ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Mesto ponúka na predaj starú Pragu V3S

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie mesta Sereď /  Mesto Sereď sa zbavuje nadbytočného majetku, vozidla Praga V3S – mechanická dielňa z PAD-2, EČ: 080-35-62. Podľa vykonaného znaleckého posudku predstavuje jeho hodnota 1672,80 eur (slovom: jedentisícšesťstosedemdesiatdva 80/100 eur).

V prípade záujmu o obhliadku vozidla kontaktujte Právny a majetkový referát mesta: daniela.vargova@sered.sk, 0951 152 829, 031/7892094, Kl. 242.

Váš záujem o kúpu s ponúknutou cenou zasielajte mailom na daniela.vargova@sered.sk, na podateľňu mestského úradu, alebo poštou na adresu mestského úradu, do 17. 2. 2023.

V prípade viacerých záujemcov rozhodne vyššia ponuka od záujemcu.

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 11. februára 2023, 9:55 – co ma mestska V3Ska s Ukrajinou? Neni si tak trochu posadnuty s par dalsimi tuto v komentoch?
    Pod kazdy clanok penit s krvavymi ocami na Ukrajinu…

  2. Ukrajina banda skurvenych fasistov ktorym pomaha cely svet aj pojebane slovensko slovenko bratislavky palac s caputovou a vsetkymi v parlamente zastrelit banda len kradnu a klamu a co sa tyka ukrajiny ludia co ju brania su tak prijebany ze nevedie o tom pravdu a brania krajinu ktora je spolok nacistov rusi nech cim skor rozjebu ukrajinu a beru co je ich a co sa tyka vozidla cena celkom slusna nakolko v3s neska najst v zachovalom stave je zazrak

  3. Z jedného inzerátu je téma Ukrajina. Ale pozrite sa von oknom. Slniečko svieti, príroda sa prebúdza, ľudia sa pokojne prechádzajú, nič zlé im nehrozí. Aj na Ukrajinu tak bolo. A nie každá žena či dieťa a starec, je človek plný nenávisti, ako niektorí ľudia napr. v Seredi. V každej krajine sú zlí aj dobrí ľudia. Dobrí ľudia si pomáhajú a zlí sa /často bezdôvodne/ nenávidia. Vyberte si akým človekom chcete byť.

  4. Stano, keď si mýliš burzu s konkurzom, a myslíš, že V3S-ka, ktorá nejazdila 30 rokov a pod kapotou má torzo motora je vynikajúci dopravný prostriedok tak sa rýchlo nad sebou zamysli. Asi mám veľa peňazí navyše. Daj ich na charitu.

  5. Neee treba tam dat neprisposobivych,spolu s NAOU VLADOU ,ktera dal sluzi aj po odvolani a beru penize a TYCH POSLEME na Ukrajinu,nemate tych PV3S este vic? Lebo v parlamente ich je cca150 to tam asi NEVEJDE ! Ked chcu pomahat Ukraine nech si idu,ja sam prispejem aj na dve,no nezlozime sa?

  6. A ked Ukraincom blizim,kolky ste tam boli este pred vojnou? Davno sa vedelo ze sa to tam vrie,lzexsa to tam chysta na vojnu,tak sa prosim NEROBTE a teraz,niekedy sa hovorilo o PRANI PENEZI a o cem to je?
    Ked samy Ukrainci ked idu bojovat tak dostavaju za to DOLARE! Nebojuju nahodu za svoju VLAST? To vazne STE taky DEBILI?L en sa cudujem ze toho ich udajneho sefa este nekdo neodjebal,skoda,keby to byl USAMA uz by tu davno nebyl,zamyslite sa prosim….

  7. Nuz cas ukaze chlapci kdo ma pravdu,asi tak nejak o OCKOVANI ZE ? Proberte sa,ja len nevim,kde je ta DEMOKRACIA? Jo to mate pravdu v TEPLARNI tam je pravda a to je spravne,my ostatni sme vlasrne INY! A ked na nich nekdo zautoci je to uz pomali TERORIZMUS! A ked napadnu 2-3 cigani gadza tak to je vlastne lenPREHRESOK.Nekdo si ocividne objedna vrazdu novinara a je aj tlf.zaznam,sedi,ale ne za objednani vrazdy,to je secko OK? Vy debili uz nevim jak by sem Vam otevrel oci,aj takybsu medzi nami…..

  8. Tá pragá V3S je skutočna dobrá odhadovaná cena,lenže skutok je iný a predávať sa bude za najvyšiu cenu a ten kdo dá viac ten ju dostane. Problém je že je vyrabovaný v nadstavbe sú len haraburdy aj staré autogenne flaše ktoré nie sú kodované šrot.Dalej chýbajú rezervné kolesá a polovička je ojazdené,motor bude treba spojazdniť dlho stal ,bude zalepene čerpadlo
    .Chýbajú baterky nedá sa to natočit a kdo vie možu bývať vrabci v saciom potrubí.Brzdy určite zle obloženie fuč a aj všetky hadice nový lak treba a iné veci .Takže keď to zhrniem ten do to kúpi a predraži sa ešte o pár stoviek do toho dá a nehovorím o svojej práci a času tak veľa štasia👍👍👍🍺🍗

  9. Ten anonym co to furt pise o nejakemDEBILOVI,asi to doma,nebo v praci casto pocuje,no co uz,radsi ho tata mel jebnut o zem a ne si uzit,lepsi by urobil

  10. Tebe vadi, ked ta oslovia debil, pretoze si debil?
    Ved nebud debil a nebudes debil. A len tak na okraj, ked ta tata jebol, bolelo to moc, alebo uz vtedy si bol debil?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img