ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Divokou a agresívnou jazdou v Hlohovci ohrozoval vodičov, chodcov a rozbil 2 autá

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu všeobecného ohrozenia, prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a pre Trnavčana bude žiadať navyše aj väzbu.

▪️NA AUDI SA „PREDVIEDOL“ V HLOHOVCI▪️

Dopravní policajti si vo štvrtok všimli auto AUDI A 8, ktoré v meste Hlohovec nerešpektovalo „Stopku“ a v jazde pokračovalo ďalej.
🚨Policajti zapli majáky, a keď si to vodič všimol, že sa ho policajti snažia zastaviť, pridal na plyne.
🚨V rýchlej jazde potom pokračoval cez Ulice Železničná, Zábranie, Bezručova, opakovane prechádzal cez protismer a pri prejazde dvoch križovatiek opäť odignoroval dopravné značky.
🚨V snahe uniknúť policajtom si od ostatných vodičov technikov jazdy vynútil neobmedzený prejazd. Agresívnou jazdou ohrozil priamo chodca a ďalších najmenej 6 vodičov prinútil náhle zmeniť smer jazdy.

▪️ÚMYSELNE POŠKODIL MAJETOK▪️

Na ulici Bezručovej, bez zjavnej snahy o zastavenie vozidla, narazil priamo do:
🟰zadnej časti auta Škoda Octavia – škoda 15000 €,
🟰pravej bočnej časti auta Peogeot 407, škoda 1000 €,
🟰stĺpiku brány s elektronickým senzorom, škoda 200 €.

▪️TRNAVČAN SKONČIL S PUTAMI V CELE▪️

Policajti ho po divokej jazde nakoniec obmedzili na osobnej slobode, a z dôvodu, že sa opäť môže pokúsiť o útek, mu policajti založili putá a eskortovali rovno do policajnej cely.

Trnavský vyšetrovateľ ho obvinil nielen z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia ale aj zo zločinu všeobecného ohrozenia.

Vyšetrovateľ zároveň predložil návrh, aby bol muž stíhaný väzobne. Do rozhodnutia súdu zostáva obvinený muž v policajnej cele. V prípade dokázania viny mu môže hroziť strata slobody na 4 až 10 rokov.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Typický primitívny frajer vo svojej úbohej komunite považovaný za hrdinu. V skutočnosti ľudský odpad. Nechať ho zaplatiť spôsobené škody, zavrieť na 15 rokov a každý deň ho biť do bezvedomia. Toto je cesta k nastoleniu poriadku.

  2. Marenie úradného rozhodnutia, takže mal ee aj zákaz viesť motorové vozidlá. A jazdí jak chmulo , ten musí mať v lebeni riadne nas💩💩💩💩 .

  3. Odsúdiť, zhabať vozidlo v prospech štátu, ako vec s ktorou bol spáchaný trestný čin. A tak to treba robiť aj s alkoholikmi a kreténmi, čo sa hrajú na pretekárov. Každý, kto by za svoju blbosť prišiel o auto, by si to nabudúce rozmyslel. Aj tí bohatí, ktorí na pokuty majú.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img