:46
    Kto a v ktorej krajine vyhlásil nacistického zločinca Banderu za národného hrdinu? Kde sa veselo promenádujú prívrženci neonacistických skupín a beztrestne páchali roky zločiny? Kto z neonacistických skupín ako Azov či Pravý sektor robí najväčších hrdinov Ukrajiny? U nás sa trestá za posrané číslo, ale Ukrajincom sa tí istí, ktorí majú plné huby boja proti extrémizmu a fašizmu idú vopchať do riti. To ti neprekáža? Či stačí, že je to v záujme liberalizmu a porážky Ruska, tak sa dá tolerovať a prehliadať úplne všetko? Aj 8 rokov špinavostí a vraždenia na Donbase či Donecku? Ukrajina je zrejme podľa vás úplná idylka a príklad demokracie, že? 😀 A na margo linkov a dôkazov ti poradím niečo lepšie. Spýtaj sa ktoréhokoľvek Ukrajinca, ktorý v období pred vojnou doslova z Ukrajiny utiekol. Tým myslím ľudí, ktorí žili práve v konfliktných oblastiach.

  15. Anonym 10. februára 2023, 15:07 – jedni byvaju v nasom vchode, maju 2 svoje deti a jedno pribuznych, ktori zomreli po strete s “denacifikacnou raketou”. Hovoria po rusky, pochadzaju z Doneckej oblasti. O spinavosti a vrazdeni na Donbase Ukrajincami nehovorili nic, ale o Rusoch by ti porozpravali.
    Opytaj sa sam seba, preco utekaju sem a nie do Ruska, ktore ich “chrani”?

  16. Anonym 10. februára 2023, 15:07 – a aby som ti odpovedal: Juscenko vyznamenal Banderu titulom hrdina Ukrajiny, nie Zelensky.
    Na svk privrzenci neonacistickych skupin sedia v parlamente.

  17. Anonym 10. februára 2023, 15:07…Ukrajina nie je idylka a ani nikdy nebola, ale to neznamená že ju tam majú prísť denacifikovať rusi alebo hocikto iný…aj u nás majú niektorí v úcte človeka čo spolupracoval s Hitlerom a poslal na smrť 70 000 ľudí, sú po ňom pomenované ulice…znamená to že majú prísť rusi a rozbombardovať ti mesto lebo sme všetci nacisti/fašisti?….ten Azov myslíš tých čo ich Putin prepustil na slobodu? to je ten jeho boj s „nacistami“…a nemal by si najprv spraviť poriadok doma ak chce denacifikovať niekoho iného?
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-rusko-chce-denacifikovat-ale-samo-je-kolebkou-neonacismu-198353
    No čo ti povedali tí tvoji ukrajinci? a ako správne poznamenal prispievatel nado mnou – spýtal si sa ich prečo neutiekli pred vojnou do Ruska za svojími ochrancami a navyše to majú kúsok ale radšej stovky/tisíce km do tej dekadentnej EU?…to ti dáva zmysel,..či zase cinklo na účet 10 rublíkov za príspevok?

  18. RuSSia _

    One time :
    Pluk azov sú najhorší nacisti proti ktorým bojujeme

    Next time :
    Vymeníme zajatých „nacistov“ z pluku AZOV za Putinovho Medvedčuka a okupantov.

  19. Ratafak plachta 10. februára 2023, 16:00

    Citujem: …poslal na smrť 70 000 ľudí, sú po ňom pomenované ulice…
    Kde sú po ňom pomenované ulice? Je jedna ulica a to vo Varíne, ale nie ulice. Najprv si ujasni množstvá a potom píš, lebo inak si, použijem tebou používaný výraz „dezolát“. A ktovie, či tebe necinklo na účet „10 rublíkov“ za príspevok. Asi tvoja obľúbená mena, keď ju nazývaš „rublíky“.

  20. Anonym 10. februára 2023, 16:47 – chytas tu za slovicka o ulici/-iach, ale ostatne argumenty zamerne ignorujes. Aj v komente nad. Nenachadzas protiargumenty?

