ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Záchranka a hasiči dnes ráno opäť zasahovali – znovu priechod pre chodcov – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes  ráno pred 7.00 hod. došlo k ďalšej udalosti na priechode pre chodcov. Znovu ide o frekventovanú ulicu, tentokrát M.R. Štefánika a dokonca výstražnými blikačmi nasvietený priechod pre chodcov od Slovenskej sporiteľne k Hokejke.

Na mieste udalosti sa nachádzala jednotka HaZZ zo Serede a záchranka.

Na podrobnejšie informácie čakáme a budú uverejnené po ich prijatí.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

RANNÁ NEHODA PRIAMO NA PRIECHODE. CHODKYŇA SKONČILA VO VÁŽNOM STAVE
Policajti vyšetrujú okolnosti dnešnej dopravnej nehody osobného auta a chodkyne na ulici M. R. Štefánika, v meste Sereď.
59 ročná žena prechádzala cez priechod pre chodcov, keď ju mala zachytiť vodička na aute Škoda Fabia. Staršia pani utrpela pri náraze viaceré zranenia. Vo vážnom stave ju záchranári museli urýchlene previezť do galantskej nemocnice.
Policajti alkohol u chodkyne a ani u 60 ročnej vodičky nepotvrdili.
Upozorňujeme vodičov, aby sa pri jazde plne sústredili na vedenie vozidla a sledovali situáciu na ceste. V blízkosti priechodu pre chodcov zvýšte pozornosť a spomaľte.
Chodcom prízvukujeme, aby sa pred tým ako vstúpia na cestu vždy riadne presvedčili, či je to pre nich skutočne bezpečné.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V zime, v lete, ráno, večer, cez deň =všetci vodiči= dávať pozor pri priechodoch pre chodcov povinne. Tak ako to funguje v každom civilizovanom svete…

  2. ten prechod je celkovo zle vyriešený, najmä ak tam parkujú autá v smere od kostola, tak chodcov nie je cez ne vidieť, aby ich autá pustili keď tam stoja a nejaký neopatrný chodec tam môže skočiť pod kolesá, od križovatky to je o niečo lepšie ale tiež sú tam čiastočne skrytí za lampou

  3. ak nejaky neopatrný chodec tam môže skočiť pod kolesá tak moze byt ten priechod aj posvateny a vykurovany.
    staci byt opatrny a nie hlupy.

  4. Ako ťa môže zraziť auto keď sa pozeraš?Denne idem niekolkokrát cez prechod…musel by som byť fakt dement a on letiet 300 aby ma prekvapil.

  5. Aj vtom videu čo babu zrazil ten na embečke…sprosty obaja..ani jedene nepozeral.Baba išla čumiac pred seba už len akoby sa nemohlo stať,že pojde akurat ďalsi sprosty jak ona co nebude pozerať.

  6. Podla komentov tu vidim,že bude ešte vela sprostych zrazenych,9 z 10 si tu mysli ,že ked som na prechode tak som proste v prave a už nemusim ničriešiť.Riešte to hlupaci,že vas niekto zabije alebo zmrzači a čumte okolo seba aj na prechode samí ste všetci navine,že vas prejde vám podobný nevšímavý..

  7. Tento prechod je sodoma gomora, stojiš a čakaš konečne ťa z ľavej strany šofer pustí a z pravej len len, že ťa neprejde! A niekedy poctivo čakaš/postav si hoc aj čakáreň a nikto ťa nepustí/! Tak o čom to je???

  8. Ako má byť zodpovedný chodec tak aj šofer auta, niekedy je vidieť chodca najmä mladých. Idem veď som na prechode ani sa nestara či prichádza auto, všetko je o ľudoch!!!

  9. Keď chodec už prechádza cez prechod, je zodpovedný vodič. Keď ešte stojí na chodníku pri prechode a pustí sa prejsť keď idú autá, je samozrejme on. Keď tá pani, ktorý Mr nazval babou, už prechádzala cez prechod a že čumela pred seba, kam mala pozerať, keď nie pred seba, aby nezakopla a potom, keď je farba mokrá, je klzká, hlavne červená? Určite sa chcela dostať čo najskôr na druhú stranu. A Mr by si mal odpustiť niekoho nazývať babou! To nech si nechá pre svoju babku!

