ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Pri nehode opitého vodiča na mieste zahynula spolujazdkyňa

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti boli v noci zo soboty na nedeľu privolaní k tragickej dopravnej nehode, na hlavnom ťahu medzi obcou Dolný Štál a mestom Veľký Meder.

33 ročný vodič osobného auta v ľavotočivej zákrute, z doposiaľ nezistených príčin, nezvládol riadenie a zišiel vpravo mimo cestu. S vozidlom narazil do viacerých stromov a nakoniec v nich zostal prevrátený a zakliesnený.

Pri nehode utrpel zranenia nielen vodič, ale aj jeho 32 ročná spolujazdkyňa, ktorá im žiaľ na mieste podľahla. Vodiča previezli záchranári do nemocnice.

Policajti podrobili vodiča dychovej skúške, pri ktorej nafúkal tesne nad 1 promile.

Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy. Presné príčiny, ako aj okolnosti tragickej nehody sú predmetom policajného vyšetrovania. Polícia auto zaistila a na miesto bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy.

Jazdite opatrne a nesadajte za volant pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je to smiešne, keď navrhujú ako represiu odobratie vodičské preukazu natrvalo. Aj tak budú jazdiť aj bez VP a pod vplyvom alkoholu. Možno by pomohlo odobratie auta a manuálna práca za minimálnu mzdu. Len aké máme súdy? Mnohonásobných vrahov púšťajú na slobodu, odsúdení na nejaký čas v polovici môžu požiadať o prepustenie… Koľko bolo odsúdených na 1 rok, keď jazdili pod vplyvom alkoholu? Naše súdy sú len dobre platené inštitúcie.

  2. Presne ako sa tu už píše…toto neskončí nikdy, skôr si myslím, že už bude len horšie…nastupuje generácia veľmi nezodpovedných a arogantných vodičov…

  3. Prečo strom a cestári? Ten strom bol vysadený na ceste, alebo mimo nej? Cestári? Nemal ísť vodič po ceste a nie mimo nej? Podľa vás, treba všetky stromy vyklčovať, aby opilci a závodníci nemali do čoho vraziť. Možno, že by nebolo na škodu aj zasypať aj priekopy a odstrániť aj zvodila. To by bola paráda.

  4. No lebo keď sa debil vytrepe o strom, všetci majú plné huby toho, ako mohol chudáčik žiť, keby tam ten strom nestál..
    Že tam môže byť iné auto, rodina na bicykloch, či roklina.., to už nikto nerieši.
    A tak sa nám tu kopia idioty bez osobnej zodpovednosti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img