  21. Anonym 10. februára 2023, 16:47…áno posledná ostala vo Varine, mali sme ich viac, dnes je jedna…podstata je ta istá: zaslúžili by sme byť kvôli tomu „denacifikovani“? Čo hovoríš na neonacistov v Rusku? Netreba začať denacifikaciu tam?
    PS: Je naozaj chvályhodné ako sa v tomto prípade snažíš byť fakticky presný, škoda za to tak nie je aj pri tých ruskych „faktoch“ napríklad o 14000 zabitých rusoch na Donbase…

  22. Jeden zitat“ Ja som si vždy myslel,že všetci ľudia sú proti vojne,dokiaľ som nezistil,že niektorí sú za,hlavne tí,čo do nej nemusia ísť.!!!

  23. 11.00
    co za debila sem vlozi odkaz na fsb web ako dokaz na bludy proputinskej propagandy.
    Bol tu jeden blb co otvaral mysle. Dufam, ze to nie si ty.

  24. Anonym 11. februára 2023, 11:00 – ozaj este niekto dokaze sem vlozit link konspiracnej stranky?

    News Front je portál, ktorý sa prezentuje ako spravodajská agentúra pokrývajúca medzinárodné udalosti s dôrazom na geopolitické témy. Webstránka má rôzne jazykové mutácie, vrátane slovenskej. Poštová adresa uvedená v sekcii kontakt odkazuje na Ruskom anektovaný Krym.

    Hlavným tvorcom a majiteľom portálu je podľa Coda Story pro-putinovský nacionalistický politik a propagandista Konstantin Knyrik. Podľa britského inštitútu Institute for Strategic Dialogue, ktorý analyzuje extrémistické hrozby, bol portál News Front „opakovane identifikovaný, ako zdroj pro-ruskej a pro-putinovskej dezinformačnej siete“.

  25. Anonym 11. februára 2023, 11:00 – pozrel som si to video, pekne zostrihane video, zamerne odstrihnute titulky reportazi, akurat tvorcom usiel jeden detail. Umrtny list Poliny Solodkej je v Ukrajincine, nie v Rustine a na konci zaberu pozornemu oku neunikne ze bola Ukrajinka!

  26. Ty na tých stránkach a zostrihanych videach stále frčíš?..už sme sa o tom bavili x krát počas korony, keď si zdielal všetko čo ti Velitel kolotoče naserviroval ( napríklad zostrihane video zo supertajnej konferencie, ktoré bolo 2 roky na youtube..😀)…vzdy som ti radil ze ak máš zase tu potrebu niečo podobné ukázať svetu, aby si sa aspoň na minútu zamyslel či si tým zase nestrelis do vlastnej nohy…nepoučíš sa..alebo si za to naozaj platený…

  27. Podľa môjho názoru: takže podľa vás Ukrajinci sú všetci ukrajinci dobráčiská ??? Aj tí potetovaný hákovými krížmy ktorý ako potkany vyliezali z Azovstalu ??? Treba čítať obe médiá, ukrajinské i ruské a urobiť si vlastný úsudok vlastný, nie taký ktorý nám ponúkajú naše médiá, ktoré musia v každých správach priniesť aspoň jednu protiruskú informáciu, aby nám vymieľali mozgy …….Hm, niekedy mám pocit, akoby Putin mohol za to, že v celej Európe vládnu hlupáci (okrem Orbána)—

  28. Ruske deti tych mi je luto.
    Ziju v mega chudobnej krajine s tupu vladou uz vyse 100 rokov.
    Ak chces poslem ti link kde ruSSace deturence ucia „vlastenecku nauku“ kde ich ucia ze vojna je nevyhnutnost

  29. Hitler chcel ovládať svet nepodarilo sa mu to. USA chcú ovládať svet to predsa nie je možné. Len blázon môže pripustiť takú možnosť, svet musí žiť v rovnováhe. USA majú veľký podiel na vojne ruska proti ukrajine.

