ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Akcia JURGIUM: NAKA obvinila 22 osôb

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Dnes od skorého rána vykonávajú príslušníci Národnej kriminálnej agentúry realizáciu akcie s názvom „JURGIUM“ týkajúcu sa ekonomickej a majetkovej trestnej činnosti.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol obvinenie 15 fyzickým a siedmim právnickým osobám.

V rámci akcie sú na území západného Slovenska vykonávané zaisťovacie a ďalšie procesné úkony, preto v tejto chvíli zatiaľ nie je možné poskytnúť ďalšie informácie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. S tým hranolom ešte počkaj ! Ja ho chcem voliť. Nie preto že by to bol môj favorit ale preto aby zmizli tí,ktorí sú teraz pri koryte a nechce sa im odtiaľ.

  2. Bože vy kokotkovci hranol,zlodej,mafia,zavrieť ….dementi veď ho zavrite. Či není zaco?? Tiež som ho nikdy nevolil ale toto tu nemôže byť.

  3. Fico 25. januára 2023, 11:07

    Je za čo, vyšetrovateľ spracoval plnú skriňu materiálu. Obvinenie blokuje paragraf 363 a generálna prokuratúra.

  4. Obvinenie blokuje paragraf 363 ? Neklam. Netáraj. Olano ovca. Blbý si.
    Nikdy nebol ten paragraf na Fica použitý. Čistý znak voliča Olano. Klamať, kseftiky a klamať. Vodca Igor svoje ovečky poriadne ovplyvnil. Čoskoro vám dá príkaz na obetovanie aby ste mohli vstúpiť do ďalšej dimenzii. Tak buď pripravený na tlačovku

  5. sam si blby a este ako.
    Bývalý premiér Robert Fico a exminister vnútra Robert Kaliňák už nie sú obvinení zo založenia zločineckej skupiny a z ohrozenia daňového tajomstva. Obvinenie im zrušil prvý námestník generálneho prokurátora Jozef Kandera. Využil na to paragraf 363 Trestného poriadku.

    Kandera konal na základe poverenia generálneho prokurátora Maroša Žilinku.

  6. Anonym 13:25,áno si blbý a ešte aj zavadzas.Je to čistá lož.Okrem toho paragraf 363 žiadne obvinenie neruší,len kontroluje,či bolo vyšetrovanie urobené zákonným spôsobom,obvinenie trvá i naďalej.

  7. pre blba este raz
    Generálna prokuratúra opäť podržala predsedu Smeru Roberta Fica a bývalého ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Najprv v lete zastavila podanie obžaloby na súd za založenie zločineckej skupiny a teraz opäť tesne pred skončením vyšetrovania obvinenie expremiéra rovno zrušila. Použila na to dlhodobo kritizovaný paragraf 363. „Bolo konštatované porušenie zákona v neprospech obvinených,“ vyhlásil generálny prokurátora Maroš Žilinka.

  8. Smeráčik už prekrúcaš. Nikto netvrdí, že § 363 ruší obvinenie. Ty si ale napísal, že ten paragraf nikdy nebol na Fica použitý. Ale smerák nemá problém klamať, aj keď sa dá dokázať opak. Máš to v DNA.

  9. Smeráčik klameš, ale to máš v DNA. Nikto netvrdí, že § 363 ruší obvinenie, ale jasne si napísal, že ten paragraf nikdy nebol na Fica použitý. Ty nemáš problém odrbávať aj tam, kde sa dá dokázať opak.

  10. Anonym 25. januára 2023, 13:31

    Si čistá lož. Vyšetrovatelia vyšetrili. Najvyšší súd pri rozhodovaní o vazbe pre Kalináka rozhodol, že vyšetrovanie je ZÁKONNÉ. Paragrafom 363 rušia obvinenie a dávaju stopku súdom. Kauzám pred bránami súdu. Takže pozor drahý proruský trol smerácky oje…č, aby ešte v budúcnosti zostalo rozhodnutie podľa paragrafu 363 zákonným a aby ti ten z GP neskončil ako ten Kováčik.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img