ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Ranná nehoda v Seredi na priechode pre chodcov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes v ranných hodinách došlo na Cukrovarskej ulici na priechode pre chodcov ku kolízii staršieho modelu vozidla Škoda s chodkyňou.

V tejto chvíli nehodu dokumentuje dopravná polícia. Na mieste zasahovala aj RZP a Mestská polícia.

 

Viac prinesieme po získaní informácií od polície.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je tých 20 prechodov za sebou pri kauflande? A slepice idú aj tak mimo prechod hodia sa pod kolesá auta lebo im utečie akcia na kuracie krídla

  2. len si všimnime ako sa dáva prednosť pre chodcov u nás v Seredi a ako hneď za hranicou na západ. U nás sa skôr dupne na plyn aby sme náhodou nemuseli zastavovať. Žiaľ, sme v tomto sto rokov za opicami a zobrazuje to kultúru správania obyvateľstva.

  3. To platí aj o chodcoch. Keď už vodič serie na to, aspoň chodec by mohol mať pud sebazáchovy a pozrieť sa či môže bezpečne prejsť. Je síce v práve, ale hovno z toho, keď skončí v nemocnici. Pri zrážkach na priechode platí, že keby mal aspoň jeden rozum, nemuseli by sa také kolízie stávať.

  4. Nie, niektori chodci nevedia prechadzat. Ked vidim ze tam clovek stoji tak vzdy zastavujem. Ale niektori jedinci idu po chodniku a sup ho zahnu dolava,doprava na prechod bez toho aby si boli isti ci je to ok. Predvidam, samozrejme, ale v tomto by sa podaktori mohli uvedomit

  5. Anonym 27. januára 2023, 9:09
    Ani netreba chodiť za hranice. Stačí si všimnúť ako sa jazdi v Galante. Auto tam takmer vždy postojí ak vidí chodca pri prechode. Ale na druhej strane si všímam aj to, že niektorí chodci sa tam ani neunúvajú pozrieť na strany. Vstúpi na prechod a hotovo.

    Anonym 27. januára 2023, 9:20
    Vysvetlíte mi v čom je chodec v práve?

  6. neviem kto tu bol na vine, ale ja beham po seredi hore dole stale kazdy den a verte mi ze chodci su o dost neohladuplnejsi nez vodici, chodia si hore dole hocjak ako sa im zapaci, mladi ludia poslusne cakaju ked prechadza 5 aut za sebou, tak za poslednym vyrazia ked je volna vozovka ale dochodkyne sa pichnu na tu cestu medzi auta bez pozerania jak keby im isiel vlak, sklopia zrak, chodia mino prechodu pre chodcov a este nadavaju aki su vodici arogantni 😅 prajem im aby aj par z nich dostalo za to pokutu a uvedomili sa kedze vodici za kazdu malickost dostanu ako aj ja ked som prechadzal len cez ulicu cca 300m bez pasu a dostal som za 20€ 🙂 (odvtedy si ho davam aj na kratke trasy)

  7. Vodiči v našej krajine jazdia strašne. Bezohľadne, rýchlo. A tí, čo najviac buzerujú a smejú sa z ostatných ako malé deti na autodrome, tak práve tí jazdia najhoršie. Keby si každý uvedomil, že auto je na prevoz z bodu A do bodu B, pričom musím zachovávať maximálnu opatrnosť, lebo mám v rukách zbraň, ktorou môžem zabiť. Autá v bežnej premávke nie sú na frajerinu, na vybíjanie si nervov z akéhokoľvek dôvodu. A už vôbec nie pod vplyvom alkoholu !

  8. kde ste zobrali ze vodic je povinný zastaviť? čítali ste novelu zákona pre vodičov? pokial nieje skupina na priechode pre chodcov ale je tam osobitná jedna osoba vodič nieje povinný zastaviť aby si milostocaosoba mohla prejsť na druhú stranu chôdzov ako na móle

  9. Všetko je to o ľuďoch a tom ,čo by mali ovládať.Ale musím konštatovať,že je to viac o chodcoch,čo si myslia,že majú prednosť vždy a za každých okolností a vodičoch tých skôr narodených,čo jazdili už vtedy,keď namaľovali „prvý“ prechod pre chodcov.Ani jedni,ani druhí nemajú poňatia o tom,že v tomto existujú nejaké novelizovane úpravy zákona na dnešnú dobu.Ako prevencia by bola dobrá inštalácia blikajucich svetiel na vozovku,pri vstupe chodca na kraj vozovky,ako je to pred SLSP a v minimálne pomarančovej (či až červenej )farbe,lebo na bielu vodiči reagujú ako na osvetlenie vozovky a nie vystrahu.

  10. Úplne stačí, ak je prechod dostatočne osvetlený, plus samozrejme viditeľná zvislá dopravná značka. A nesmie tadiaľ prechádzať žiadny 80-ročný trulo, ktorý bez toho aby sa pozrel je schopný vliezt ti pod auto aj na bicykli.

  11. Keď už sme pri osvetlení priechodu pre chodcov, bolo by vhodné, ak by naozaj osvetľoval iba priestor priechodu a nie, že už 100 m pred priechodom oslepuje vodiča.

  12. Nuž,veru by sa to malo riešiť aj zákonom.Na vodičov vyťahujú kde aké somariny,čo musia,ale chodci bez označenia,rešpektu a to isté cyklisti. Toho tiež treba obchádzať,div nie do protismeru, ale cyklista bez označenia,bez prilby .Chodcov aj cyklistov v pohode môžu kontrolovať mestskí policajti, no to by bolo v rozpore so zákonom.

  13. keď dôchodci nemajú rozum a skáču pod kolesá tak to je ich problém zdochnú, ale radosť bude mať poisťovňa nemusí vyplácať dôchodky.

  14. Svätá pravda ,cez cestu prebehnú jak husy ,jebat prechod pre chodcov a teraz si to odsere vodič na starej embuche,najprv nech sa spametaju jebliny čo brebehuju kade tade .

  15. Na železničnom priecestí má vždy prednosť vlak, nie auto. Na prechode pre chodcov ma prednosť vždy vodič auta. Chodec môže prejsť cez cestu len ak mu to umožní vodič auta, motocykla.

  16. Ty si riadne Hovädo! Takto sa vyjadrovať o starých ľuďoch! Veď počkaj,aj Ty budeš starý! Až doziješ staroby,lebo Ty si hnusný, zlý človek, vlastne primitívne 💩

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img