  30. Anonym 11. februára 2023, 12:47…ty to iba hráš alebo to myslíš vážne?…ukrajincov sú desiatky miliónov a určite sú medzi nimi aj ľudia ktorí inklinujú k nacizmu…taki sú bohužiaľ všade aj u nás, v nemecku, na ukrajine a dost ich je aj v Rusku, možno aj najviac …znamená to že kvôli nejakým potetovanym ľuďom ma právo Putin rozbombardovať celé mesta, vybrazdit desattisice ľudí a milióny vyhnať z domovov?…..ak chce riešiť nejaký nacizmus nemal by začať od seba a samotného ruska ?…ty tu nadávaš na to že médiá informujú o vojne kde asi ťažko budeme hľadať nejaku pozitívnu informáciu ohľadne agresora a zároveň čítaš a zdieľaš tu najtvrdšiu propagandisticku stranku…

  31. Pro-kremeľská a pro-vojnová propaganda
    Informácie a články uverejňované v slovenskej verzii stránky News Front vykazujú viaceré znaky systematickej pro-kremeľskej a pro-vojnovej propagandy. Od agresívneho útoku Ruska na Ukrajinu a vypuknutia vojny portál intenzívne preberá všetky hlavné naratívy ruskej propagandy.

    Príkladom je séria správ o tom, že Ukrajina v spolupráci s USA vyvíjala biologické zbrane, či dokonca o snahe využiť sťahovavé vtáky na šírenie nebezpečných vírusov do Ruska. Portál uverejnil sériu článkov, ktoré šírili tieto klamlivé a propagandistické informácie, napríklad: Vývoj biologických zbraní v Európe je ďalším šokom roku 2022, Hrozný americký projekt na Ukrajine: sťahovavé vtáky sa chystali infikovať smrtiacimi vírusmi, Ukrajinské laboratóriá robili experimenty s koronavírusom u netopierov.

    Tieto a ďalšie texty šíriace pro-kremeľskú propagandu majú ako svoj zdroj uvedené výlučne ruské spravodajské zdroje.

    Samotné obvinenia z výroby biologických zbraní pritom odmietla nie len ukrajinská a americká strana, ale nepodporili ich ani nezávislé organizácie ako WHO.

  32. Už len WHO je nezávislá organizácia. Na začiatku covidu vyhlásili, že to je z mokrých trhov, po roku tam vyslali komisiu, aby zistila pravdu (načo, veď tvrdili niečo o mokrých trhoch) a doteraz výsledky zistení komisie visia kdesi vo vzduchu. Asi len nechcú povedať čo zistili. Tak toto je nezávislá WHO. Tak ako ostatné inštitúcie pod OSN.

  33. takze Orgsnizacia spojenych narosov je podla dezolata neobjektivna 😀

    Bud nevies co to znamena alebo v zaujme Ruskej propagandy podporujes nezavisle zdruzenie
    Severna Korea-Rusko-Iran.

    Vobec ti nevadi ze ta maju za hlupaka?

  34. Škoda, že to pán Čekan nepopísal tomu, čo tomu predchádzalo a síce rozširovaniu NATO s prísľubom, že sa nebude rozširovať. Presne toto isté sa dá napísať, že Rusko ustupovalo NATO, keď sa rozširovalo takmer až na hranice Ruska. Vieme pritom, čo spôsobilo rozmiestnenie rakiet na Kube onoho času. Ale každý si ide zo svojho uhľa pohľadu. Svet nie je čiernobiely.

  35. Neviem prečo mi pripisuješ ruskú propagandu. Ja mám Rusko v p***. Píšem o OSN, ale libtardík hneď otočí na ruskú propagandu. Ešte raz, reč je o OSN. Chápeš? Nechápeš. Nevadí.

  36. Ukrajina si mohla vybrat. NATo sa im nevyhrazalo zbranami.

    Ok predstav si ze si ukrajinec. Co ti poskytne NATO s co RuSSko?

    Odpoved nepotrebujes

  37. Vladolf, ešte raz k tej OSN. Načo posielali komisiu do Číny, keď už najmenej rok boli presvedčení a hovorilo to celému svetu, že vedia kde je problém? Nezaváňa to amaterizmom? A za ďalšie čo tá komisia teda zistila, keď už dva roky nedokážu zverejniť jej výsledky? Toto je výsledok práce nezávislej a odbornej OSN? Nič moc teda.