  10. veľký pozor si treba dať na prechod pri odbočovaní od Hutníka na A.Hlinku,hlavne keď ide chodec po prevej strane po chodníku,príde po prechod a nepokračuje na A.Hlinku,ale sa rozhodne prejsť cez cestu k tomu činžiaku oproti na Železničnej,už som tam pri odbočovaní flekoval niekoľkokrát

  11. Na prechode by nemali byť blikačky , tie prd pomožu a auto nezastavia! Na prechodoch by mali byť závory ako na koľajisku… žiaľ je to opačne, vlaku ktorému sa nič nestane ten je chránený závorami a chodec je chránený blikačkami ktoré keď prší blikajú ako o život aj keď na prechode nikto neni (pri kauflande) a prd je vidieť

  12. Človek prechádza na svetelnej križovatke na zelenú a vodič auta má dať prednosť chodcovi!!!! Dobre,že vodič auta nevyletí cez predné sklo čo tak na poslednú fvílííu zabrzdí. Kde je chyba???U CHODCU????

  13. Niektorí vodiči sa ani nesnažia pribrzdiť pred prechodom keď vidia z diaľky,že idú chodci.Myslia si veď stihnú prejsť a niekedy je to tesnotka.

  14. Na takúto tému sa dá písať donekonečna. Vodiči veselo prechádzaju na svetelnej križovatke na červenú, cyklisty veselo po prechode bicyklujú, chodci prebehujú krížom-krážom ajajáj všeličo vidíme.

  15. Pár hlupákov treba ozrejmiť ,že aj keď majú zelenú,zelenú majú aj autá z jednej strany….a pripomenúť,že stret s autom je pre chodca jasné,kto je ohroziteľnejší…..a už je fuk,či vodič nezbadal chodca za odstavenymi autami,alebo chodec čumel do mobilu…a tím ktorí nám vodičom vletia na prechod a sedia na bycikli,a vletia pred auto ako nesmrteľní,nepozrú na cestu,že auto už neubrzdí,a kludne sa vrhnú na prechod,ani z bycikla nezosadnú,veď je zelená.

  16. Jediný normálny komentár…tak ako píšeš, nech sú všetci naďalej taký sprostí a arogantní, nech nikto neustúpi…na autách sa povymieňajú nárazníky, kapoty a čelné sklá a idú ďalej…a chodci nech trpia v bolestiach keď nevedia dávať pozor

  17. Bože vy ste tu niektorí totálne mimo… keď vidim že ten prechod je zle riešený (čo aj je) tak vo vlastnom zaujme jednam rozvážne či ako vodič predvidam že mi tam niekto može vybehnut z poza odparkovaneho auta tak tam neletím… a ako chodec nakuknem z poza odparkovaneho auta… to je takt take zložite? Fakt ste taky hlúpy ludia? Dalšia vec je že tie autá by podla vyhlášky mali parkovať niekolko metrov od prechodu práve kvoli výhladu… ale to je už vec a nezaujem kompetentných

  18. Kam aj na takú múdrosť chodíš? Ako ďaleko sú jednotlivé prechody od seba? Podľa teba by sa mal zrušiť? Po celej dlĺžke od železničného mostu po LIDL je 6 a to pred Progresom a Hutníkom sú súbežne. Tak podľa teba, keby sa spomínaný zrušil, prechod od križovatky by bol až pri kostole. Nech sa páči, dopraj si tú prechádzku.

  19. Takze z diskusie sme sa dozvedeli, ze vlastne ak zrusime priechody pre chodcov, nebudu moct na nich vodici zrazat ludi.

    Pripadne este, ze priechody su OK, len ich je potrebne chranit zavorami.

    „Ludia, drzte ma dva tri, lebo ich pat, sest pobijem…“

  20. Vodič z protismeru by nemal púšťať chodcov ako prvý… Pretože auto v protismere môže byť už moc blízko a keďže čaká chodcu na druhej strane cesty sa ľahko môže stať že chodec skočí pod kolesá nechcene sám…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img