ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Preventistka priblížila problematiku envirokriminality školákom v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

S piatakmi prebrala preventistka tému ENVIRO. Hovoria „NIE“ zločinom v prírode.

KR PZ Trnava |MM| Naša preventistka Dáša priblížila problematiku envirokriminality mladým školákom v Seredi.

Interaktívnou formou sa naučili a trestnej činnosti páchanej na životnom prostredí. Deti už vedia, že pri tejto téme nejde iba o odpady a nelegálne skládky, ale napríklad aj týranie zvierat či pytliactvo.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Iba idiot mohol do trestného zákona navrhnúť a iba idioti v slovenskom parlamente mohli takýto návrh znenia paragrafu o pytliactve schváliť, že nájdenie zrazeného zajaca na vozovke je trestným činom pytliactva, keď ho vodič hodí do kufra a doma uvarí psovi, ak sa nebojí Tularémie. Vodiči aut predsa nejazdia preto, aby lovili zver, alebo zo zábavy narážali do stáda divých svíň alebo jeleňa. Predpokladám, že do takýchto detailov Dáša nešla.

  2. Vodiči nejazdia ani preto, aby z ciest nosili potravu pre svojich psov. Prečo by malo byť normálne, že si prisvojíš niečo čo ti nepatrí?

  3. Keď už sa bavíme o zajacoch. Aká je v tomto prípade spoločenská nebezpečnosť činu? Akú hodnotu môže mať napoly zmasakrovaný zajac pre poľovnícke združenie? Koľko ušiakov zhasne pod kolesami aut na Slovensku ročne. Desať, dvadsať, tridsať? Keď si niekto vezme domov zdochlinu, tak už je zločinec? Nebláznite!!!

  4. Ešte to by chýbalo aby ste nám divé svine a zajace narážali na autá… a nám potom neostáva nič iné len sa strielať medzi sebov na poľovke 🍺

  5. Poľovníci radšej sa vzchopte! Ak sa vy nepostaráte o zníženie počtu diviakov na Slovensku, tak o chvíľu bude v Bratislave viac divých svíň ako politikov. Alebo to nechávate na mor ošípaných?

  6. Tomu zo 4. februára 2023 19:05!
    Keď ich nebudú zbierať, tak ich kamióny vylisujú a Dáša ich môže na prednáškach rozdávať deťom do herbára.

  7. Netreba si odôvodňovať neodolateľné nutkanie brať všetko domov čo nie je prizvárané. Čo vám nepatrí, to neberte. Jednoduché. Ešte aj vlastnému psovi ste schopný naservírovať zdochliny, hlavne že je zadarmo. Tupá nátura potomkov bačov.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img