ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Voľby budú 30. septembra, o necelých 5 mesiacov skôr ako pôvodne

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Kvôli 200€ na dieťa Sulík povalil vládu. Nikdy nepochopím, ako môže niekto tak nenávidieť rodiny, aby kvôli pomoci rodinám proti jeho vôli, najprv rozbil koalíciu, potom povalil vládu a nakoniec spôsobil predčasné voľby.
SaS sa dnes definitívne podarilo dokonať povalenie tretej (3.) demokratickej protikorupčnej vlády. Voľby budú 30. septembra, o necelých 5 mesiacov skôr ako pôvodne. Čaká nás 8-mesačný veľmi ťažký boj. Držme si všetci, čo to myslíme so Slovenskom vážne, palce.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. užívajme kym sa máme dobre. Potom bude už len horšie. Lebo SK lúza to hodí SMERu a tí porušia všetko a všetko zoberú ľudom. Aj to málo čo majú teraz.

  2. Pán Matovič si takto kupoval voličov, aby ho rodiny obdivovali, že ako sa o nich stará a zaujíma svojim opatrenia, ktoré niektoré sa vymykajú zdravému rozumu. Ako napr. príspevok tehotným ženám, niekoľkokrát chcel zvyšovať rodinné prídavky…Nech to neberú rodičia odo mňa ako závisť, ale neschopnosť p. Matoviča, pretože sa dá aj inak rodinám pomôcť, ako napr. dávať žiakom v škole učebné pomôcky, ako to bolo v predošlom režime, aby štát prispieval na škôlky, aby platil krúžky ako boli centrá voľného času… Od tohto by boli rodičia oslobodení, čo ich stojí more peňazí. A potom, pán Matovič zabúda, že tu žijú aj iné skupiny ľudí, o ktoré by sa mal tiež zaujímať a ktoré sú diskriminované. Osamelí ľudia, ktorí na nič nemajú právo, lebo oni nič nepotrebujú. Dôchodcovia, že dostali 13. a 14.-ty dôchodok? Klamú, že sa im z úst práši. Takto zavádzajú mladých ľudí, ktorí sú o tom presvedčení. Prečo to nazývajú dôchodkom, keď je to len nejaký príspevok, ktorý aj niektorí nedostali. Dôchodca, ktorý opatruje chorého, alebo bezvládneho, dostáva iba polovičný plat, vraj, že už svoj príjem má. No na seba nezabúdajú. Aby boli skoršie voľby, to ani náhodou. To o aké príjmy by prišli za ten čas do konca septembra? To im p. Sulík k tomu dopomohol, tá líška falošná. Celý čas bol na ostrie noža s Matovičom, ale keď sa jednalo aj o jeho peniažky, tak potom musel koalícia držať spolu. Nájde sa medzi nimi aspoň jeden čestný človek?

  3. Po zlom dobré nečakaj! Kto sa má dobre? Možno, že niekto áno, ale väčšina nie. Ale bude horšie, keď p. Fico začne jeho obľúbenou politikou, ako je zadarmo obedy, na ktoré on nedá ani cent, ale mestá a obce, t.j. my… Máme sa na čo tešiť.

  4. Treba zbavit volebného práva tých primitívnych bezmozgovcov,čo volili týchto psychopatov čo nám teraz vládnu😁😁😁a bude dobre

  5. Anonym 1. februára 2023, 11:29 – je len dobre, ze sa nejaky (hodne dolezity) fragmnent spisu konecne nasiel. Este by bolo dobre, keby sa nasiel CELY SPIS vedeny STB, ktory niekto ukradol. O motive asi hovorit netreba…

    Pre ludi studujucich problematiku to ale novinka nie je. Pisali sme o tom davno a niekolkokrat v minulosti. Najdete v historii SOL.

  6. začala predvolebná kampaň,iba naivný hlupák si môže myslieť,že práve teraz sa úplne záhadne z čistého neba objavil Budajov spis.
    P.S.A úplne najkrajšie je ako Fico vyčíta Budajovi hriechy z komunistických čias.Ale toto je len začiatok,toto bude najšpinavšia,najhnusnejšia kampaň akú sme zažili.

  7. Túto vládu povalil igiot tým, že bol prilepený na vládnu stoličku! Veď každému je jasné, že na to nemá!! Zase bude až do volieb okydavat všetkých, len on je super. Na vine je aj heger!! Igiotovi všetko prepacil, držal hubu a krok! A teraz sa chce Heger osamostatniť?? Načo , moc zachutila? Tých dvoch by už nemal nikto voliť, ukázali svoju neschopnosť! Samozrejme, ani Fica, vieme, čo je zač!

  8. Tieto špine miesto toho, aby riešili vážne problémy so zdražovaním a inými vážnymi problémami s ktorými ľudia bojujú, odpútavajú pozornosť na takéto kraviny a tak zakrývajú svoju neschopnosť a nevôľu problémy riešiť. Ich zaujímali predčasné voľby, aby boli v septembri, aby sa stihli za ten čas nabaliť. Teraz hodili do placu Budaja a tak zase čas bude plynúť. Prečo sa nezaoberali aj v predchádzajúci obdobiach s politikmi, ktorí boli v ŠTB? Prepieralo sa okrem iného aj meno Mečiar… a ako zázrakom sa spisy stratili a viac sa o tom nehovorilo. To chcú tieto hlavy pomazané povedať, že všetci, čo boli komunisti a ŠTB boli zákerní ľudia a že škodili ľuďom? No skôr si myslím, že na škodu sú tu nespočetné množstvo politických strán, ktoré vyciciavajú štátny rozpočet.

  9. Čo bolo pred 30 rokmi už treba nechať tak! Mali by sme sa viac starať, čo robia politici ktorí sú teraz pri moci. Heger _ nič, hľadá novú stranu, kam sa pichne! Matelko _ ako je jeho zvykom, útočí na všetko. Kollár _ robí si ďalej svoje kšefty! Remiska _ “ maká“ 🙃. A títo ľudia nám majú pomôcť??? 8 mesiacov sa budú ďalej hádať a biť sa o korytá. Fico s 363 sa môže rehotať!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img