ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Hlasujte: Referendum 2023 – ako ste hlasovali?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

 

 

[democracy id=“13″]

 

 


 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Presne jak sa dalo čakať, je to neúspešne. Teraz dúfam že si to smer preplatí. Zbytočne vyhodené prachy len aby sa dostali späť ku korytu.

  2. Mali by to zaplatit dezolati, ktori sa zucastnili. 10 eur na osobu, to by stacilo. Nezaockovani, antivaxeri, teraz pro puttler pro fico, hrozneee.

  3. Vy dvaja by ste mali preplatiť očkovaciu lotériu aj šparanie v nose a pomoc Ukrajine a to najdôležitejšie odobrať volebné právo aby ste už nemohli voliť.

  4. Ani sa s tým netajili, že sa chcú vrátiť. Čo táto vláda robí, sa vymyká zdravému rozumu, ale ani oni nie sú celkom čistí, aj oni majú maslo na hlave. Dobré by bolo, keby si každý pozametal pred vlastným prahom.

  5. Obcan, ty musis byt nie ze zmrd a tupelo, ale totalny vygumovany debil.
    Okrem toho dezolat, tupec a agent fica a uhrika. Jaj a este blb z patricneho rezortu.

  6. Keď vláda vyhlásila celoplošné testovanie,tak Slováci poslušne stáli v dlhých radoch ,v zlom počasí ,teraz,keď bolo referndum, čo je jeden z hlavných pilierov demokracie, tak to ignorovali,aj to je prístup patriaci k demokracii,ale keď je akcia v Lidli,v Kauflande, tak si idete nohy zlámať.

  7. 10 melonov vyhodenych napicu, zbytocne … este aj ta posrana ockovacia loteria za 21 melonov mala vacsi vyznam jak toto. Len skrachovanci a jeble hlavy boli podporit Ficovu sracku. Pelle to takticky zahral na chrumkaveho buzeranta tak to ani nepodporil a ani sa nevyjadril len aby si nepostval dezolatov co vnom vidia riesenie.

  8. Tupa slovac si nevie uvedomit ze politici su ich zamestnanci a ak vas raz zamestananec ojebe a okradne tak mu o 4 roky neskor nedate sancu znovu aby u vas pracoval. Problem je ze tupa slovac su vo vacsine ti ojebavaci co okradaju zamestnavatelov preto dokola davaju sancu skrachovancom ako Fico a pod.

  9. Referendum bolo a bude vždy neúspešné z jednoduchého dôvodu. Aktuálnym držiteľom korýt to z princípu nevyhovuje a tým pádom bude kampaň vždy vedená proti účasti. Nech je tam ktokoľvek a nech sa má rozhodnúť o čomkoľvek s výnimkou vecí, ktorá sa ich netýkajú.

  10. Veľmi dobre si to charakterizoval …. Presne tak . Nasrať im každému do huby kto sa nezúčastnil . Nemám slov . Jednoducho ovce !

  11. Sali, do volieb je daleko, uvidime co za exotov sa zformuje do tej doby. Ti, co maju sancu dnes, sa nechcu spajat a ti co pridu nebudu mat dost hlasov.

  12. Aspoň vidieť jak ste šlahnutý! prvý napîsal, že to majú zaplatiť,tí čo sa zúčastnili, druhý zase že tí čo sa zúčastnili sú dezoláti!Tak a čo sú tí zúčastnení čo hlasovali proti??? Napíšte obaja,

  13. Áno, bolo to Ficove referendum ale pôvodne chcel 2 otázky a jedna z nich bola aby súčasná vláda podala demisiu čo bola preňho priorita.
    Takže druhá otázka aby sa vláda dala odvolať referendom bola nepodstatná a keďže sa dostane do vlády tak mu len a len vyhovuje že referendum dopadlo ako dopadlo.
    Takže presne tí ktorý sa s radosťou nechali aparát v nose sa referenda nezúčastnili, tlieskal vám elita nášho národu.
    INAK AUTOR CLANKU BY SA MAL PODPISAT MENOM A NIE SCHOVAVAT SA POD REDAKCIU ZA TAKUDO DUCHAPLNU ANKETU ALEBO SA HANBÍ??

  14. Táto anketa je zbytočná a teda na dve veci. Neviem ako chce autor tento ankety použiť alebo vyhodnotiť dáta v nej zaznamenané. Ako odkomunikuje výsledky ankety? Či nebodaj porovnať výsledky ankety s oficiálnymi výsledkami hlasovania v Seredi? Ako hovorím, na dve veci.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img