ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Dnes mala zákazníčka v Seredi okradnúť kuriéra, ktorý jej doručil zásielku – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Doba je zlá a situácia sa zhoršuje pre všetkých občanov. Nie každý ale svoje aktuálne financie rieši cez krádeže. Evidentne ale niektoré skupiny ľudí vedia ako na to a budú vždy pred poctivými ľuďmi o krok vpred.

Dnes pri doručovaní zásielok mala zákazníčka okradnúť kuriéra doručovacej spoločnosti o balík v hodnote viac ako 300 Eur. Samotný kuriér nám povedal, že zákazníkom vyšiel v ústrety a umožnil im čiastočne nahliadnuť do balíka v podstatne nižšej cene, ktorý im doručoval, zákazníčka si balík mala položiť na iný pod ním, o ktorého hodnote mala mať vedomosť a odísť mala do rodinného domu s oboma balíkmi. Toto si kuriér mal všimnúť a ísť za ňou. Nepochodil však, preto na miesto udalosti privolal políciu. Následne podal trestné oznámenie na OO PZ v Seredi.

Skutočne to vyzerá tak, že určité skupiny obyvateľov neváhajú aj takýmto spôsobom parazitovať na práci iných, keďže kuriér za balíky zodpovedá a ich hodnotu v prípade takejto udalosti musí nahradiť.

Samotný kuriér nás oslovil s tým, aby sme vystríhali ostatných jeho kolegov, ale aj širokú verejnosť pred takýmto zákerným a bezcharakterným konaním niektorých občanov, nakoľko nie vždy v človeku vidíte hneď zlodeja, aj keď v skutočnosti dokonca aj príjemca balíku môže byť na situáciu pripravený a konať cielene s úmyslom bez zaplatenia si privlastniť vec, ktorá mu nepatrí.

Polícia nám nahlásenie krádeže potvrdila:

„Polícia môže potvrdiť, že dnes prijala trestné oznámenie o krádeži doručovaného balíka. Bližšie informácie o prípade, vzhľadom na vykonávanie prvotných úkonov, nie je v súčasnosti možné poskytnúť“ – uviedla hovorkyňa KR PZ Zlatica Antalová.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ja som pracoval na tejto ciganskej trase áno okrádajú cigani kuriérov hlavne tie kurwy na cukrovarskej potom námestie slobody tá tata ciganka dole vycapena okne alebo na kumucinovej predajca drog berco a jeho jebla žena čo ma meno po automobilke ale netreba sa báť treba mu jebnut alebo jej aj pes keď tá hrýze kopnes do neho to je všetko ďakujem

  2. Však nerobia už toľko krádeži mala a aj za drogy ju prepustili ale ani do base ich nedajú skurveny polícia a žijú jak keby sú právnici hajzli

  3. Nebola to RÓMKA Bola to hnusná OLAŠSKÁ CIGÁNKA ,,Mimozemská Forma Života ! Chlapec má smolu nič sa nevybavý a nevyšetrí lebo ,,CHRÁNENÝ MIMOZEMSKÝ TVOR .

  4. Netreba sa tych kuriev ciernych báť, ked sa nieco takrto deje treba najebat tej zvery do ksichtu slzák alebo s obuškom rozjebat papulu. Oni na policiu nepojdu, lebo by neskoncili len s vyjebanymi zubami ale aj opletackami za kradez

  5. Kurwy cigánske,to treba vyčistiť,nebáť sa,aby sa oni bali chodiť po Seredi,kto sa má pozerať na tie zdegenerovane špiny???

  6. aj v Sintave na pumpe chceli kradnúť a obsluhujúca slečna s čiernymi vlasmi ich dala do pucu, ich sa netreba báť, ked im dávala som ostal ja v pozore 😂😂😂

  7. Hahah chrapac aký ste frajeri len tu napísanie!! Ved choďte zanima a povecte im to do papule!!nato už nemáte lebo sa trasiete od strachu gadže odporný

  8. ocuj hovno sproste debilne, potrat svine a osla, co to znamena – povecte to do papule?
    to vy opice spinave si volaco serete do papul?

  9. No pozor nie každý cigán je rovnaký, pokiaľ ste ho alebo ju nevideli, neodsudzuje nikoho.aj ten kuriér je trochu na vinne, veď sa nad tým zamyslite,ako to že nevidel keď brala alebo bral druhý balík? pokiaľ viem balík dávajú z ruky do ruky.

  10. …určité skupiny obyvateľov…, ešte aj v „redakcii“ sedí tuším skupina hlupákov. Aká skupina? To sú jedinci, tá pani konala sama, nebola to skupina, prestaňte zovšeobecňovať a obviňovať skupinu obyvateľov, za činy jedinca.

  11. Nie je to kurierova chyba. Niektoré tie negerské špiny ťa ojebú, ani nevieš ako. Oni to majú premyslené, ty s tým nerátaš.

  12. neznasam ciganov a bývam tu meste a hlavne čo jebu do seba zákusky celý deň na stanici a predávajú fety veľké brucha a stehná a škaredé neprijme ženy v fejkovych značkách a o retardacii obyvateľov cukrovarskej ani nehovorim sociálny dom na trnavskej bočiky jebat celý deň do seba z Lidla najebat mercedesi pred smetaky do toho blata čo sa ani po chodníku nedá prejst ale do roboty nikto aj ten kokot na úrade musí byt slepý keď im dá kľúče dole vodu pekný večer priatelia

  13. nieje to chyba kuriéra tato skupina funguje tak že objedná balíky vyplata ich dajú aj tringelt navodia u kuriéra pocit dvovery spravia to raz dva a potom začnú používať svoje metódy iné adresi doručenia atd naraz si objednajú aj 10 balíkov a keď sa natlačia pri auto viacerý a neakej bočnej uličke tak už vieme ako to dopada sú mazani

  14. Tiež mám toho typka rád. Aj v minipresse mi vždy zlepšil náladu. Zas ale nebuďme rasisti. Dnes je taká doba že kradne každý. Ľudia už začínajú mať dosť všetkého. Samozrejme sa nezastávam tohto hanebné ho činu hovorím to všeobecne. Len nebuďme rasisti. Dobrý vie biť aj cigán aj Čínan či černoch iba toľko.

  15. Dnes sa kradne vo veľkom sú ľudia v chudobe slabé platy atď.ale kradnúť balík je úbohé,ťa čo to ukradla by potrebovala aby ju niekto okradol dvojnásobne je to ludra,vráti sa jej to v inej podobe,zvláštne že ani polícia si s ňou neporadila,mal ju kuriér aspoň oplut,uľavilo by sa mu,a na záver iba..netreba veriť nikomu.

  16. skoda ze v druhej svetovej vojne nedokoncilo sa co fuzaty mali clovek zacal.mali by sme lacnejsie potraviny aj naftu elektriku.lebo oni kazia svetove ceny.a potom by doslo na. cierne udenece.neokradaly by poctivich pracujucich ludi.a svet by bol krasny

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img