ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Najskôr s namaľovanými evidenčnými číslami a následne jazdil bez vodičského oprávnenia. Ďalšie plány mu prekazila Mestská polícia – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Opätovne výborná práca Mestskej polície – zadržaný páchateľ má na svedomí toho viac!

Sereď / Dnes krátko po 9.00 hod. doobeda hliadka Mestskej polície na Šulekovskej ulici zastavila podozrivé vozidlo značky Citroen riadené Mestským policajtom už z predchádzajúceho obdobia dobre známou osobou.

Ide o 49 ročného Dušana O. z Piešťan, ktorému bol súdom ešte v januári uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlo.

Osobné motorové vozidlo zn. Citroen tentokrát na šalských evidenčných číslach nespĺňalo podmienky pre premávku na pozemných komunikáciách a to tým že nemalo platnú STK, EK,  malo rozbité predné čelné sklo a čo je pre ostatných účastníkov cestnej premávky asi najdôležitejšie, vozidlo nemalo zaplatené ani zákonné poistenie. Práve to znamená vážne problémy pri vymáhaní škody spôsobenej takýmto vodičom inému účastníkovi cestnej premávky hlavne v prípade, že poškodený by nemal havarijné poistenie svojho vozidla.

Foto: SeredOnline.sk

Vzhľadom na to, že osoba mala počas riadenia motorového vozidla zákaz činnosti, bola obmedzená na osobnej slobode a predvedená na OO PZ v Seredi pre podozrenie zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Z vozidla mu bolo hliadkou OO PZ odňaté aj evidenčné číslo.

Na základe najnovších informácií prijatých od náčelníka Mestskej Polície v Seredi Ladislava Faba, zadržaná osoba mala iba minulý týždeň spolu s komplicmi spáchať krádež v obci Báb. Nezisteným spôsobom vypáčiť vysiaci kovový zámok z kovovej skrine a odcudziť 8 kusov plynových fliaš. (viď. video zdroj KR PZ Nitra). Osoba bola stotožnená na základe dnes zverejnených informácií Mestskou políciou.

 

 

 

Fotografie: Mestská polícia v Seredi

Perličkou na záver je fakt, že dnes Mestskou políciou v Seredi zadržaný vodič, hľadaný aj pre inú trestnú činnosť už v Seredi auto šoféroval a to dokonca s evidenčnými číslami nakreslenými fixkou na kuse kartónu. O tomto prípade sme písali tu:

Po Seredi si jazdil so značkami z kartónu, fixkou nakreslenými číslami a bez platných dokladov

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Odporucam všetkým, ktorým namiesto dobre vykonanej práce vadí artikaulacia, aby si skúsili urobiť rozhovor v TV, či im to pôjde ľahko, hladko, úplne bez problémov a so super vyjadrovanim, bez akejkoľvek tremy a to na úrovni hlásateľa TV novín…
    Za mňa super vykonaná práca, veľká vďaka.

  2. Áno, je to tak ako vraví Seredan. Dva krá som bol v telke a z toho dva krát to bola čistá blamáž. Raz ma prekvapili keď som išiel z roboty, inokedy v meste. Vtedy sa snažíte pôsobiť komfortne a dôstojne, no nie vždy sa to dá. Inak dobrá práca polície. Bodaj by sa vám stále takto darilo no doba je ťažká. Dúfam že na cestách bude čo najmenej sfetovaných, ožratých, arogantných, vulgárnych a primitívnych šoférov. Za mňa taktiež super práca!

  3. krasna praca pani policajti, nech sa vam dari pri chytani vagabundov ako tento cierny bomboklad, dufam ze dostanete nejake odmeny za to aby vas to povzbudilo este viac
    len taka perlicka na koniec na pobavenie 🙂 auto nemalo TK a EK a nie STK- stanica technickej kontroly 😁

  4. Mal im spadnúť tvárou na obušok aspoň 59x ….. Takyto primitívny incest nemá čo hľadať na slobode. Dostane dalsiu pokutu ktorú nemajú ako vymôcť. Bude mať exekúcie pre ktoré nepôjde normálne pracovať a bude pokračovať v čorkach. Obe ruky by som mu zlomil v lakťoch smerom naspak.

  5. Dusanko mozes skapinat to mas za to aký si bol hajzel skurvený príjemnu krýzu ty prajem a pekný pobyt v tvojom novom prechodnom pobyte

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img