ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Neúspešný kandidát na post prezidenta ČR Andrej Babiš má ďalší problém

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Podľa medializovaných informácií sa Polícia Českej  republiky začala zaoberať verejnými sľubmi danými Andrejom Babišom v predvolebnom čase, v ktorých voličom mal sľubovať výhru v lotérii, keď na neho vsadia a pôjdu voliť.

Evidentne značné množstvo mentálne jednoduchších ľudí na tento lacný trik naletelo, na Babiša v lotérii vsadili a napriek tomu, že dosť určite boli motivovaní aj ho voliť, Babi vo voľbách neuspel. A tak sa na sociálnych sieťach títo ľudia domáhajú vrátenia v lotérii prehraných peňazí obviňujúc Babiša z klamstva.

Či verejnými vyjadreniami a verejnou propagáciou lotérie  sa má zaoberať aj Ministerstvo financií ČR.

A ešte takto:

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Boli takí naivní, alebo hlúpi. Za hlúposť sa platí. To ako môže niekto zaručiť výhru a to ešte všetkým? Čo nemali zdravý rozum, že na takúto hlúposť sa dali nachytať?

  2. ma to len jeden hacik, ze ti ludia su totalni idioti… Babis vsadil na to, ze si ludia podaju a daju mu hlas len, aby zvacsili sancu na vyhru… Cize hlasy zadarmo, akurat teda ze na neho si podali asi len jeho stali volici 😀 Ti ludia dostali presne to, co si zaplatili, pekne sa im vysmiat do ksichtu 😀

  3. Anonym 1. februára 2023, 12:22 – je len dobre, ze sa nejaky (hodne dolezity) fragmnent spisu konecne nasiel. Este by bolo dobre, keby sa nasiel CELY SPIS vedeny STB, ktory niekto ukradol. O motive asi hovorit netreba…

    Pre ludi studujucich problematiku to ale novinka nie je. Pisali sme o tom davno a niekolkokrat v minulosti. Najdete v historii SOL.

  4. Miloš Majko
    1. februára 2023, 13:05 – nebol ten niekto s krycim menom Doktor? Inak aj Otec naroda, Velky Mufti, Spasitel, Mesias?

  5. Anonym 1. februára 2023, 19:41 – mate mylne informacie – Budaj NEbol estebak. Podpisal spolupracu a eSTBak bol ten, kto bol komunistickym totalitnym systemom z penazi obcanov plateny za to, aby ludi nespokojnych s totalitnym rezimom ziskal na spolupracu a to roznymi metodami. Napr. aj odobranim im moznosti ist co i len do Madarska za pokus o opustenie CSSR cez Zeleznu oponu. Alebo zneuzivanim kompromitujucich materialov, vydieranim a pod.

    Dalej mate mylne informacie o mojom chlebodarcovi. Dlhsie, ako existuje Slovenska republika, nemam chlebodarcu, lebo sa zivim sam.

    Anonym 1. februára 2023, 20:25 – mate mylne informacie. Bol to rok neocenitelnych skusenosti aj pre moju dalsiu pracu. Poznam tam system a tak viem to co netusi snad 99% populacie. A pozicia mi moznila vidiet, ako veci NEfunguju zvrchu.

    Ale tato diskusia nie je o Budajovi, ale o Babisovi. Budaja si nechajte na clanok, ktory bude uverejneny asi uz zajtra.

  6. pekne ste to napisal M.Majko,skoda,ze nemozete verejne napisat o tych 99%, len rok ste vydrzal pri Budajovi asi ste nemali zaludok na tie spinavosti co sa tam diali a asi aj deju?

  7. Anonym 1. februára 2023, 22:25 – prave som dopozeral vyborny dokument na rtvs k teme STB a J.Budaja. Odporucam kazdemu, kto vypisuje hluposti bud z nevedomosti, hluposti alebo s cielom diskreditovat ineho pre vlastnu frustraciu ci nenavist.

