ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Mladšie mini basketbalistky si pripisujú dve víťazstvá

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mladšie mini žiačky U11

Sobota 21.1.2023

BK Lokomotíva Sereď – ŠBK Šamorín 21:19
BK Lokomotíva Sereď – ŠBK Šamorín 39:34

V sobotu sme privítali na domácej palubovke družstvo zo Šamorína. Po dlhšej zápasovej prestávke, sme sa veľmi tešili na ďalší ligový zápas. Už vstup do zápasu nám ukázal, že nás čakajú dva výborné zápasy. Na začiatku sme si upresnili na čo sa chceme zamerať a tým bola aktivita a agresivita v obrane. Touto snahou sme dokázali získať lopty a nasledoval rýchly prechod do útoku. K tomu všetkému nás sprevádzalo šťastie a dokázali sme premeniť aj strelecké pokusy za 3 body. V druhom zápase sme mali výborný vstup, kde sme si vytvorili náskok, ktorý sa držal do polovice 4 štvrtiny. Potom dievčatá zo Šamorína získali dobrou obranou lopty pri vyhadzovaní a zápas sa zdramatizoval. Po napínavom závere vypukla obrovská radosť na našej strane. Energia, ktorú vkladajú dievčatá do zápasu, či do povzbudzovania je neskutočná. Výkon aký podali v zápase, je pre ne veľká odmena za ich tréningové nasadenie!
Trénerka: Michaela Sedláčková

Nella Poláková (1.zápas): 
Šamorín je silný súper preto sme vedeli, že zápas bude ťažký. Od začiatku sme ale všetky bojovali, robili sme to čo sme sa naučili na tréningoch, hrali tímovo a dobre bránili. Bolo to vyrovnané ale v závere sme ešte zabojovali a vyhrali. Bol to super pocit.

Zina Lopašovská (2.zápas):
Výhra prvého zápasu nás nabudila a do druhého zápasu s dievčatami zo Šamorína sme vstúpili rýchlou a odvážnou hrou, ktorou sme si v prvej štvrtine dokázali vytvoriť bodový náskok. Bojovnosťou a plným nasadením počas celého zápasu sa nám víťazstvo podarilo udržať až do konca, aj keď v poslednej štvrtine sa súperovi podarilo znížiť bodový rozdiel .Každým jedným tréningom sa však učíme nové veci a na ihrisku si to užívame aj vďaka našej milej pani trénerke Miške.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img