ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Policajti opäť riešia vodiča s 3 ‰

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky ďalších dvoch mužov, z ktorých jeden nafúkal najvyššiu hodnotu tohto roku. Za posledné dni ide už o druhého rekordmana, ktorý jazdil po cestách s približne 3 promile.

SLOVÁK NA FELÍCII A UKRAJINEC NA BMW

➡ Včera večer kontrolovala policajná hliadka 32 ročného muža v obci Veľké Blahovo. Mladý vodič sa policajtom priznal, že šoféroval auto Škoda Felícia, pričom mu v dychu zistili neuveriteľných 3,04 promile.
➡ 34 ročný cudzinec zas nezvládol riadenie v meste Gabčíkovo. Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy podmienkam na ceste a svojim schopnostiam, s autom prešiel cez kruhový objazd a nakoniec narazil do pouličnej lampy. Policajti mu po nehode namerali v dychu 1,21 promile.
Policajné hliadky oboch mužov obmedzili na osobnej slobode a za jazdu v opitosti ich riešia v tzv. superrýchlom konaní. Vodiči si do rozhodnutia súdu počkajú v policajných celách.

NA VODIČOV SME SI PORIADNE POSVIETILI

Práve v okrese D. Streda policajti zaznamenali, za posledné obdobie, najviac opitých vodičov, v porovnaní s ostatnými okresmi Trnavského kraja. Vzhľadom k veľkému počtu zistených alkoholov, ale aj vzhľadom k tragickej dopravnej nehode, ktorú cez víkend spôsobil opitý vodič, vykonali policajti v okrese DS dopravnú akciu.
Policajti počas akcie zistili 96 previnilcov, z toho:
🔹 93 vodičom uložili na mieste pokutou, z nich najviac (59) prekročilo maximálnu povolenú rýchlosť a 10 sa počas jazdy „hralo“ s mobilom
🔹 2 osoby vyriešili napomenutím
🔹 1 priestupcu prejedná správny orgán
V kontrolách budeme pokračovať a voči opitým vodičom nikdy nebudeme tolerantní.

Jazdite zodpovedne

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Neviem kde to napísať,ale dozvedel som sa že včera ktosi chlapom v Šoporni predal nejakú domácu pijatiku. Jeden zomrel včera pri večierke a dnes okolo obeda druhý. Pán Majko hoďte sem nejaké info !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img