ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Policajti zadržali dílera drog

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Krajský vyšetrovateľ obvinil za predaj a distribúciu drog 37 ročného muža z okr. Trnava. Z drogovej trestnej činnosti ho usvedčili aj samotní zákazníci.

▪️POLICAJTI HO MALI V MERKU DLHŠIE▪️
Trnavským policajtom sa podarilo muža z predaja drog nakoniec usvedčiť aj na základe osôb, ktoré si od neho pervitín kupovali.

Svedecké výpovede potvrdili, že drogy predával nielen v obci Bučany ale aj v iných obciach v okolí mesta Trnava. Piko mu navyše policajti našli aj pri domovej prehliadke v dome, kde býval. Vyšetrovateľ ho na mieste obmedzil na osobnej slobode a po spracovaní všetkých procesných úkonov podal okrem obvinenia aj návrh, aby bol muž stíhaný väzobne.

▪️OBVINENÉHO STÍHAME VÄZOBNE▪️
Sudca sa nakoniec stotožnil s návrhom a policajti kriminálnej polície ho s príkazom na umiestnenie do väzby eskortovali do väznice v Leopoldove.
Obvinenému mužovi hrozí za drogovú trestnú činnosť strata slobody na 10 až 15 rokov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A mladého cvaja nemaju v merku?????v cz udal celu skupinu vietnamcov co mal od nich fet len aby mu znizili trest, venal ho zahadne obysiel tak si teraz predava vo velkom…… Hmmmm tu si neni v cz ty namysleny debilo, tu ti udavacstvo nepomoze.

  2. karma zdarma , vietnamci pridu jedneho dna ho strcia do vreca hodia zralokom
    Cvajo ak by nezutekal od auta po zadrzani padlo by obvinenie na chalana zo Soporne do teraz by sedel za Cvaja toho udavaca
    Teraz mu ide karta, trava, piko, koks po duncovi predava

  3. Pozor je rozdiel podpalit a vyhodit nalozou do vzduchu a pritom vyrazilo okna az po prve poschodia. To je uz psychopatizmus. Podpalit dokaze hoc ake decko aj nevedomky.

  4. Pocujete ví trupky co tu rospravate úplně nezmysli ked máte nějaký dokaz fotky svedecku vipoved alebo Hoci co jako dokaz třeba to dát. Policii a nech ho zavřu sak ten debilko nemá pět korun vozí sá na tristo rocnom autě a takto rozpravy že chodí do lesa kopat jámu a a celý okres ho tam vycakava?ked stě ho tam viděli malí steho odfotit ale bohuzial su to ubohé vymysli Lebo nic také sá neudialo…… Třeba sem vypisovat ked budu aj dokáží….

  5. Pre toho nado mnou:
    Je to nepochybne Róm z Havířova, rozpráva a píše lámanou českoslovenčinou- ale pri troche pochopenia a súcitu sa mu dá rozumieť.

  6. Blik blik, alias cvajo, to co si dal aky momentar
    ??? Tristorocne auto??? Tak preco nespomenes new dom v galante, byt meander a ta biela rs octavia nema ani 3 roky nie ze tristo rokov……. A dokazi budu, neboj nic debilko vsetci verime ze uz aj teba maju v merku policajti, posledneho co predava vo velkom. Koho udas tento krat????

  7. Pre Sereď,ty musíš byť veľmi nedocenený keď maš potrebu si tu vypisovať sám zo sebou len meníš mená.vedieš diskusiu sam zo sebou to vieš,že to je diagnóza😬asi si toho v živote nedosiahol a ani nedosiahneš veľa keď sleduješ druhých čo majú zameraj sa na svoje a nehraj sa na kriminalistu na to su iný a školený ľudia a nie ty ako vidím dobre labilný keď ťa vie tak rozhodiť jeden človek, ty na to určite teda nemáš ja mam pocit čo čítam v merku ho maš tuším iba ty možno tento krát udá teba😂za verejné ohováranie a pre zuza,bohvie čo si robila ty na hrádzi či tí klienti s celého okresu nepatrili nakonie tebe 🙀keď maš taký prehľad.keď už niekoho uražaš tak pod svojim menom lebo debilka tu momentalne robíš zo seba iba ty…tieto vymyslené reči majú takú váhu ako aj to tvoje vymyslené meno takže si s toho urobí záver každy aký chce niečo prezentuješ tak sa za to aj postav ako chlap na ktorého sa tu akože hráš ale tomuto sa hovorí momentálne závisť a to či ho zavrú?tak zavrú,čo budeš mať s toho ty,ty chudátko šak ty sa o neho nebudeš starať.to ti len chýba k šťastiu? och joj nechcel by som žiť tvoj život veru to musí byť strašná nuda☹️ šak každy nech si žije ako chce a za to si aj sám znesie dôsledky tak nechápem tvoje starosti asi ich máš málo že?najdi si ženu a uvolni sa 🤪ži tak aby si mal svoje zážitky 😂😂😂 neor na druhých už keď si sa sem mal potrebu strčiť lebo vonku si 💩iba tu sa vieš a môžeš prejaviť takže za tvoj anonymny výkon ti👏snažil si sa ale už asi jeb na to asi ani ty nežiješ poctivý život keď vieš o takýchto ľuďoch asi sa medzi takymi aj pohybuješ niekde na konci 😉píšte pod svojimi menami potom tomu možno aj niekto uverí falošne reči píšu falošný ľudia ✌🏼

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img