  38. Anonym 11. februára 2023, 14:33…vy ste ako papagáje…a keď sa vás spýtam kde akedy bola takáto dohoda podpísaná tak je ticho…alebo si takto strategicky dôležitý prísľub dali niekde na toalete pri močení?…
    A zase ti pripomínam že Ukrajina do Nato ísť nemohla, nemá územnú celistvosť a navyše ju už v roku 2008 to Nato ktoré sa tak agresívne rozširuje k Rusku odmietlo. To nejak nesedí, nie?
    A za ďalšie Rusi sa vyjadrili že im rozšírenie o Fínsko neprekáža…
    Tak sme si to zopakovali a teraz môžeš začať tu o biolaboratoriach…

  39. To, že otázka rozširovania či nerozširovania NATO smerom na východ nebola predmetom rokovaní, potvrdila aj vtedajšia poradkyňa amerického prezidenta Georga Busha pre Sovietsky zväz Condoleeza Riceová a roku 2014 to potvrdil aj bývalý americký veľvyslanec v Moskve Jack F. Matlock. Potvrdil to aj Michail Gorbačov, keď sa roku 2014 vyjadril, že o rozširovaní NATO „sa vôbec nediskutovalo“. Dodal, že sa diskutovalo o tom, „aby po zjednotení Nemecka neboli na území vtedajšej NDR rozmiestnené ďalšie ozbrojené sily aliancie“. Zároveň potvrdil, že aj vyjadrenie Jamesa Bakera bolo „v tejto súvislosti“.

    Tvrdenia, že roku 1990 bol daný sľub, že NATO sa nebude rozširovať smerom na východ, teda nie sú pravdivé.

  40. Vy ste tu ozaj tupela, co su si schopni precitat len nadpis clanku, prerolovat celu stranku a reagovat len taraninami o neoliberalizme, sorosovcoch, zapad atd.
    11:31 som pisal koment k news front, vlastnika, kde sa nachadza server atd. a 14:02 sa tu objavi chytrak co chce dokaz ze je dezinformacny.

  41. No to je presne,to čo Gorbacovovi už vtedy vyčítali,že sa nechal uchlacholit takzvanými čestným prísľubom,vtedajších popredných politikov,a neuzatvoril s nimi dohodu o nerozšírovani NATO na najvyššej úrovni.Ale pozrite sa na Minske dohody,tie boli tiež hovno plátne.Dnes sľuby a vyhlásenia politikov majú tak hodnotu nulovú a to hlavne u nás.

  42. Ved ano lebo siria kremelske sracky a o nato na vychod nebola nikdy rec.

    Lebo take zavazne veci sa riesia pisomne. Aj ty ked ides do roboty k sustruhu tak podpises prac. Zmluvu.

    Nejdes predsa na dobre slovo…

  43. Keď sa dostal americký prezident k moci tak jeho heslo : „Amerika na prvom mieste“ a naši hlupáci používajú to isté heslo …

  44. Ved praveze mu neverim klamarovi spinavemu.
    V Ruskej statnej televizii Rossia1 to opakuju opice nonstop
    Ta stanica podlieha cenzurovaciemu uradu roskomnadzor.

    Ak by stym mali politicke spicky problem ze sa nam vyhrazaju v priamom prenose zasiahli by.

  45. Vladolf 11. februára 2023, 20:10

    Toto sme tu mali do 89 roku v obrátenom garde (Zo Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy inak). Ľudia sa vtedy pchali do Moskovských rití, teraz sa pchajú do Washingtonských rití. Som zvedavý, kto je ďalší na rade komu sa ľudia budú pchať do zadku v budúcnosti. Zle jedno aj druhé a do budúcna aj tretie.
    ttps://www.youtube.com/watch?v=uO2O6av5MEI
    Kabáti to vedeli už v 1994, že je odporné liezť niekomu niekam…

  46. 11. februára 2023, 20:10
    Boh zehnaj USA, tebe dobre kuruje. Vezmi loptu, nie drogy. Pre USA sme akurat polozka, ktora aktualne dobre zaraba. Najmä vdaka debilite europskych politikov a komisii EU.

  47. Anonym 12. februára 2023, 22:10 – a Rusko bolo stratove v zastupnych vojnach (Korea, Vietnam, Kuba, Afganistan)?
    Chces nam nahovorit, ze Rusi dodavali zbrane za “pan Boh zaplat”? Momentalne Afrika?

  48. Anonym 12. februára 2023, 8:40
    Co ine zostava malickemu 5 milionovemu narodu, navyse vnutorne silne polarizovanemu? My sa niekomu musime ozaj strcit…pod ochranne kridla.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img