    K urcitym veciam sa vyjadrovat nemozem, nakolko by som mohol ohrozit na bezpecnosti ci zivote ine osoby, s ktorymi som sa dostaval do kontaktu v ramci cinnosti.
    Faktom je, ze kancelaria ministra nie je mojim zivotom, preto som nebol zamestnancom MZP – uradnikom, ale externistom.

    Skusenosti su ale neocenitelne a neziskatelne mimo ministerstvo, resp. kancelariu ministra.

    Za problem povazujem hlavne nevymenenie ludi na dolezitych postoch a to vlastne vsade. Pisal som o tom v clanku s nadpisom zhruba: Ak nevymenia novi starych, vymenia stari novych.

    Je to smutne, no to sa prave deje.

  8. „Ak nevymenia novi starych, vymenia stari novych.“Dobrá úvaha,pýtam sa:bola to naivita,neznalosť prostredia,alebo cielený úmysel niektorých ľudí ?“

  9. Budaj nebol eštébák,to má Miloš pravdu,Budaj bol niečo horšie,bol donášačom eštébákom na svojich najbližších kamarátov a spolupracovníkov.

  10. Anonym 2. februára 2023, 6:57 – ja plne akceptujem skutocnost, ze aj na pochopenie pojmov a oznaceni, je treba vedomosti, urcitu inteligenciu a teda viac, ako osobnu nenavist a nasratost na vlastny skazeny zivot.

    Konkretne: „estebak“ je pojem (byvaleho) pracovnika STB, teda profesionalneho zamestnanca vtedajsieho totalitneho aparatu.

    To, co obcan vidi v zaznamoch vyhotovenych prave tymi pracovnikmi STB, je podstatne narocnejsie na vedomosti. Co sa tyka Budaja – ano, kategoria AGENT bola podmienena vedomym suhlasom k spolupraci, ktory aj dal.

    Je tu ale problem s tym preco, ako sa zachoval nasledne, ci islo o suhlas na spolupracu alebo slub mlcanlivosti a ci nasledne realne aj spolupracoval a ak ano, do akej miery.

    A prave tu archivy samotnej STB hovoria o inom – je potrebne vypocut si aj stanovisko UPN a toho odbornika z CR, ktory NASTASTIE fragment spisu nasiel.

    V kazdom pripade tvrdim – padni komu padni a ten, kto urobil chybu, nech sa za nu zodpoveda. Problem ale je, ked niekto chybu neurobil a pre kradez, alebo znicenie dokazov je pravda nedokazatelna a obrana prakticky nemozna.

    Na rozdiel od mnohych inych, ja hodnotim najdenie akehokolvek relevantneho materialu zo spisu pozitivne – konecne to moze otvorit zaujem ludi o zlociny byvaleho totalitneho rezimu, konanie STB a realnu debatu na tuto mimoriadne zavaznu temu z minulosti aj nasho statu.

    No a to je presne priestor aj pre MUZEUM TOTALITY, v ktorom sa zaujemca (mozno aj ten zatrpknuty a zivotom prefackany jednoduchy jedinec) moze dostat k originalnym materialom aj k tejto teme.

    Teda, nie ze by som ocakaval velky zaujem, lebo to by si vyzadovalo citat a studovat a to u tychto jedincov absentovalo uz na ZS, takze v dospelosti asi tazko, no moznost maju. A o tom je uz ta demokracia… 😉

  11. Mlčiaca väčšina 2. februára 2023, 9:03 – no a v Tvojom pripade by som bol opatrnejsi vo vyjadrovani sa verejne – vypovede ludi okolo Budaja v danej dobe a zaznamy samotnej STB zatial hovoria uplne o inom.

  12. Fakt je,že podpísal preto,aby mal nejakú výhodu,to niektorí ľudia s princípu nepodpísali,ak by mal v sebe kúsok charakteru,tak by sa verejne ospravedlnil a odstúpil z funkcie

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img